آخرین ویرایش:
امسال که قول تغییرات زیادی رو دادن بشینیم و ببینیم چیکار میکنن ...well well well
من خودم وسط رسلمنیا یکهو غافلگیر شدم و بعضی جاها حس میکردم ورودی کشتی کج کارا ب رینگ انگار تو بازیه... مشخص بود موتور گرافیکی ارتقاء پیدا کرده و حالا تمرکز روی ری میستریو یعنی میخوان کاور بازی رو میستریو بزارن؟ نمیدونم! به هر حال از نسخه جدید شدیدا استقبال میکنم و امیدوارم این نسخه بهبود های گیم پلی به علاوه کاهش باگ ها به حداقل رو درش شاهد باشیم.
اره تو سیستم بازی کردم مد های گیم پلی بازی خیلی کم بود و بیشتر از ۳ روز نتونستم تحملش کنم.امسال که قول تغییرات زیادی رو دادن بشینیم و ببینیم چیکار میکنن ...
نسخه battlegrounds رو بازی کردی ممدرضا ؟
اگر از طرفدارای کشتی کج باشی یا نسخه های چند سال قبل (2009 به قبل) رو بازی کرده باشی، مد MyGM مال اون دوره س. این مد شما بین 5 شخصیت جنرال منیجر یکی رو انتخاب میکنی که هر کدوم ویژگی ها خاص خودشون رو دارن و باید توی این مد مسابقات بین رسلر ها رو بوک کنی به اصطلاح، ینی مشخص کنی کی برنده میشه. یک سری کارت داری که با این کارت ها دست بالا رو خواهی داشت و در نهایت در برابر رقیبت که CPU یا شخص دوم باشه و اون شو مخصوص خودش یا راو یا اسمکداون رو هدایت میکنه بازی میکنی تا وقتی که برنده مشخص بشه.دوستان من بازی رو تازه خریدم اما از بخش های مختلف بازی مثل my gm و بقیه چیزهایی که توی منو نوشته چیزی نمیفهمم کسی میتونه بخش های مختلف بازی رو یه توضیح بده ؟؟

لیست مچ ها هم اومدهخب مثل اینکه THQ میخواد با AEW: Fight Forever وارد رقابت با 2K بشه:
سازنده هم کسی نیست جز Yuke![]()
الان چون چیزی به اسم محدودیت بدل وجود نداره، کار سخت شده ولی خب نه اونقدر سخت تر... همچنان اگه cpu رو زمین باشه چندتا لگد بهش بزنید یهو بلند میشه به سمت شما بدو بدو میکنه شمام میتونی یه مربع یا ضربدر یا دایره بزنید و زمین گیرش کنید! البته نسبت به نسخه 20 بدل های بهتری میزنن و حتی بعضی حرکات علامت بدلشون نمیاد بنابراین شکست دادن فردی مثل رومن رینز خیلی سخت تر شده چون سوپرمن پانچش علامت بدل نمیاره!دوستانی که بازق رو تجربه کردن رو بیشترین درجه سختی cpu چطور عمل میکنه؟یادمه قبلا که خیلی راحت بود هیچ چالشی نداشت