WWE 2K16

« بـــــســـمـ اللهـ الــــرحـمـنـ الـــرحیــمـ »

62941654836859707465.png

2k Sports چند ساعت پیش رسما " WWE 2K16 " را برای انتشار در سال 2015 تایید کرد ، این بازی در 27 اکتبر منتشر خواهد شد . احتمالا در کنفراس E3 2015 که چند هفته دیگر برگزار میشود تریلر این بازی به نمایش کشیده میشود .

پلتفرم ها : Xbox 360 , Xbox one , PlayStation 3 , Playstation 4 , PC

فعلا اطلاعات زیادی از بازی منتشر نشده ، به محض انتشار اخبار جدید به پست اضافه خواهد شد .

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ __ _ _ _ _ _ _ _ _ _

کـاور:

2do15c252ytmm8rfmul5.jpg

تـریلر

1xx6frontoqx62tqyydp.jpg

اولین تریلر منتشر شده از بازی با موضوعیت استون کلد استیو آستن - لینک دانلود

همانطور که مطلع هستید آخرین نسخه از این بازی دارای کم و کاستی های فراوانی بود ، از این رو چند روز پیش لیستی از 10 موردی که باید به این بازی برگردانده یا اصلاح شوند منتشر شد :

10.Creat A Diva

89740058928344270953.jpg

9.Blood

98428662873413475411.jpg

8.Creat A Title

83435410889409472232.jpg

7.A Return To Arcade Gamaing

62919207406370726044.jpg

6.Creat An Arena

23689404588466704817.jpg

5.Rebuilding Hair

06328695142279859371.jpg

4.Ordinary Match Types

Singles Matches:

– Inter Gender
– Special Referee (included in showcase mode)
– 3 stages of hell (included in showcase mode)
Tag Team Matches:
– Tornado Tag
– Elimination Tornado
– Mixed tag
Triple Threat Matches:
– Falls Count Anywhere
– 2 out of 3 Falls
– No DQ
Fatal Four Way Matches:
– Battle Royal
– Falls Count Anywhere
– 2 out of 3 Falls
– No DQ

94717768344461780009.jpg

3.Gimmick Match Types

Singles Matches:

– Inferno
– Bra and panties
– Ladder
– First blood
– I Quit
– Casket (Included in showcase mode)
– Backstage Brawl
– Boiler Room Brawl
Tag Team Matches:
– Extreme Rules
– Hell in a Cell
– Ladder
– Steel cage
– Table
– TLC
– Elimination table
– Backstage Brawl
Triple Threat Matches:
– Ladder
– Steel cage
– TLC
– Backstage Brawl
Fatal Four Way Matches:
– Hell in a Cell
– Ladder
– Steel cage
– Table
– TLC
Six-man Matches
Elimination Chamber tag

31869763484359142867.jpg

2.The Superstars' Current Attire

55031025328297687319.jpg

1.Attiude Era Mode

آخرین ویرایش:
Season Pass خبر خوبی بود. البته امیدوارم مثل پارسال وقتی برای PC منتشر میشه ، خودشون به صورت Include این SP رو تو بازی بزارن که ما حسابی کیف کنیم :x

از لحاظ راستر و امکانات گذشته عالیه ولی از لحاظ گیم پلی هنوز مطبوع من نیست و ذوق و شوق گذشته رو گرفتن از ما با این سیاستشون سن هم که میره بالا ...:(
از بودن Mr prefect خوشحال شدم هر چند سورپرایزی نداشت DLCهاش کلا.

Season Pass خبر خوبی بود. البته امیدوارم مثل پارسال وقتی برای PC منتشر میشه ، خودشون به صورت Include این SP رو تو بازی بزارن که ما حسابی کیف کنیم :x

پارسال بازی توی سایت esrb همراه xbo و ps4 لیست شد و رده بندی سنی گرفت ولی امسال تو سایت esrb لیست نشد و باتوجه به اصرار مسیولین wwe احتمالا برای pc ارایه نشود.خود T2 دوس داره ولی دستش بسته هستش و بعیده بتونه رو pc ارایه بکنه.
البته بازم مثل پارسال لیدپلتفرم بازی ps4 هستش.

امروز اعلام کردن حجم نسخه x1 تقزیبا 39 گیگه :-o
معلومه که رو بازی کارکردن . امیدوارم یکم سرعت گیم پلی رو ببار پایین تر تا با خیال راحت بخریمش :bighug:

پارسال بازی توی سایت esrb همراه xbo و ps4 لیست شد و رده بندی سنی گرفت ولی امسال تو سایت esrb لیست نشد و باتوجه به اصرار مسیولین wwe احتمالا برای pc ارایه نشود.خود T2 دوس داره ولی دستش بسته هستش و بعیده بتونه رو pc ارایه بکنه.
البته بازم مثل پارسال لیدپلتفرم بازی ps4 هستش.
چرا انقدر غیرتی میشید و دوست ندارید رو PC ارائه بشه؟
خب شما رو PS4 که لیدپلتفرم! هستش بازی کن ما رو PC.

امروز اعلام کردن حجم نسخه x1 تقزیبا 39 گیگه :-o
معلومه که رو بازی کارکردن . امیدوارم یکم سرعت گیم پلی رو ببار پایین تر تا با خیال راحت بخریمش :bighug:
ربطی نداره محتوای این نسخه خیلی بیشتر از 15 هست به طبع حجمش هم رفته بالا
120 راستر و بودن مد های Create woman و championship و stage
بازی های Ladder و..

ربطی نداره محتوای این نسخه خیلی بیشتر از 15 هست به طبع حجمش هم رفته بالا
120 راستر و بودن مد های Create woman و championship و stage
بازی های Ladder و..

خوب همین دیگه . محتوی بیشتره یعنی لک لک ها از اسمون محتوی فرستادن ؟ رو بازی کارکردن دیگه .

خوب همین دیگه . محتوی بیشتره یعنی لک لک ها از اسمون محتوی فرستادن ؟ رو بازی کارکردن دیگه .

معنی این نمیده رو گیم پلی کار کرده باشن بیشتر محتوایی که مجبور بودن واسه زمان کم حذف کنن از 15 به 16 برگردوندن و راستر های زیاد اضافه کردن

معنی این نمیده رو گیم پلی کار کرده باشن بیشتر محتوایی که مجبور بودن واسه زمان کم حذف کنن از 15 به 16 برگردوندن و راستر های زیاد اضافه کردن

اخه برادر من منصور جان کی گفته رو گیم پلی کارکردن ؟ رو گیم پلی هم کار کردن ولی نه در این حد که حجم انقدر ببره بالا ! گرافیک و صداگذاریی و این چیزایی که تو گفتتی قطعا روش کار کردن و بهتر شده .

یه سری مد هایی که قبلا بوده و حذف شده تو 15 رو دوباره آوردن به 16 ، Showcase که کم شده مسابقاتش ، 1000 خط گزارشگری هم داره ، گیم پلی که اونقدار هم تغییری نکرده به جز سیستم پین و سابمیشن + کریر مود. یه سری OMG و فینیشر هم که اضافه کردن. در کل همه اینا به کنار این هوش مصنوعی هنوزم که هنوزه مشکله بازیه. فیزیکم که همچنان داغون البته طبق تریلر هایی که دیدم باگ های Ladder و Table تا رفع شده ولی بازم تغییر آنچنانی نکرده. یعنی هنوزم این بازی حس کشتی کج واقعی رو به آدم نمیده! قبلا میداد ها! طرف بدنش قرمز شده بود راه نمیتونست بره اینجا تو نسخه 15 سه تا فیشنر میزنی بهش هنوز از Cage بالا نرفتی از تو جلوتر اومده بالای Cage! همین فیزیک و آسیب پذیری اینا رو درست کنن من دیگه هیچی نمیخام. براک لسنری که به سه تا SuperMan Punch و سه تا ChockSlam همچنان سر پا هس Overall 94 داره و جان سینای کشک (توهین به فن هاش نباشه) 95 ـه!!!

ایول کوین نش اسکات هال استی وی ری بوکرنی قدیمی لازی زد بیسکو ارن اندرسون مستر پرفکت و رادی پایپر عالیه میخرمش حتما

البته من فقط پک لجندها و هال اف د فیمها را میخوام ولی واسه دنلود سوپراستارهای انلاین باید سیزن پس را کامل بخرم

میگم درست متوجه شدم کل سیزن پس میشه 25 دلار ؟

الان تو حسابم $0.12 هست تکتس یا همون مالیات چنده الان تو سایت 25 دلار نوشته 96800 اگر مالیات بخواد دیگه باید کلی پول بی خود بدم

من كه تا حالا نديدم ماليات توي اكانت هاي US گرفته بشه مكر ايالت خاصي رو انتخال كرده باشيد
بعد 25 دلاري رو خيلي گرون گفته داداش

من كه تا حالا نديدم ماليات توي اكانت هاي US گرفته بشه مكر ايالت خاصي رو انتخال كرده باشيد
بعد 25 دلاري رو خيلي گرون گفته داداش
ببشخید میدونم اینجا جاش نیست اما ممکنه به درد بقیه هم بخوره
مگه شما اروزن تر سراغ دارید اگر هست بگید من استفاده کنم مرسی داداش

ببشخید میدونم اینجا جاش نیست اما ممکنه به درد بقیه هم بخوره
مگه شما اروزن تر سراغ دارید اگر هست بگید من استفاده کنم مرسی داداش

همه سایتها با یه سرچ ساده پیدا میشن پنجاه دلاری رو 170 هزارتومن میدن و تمام خریدها از psn معاف از مالیات هستن.

شو کیس ها و سوپراستارانی که با DLC به ببازی اضافه میشن امشب اعلام شد .

Legends Pack
Playable WWE Legends: Big Boss Man, Dusty Rhodes, Lita, Mr. Perfect, "Rowdy" Roddy Piper and Trish Stratus.
The Legends Pack will be available for a suggested price of $8.99.

2015 Hall of Fame Showcase

Playable matches include:
  • Macho Man” Randy Savage vs. Jake “The Snake” Roberts
  • Rikishi vs. The Rock
  • Alundra Blayze vs. Paige;
  • Larry Zbyszko vs. Arn Anderson
  • Tatsumi Fujinami vs. Ric Flair
  • The Bushwhackers (Butch Miller and Luke Williams) vs. The Natural Disasters (Typhoon and Earthquake)
  • The Outsiders (Kevin Nash and Scott Hall) vs. Harlem Heat (Booker T and Stevie Ray)
The 2015 Hall of Fame Showcase will be available for a suggested price of $9.99.

New Moves Pack
More than 30 new moves, including the Corner Enzuigiri (made popular by WWE Diva Nikki Bella), Avalanche Ram (made popular by WWE Diva Paige), Sidewinder Suplex (made popular by WWE and NXT Superstar Kevin Owens), Standing Crossface Chickenwing (made popular by WWE Superstar Stardust) and Dragon Sleeper (made popular by NXT Superstar Finn Bálor).
The New Moves Pack will be available for a suggested price of $3.99.

Future Stars Pack
Playable NXT Superstars: Samoa Joe, Diego, Fernando, Blake and Murphy;
The Future Stars Pack will be available for a suggested price of $7.99.

About the WWE 2K16 Season Pass

Players may purchase nearly all WWE 2K16 downloadable content at a reduced price point through the game’s Season Pass. For a suggested price of $24.99, a savings of more than 20 percent versus individual content purchases, players will receive the following items as they become available:
• Accelerator (access to all unlockable content available in the game);
• Legends Pack;
• 2015 Hall of Fame Showcase;
• New Moves Pack;
• Future Stars Pack.

Accelerator
Players will gain instant access to all unlockable content available in the game (excluding downloadable content);
The Accelerator will be available for a suggested price of $1.99.

MyPlayer KickStart (PS4™ system and Xbox One Exclusive)
Players will gain instant access to boost created Superstar ratings and attributes in the game’s MyCareer mode;
MyPlayer KickStart will be available for a suggested price of $9.99
.

تریلری هم با همین مضمون منتشر شده که در زیر میتونید دانلود کنید .

لینک دانلود

جالبه استیوی ری و اسکات هال تو بازی نیستن بعد تو مود داستانی هستن !

این دیگه چجورشه !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or