WWE 2K16

« بـــــســـمـ اللهـ الــــرحـمـنـ الـــرحیــمـ »

62941654836859707465.png

2k Sports چند ساعت پیش رسما " WWE 2K16 " را برای انتشار در سال 2015 تایید کرد ، این بازی در 27 اکتبر منتشر خواهد شد . احتمالا در کنفراس E3 2015 که چند هفته دیگر برگزار میشود تریلر این بازی به نمایش کشیده میشود .

پلتفرم ها : Xbox 360 , Xbox one , PlayStation 3 , Playstation 4 , PC

فعلا اطلاعات زیادی از بازی منتشر نشده ، به محض انتشار اخبار جدید به پست اضافه خواهد شد .

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ __ _ _ _ _ _ _ _ _ _

کـاور:

2do15c252ytmm8rfmul5.jpg

تـریلر

1xx6frontoqx62tqyydp.jpg

اولین تریلر منتشر شده از بازی با موضوعیت استون کلد استیو آستن - لینک دانلود

همانطور که مطلع هستید آخرین نسخه از این بازی دارای کم و کاستی های فراوانی بود ، از این رو چند روز پیش لیستی از 10 موردی که باید به این بازی برگردانده یا اصلاح شوند منتشر شد :

10.Creat A Diva

89740058928344270953.jpg

9.Blood

98428662873413475411.jpg

8.Creat A Title

83435410889409472232.jpg

7.A Return To Arcade Gamaing

62919207406370726044.jpg

6.Creat An Arena

23689404588466704817.jpg

5.Rebuilding Hair

06328695142279859371.jpg

4.Ordinary Match Types

Singles Matches:

– Inter Gender
– Special Referee (included in showcase mode)
– 3 stages of hell (included in showcase mode)
Tag Team Matches:
– Tornado Tag
– Elimination Tornado
– Mixed tag
Triple Threat Matches:
– Falls Count Anywhere
– 2 out of 3 Falls
– No DQ
Fatal Four Way Matches:
– Battle Royal
– Falls Count Anywhere
– 2 out of 3 Falls
– No DQ

94717768344461780009.jpg

3.Gimmick Match Types

Singles Matches:

– Inferno
– Bra and panties
– Ladder
– First blood
– I Quit
– Casket (Included in showcase mode)
– Backstage Brawl
– Boiler Room Brawl
Tag Team Matches:
– Extreme Rules
– Hell in a Cell
– Ladder
– Steel cage
– Table
– TLC
– Elimination table
– Backstage Brawl
Triple Threat Matches:
– Ladder
– Steel cage
– TLC
– Backstage Brawl
Fatal Four Way Matches:
– Hell in a Cell
– Ladder
– Steel cage
– Table
– TLC
Six-man Matches
Elimination Chamber tag

31869763484359142867.jpg

2.The Superstars' Current Attire

55031025328297687319.jpg

1.Attiude Era Mode

آخرین ویرایش:
شاید امسال DLC نباشه حرفی نزدن کلا از DLC راستر ها شایدم لجند نباشه تو DLC
لعنت به این TNA بازار خراب کرده خودش یک بازی کشتی کج بودجه نداره بزنه انگل و جف هاردی ... کشیده اونور خرا رو شکر زنده ایم میتونیم با استینگ بازی کنیم
مگه این که خودشون بیان سمت wwe که تو بازی باشن

برای شما طرفدار گل جف هاردی و گلدبرگ بگم که اخیرا از اونجایی که شو های راو کمپانی بسیار افت کرده ، کمپانی یه نظر سنجی گذاشته که طرفدارا بگن دوست دارن از این لیست کیا برگردن به کمپانی که جالبه بیشترین رای رو برادران هاردی آوردن و بعد از اون ها گلدبرگ. حتی گمانه زنی هایی شده که جف هاردی در پی پی وی هل این ا سل برگرده. گلدبرگ هم که چند وقت پیش تو یه لایو اونت اسکات استاینر رو شکست داده. پس مطمئن باش در نسخه های بعدی اونا رو میسازن حتما

رفع اسپم : یک ویدئو گیم پلی از بازی اومده بود که رسمی نبود ولی خب همه گیم پلی ها رو کنار هم گذاشته بودن قابلیت های جدید خوبی به بازی اضافه شده خصوصا بدل های جدید تر و واقعی تر ولی از اون بهتر Double F5 OMG هست :x

Siminsecret
بازگردوندن هاردی ها به خودی خود برای کمپانی خوبه اما اونا الان تو مرز 40 سالگی هستن کاربردی نداره نمیتونن مثل جوونی ریسک کنن مخصوصا جف که الان یک دخترم داره و کلا اون موارد گذاشته کنار .
خداکنه یک انمیشنی واسه صندلی و وسایل بزارن خسته شدیم دیگه

Siminsecret
بازگردوندن هاردی ها به خودی خود برای کمپانی خوبه اما اونا الان تو مرز 40 سالگی هستن کاربردی نداره نمیتونن مثل جوونی ریسک کنن مخصوصا جف که الان یک دخترم داره و کلا اون موارد گذاشته کنار .
خداکنه یک انمیشنی واسه صندلی و وسایل بزارن خسته شدیم دیگه

برگشتنشون که حتمی هست حتی کرت انگل گفته بود میخوام برگردم و در WWE کریر خودم رو تموم کنم. الان با توجه به نحوه پیش رفتن استوری ها و کم بودن آمار ببینده های شو راو ، حتی خیلی از مشترکین WWE Network اشتراکشون رو لغو کردن. شو ها در وضع بسیار بدی داره جلو میره که حتی با برگردوندن استاران قدیمی هم اونقدر تغییری نمیکنه اما برای من شما چه بهتر که برادران هاردی و گلدبرگ و کرت انگل و ... توی بازی ساخته بشن.

واقعا این انیمیشن صندلی و میز و نردبون مسخره و قدیمی شده ... حداقل یه رنگ و لعابی بهشون بدن

برگشتنشون که حتمی هست حتی کرت انگل گفته بود میخوام برگردم و در WWE کریر خودم رو تموم کنم. الان با توجه به نحوه پیش رفتن استوری ها و کم بودن آمار ببینده های شو راو ، حتی خیلی از مشترکین WWE Network اشتراکشون رو لغو کردن. شو ها در وضع بسیار بدی داره جلو میره که حتی با برگردوندن استاران قدیمی هم اونقدر تغییری نمیکنه اما برای من شما چه بهتر که برادران هاردی و گلدبرگ و کرت انگل و ... توی بازی ساخته بشن.

واقعا این انیمیشن صندلی و میز و نردبون مسخره و قدیمی شده ... حداقل یه رنگ و لعابی بهشون بدن
اسپم نشه در راستای تایید حرفات رویال رامبل 2014 که road doggو billy gun اوردن عجیب مردم سر شوق اوردن ، wwe باید دنبال اینجور استعداد ها در کار با میکروفون باشه یا کاریزما دار و غیر تکراری
نه این که بره کلون بیلی گان مثل دالف زیگلر بیاره ! مردم بعد 12 سال هنوز کلمات اینا رو تکرار میکردن .:d

سلام من دوباره برگشتم:d
هیچ موقع یادم نمیره من انقدر برا 15 صبر کردم که حضرت ایوب نکرد ولی آخرش هیچی به هیچی
امیدوارم امسال یه کشتی کج خوب بازیکنیم..
راستی وحید جون داداش ویدئو از بازی اومد آپلود کن ما هم ببینیم لطفاً

سلام من دوباره برگشتم:d
هیچ موقع یادم نمیره من انقدر برا 15 صبر کردم که حضرت ایوب نکرد ولی آخرش هیچی به هیچی
امیدوارم امسال یه کشتی کج خوب بازیکنیم..
راستی وحید جون داداش ویدئو از بازی اومد آپلود کن ما هم ببینیم لطفاً

خوش اومدی ، صفحه قبل چند تا ویدیو هست .

شاید امسال DLC نباشه حرفی نزدن کلا از DLC راستر ها شایدم لجند نباشه تو DLC
لعنت به این TNA بازار خراب کرده خودش یک بازی کشتی کج بودجه نداره بزنه انگل و جف هاردی ... کشیده اونور خرا رو شکر زنده ایم میتونیم با استینگ بازی کنیم
مگه این که خودشون بیان سمت wwe که تو بازی باشن

اينجوريام نيست، خدايي بهترين فيزيك و گرافيك زمان خودش دقيقا مال tna impact بود، كاش اين احمقا يه كم از اونا ياد ميگرفتن، اونا اگه ادامه ميدادن مطمئن باش الان جزو بهترينا بودن

Sent from my iPhone using Tapatalk

اگه 2k مبخواد این بازی به روزای اوجش برگرده و بره در سطح NBA باید به فکر یک انجین و موتور گرافیکی جدید واسه بازی باشه مثل کاری که کونامی تو شروع نسل جدید با pes کرده و بازی کلا با Fox engine متحول کردن خداییش انیمیشن های دیدنی و فیزیک عالی ...
این انجین کشتی کج درسته پیشرفت هایی تو گرافیک و جزییات چهره ها داشته تو نسل جدید ولی از لحاظ فیزیکی و انیمیشن های حرکات ایده ال نیست مخصوصا فیزیک بازی که خیلی حرکات توش دیده نمیشه این انجین جوابگو نیست دیگه واسه بازی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or