WWE 2K15 | Xbox 360

vxun7fys1h3w8qdsyucn.jpg

دبلیو دبلیو یه گالری عکس از مای کریر منتشر کرده ، دیدنش خالی از لطف نیست .

لینک دانلود از اکسپرس لیچ

خیلی حالبه این my carrer یک پیش نمایش تجربی هم ign گذاشته ، زمین تمرینی و ارتقا یافتن با هر پیروزی و داشتن استوری و تحت نظر بودن ویکی گرررو ،
ولی حوصله میخواد ، و به نظرم میتونستن بخش کسل کننده و زجر اور و بی هدف یونیورس کاملا حذف کنن از باری،ولی چون خودم علاقه ای ندارم برای بازی کردن این بخش، تو همه بازی های ورزشی مثل فوتبال یا بشکتبال، برای همین ترجمش نکردم .

داداش خدا بد نده:(....

- - -ویرایش - - -

امروز شرکت ۲K اطلاعات جدیدی در مورد حالت MyCareer عنوان WWE 2K15 منتشر کرد. حالتی که به شما نحوه تبدیل شدن به یک کشتی گیر حرفه ای را از پایه آموزش می دهد. با ما در ادامه مطلب همراه باشید.
شما در ابتدا کشتی گیر خود را ساخته و سپس وارد بازی می شوید و در بازی، آرزوی تبدیل شدن کشتی گیر خود را به قهرمان جهان، پیگیری می کنید. در ابتدای بازی شما تمرینات خود را در شهر Orlando ایالت Florida زیر نظر Bill DeMott شروع می کنید.
از آنجا شما به NXT راه پیدا می کنید، جایی که کمپانی WWE کشتی گیران تازه وارد را تمرین داده و تبدیل به کشتی گیران حرفه ای می کند. در آنجا شما زیر نظر Vickie Guerrero فعالیت خواهید کرد.
در آنجا شما در رقابتی برای کسب اجازه مسابقه بر سر دو عنوان سطح دومی کمپانی یعنی: Intercontinental Championship و The United States Championship قرار می گیرید و در این بین با شکست دادن حریفان خود می توانید اجازه ورود به یکی از شو های RAW یا SMACK DOWN را بدست آورید.
سازندگان این قول را داده اند که سیستم شخصی سازی و امکان آزاد کردن مدیر های برنامه و تجربه خط های داستانی مختلف با هر کدام از مدیران برنامه، انگیزه تجربه مجدد عنوان را بالا می برد.
نسخه های نسل هشتمی این عنوان کمی پیش تاخیر خوردند و تاریخ انتشار آنها به ۲۱ نوامبر تغییر یافت. اما نسخه های نسل هفتمی این عنوان، در تاریخ ۳۱ اکتبر منتشر خواهند شد.

ایول ایوله 2k تاج سره:d

مرسی.جالبه.
ولی چه فایده که اینقدر نسبت به نسل هفت کم لطف شدن سازنده ها.
من شخصا برای یه بخش کریر نمیتونم دو میلیون هزینه کنم. :|

مرسی.جالبه.
ولی چه فایده که اینقدر نسبت به نسل هفت کم لطف شدن سازنده ها.
من شخصا برای یه بخش کریر نمیتونم دو میلیون هزینه کنم. :|

فقط فرقش این نیس که
گرافیک فوق العاده بالا در نسل هشت
گیم پلی عالی در نسل هشت
بخش عالی مای کریر
دو تا هالک هوگان فقط در نسل هشت حضور دارن

فقط فرقش این نیس که
گیم پلی عالی در نسل هشت
بخش عالی مای کریر

حالا هالگ هوگنش زیاد توفیقی نمیکنه. ولی یادت نره هنوز اول نسلیم و جای بهتر شدن هست.
در کل این بازی عامل مهم و کلیدی ای برای خیزش به سمت نسل 8 نیست. تازه هنوز کپی خور هم نشدن کنسولا.

حالا هالگ هوگنش زیاد توفیقی نمیکنه. ولی یادت نره هنوز اول نسلیم و جای بهتر شدن هست.
در کل این بازی عامل مهم و کلیدی ای برای خیزش به سمت نسل 8 نیست. تازه هنوز کپی خور هم نشدن کنسولا.

آره منم موافقم بات مردم از بس گفتن دیگه نسل هفت تمامه:x

فقط فرقش این نیس که
گیم پلی عالی در نسل هشت
بخش عالی مای کریر

پیشرفت گرافیکی که یه چیز واضح هست اما اینکه گیم پلی نسل 8 با 7 فرق کنه اصلا امکان نداره ... مثل اینکه شما بگی AC : BF روی دو تا نسل دو تا گیم پلی متفاوت داره!!!

پیشرفت گرافیکی که یه چیز واضح هست اما اینکه گیم پلی نسل 8 با 7 فرق کنه اصلا امکان نداره ... مثل اینکه شما بگی AC : BF روی دو تا نسل دو تا گیم پلی متفاوت داره!!!
شما از کجا میدونی ؟ ممکنه اون 4 برابر انیمیشن جدید فقط روی نسل بعد باشه
اسکن رینگ و طناب فقط برای نسل بعد باشه .
اینا خودش روی گیم پلی تاثیر داره.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or