AMIR SECRET
کاربر سایت
اطلاعاتی موجود نیست ، هیجی ، جز یک تریلر ، هیچی ، اکتبر فوران اخبار خواهد بود .پس راستار ها؟؟؟؟؟؟
اره ديگه ميخوان جوون مرگ شيم راستي اين danial.wwf ps4 خريد خبر نداشتيم ديگه رفت تو قسمت ps4:dاطلاعاتی موجود نیست ، هیجی ، جز یک تریلر ، هیچی ، اکتبر فوران اخبار خواهد بود .
فرق بین اسکن شده و نشده چیست ؟
کیا اسکن شدن ؟
مال بازی رندی و سزارو هست؟ کیفیتش پایین بود،
مال بازی رندی و سزارو هست؟ کیفیتش پایین بود،
3 دقیقه بود ،؟
اره ديگه ميخوان جوون مرگ شيم راستي اين danial.wwf ps4 خريد خبر نداشتيم ديگه رفت تو قسمت ps4:d
سلام:dنه بابا.همونطور که منصور گفت از همینجا شروع کردیم تا اخرش هم همینجا میمونیم.ا راستي اين danial.wwf ps4 خريد خبر نداشتيم ديگه رفت تو قسمت ps4:d
ديگه تا اين حدشو نديده بودم كسي بره اينفيموس رو پس بده راستي انگشتت خوبه خداروشكر؟:d پس به خاطر شما ميريم نسخه ي IGN رو ميدزديم مياريم واسه شما حالشو ببري و يه دعايي هم واسه ما بكن ثواب داره:d با حرف هايي كه زدي اين سازنده ها به خاطر تهديد هات باس يه باديگارد بگيرن:d پس ديگه بايد حواشون به اين هوش مصنوعي باشهسلام:dنه بابا.همونطور که منصور گفت از همینجا شروع کردیم تا اخرش هم همینجا میمونیم.
من این مدت اینترنتم تموم شده.الان با ایرانسل اومدم.شک نکن پا م رو تو تاپیک ps4 نمیزارم:d
به خدا تمام فکرم شده wwe 2k 15 . امروز سر کار انگشت شستم رو با دستگاه کالباس بر بریدم.مستقیما سر از بیمارستان در اووردم.الان هم پانسمان کردم و باورت میشه فقط به این فکر میکردم که چطور wwe بازی کنم.اومدم دسته رو دستم گرفتم و سعی کردم با پانسمان ازمایش کنم ببینم میشه بازی کرد یا نه.حالم گرفته شد.بازی اینفیمس که کرایه کرده بودم رو بردم پس دادم
در این حد منتظر بازی هستم.خدا به داد سازنده ها برسه اگه بازی خوب نباشه یا مثلا هوش مصنوعی پیشرفت نداشته باشه
من با ایرانسل چطور دانلود کنم؟ حد اقل تعریف کن .چیز جدیدی داره؟یکم تعریف کن. مرسی
....