WWE 2K15 | Xbox 360

یعنی استینگ تو خود بازی نیست ؟ باید بخریمش ؟
oh my god !

امیر جان نگران نباش بازی که اومد مثل هر سال ما علی تریپل را داریم ایشون دستگاهش جی تگه و با برنامه مخصوص داره که واسه 15 وقتی امد کسانی مثل استینگ که pre order هستند را برامون باز میکنه به همراه همه استارها و حتی گزارشگرها پارسال هم التیمت واریر و اندرتیکر با موتور همینطور بود نگران نباش 2k نمیدونه از دست علی تریپل فرار کنه

امیر جان نگران نباش بازی که اومد مثل هر سال ما علی تریپل را داریم ایشون دستگاهش جی تگه و با برنامه مخصوص داره که واسه 15 وقتی امد کسانی مثل استینگ که pre order هستند را برامون باز میکنه به همراه همه استارها و حتی گزارشگرها پارسال هم التیمت واریر و اندرتیکر با موتور همینطور بود نگران نباش 2k نمیدونه از دست علی تریپل فرار کنه

آخه من دارم در طی ماه ps4 می خرم
چه خاکی تو سرم بریزم؟

آخه من دارم در طی ماه ps4 می خرم
چه خاکی تو سرم بریزم؟

باید بخریش بعدا لز طریق DLC البته صبر کنی تا پک کامل dlc رتسنر ها معلوم شه و بعد همه رو بخری بهتره
شاید همه ش 9.99 باشه
یا season pass بخری همه dlc میتونی بگیری .باید منتظر باشی.

فیفا دمو بازی شو هم داد بیرون اینا تا الان یه تریلیر هم منتشر نکردن |-)
به اختمال زیاد بازی اماده نیست.اینا تا دقیقه ی 90 نمیخوان صداش رو در بیارن.
مگه میشه هیچ خبر یا هیچ نمایش درست و حسابی از بازی نیاد در حالی که باری تا 1 ماه و نیم دیگه باید به بازار عرضه بشه؟
اگه بازی اماده بود حد اقل نوع مسابقات موجود در بازی رو اعلام میکردن.گزاشتن اینجور خبر ها حتی تبلیغی واسه بازی محسوب میشه و به فروش بیشتر کمک میکنه.
فقط سوال من اینجاست که چرا اعلام نمیکنن بازی تاخیر خورده تا خیال همه راحت بشه؟

به اختمال زیاد بازی اماده نیست.اینا تا دقیقه ی 90 نمیخوان صداش رو در بیارن.
مگه میشه هیچ خبر یا هیچ نمایش درست و حسابی از بازی نیاد در حالی که باری تا 1 ماه و نیم دیگه باید به بازار عرضه بشه؟
اگه بازی اماده بود حد اقل نوع مسابقات موجود در بازی رو اعلام میکردن.گزاشتن اینجور خبر ها حتی تبلیغی واسه بازی محسوب میشه و به فروش بیشتر کمک میکنه.
فقط سوال من اینجاست که چرا اعلام نمیکنن بازی تاخیر خورده تا خیال همه راحت بشه؟
حتما از کمپانی میترسن :d
ولی خوب معنی نداره ! بگن داریم رو بازی کار میکنیم اگه میخواد اینجور بازی پیش بره ، بهتره بازی رو ببرن واسه عمشون ...
از NBA 2k15 فرت و فرت تریلر و شات میدن بیرون ، اینور هنور هیچی ...

آخرین ویرایش:
داره کم کم منتشر میشه ی ویدیو جدید از اطلاعات بازی اومده خلاصش اینه
Video details include some info on;
Confirmation of Attitude adjustment pin combo
So we can turn stamina off?
Pin bar system
Slower strikes
New submission system
Kicking out
Crawling for pins
Apron suplex for Cesaro?
Skill sets and Abilities?
Weight detection?
Charged finishers
Steel steps
OMG moments
Reversals

واقعا از اقا منصور بزرگ ممنونم بابت لینکه ویدیو اطالاعات.عالی بود:x
ظاهرا این دو نفر بیش از هفت ساعت بازی رو انجام دادن.و مهمتر اینکه با کارکتر cm punk هم بازی کردم.
در ابتدا گفتن بازی خیلی اهسته تر شده و کاملا شبیه ساز به نظر میاد.
وای مهمترین چیز:
وقتی حریف رو کاور میکنی و داور شروع میکنه به شمردن، اگه حریف کیک اوت کنه (تسلیم نشه و مثلا با شماره ی 2 بلند بشه)، روی زمین میمونه.از جاش بلند نمیشه:-o این عالیه.عین واقعیت.خدا خیرشون بده به خدا
این بهترین خبری بود که شنیدم.
یکی از مولفه هاییی که خیلی تاثیر گزار هست استامینا (تنفس) هست.موقع ضربه زدن که خیلی اسونه.ولی موقع گلاویز شدن ها خیلی مهم هست که به استامینا توجه کنید.یعنی باید توجه کنید که هر حرکت چقدر استامینا ازتون میگیره و این تو بازی تاثیر داره.
سیستم سابمیشن فکر کنم گفتن خیلی تغییر نکرده.
گفتن بازی خیلی شبیه همون چیزی هست که تو تلویزیون (واقعی ) میبینید.
ویدیو رو دانلود کنید.اونجا اسکین شات ها با زاویه های مختلفی هست که تا حالا ندیدیم.
مرسی منصور جان بابت اطلاع رسانی.خیالمون راحت شد که احتمالا بازی تاخیر نمیخوره

واقعا از اقا منصور بزرگ ممنونم بابت لینکه ویدیو اطالاعات.عالی بود:x
ظاهرا این دو نفر بیش از هفت ساعت بازی رو انجام دادن.و مهمتر اینکه با کارکتر cm punk هم بازی کردم.
در ابتدا گفتن بازی خیلی اهسته تر شده و کاملا شبیه ساز به نظر میاد.
وای مهمترین چیز:
وقتی حریف رو کاور میکنی و داور شروع میکنه به شمردن، اگه حریف کیک اوت کنه (تسلیم نشه و مثلا با شماره ی 2 بلند بشه)، روی زمین میمونه.از جاش بلند نمیشه:-o این عالیه.عین واقعیت.خدا خیرشون بده به خدا
این بهترین خبری بود که شنیدم.
یکی از مولفه هاییی که خیلی تاثیر گزار هست استامینا (تنفس) هست.موقع ضربه زدن که خیلی اسونه.ولی موقع گلاویز شدن ها خیلی مهم هست که به استامینا توجه کنید.یعنی باید توجه کنید که هر حرکت چقدر استامینا ازتون میگیره و این تو بازی تاثیر داره.
سیستم سابمیشن فکر کنم گفتن خیلی تغییر نکرده.
گفتن بازی خیلی شبیه همون چیزی هست که تو تلویزیون (واقعی ) میبینید.
ویدیو رو دانلود کنید.اونجا اسکین شات ها با زاویه های مختلفی هست که تا حالا ندیدیم.
مرسی منصور جان بابت اطلاع رسانی.خیالمون راحت شد که احتمالا بازی تاخیر نمیخوره
ارادتمند دانیال جان ، البته نوشته های پایین بخونی طرف به سوال های مردم پاسخ داده ، درباره استامینا،
خوبه نکاتش مثلا گفته افراد سنگبن وزن استامینا و نفس گرفتنشوپ دیرتره و سبک وزن ها بهتر.
درباره پله گفته کارهای مختلفی میشه انجام داد باهاش ، گفته فردا ی ویدیو درباره set skills ,میزاره
و اطلاعات دیگه ، مثل این که قراره امشب تبلیغ،و تریلری از بازی منتشر شه.

آخرین ویرایش:
ارادتمند دانیال جان ، البته نوشته های پایین بخونی طرف به سوال های مردم پاسخ داده ، درباره استامینا،
خوبه نکاتش مثلا گفته افراد سنگبن وزن استامینا و نفس گرفتنشوپ دیرتره و سبک وزن ها بهتر.
درباره پله گفته کارهای مختلفی میشه انجام داد باهاش ، گفته فردا ی ویدیو درباره set skills ,میزاره
و اطلاعات دیگه ، مثل این که قراره امشب تبلیغ،و تریلری از بازی منتشر شه.
در باره ی set skill یه ویدیو بود دیدم.دقیقا صدای عمون کسی بود که تو ویدیوی قبلی لهجه ی بریتیش داشت.
صبر کن لینک بدم.
چیز خاصی تو اسکیل ها ندیدم و بیشتر همه توانایی ها رو تفکیک کرده بود.
صبر کن لینک بدم

- - -ویرایش - - -

اقا یک درصد احتمال داره بازی کنسل بشه و بجاش wwe2k16 بیاد سال دیگه.؟؟؟ مثلا بگن هنوز بازی کامل نیس و سال دیگه با پیشرفت بیشتر بدیم

سازنده عاقل بخدا 1 ماه دیگه بازی باید منتشر بشه!!!

نوشته شده توسط danial.wwf;3441باره ی set skill یه ویدیو بود دیدم.دقیقا صدای عمون کسی بود که تو ویدیوی قبلی لهجه ی بریتیش داشت. صبر کن لینک بدم. چیز خاصی تو اسکیل ها ندیدم و بیشتر همه توانایی ها رو تفکیک کرده بود. صبر کن لینک بدم [COLOR=silver:
- - -ویرایش - - -[/COLOR]

دانیال من نتونستم ویدیو ببینم چون ۱۰ دقیقه بود ولی عکس بود نوشته اومد تو عکس ها؟ یا نه ؟ از صحبت هاش فهمیدی؟
نفهمیدی درباره تشخیص وزن و پله چی گفت؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or