WWE 2K15 | PC

220px-PS4WWE2k15cover.jpg

Developer : Yuki
Publisher : Take Two Interactive,2K Games
Platform : PC Windows​

بالاخره بعد از مدتها انتظار، اولین نسخه ی WWE برای PC عرضه می شود و قرار است تمام پک ها و DLC های آن به صورت رایگان برای کامپیوتر عرضه شود.

آپدیت خبر
...................................................

تاریخ بازی مشخص شد، بازی در 28 آپریل (پنج روز دیگر ) عرضه می شود.

سیستم مورد نیاز بازی متشر شد :

Processor: Core 2 Duo E6600, AMD Athlon 64 X2 5400+
Memory: 4 GB RAM
Graphics: NVIDIA GeForce GTX 450 or AMD Radeon HD 5770, 1GB GDDR (DirectX11 compatible)
DirectX: Version 11
Network: Broadband Internet connection
Hard Drive: 22 GB available space
Sound Card: DirectX 9.0c compatible sound card سیستم پیشنهادی برای اجرای بازی:
Processor: Intel Core i5-3550, 3.30 GHz
Memory: 8 GB RAM
Graphics: nVidia GeForce GTX 570 or AMD Radeon HD 6970
DirectX: Version 11
Network: Broadband Internet connection
Hard Drive: 22 GB available space
Sound Card: DirectX 9.0c compatible sound card
Additional Notes: At least 2 GB DDR Video Memory

برای دیدن اطلاعات از WWE 2k 15 ، به صفحه سمی Steam ان سر بزنید.
صفحه ی رسمی عنوان WWE 2K15 در شبکه ی Steam

سلام. آقا این بازی با joystick هم میشه بازی کرد مثل فیفا؟؟؟؟

من آخرین نسخه ای که بازی کردم WWE'12 روی PS3 بود و از اون موقع تا حالا حتی نگاه هم نمیکنم ولی میخوام اگه این بازی با joystick هم میشه بازی کرد دانلودش کنم یکم برگردیم به زمان قدیم :D

سلام. آقا این بازی با joystick هم میشه بازی کرد مثل فیفا؟؟؟؟

من آخرین نسخه ای که بازی کردم WWE'12 روی PS3 بود و از اون موقع تا حالا حتی نگاه هم نمیکنم ولی میخوام اگه این بازی با joystick هم میشه بازی کرد دانلودش کنم یکم برگردیم به زمان قدیم :D

بله بازی به راحتی هر نوع دسته ای رو میشناسه و تنظیماتش از داخل بازی عوض میشه که قشنگ میشه دسته رو تنظیم کرد

لطفا بعدا یک عکس از تنظیمات ویدیویی بزار.از video setting

هیچ تنظیمات گرافیکی خاصی نداره بازی! رزولوشن ، MXAA ، و چند گزینه که Off و On هستن ! هیچ High و Low ای وجود نداره!

من نسخه coepack V2 رو نصب کردم.(6.9 گیگ)..فایلهای ویدئو رو حدف کرده ولی تو یه فایل 3 گیگ جدا موجوده و میتونید اضافه کنید اگه خواستید...
بازی پورت بسیار عالی شده و کوچکترین افت فریم و لگی نداره ( کارت 270X) و گرافیک قابل قبولی داره و واقعا به نطرم جاش روی PC خالی بود این بازی 4 نفری خیلی فان میشه بازیش...

خوب من نسخه ریلودد رو امروز نصب کردم ، بازی خوبه بد نیست ، گرافیک بازی ب نظرم اصلا جالب نیست ، سایه ها فوق العاده ضعیف کار شده ، روی 4k و بالاترین تنظیمات تا 40 هم افت فریم داشتم که با توجه به این گرافیک مصنوعی به نظرم افتضاحه ...

این 4k که می گید real نیست درسته؟ 4k اصلی 2160*3840 یا 2160*4096 هست برای شما به احتمال خیلی زیاد 1440*2560 هست که به اشتباه 4k گفته می شه در حقیقت 2.5k حساب می شه

این 4k که می گید real نیست درسته؟ 4k اصلی 2160*3840 یا 2160*4096 هست برای شما به احتمال خیلی زیاد 1440*2560 هست که به اشتباه 4k گفته می شه در حقیقت 2.5k حساب می شه

رزولوشن 4K ـی که بنده میگم 3840*2160 هست ،
بله اون 2560*1440 که اصلا 4k نیست ...

خب امشب دانلودش واسه تموم میشه ولی با تو ضیناتی که دوستان دادن نا امید شدیم یعنی مثلا گرافیک د ر حد کاور بازی که جان سینا باشه نیست؟

خب امشب دانلودش واسه تموم میشه ولی با تو ضیناتی که دوستان دادن نا امید شدیم یعنی مثلا گرافیک د ر حد کاور بازی که جان سینا باشه نیست؟

عزیز کاور بازی
که رندر شده نیست ، عکس واقعی جان سینا هست !

عزیز کاور بازی
که رندر شده نیست ، عکس واقعی جان سینا هست !

دوست عزیز بنده منظور م این کاور نیست اوری ه تو بخش اخبار بازی زدن متاسفانه با گوشی هستم و نمیتونم عکس بزارم دیگه بعد 18 سال گیمر بودن عکس واقعی از رندر شده رو تشخیص میدم:)

دوست عزیز بنده منظور م این کاور نیست اوری ه تو بخش اخبار بازی زدن متاسفانه با گوشی هستم و نمیتونم عکس بزارم دیگه بعد 18 سال گیمر بودن عکس واقعی از رندر شده رو تشخیص میدم:)

منظورتون اینه : ؟
اگه بله که آخه این کاور نیست که....;)

09449505828569150688.jpg

بله ، در این حد هست ، اما سایه و رینگ اصلا به نظرم خوب کار نشده .
====

09449505828569150688.jpg

بله ، در این حد هست ، اما سایه و رینگ اصلا به نظرم خوب کار نشده ,
====[/QUOTE,

آره خودشه چ ن بیشتر خبرایی که از بازی دنبال کر دم با همین عکس بوده فکر کردم اینه حتمی;;) خب پس بافت استا رها خب د ر اومده ولی انتظار بیشتری از 2k میرفت باتوجه به توضیحاتت ب
نظرم بهترین شبیه ساز ورزشی فقط nba 2k 15

09449505828569150688.jpg

بله ، در این حد هست ، اما سایه و رینگ اصلا به نظرم خوب کار نشده ,
====[/QUOTE,

آره خودشه چ ن بیشتر خبرایی که از بازی دنبال کر دم با همین عکس بوده فکر کردم اینه حتمی;;) خب پس بافت استا رها خب د ر اومده ولی انتظار بیشتری از 2k میرفت باتوجه به توضیحاتت ب
نظرم بهترین شبیه ساز ورزشی فقط nba 2k 15

درسته ، اما به نظر من همون بافت بدن ـشون هم مصنوعیه ، همین عکس که میبینید ، سینه ها و عضله ها به نظر عمق ندارن .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or