WWE 2K14 | Xbox 360

به نظر شما بازی های wwe2k عناوینی موفق خواهند بود؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    213
سلام.دوستان یه سوال داشتم.
دقیقا تو اولین مسابفه رستلمنیا باید چیکار کنم که مسابقه زیر 6 دقیقه تموم بشه!!من هرچی این طرف رو میزنم بازم مسابقه تموم نمیشه!!:|

دقیقا تو اولین مسابفه رستلمنیا باید چیکار کنم که مسابقه زیر 6 دقیقه تموم بشه!!من هرچی این طرف رو میزنم بازم مسابقه تموم نمیشه!!:|
نیازی به sp نبود ، ولی شما طرف فقط بزن با دویدن بهش فن بزن یا مشت بزن تا بدنش قرمز شه بعد یک فن slam میزنی میره رو کات سین.
فراستی : اینی که شما گفتی همیشه ارزوی من تو سری کشتی کج بوده یعنی فیزیک واقعی مثل همین موارد که گفتی ، امیدوارم رو نسل بعد ، حتما عملی شه با انجین جدید وگرنه youkes بی عرضه است.

دقیقا حرف علی تریپل....اصلا پک مالی هم نبود و چیز خاصی نداشت که بخوای به خاطرش اونقد پول بدی ...غیر یک اسکات استینر بقیشون اصلا جالب نبودند گول اون تریلرهارو نخور
حالا خودت بگیری می بینی .......

علیاس جون منظورت از مالی نیست چیه من فقط اینو میخواهم که کوین نش اسکات هال اسکات استاینر و کورت هینیگ را در پیراهن nwo ببینم مگر اینطور نیست ؟ همین که با اون استایل wcw باشند و اینترنس و موی خودشون را داشتنه باشند برام خیلی ارزش داره بابا من wwe بازی نمیکنم 100 بار اینو گفتم همینجا من دارم اسنوری ها اون زمان را بازی میکنم میحواهم حالا که این امکان داده شده و اگر بتونم توی 14 اینکار را انجام بدم در 12 همه استارها را کامل دارم اما ازش خسته شدم اگر غیر از این که گفتمه بگو بدونم مشکل پک چیه
الان پول را اماده کردم که 800 پوینت برم بخرم

علیاس جون منظورت از مالی نیست چیه من فقط اینو میخواهم که کوین نش اسکات هال اسکات استاینر و کورت هینیگ را در پیراهن nwo ببینم مگر اینطور نیست ؟ همین که با اون استایل wcw باشند و اینترنس و موی خودشون را داشتنه باشند برام خیلی ارزش داره بابا من wwe بازی نمیکنم 100 بار اینو گفتم همینجا من دارم اسنوری ها اون زمان را بازی میکنم میحواهم حالا که این امکان داده شده و اگر بتونم توی 14 اینکار را انجام بدم در 12 همه استارها را کامل دارم اما ازش خسته شدم اگر غیر از این که گفتمه بگو بدونم مشکل پک چیه
الان پول را اماده کردم که 800 پوینت برم بخرم
میخوای بخری موردی نیست ولی الان خرید از لایو همچین راحتم نیستا دنگ و فنگ داره از ما گفتن بود:d

میخوای بخری موردی نیست ولی الان خرید از لایو همچین راحتم نیستا دنگ و فنگ داره از ما گفتن بود:d

دنگ و فنگش چیه مگه پوینت نمیخواد من نگاه کردم میگه یا مستر کارت میخواهد یا ردیم کود مگه غیر از این کار دیگه ای باید کرد خواهشن بگو به من که بی خودی هزینه نکنم

توی رستلمنیا تو مسابقه سوم،قسمت دوم من همه ابجکت ها رو انجام میدم جز این!!Hit A Leg Drop On Andre.میشه لطفا بگید که باید چیکار کنم!!:-/

توی رستلمنیا تو مسابقه سوم،قسمت دوم من همه ابجکت ها رو انجام میدم جز این!!Hit A Leg Drop On Andre.میشه لطفا بگید که باید چیکار کنم!!:-/
سلام .دقیقا یادم نیست.ادمت هالک هوگان هست؟شاید باید بری بالای سر حریف و از سیگنچر (شاید هم فینیشر) استفاده کنی. ولی شک دارم. ولی این کار رو ازمایش کن

ما تحریمیم باس چیز پی ان شیر کنی با xbox

خب مگه با دنلود مجانی چه فرقی میکنه من جاینت که مجانی برای دنلود گذاشت را بدون مشکلی دنلود کردم تا اونجا هم که با اون کسی که پوینت میفروخت صحبت کردم مثل گولد یک کد 25 رقمی به من میده و بعد هم اون چیزی که میخواهم دنلود میکنم
شما جدیدا چیزی خریدی که متوجه شدی؟

لگ دراپ فينيشر هوگانه هر جا نوشته شد مطمئن باش كه بايد روي طرف مقابلت انجامش بدي اينجا هم اول بايد به آندره يه اسلم بزني بعدش برو بالا سرش و فينيشرت كه همين لگ دراپه رو روش انجام بده

خب مگه با دنلود مجانی چه فرقی میکنه من جاینت که مجانی برای دنلود گذاشت را بدون مشکلی دنلود کردم تا اونجا هم که با اون کسی که پوینت میفروخت صحبت کردم مثل گولد یک کد 25 رقمی به من میده و بعد هم اون چیزی که میخواهم دنلود میکنم
شما جدیدا چیزی خریدی که متوجه شدی؟
مجانی رو میشه دانلود کرد ولی پولی هارو نه من خودم 15 دلار دارم هیچی نمیتونم بگیرم :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or