فراستی : خدایی قیلفه راک عالیه و مدل سازیش حرف نداره
سیستم تشخیص وزن تعطیله .. big john ، جایانت نمیتونه بلند کنه. حد اقل ری نتونه بلندش کنه که خیلی افتضاحه
اسپانسر توقعت از بازي پايينه .اينا كلا كه بيشتر از 81 كه نبايد طراحي كنند اونوقت اين بايد وضع طراحيشون از چهره باشه.تو رو به هر كي ميپرستيد به دماغو فكو لبو لچش نگاه كنيد.اخه اين خوبه به نظرتون.اخه اين شايسته شماست.قيافه شاون مايكلزم يه نگاه بندازيد تو بازيش با جان سينا
من مال راکو دیدم واقعا انیمیشن اسپاین باستر بهتر شده اما انیمیشن پیپل البو همونقد افتضاحه و دویدن راک و اینکه دست حریفو خودش صاف نمیکنه و اونی که افتاده خودش جم و جور میشه که گند میزنه به انیمیشن بیهوشی
تنها كار ارزوني كه سريع هم جواب ميده(قبل از عوض شدن موتور بازي) و بازيو از اين منجلاب كه فرو رفته تا حدي بيرون ميكشه متنوع شدن بدل هاست .بدل بايد دو دكمه اي بشه L2 و R2 البته اگه براي هر بازيكن جدولي براي بدلهاي مخصوص به خودش طراحي بشه مثل جدول فنها ديگه چه به بهتر. اينه بزرگترين مشكل بازي.
ميدونيد چيه بيشتر براي من مهمه كه استاراي تاپ توي بازي وجود داشته باشه(چون بازي در حالت يك نفره بسيار زجر اوره با وجود هوشمصنوعيه بازي و فقط بازي در حالت 2 نفره رو دوس دارم كه در اين حالت هم طرفين بازي استاراي تاپ كمپاني رو انتخاب ميكنن) كه از اين لحاظ خيلي بهتر از پارسال شده.همين گلدبرگو باتيستا و هالك هوگانو اگه نگذاشته بودند 100 نفر PM ميفرستادند كه چرا اينا نيستند حالا كه گذاشتند بازم ...... به نظر من رويايي ترين راستر ممكنم اگه بذارن بازم يه عده بهش ايراد ميگيرن به نظر من كوچكترين ايراد بازي راسترشه
اینم بگم که بدونید و سو تفاهم پیش نیاد اینا رو من اپ نمی کنم دوستم می کنه
اونم خبر ندارم اپلودر خودشه یا نه !!!!:d
و اگه تو سایت دیگه ای دیدین اینجا اعلام نکنید به من پیام خصوصی بفرستین و بگین
ویدیو jbl و فینیشرش هم اومد، کلا بیخیال راستر و نبودنشون شدم و چون فن بازیم بازم منتظرم ، خیلی امید دارم ، یک اسپاین بستر جدید و سنگین برای باتیستا بزارن . منتظر spear جدید گلدبرگ خم هستم ، کروزلاین jbl هم عوض شده و سنگین و عالی شده طرف ی دور برمیگرده رو زمین
میگم من بیخودی توقعمو از بازی بالا برده بودم حالا که نگاه میکنم میبینم خوبه بد نیست سازنده های بازی هم معجزه گر نیستن که بتونن تو یه سال شاهکار تحویلمون بدن:d