WWE 2K14 | Xbox 360

به نظر شما بازی های wwe2k عناوینی موفق خواهند بود؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    213
خب امسال به نظر با بازی بهتری روبرو هستیم و دلیلش حضور گلد برگ کبیر + باتیستا هستش .....عشق من فقط جک همر های بیل بود تو SVR 2004
..... یادش بخیر

کاملا مشخصه که گلدبرگ با 2k توافق کرده هم یه سر
سایت wwe سر زدم فقط همون پروفایلش هست و اسمی ازش نیست و حتی هنگام معرفیش تو تریلر نه جیم راس چیزی میگه نه لاور مردم یکصدا فقط صداشون میومد
گلدبرگ هم رای این بازی بدی که از قبل مشخص بود اضافه شده به بازی امسال ، بازی معروف ؛
Goldberg vs brock lesnar special ref stone cold wrestlemania 20

- - -ویرایش - - -

باتيستا و گلدبرگ dlc هستند؟ راستي اين راستر جف هارديو استينگوو كم داره؟

خیر جز راستر اصلی هستن dlc ها اصلا معرفی نشدن
ولی ultimate wariior و undertaker american جز dlc هستند .

آخرین ویرایش:
از بحث شیرین راستر ها بیایم بیرون،بر گردیم سر خود بازی .
الان 5 بار پشت سر هم بازی جان سینا - دنیل برایان رو دیدم.فریم به فریم بررسی کردم.
جان سینا توسط AL کنترل میشد و من واقعا هیچ تفاوتی بین AL سال پیش حس نکردم.درجه سختی 90% رو لجند بود.جان سینا فقط کتک خورد و تنها حرکت مفیدش همون ریورس ها بود که گاهی وقتها میکرد.هیچ حرکت خاصی نزد که ما بگیم " وای چقدر هوشمندانه بود حرکتش) . دقیقا مثل پارسال و سال های پیش.
البته خودم قبول دارم طراحی هوش مصنوعی برای این بازی سخت تر از فایتینگ های دیگه هست.
این از این
جان سینا هم بعد از دریافت اون OMG سنگین خیلی زود بلند شد.انگار که نه انگار.
running and grapple ( حرکتی که من ازش متنفرم) هم در این بازی زیاد دیده شد.
راستی یکی از مشکلات بازی، دوربینش هست که یه جورایی ایزومتریک هست.اگه حرکات دوربین دینامیک تر بود بازی بهتر میشد.
شاید میخواستن زاویه دوربین شبیه واقعیش بشه.ولی اگه خیلی از چیزاش شبیه واقعیش نیست:dچون اصلا بازیش شبیه ساز نیست.
راستی
دقت کردین این اولین باری هست که این بازی شبیه سری قبلیش )wwe13( هست.
اگه این دو رو کنار هم بزارن به سختی میشه ثابت کرد کدوم جدیده هست.مگر از روی ریورس ها.
.
انیمیشن جان سینا (اونی که میشینه رو سینه ی حریف و چند تاضربه ی مشت میزنه ) رو وقتی دیدم باز حالم اینطوری شد:-&تا جایی هم که دیدم حتی فن های سینا رو عوض نکردن.
احتمالا از اول همین ماه شروع کردن به ساختن این نسخه:))بعد استارت کار رو هم با ساختن راستر ها زدند=))گفتن اول راسترها رو بسازن که حواس مردم پرت بشه دیگه به گیم پلی و هوش مصنوعی توجه نکنن.
...
فکر کنم چند وقت پیش الکی این همه به THQ بد و بیراه گفتیم.بیچاره THQ :wink1:

به غیر از جف و استینگ که دوستان هم گفتند جای خالی کرت انگل و کریس بنوا و RVD (البته به صورت عادی نه دی ال سی ) شدیدا" حس می شه

با تشکر از SiminSecret و abayat50 بابت پاسخ...

به نظرتون ميتونند حركت قبل از فينيشر باتيستا همون كه طنابو تكون ميده رو طراحي كنند؟ من كه فكر نكنم

- - -ویرایش - - -

راستي اگه بهتون ميگفتند بين جف هاردي و rvd يكيو انتخاب كنيد شما كدومو انتخاب ميكرديد.

از بحث شیرین راستر ها بیایم بیرون،بر گردیم سر خود بازی .
الان 5 بار پشت سر هم بازی جان سینا - دنیل برایان رو دیدم.فریم به فریم بررسی کردم.
جان سینا توسط AL کنترل میشد و من واقعا هیچ تفاوتی بین AL سال پیش حس نکردم.درجه سختی 90% رو لجند بود.جان سینا فقط کتک خورد و تنها حرکت مفیدش همون ریورس ها بود که گاهی وقتها میکرد.هیچ حرکت خاصی نزد که ما بگیم " وای چقدر هوشمندانه بود حرکتش) . دقیقا مثل پارسال و سال های پیش.
البته خودم قبول دارم طراحی هوش مصنوعی برای این بازی سخت تر از فایتینگ های دیگه هست.
این از این
جان سینا هم بعد از دریافت اون OMG سنگین خیلی زود بلند شد.انگار که نه انگار.
running and grapple ( حرکتی که من ازش متنفرم) هم در این بازی زیاد دیده شد.
راستی یکی از مشکلات بازی، دوربینش هست که یه جورایی ایزومتریک هست.اگه حرکات دوربین دینامیک تر بود بازی بهتر میشد.
شاید میخواستن زاویه دوربین شبیه واقعیش بشه.ولی اگه خیلی از چیزاش شبیه واقعیش نیست:dچون اصلا بازیش شبیه ساز نیست.
راستی
دقت کردین این اولین باری هست که این بازی شبیه سری قبلیش )wwe13( هست.
اگه این دو رو کنار هم بزارن به سختی میشه ثابت کرد کدوم جدیده هست.مگر از روی ریورس ها.
.
انیمیشن جان سینا (اونی که میشینه رو سینه ی حریف و چند تاضربه ی مشت میزنه ) رو وقتی دیدم باز حالم اینطوری شد:-&تا جایی هم که دیدم حتی فن های سینا رو عوض نکردن.
احتمالا از اول همین ماه شروع کردن به ساختن این نسخه:))بعد استارت کار رو هم با ساختن راستر ها زدند=))گفتن اول راسترها رو بسازن که حواس مردم پرت بشه دیگه به گیم پلی و هوش مصنوعی توجه نکنن.
...
فکر کنم چند وقت پیش الکی این همه به THQ بد و بیراه گفتیم.بیچاره THQ :wink1:

آقا یکی لینک این مسابقه رو بزاره ما هم دانلود کنیم

اره زود بلند شد ولی برای اون تنظیمات هست اونقدر هم زود بلند نشد دلیل اینه که بدنش قرمز نبود هنگام زدن omg تو مسابقه ساویج و واریور ساویج وقتی بدن واریوور قرمز کرد و انداختش زمین راحت از بالای ترنباکل پرید در حالی که در 13 میخواستی بپری بلند میشد انیمیشن قدیمی عالی ساختن فکر اینم که ی اسپیر با گلدبرگ بزنم..

اره زود بلند شد ولی برای اون تنظیمات هست اونقدر هم زود بلند نشد دلیل اینه که بدنش قرمز نبود هنگام زدن omg تو مسابقه ساویج و واریور ساویج وقتی بدن واریوور قرمز کرد و انداختش زمین راحت از بالای ترنباکل پرید در حالی که در 13 میخواستی بپری بلند میشد انیمیشن قدیمی عالی ساختن فکر اینم که ی اسپیر با گلدبرگ بزنم..
میشه بگی چه طور میشه تنظیم کرد تو نسخه13 هم هست

من تازه لیست راسترهایه اعلام شده رو دیدم واقعا شگفت انگیزه مخصوصا حضور باتیستا وگلدبرگ وریک فلیر اصلا غیر قابل پیش بینی بود!
:-o

فکر کنم من یه ماه اول رو فقط با گلدبرگ بازی کنم و سراغه استارهایه دیگه اصلا نرم!

:x

واقعا از لحاظ راستر این سری از همیه سری هایه قبلی بهتره!
b-)

فقط خدا کنه گلدبرگ و هوگن و چند تایی که منتظرشونم در بازی باشن و dls نباشن که بد زد حال میخورم
در ضمن خدمت کسانی که منتظر کریس بنوا بودن بگم که محال ممکنه دیگه از کریس خبری بشه به خاطر اتفاقی که براش افتاد و طبق اخرین گزارش پلیس او زن و بچه خودش را کشت و خودکشی کرد و این برای wwe یک ننگ حساب میشد مک ماهون کلا دیگه چیزی از او در کمپانی خودش بود را حذف کرد
دیگه حتی اسمی هم از او یاد نخواهد شد متاسفانه این اتفاق بسیار بدی برای استار بزرگی مثل بنوا بود و من هنوز نمیتونم باور کنم که او همچین کاری کرده اما پلیس مدرک دیگه ایی پیدا نکرد و پرونده را همینطوری بسته اعلام کرد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or