WWE 13 | Xbox 360

میانگین نمرات این بازی رو پیشبینی کنید

• 90-100

رای‌ها: 20 11.6%
  • 80-90

رای‌ها: 56 32.4%
  • 70-80

رای‌ها: 51 29.5%
  • 60-70

رای‌ها: 21 12.1%
  • 50-60

رای‌ها: 4 2.3%
  • کمتر از 50

رای‌ها: 21 12.1%

• مجموع رای دهنده‌ها
    173
دوستان چون من هنوز درگیر ساخت استار و رینگهای wcw در wwe 12 بود و خدا را شکر بعد از یکسال تمام شد که همانطور که گفتم توی سایت قرار میدم
سوالم اینه من نمیخواهم خیلی وفت برای wwe 13 بزارم لزا برای اینکه بتونم فقط رینگها و استارها را باز کنم بدون استفاده از سیو چه راههایی داره
در واقع مشکلم یونورس هست که خیلی وقت میبره حنما باید مسابقات را بازی کنیم تا اخر یا با سیم کردن حله ؟

تا اخر باید بازی کنی که بعضی هاشون هم فوق العاده سخت هستند

بچه ها به نظرتون چه مقاله ای (راجع به wwe '13) بنویسم؟ خودم چیزی به ذهنم نمی رسه:|

میتونی یک مقاله راجب اینکه گرافیک سری بازی های WWE در هر شماره کمتر از شماره ی قبل شده اند بنویسی............. مثلا اگه دقت کنی گرافیک SvR 2007 و 2008 بسیار از WWE 13 بیشتر بودند

سلام لطفا یکی راهنمایی کنه توی مرحله ای که استیو با کین که لباس انرتیکرو پوشیده و یه ماشین نعشکش هم هست چکار کنم ... اصلا چی میخواد??
اول باید تمام هدفارو کامل کنی بعد دمیجشو که به اندازه ای که تو هدفا گفته بود شد، میکشیش تا دم در عقب ماشین نعش کش و بقیش دیگه cinematic میشه...

میتونی یک مقاله راجب اینکه گرافیک سری بازی های WWE در هر شماره کمتر از شماره ی قبل شده اند بنویسی............. مثلا اگه دقت کنی گرافیک SvR 2007 و 2008 بسیار از WWE 13 بیشتر بودند
داداش مشکلات سری WWE رو چند روز پیش نوشتم. کلاً فعلا نمی خوام راجع به ایرادات این بازی بنویسم. نقاط قوت خوبه؟

داداش مشکلات سری WWE رو چند روز پیش نوشتم. کلاً فعلا نمی خوام راجع به ایرادات این بازی بنویسم. نقاط قوت خوبه؟

نه نقات قوت از سرشون زیاده
با این بازی های مضخرفی که میسازن که بجای شبیه ساز ارکید است حیف نیست ازشون تعریف کنیم؟

مقاسه نسخه های الان با گذشته و جیزیهایی که در ان نسخه ها بودن و به مرور حذف شدن مثلا نوع بازی ها راستر از بهترین شماره اینا بنویس،حرف زیاده،.
من تو خبرا خوندم بازی 500 هزار نسخه فروخنه
داداش من فقط سه نسخه ی آخر رو بازی کردم. قبلا از اون اصلا کشتی کج نمی دیدم.

آخرین ویرایش:
این Ultimo Dragon رو در حالت یونیورس قهرمان کمربند Cruiserweight کردم و 53 هفته که برابر با یک سال است قهرمان باقی گذاشتم
کسی هست که بتونه رکوردی بالاتر از این بزنه؟ >:)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or