WWE 13 | Xbox 360

میانگین نمرات این بازی رو پیشبینی کنید

• 90-100

رای‌ها: 20 11.6%
  • 80-90

رای‌ها: 56 32.4%
  • 70-80

رای‌ها: 51 29.5%
  • 60-70

رای‌ها: 21 12.1%
  • 50-60

رای‌ها: 4 2.3%
  • کمتر از 50

رای‌ها: 21 12.1%

• مجموع رای دهنده‌ها
    173
دوستان من از سال پیش یه ایده باحال دارم واسه این بازی ! :>چقد خوب میشد اگه thq این امکان رو میداد به ما که مثلا بتونیم کشتی گیر هارو در حد لباس ، مو و ریششون ویرایش کنیم ! چون اصولا کشتی گیر ها هم بیشتر از این خودشون رو تغییر نمیدن ! مثلا وقتی جاستین گابریل مدل موشو تغییر میداد ما هم تو بازی همین کارو میکردیم ! نه مثل الان که مثلا آندرتیکر کچل میکنه ، ما باید بریم کلا یه آندرتیکر جدید بسازیم !:d موافق نیستید ؟؟؟

خیلی خول فقط اگر چیز بیهوده ای به اسم dlc وجود نداشت خیلی خوب میشه دیگه ryback و ... نمیزاشتن که پوینت بخریمو .... راحت میذاشتن تو بازی زورشون اومده

دوستان فردا بخش یونیورس و بخش انلاین و گیم بلی با کمک دوستان تکمیل تر از این میکنیم :d
.و در صفحه اول قرار میگیرد تا همه بتونن تغییرات ببینن این جوری با جلو رفتن صفحات دیده نمیشه
چون دیگه اطلاعاتی نمیاد و این اخریش بود ما هم راحت شدیم از ترجمه البته خوب علاقه بازی ما رو به سمت ترجمه کشوند (امیدوارم بازی با نمرات معقول رو سفیدمون کنه!)
امیدوارم دوستان با یک نمره7 gamespot جبهه نگیرن سریع! میانگین مرجع بهتریه برای کشتی کج چون این سایت ها تو بازی های ورزشی ریز تر میشن و اشکالات بیشتری میگیرن.
خود من ارزوم اینه اخر نسل ی میاتگین 80 بگیره ولی ته دلم 70 به بالا بیش بینی میکنم.:d

مطلب زیر روی در یک سایت خارجی دیدم گفتم برای شما دوستان هم ترجمه اش کنم ( البته اگه قبلا یک نفر این هارو گذاشته ببخشید )

1- براساس گفته ی رسمی برایان ویلیامز در بازی WWE 13 ما میتوانیم برای کمربندهای بدون صاحب ( Vacated Title ) نیز مسابقات Title Match برگذار کنیم...... مثلا فرض کنید که کمربند WHC پیش هیچ استاری نیست و بی صاحب است اما میتونیم بین مثلا اندرتیکر و ادج برای این کمربند مسابقه برگذار کنیم که برنده صاحب این کمربند میشه
چنین قابلیتی در WWE 12 وجود نداشت اما خوشبختانه در WWE 13 وجود داره

2- شما هرچقدر که میخواهید میتونید در هفته شو های اصلی و فرعی برگذار کنید. مثلا میتونید چند PPV رو در یک ماه برگذار کنید اما همه ی اون هارو باید یکشنبه ها برگذار کنید و شما میتونید در یک ماه هر هفته PPV برگذار کنید

3- براساس اخبار پاول هیومن استوری های حالت WWE Universe در WWE 13 را نوشته و گفته شده که بیشتر از 200 استوری جدید به این حالت اضافه شده

4- گفته شده که استوری ها در WWE 13 بیشتر از قبل طول خواهند کشید و طولانی تر و واقعی تر خواهند بود..... برای مثال ممکن است یک استوری چندین هفته و یا یک ماه و حتی بیشتر از یک ماه طول بکشه تا تموم بشه

5- همونطور که در WWE 13 شما میتونید هر چند تا شو که بخواهید رو در یک هفته برگذار کنید همچنین میتونید چیزهای مختلفی مثلا مصدومیت ها و استوری لاین ها رو خاموش و روشن کنید..... مثلا شما میخواهید بدون استوری لاین بازی کنید و میتونید همه ی اون هارو خاموش کنید

6- استارهای ساختگی در WWE 13 قسمت های بیشتری خواهند داشت و شما مثلا میتونید به استار ساختگی تون Kickpads بپوشونید یا مثلا فقط Kickpad بپوشه ولی چکمه پاش نکنه مثل Kana.... و همچنین شما میتونید استارهای ساختگی تون رو در هر رنگی که میخواهید بسازید.... مثلا میتونید همه ی Caw هاتون رو سبز رنگ بسازید
و همچنین سکانس های سینمایی بسیار زیادی به حالت Story Designer اضافه شده
و در اخر هم درباره ی تیم APA باید بگم که تیم اون ها لباس ها و تیتانرون و موزیک مخصوص به خودش رو خواهد داشت اما با این حالا اعضای اون تیم لباس های اضافه هم خواهند داشت نه فقط لباس های مخصوص Acolytes

7- در WWE 13 شما میتونید ارناهای فوق العاده ای طراحی کنید و بسازید و شما میتونید ساعت ها وقت تون رو برای این کار بذارید
و همچنین شما میتونید ارناهایی که اصلا واقعی نیستند مثل یک " باشگاه دبیرستان " رو بسازید یا خیلی ارناهای دیگه ای که دوست دارید

8- شما میتونید اینترنس, ویدئوی تیتانرون و فینیشرها رو خیلی قشنگتر کنید

جزییات بیشتر از بخش / online gameplay - creation suit (با تشکر فراوان از دانیال عزیز danial wwf برای ترجمه متن)
وارد بخش ساخت و ساز شوید و ببینید که چه کارها می توانید بکنید.به کارگیری نهایت ابتکار و خلق دنیای نو و جدید کشتی کج،انها فقط اختیار ساخت و ساز را به طرفتاران ندادند بلکه با بهبود دادن بخش انلاین منجر به تبادل و داد و ستد این ساخته های خلاقانه در کل جهان شدند.خیلی از قابلیت های جدید این سال ها ممکن است کوچک به نظر بیایند –مانند امکان انتخاب رنگ از میان طیف رنگی به جای انتخاب فقط چند رنگ-یا اینکه دارندگان پلی استیشن و ایکس باکس از تعداد لایه های مساوی برای ساختن کارکتر بهره میبرند-ولی اینها مطمعنا برای کسانی که دنبال این چیزها میگردند،مهم است.مهم تر از این انها روی شمار ورزشگا ها تمرکز کرده اند.ساخت و ساز ورزشگاه از ساختن رینگ و تغیرات سریع اشیا مجاور رینگ مانند پارسال،به ساخت و ساز کل ورزشگاه با جزعیات بالا تغییر کرده.تمام امکانات قدیمی و جال حاضر در دسترس هستند از تهییر رنگ اشیا و ساخت لوگو گرفته تا تغییر سایز رینگ و ورزشگاه و تماشاگران که همگی در انلاین و یونیورس قابل دسترسی هستد، انها .تنوعشان را بیشتر کردند و پاداش هم میدهند به کسانی که وقت خودشان را صرف ساخت و ساز میکنند.هکچنین انها بخش ساخت استوری لاین را هم تکمیل کردند با استفاده از ابزارهای جدید که به بازیکن امکان داستانسرایی نه تنها در یک شو بلکه در یک سال را میدهد که تا 500 مسابقه و 15 سوپراستار را شامل میشود.به همراه بیشتر از 300 اسکین جدید برای مد طراحی کات اسکین.اما مهم تر از خود بخش ساخت وساز این است که همه انها از سرور کمپانی قابل دانلود و تغییر و تحول و دوباره اپلود هستند.به زبان دیگر بازیکنان تنها قادر به ساخت شاهکارهایشان نیستند بلکه قادر به دستکاری و تکمیل کردن فعالیت های دیگران خواهند بود.کار مشارکتی و انجمن گونه اینچنین،ارزش بالایی دارن به طوری که از خیلی از فعالیت های این کمپانی در این سال ها هم فراتر رفته.مباحث مربوط به بخش انلاین اینجا تمام نمیشود.در اعتراف به مشکلات ازار دهنده ی نسخه ی قبلی انها سوگند خوردند که بین بار برای حفظ امنیت ساخته ها و محتوی ها سرورهایشان را به خوبی بهینه سازی و قابل اطمینان کرده اند.تیم برنامه نویسی بر طبق درخواست ها ی طرفتاران عمل کردند مانند از بین بردن اینکه ابتدا محتوی را اپلود کنید و بعد ان را انلاین بازی کنید.و یا اینکه هوش مصنوعی کنترل کارکتر ها را به دست گیرد در هنگامی که همبازی های کافی وجود نداشته باشد.طبیعتا سازندگان کارکتر مشتاق کارکترشان را از لحاظ قدرت اغراق امیز میسازند طوری که به دیگران کمی فشار میاید.برای کسانی که می خواهند بازی را در حالت پیشفرض و کارکتر های در حالت اولیه و حرکات اولیه به صورت انلاین بازی کنند،اپشنی به نام "بازی عادلانه"وجود خواهد داشت.البته فقط لیدبردر(بازی کن شروع کننده و تنظیم کننده ی تنظیمات)،عامل این تنظیمات است.جایی که بهترین بازیکن ها در جهان تعیین کننده ی قواعد و ضوابط این صحنه ی رقابتی که در ان هر چیزی امکان دارد،خواهند بود

با تشکر قراوان از منصور عزیز (که بیشتر زحمت های این تاپیک روی دوش ایشون بود)،پست اول اپدیت شد.یا اصلا بهتره بگم از نو نوشته شد.
سهم همه ی ما در این تاپیک مساویه.از تک تک شما تشکر میکنم چون فکر نکنم تا حالا تاپیک wwe اینقدر پربار شده باشه.اما امسال شد.
امیدوارم بازیش جوابگوی زحمت اعضای این تاپیک باشه.
بدرود تا زمان عرضه بازی

دوستان من در امریکا زندگی میکنم اینجا دموی بازی اومده بهترین گارفیک برای xbox 360 است نه که بخوام تعریف نکه بخوام از xbox تعریف کنم خیلی دموش قشنگه هفته ی دیگه میاد ایران

دوستان من در امریکا زندگی میکنم اینجا دموی بازی اومده بهترین گارفیک برای xbox 360 است نه که بخوام تعریف نکه بخوام از xbox تعریف کنم خیلی دموش قشنگه هفته ی دیگه میاد ایران
نمیدونستم دمو بازی هم اومده.
گفتی گرافیکش زیاد شده چقدر زیاد شده gameplay بازی چطوریه؟

بچه ها من توی یوتوپ دیدم یک نفر برای wwe 13 نبلیغ کرده بود که شما در بخش caw میتونید از سیستم کینکت استفاده کنید در جهت ساخت استارها مثلا عکس میک فولی روی تیشرتش داشت اورد جلوی کینیکت ازش عکس گرفت بعد اون را اماده کرد گذاشت روی پیراهن میک فولی که خودش ساخته بود

امیدوارم در حالت عادی یعنی به جز مسابقه یونورس شما بتونید فردی که دوست یا دشمنتون است را به عنوان اینترفرندس وارد رمین کنید یا اختیاری یا نه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or