WWE 13 | Xbox 360

میانگین نمرات این بازی رو پیشبینی کنید

• 90-100

رای‌ها: 20 11.6%
  • 80-90

رای‌ها: 56 32.4%
  • 70-80

رای‌ها: 51 29.5%
  • 60-70

رای‌ها: 21 12.1%
  • 50-60

رای‌ها: 4 2.3%
  • کمتر از 50

رای‌ها: 21 12.1%

• مجموع رای دهنده‌ها
    173
Mike Tyson هم رفت واسه dlc
به احتمال زیاد بعد از منتشر شدن بازی superstar های بیشتری رو واسه dlc میزارن

---------- نوشته در 02:12 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:11 PM ارسال شده بود ----------

Alberto Del Rio

[TD="width: 99"] Big Show
[/TD]
[TD="width: 99"] Brock Lesnar
[/TD]
[TD="width: 99"] Brodus Clay
[/TD]
[TD="width: 99"] Chris Jericho
[/TD]
[TD="width: 99"] Christian
[/TD]

[TD="width: 99"] CM Punk
[/TD]
[TD="width: 99"] Cody Rhodes
[/TD]
[TD="width: 99"] Daniel Bryan
[/TD]
[TD="width: 99"] David Otunga
[/TD]
[TD="width: 99"] Dolph Ziggler
[/TD]
[TD="width: 99"] Epico
[/TD]

[TD="width: 99"] Heath Slater
[/TD]
[TD="width: 99"] Hunico
[/TD]
[TD="width: 99"] Jack Swagger
[/TD]
[TD="width: 99"] Jinder Mahal
[/TD]
[TD="width: 99"] John Cena
[/TD]
[TD="width: 99"] Justin Gabriel
[/TD]

[TD="width: 99"] Kane
[/TD]
[TD="width: 99"] Kofi Kingston
[/TD]
[TD="width: 99"] Mark Henry
[/TD]
[TD="width: 99"] Primo
[/TD]
[TD="width: 99"] R-Truth
[/TD]
[TD="width: 99"] Randy Orton
[/TD]

[TD="width: 99"] Rey Mysterio
[/TD]
[TD="width: 99"] Santino Marella
[/TD]
[TD="width: 99"] Sheamus
[/TD]
[TD="width: 99"] Sin Cara
[/TD]
[TD="width: 99"] Ted DiBiase
[/TD]
[TD="width: 99"] The Great Khali
[/TD]

[TD="width: 99"] The Miz
[/TD]
[TD="width: 99"] The Rock
[/TD]
[TD="width: 99"] The Undertaker
[/TD]
[TD="width: 99"] Triple H
[/TD]
[TD="width: 99"] Wade Barrett
[/TD]
[TD="width: 99"] Zack Ryder
[/TD]

آخرین ویرایش:
آقا مهرداد من زیاد اخبار این بازی رو پیگیری نمیکنم میخواستم ببینم استون کلد تو نسخه اصلی هست یا dlc .

من مهرشاد هستم.استون کلد هم توی نسخه ی اصلی هست.

---------- نوشته در 02:43 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:38 PM ارسال شده بود ----------

اینم بگن که در قسمت attitude era بخش داستانی مخصوص خودش رو هم داره.

من مهرشاد هستم.استون کلد هم توی نسخه ی اصلی هست.

---------- نوشته در 02:43 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:38 PM ارسال شده بود ----------

اینم بگن که در قسمت attitude era بخش داستانی مخصوص خودش رو هم داره.

mike tyson , dlc نیست تو نسخه های pre-order است ولی تو اتیتود ارا باهاش روبه رو میشیم تو استوری dx
البته جز vاستر های بازی است ولی مثل این که نمیشه ازش استفاده کرد
..................................................................................................................................................

آخرین ویرایش:
مقایسه گرافیکی رندی ارتون wwe 12 با wwe 13
042be1b4b72c.jpg
عکس های دیگه رو میتونین از اینجا ببینین.

entrance و فینیشر brodus clay رو حتما ببینید

---------- نوشته در 03:31 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:30 PM ارسال شده بود ----------

Brodus Clay

خیلی باحال بود.ولی اولش رو خودشون یه جورایی طراحی کرده بودند.که مثل واقعیت بشه.باحال بود.

آخرین ویرایش:
منم اولش تعجب کردم اما بعد این که اون دوتا اومدن از واقعیت دور شد .
من یکم با دیدن فینیشر ها ناامید شدم انگار فیزیک ان چنان هم که میگفتن تغییر نکرده حرکات هم بیشترشون قدیمین .

منم اولش تعجب کردم اما بعد این که اون دوتا اومدن از واقعیت دور شد .
من یکم با دیدن فینیشر ها ناامید شدم انگار فیزیک ان چنان هم که میگفتن تغییر نکرده حرکات هم بیشترشون قدیمین .
نه.منظور من اون نبود.منظورم فینیشر بود . اینکه اول یارو 3 تا مشت بهش میزنه و بعد کلی قاطی میکنه.اونجا رو میگم

راجع به مقایسه اورتون که بالا گزاشته بودم...من بازی wwe 12 رو گزاشتم تو دستگاه تا ببینم واقعا انقدر تفاوت داره.
ولی دیدم رنگ بدن اورتون مثل wwe 13 بود ولی تو عکس رنگش انگار رفته.اینا خیلی نامردن.:d
......
تاپیک داره با سرعت برق و باد میره جلو.ممنون از همه بچه های این تاپیک مثل جف هاردی و منصور و گیرز اف وارر و ..... .تازه چند تا از بچه های قدیمی نیستند مثل stone cold و ali triple , شیمس ..
همینطور تاپیک پیش بره شاید بتونیم به halo 4 هم برسیم
میدونم هیچوقت نمیرسیم:d
یه مطلبی رو صفحه قبل گزاشته بودم ولی از شواهد معلومه هیچ کس نخوندش.حالا اینجا هم میزارم...
5 دلیل واسه با ارزش بودن wwe 13 واسه خرید:

Attitude Era Story Mode
با از بین رفتن بخش Road To Wrestlemaina’ زمینه فراهم شد واسه بخش جدیدی به نام Attitude Era Story Mode’ تا اینکه بازیکن ها بتونن بهترین دوران wwe رو به همراه کشتیگیران پیشکسوت در خط داستانی کاملا جدیدی تجربه کنن.اتفاق ها و مسابقات در داخل و بیرون رینگ.به عنوان مثال باز کردن نوشیدنی و استانری که استون کلد انجام میده (روی مستر مک موان) تنها بخشی از این روایت است.
Predator 2:0
که باعث میشه بازی روان تر و سرعتی تر و در کل بهتر اجرا بشه.به طوری که نزدیکترین شباهت رو با نمایش تلویزیونی wwe خواهد داشت.این قابلیت،چیزهایی رو به لول بعد سوق داد.زاویه دوربین دینامیک.مودلینک کارکترها .تاثیر گزاری روی ضربات و اکشن بازی که لطیف تر انجام میشه.و عکس العمل های تماشاگران بهتر میشه.در واقع روحی رو دمیده به تماشاگرها.
Super Heavy Weights Have Their Own Models
با حضور یک کشتیگیر سنگین وزن با جثه و استخوان بندی بزرگ.شما میتونین تفاوت رو در حرکات و ضربات و ... احساس کنید.بر خلاف نسخه 12 که سنگینی کارکتر رو حس نمیکردین.predator engine تعریف جدیدی از استخوان بندی سنگین وزن هست که در یازی باعث واقع گرایانه شدن میشه.با توجه به این که سنگین وزن ها هم کم نیستند.

The Roster
این هم که دیگه توضیح نمیخواد.لیست بزرگی از سوپر استارهای قدیم و جدید که دیگه خودتون از قبل اشنایی دارین
CM Punk Is On The Cover
و میرسیم به مهمترین قسمت،عکس cm punk روی کاور بازی هست.

آخرین ویرایش:
راجع به مقایسه اورتون که بالا گزاشته بودم...من بازی wwe 12 رو گزاشتم تو دستگاه تا ببینم واقعا انقدر تفاوت داره.
ولی دیدم رنگ بدن اورتون مثل wwe 13 بود ولی تو عکس رنگش انگار رفته.اینا خیلی نامردن.:d
......
تاپیک داره با سرعت برق و باد میره جلو.ممنون از همه بچه های این تاپیک مثل جف هاردی و منصور و گیرز اف وارر و ..... .تازه چند تا از بچه های قدیمی نیستند مثل stone cold و ali triple , شیمس ..
همینطور تاپیک پیش بره شاید بتونیم به halo 4 هم برسیم
میدونم هیچوقت نمیرسیم:d
من مطمئن بودم دارن تقلب می‌کنن:دی:|
WWE 12 گرافیک خاصی نداشت ولی خیلی رنگ و لعاب خوبی داشت!
راستی، این لینکی که برای مقایسه ها گذاشتی باز نمی‌شه!!!

اینم مقایسه خودم:d

wwe 12

WWE12_OrtonFaceStomp-1008-335.jpg

wwe 13

WWE13_OrtonDDT-1932-335.jpg

---------- نوشته در 04:09 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 04:08 PM ارسال شده بود ----------

زیاد فرقی نداره.

---------- نوشته در 04:12 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 04:09 PM ارسال شده بود ----------

5 دلیل واسه با ارزش بودن wwe 13 واسه خرید:

Attitude Era Story Mode
با از بین رفتن بخش Road To Wrestlemaina’ زمینه فراهم شد واسه بخش جدیدی به نام Attitude Era Story Mode’ تا اینکه بازیکن ها بتونن بهترین دوران wwe رو به همراه کشتیگیران پیشکسوت در خط داستانی کاملا جدیدی تجربه کنن.اتفاق ها و مسابقات در داخل و بیرون رینگ.به عنوان مثال باز کردن نوشیدنی و استانری که استون کلد انجام میده (روی مستر مک موان) تنها بخشی از این روایت است.
Predator 2:0
که باعث میشه بازی روان تر و سرعتی تر و در کل بهتر اجرا بشه.به طوری که نزدیکترین شباهت رو با نمایش تلویزیونی wwe خواهد داشت.این قابلیت،چیزهایی رو به لول بعد سوق داد.زاویه دوربین دینامیک.مودلینک کارکترها .تاثیر گزاری روی ضربات و اکشن بازی که لطیف تر انجام میشه.و عکس العمل های تماشاگران بهتر میشه.در واقع روحی رو دمیده به تماشاگرها.
Super Heavy Weights Have Their Own Models
با حضور یک کشتیگیر سنگین وزن با جثه و استخوان بندی بزرگ.شما میتونین تفاوت رو در حرکات و ضربات و ... احساس کنید.بر خلاف نسخه 12 که سنگینی کارکتر رو حس نمیکردین.predator engine تعریف جدیدی از استخوان بندی سنگین وزن هست که در یازی باعث واقع گرایانه شدن میشه.با توجه به این که سنگین وزن ها هم کم نیستند.

The Roster
این هم که دیگه توضیح نمیخواد.لیست بزرگی از سوپر استارهای قدیم و جدید که دیگه خودتون از قبل اشنایی دارین
CM Punk Is On The Cover
و میرسیم به مهمترین قسمت،عکس cm punk روی کاور بازی هست.

اینو جا گذاشتی
WWE UNIVERSE 3.0
بکنش 6 دلیل;)

اطلاعاتی اندکی از special refree , omg moment
بطور اساسی,دوستان میتوانند special refree برای divas هم انتخاب کنند. ولی دیوا به هر طریقی نمیتوانند داور بازی مرد ها باشند.دیوا فقط میتوانند داور زنان باشند .

نکته بعد؛این است که دیوا ها و راستر های سبک وزن هم omg moment از بالای تراباکل دارند, اما بر خلاف سنگین وزن که omg moment شکستن رینگ است,دیگر شخصیت های سبک تر فقط میتواند به بیرون رینگ سوبلکس بزنند

wwe 13

اینو جا گذاشتی
WWE UNIVERSE 3.0
بکنش 6 دلیل;)
اره راست میگی ولی من با توجه به منبع خبر نوشته بودم.تقریبا فقط ترجمه کرده بودم.ولی شما نشون دادی که از منبع هم کاملتری.:yes:

راستی، این لینکی که برای مقایسه ها گذاشتی باز نمی‌شه!!!
اون شیلتره.دیگه الان همه چی شیلتره.
دیروز رفته بودم خواص جوانه گندم رو از سایتی بگیرم،شیلتر بود:|:d

Michael Cole
(Commentator - Current)

Jerry Lawler
(Commentator - Current & Attitude Era)

Jim Ross
(Commentator - Attitude Era)

Justin Roberts
(Raw Ring Announcer)

Lilian Garcia
(SmackDown Ring Announcer)​
Cameron & Naomi
(Brodus Clay's Dancers)

Charles Robinson
(Referee)

---------- نوشته در 04:42 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 04:39 PM ارسال شده بود ----------

WWE13_Render_BrodusClay-1815-1000.png

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or