WWE 13 | Xbox 360

میانگین نمرات این بازی رو پیشبینی کنید

• 90-100

رای‌ها: 20 11.6%
  • 80-90

رای‌ها: 56 32.4%
  • 70-80

رای‌ها: 51 29.5%
  • 60-70

رای‌ها: 21 12.1%
  • 50-60

رای‌ها: 4 2.3%
  • کمتر از 50

رای‌ها: 21 12.1%

• مجموع رای دهنده‌ها
    173
این Ign دیگع قابل اعتماد نیست:دی
اون از دهی که به U3 داد و اون هم از نهی که به WWE 12 داد:|
U3 خیلی خوب بود ولی نه در حد 10 و WWE 12 هم که 7-7.5 بیشتر نباید می‌گرفت!
خدا کنه Jeff Hardy رو هم بذارن حال کنیم:دی
فکر نکنم اجازه حضوره یک کشتیگیر از TNA رو بدن.ولی اگه بخوای میتونی خودت بسازیش.از هیچی بهتره:دی
ولی دفت کردی با توجه به این لیست راستر که دادن،میشه اسم این بازی رو گزاشت WWF 13 >:d

ولی من فکر میکنم PREDATOR TECHNOLOGY کارش بیشتر از اینی هست که فقط کیفیت رو افزایش بده.
شما همین WWE 12 رو نگاه کن.اینکه میشد وسط فن دیگران دخالت کنیم ، یا مثلا فینیشر های ری میستریو و .... از انعطاف پذیری بیشتری برخوردارند و سیستم دینامیک بودن طناب های رینگ و کف رینگ و اینکه گاهی وقت ها یه مشت،همزمان به دو نفر برخورد میکنه و ...... فکر کنم بخاطر همین PREDATOR باشه.
در توضیحات خود PREDATOR TECHNOLOGY هم گفتن که تجربه بهتری از کنترل کارکتر ها رو در اختیار میزاره و حتی انیمیشن ها رو نرم تر و واقع گرایانه تر .
.........
پس تا اینجای کار :مودلینگ و نورپردازی و صداگزاری و راستر ها و تکنولوری و قابلیت های ساخت و ساز و انیمیشن ها و به قول خودشون گیم پلی ، از سال گزشته بهتره.
حالا دیگه ign باید نمره ای بیشتر از 9 به بازی بده(سال گزشته).یا باید 9.5 یا 10 بده ،یا باید به امتیاز دهی IGN شک کرد:d

IGN 9 میده. اما GAMESPOT بیش بینی ام 7 است .
به نظر من اگر میانگین بازی 80 بشه قابل قبول و خوبه . و مثل 2010 که IGN, GAMESPOT کم دادن اما میانگین 80 شد .میاگین مهم تر از امتیاز یک یا دو سایته .

89b71bb5227c.jpg
e712eefe0de4.jpg
09696910bdd8.jpg
5a12c43227f2.jpg

5de21c670ae7.jpg
794f6a20ee06.jpg
b87582825f9d.jpg
eae62bba9ddf.jpg
70981fd30517.jpg
چند تا عکس از بازی.....راستی یادتون نره در نظرسنجی شرکت کنین:)

جالبه اين سري هر ساله نسبت به نسخه قبليش پيشرفت مي كنه ، اين نسخه هم 100 درصد پيشرفت چشمگيري مي كنه

ميانگين امتيازاتش هم بين 70 تا 80 خواهد بود ، چون معمولا سايت هاي بزرگ به اين دست از بازي ها ، نمرات متوسط به پايين مي دهند.

پیشرفت خوبی نسبت به نسخه قبلی داشته به نظر من بین 90 تا 80 میگیره.

---------- نوشته در 03:39 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:37 PM ارسال شده بود ----------

یه پیشنهاد دارم که نظر سنجی رو عوض کنیم و بذاریم که شما دوست داریم کدام superstar توی dlc باشد

---------- نوشته در 03:49 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:39 PM ارسال شده بود ----------

این screenshot برای wwe 12 اومده بود.

WWE12_SheamusBryan-1177-335.jpg

این یکی هم برای wwe 13 خودتون مقایسه کنید.

WWE13_MizSheamus2-2003-720.jpg

---------- نوشته در 04:08 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:49 PM ارسال شده بود ----------

اینم overall چند تا از superstar ها
BIG SHOW:92
Brodus Clay:87
Chris Jericho:92
CM Punk:93
Dolp Ziggler:89
John Cena:96
Mark Henry:89
sheamus:89
The Miz:88
steve Austin:94
Mankind:91
The Undertaker (Attitude Era):94

John Cena:96 ؟ :eek:
......
ممنون از مهرشاد عزیز بابت اطلاعات.راجع به نظرسنجی هم،اگه این کار رو بکنیم،تعداد زیادی از گشتیگیر ها میتونن کاندید dlc باشن.فکر کنم دیگه گزینه کم بیاد.:dفرض کن مثلا باید اسم BAM BAM BIGELOW , ANDRE THE GIANT هم باشه.@-)چون این بازی حتی قدیمی ها رو هم جمع کرده دیگه.

John Cena:96 ؟ :eek:
......
ممنون از مهرشاد عزیز بابت اطلاعات.راجع به نظرسنجی هم،اگه این کار رو بکنیم،تعداد زیادی از گشتیگیر ها میتونن کاندید dlc باشن.فکر کنم دیگه گزینه کم بیاد.:dفرض کن مثلا باید اسم BAM BAM BIGELOW , ANDRE THE GIANT هم باشه.@-)چون این بازی حتی قدیمی ها رو هم جمع کرده دیگه.

Chris Jericho:92
sheamus:89
:-/
فکر کنم جای این دوتا رو عوضی گرفتن
در ضمن نیازی نیست این همه کشتی گیر رو بذاریم فقط کسایی رو که در حال حاضر در wwe فعالیت میکنند ولی تو بازی نیستند.

---------- نوشته در 05:06 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 04:42 PM ارسال شده بود ----------

اینم روند پیشرفت گرافیک از svr 2010 تا wwe 13
svr 2010

SvR2010_DiBiase4-1537-335.jpg

svr 2011

SvR2011_Orton_Miz_Brawl_2-227-335.jpg

wwe 12

WWE12_CenaRock-1179-335.jpg

و wwe 13

WWE13_BrodusZiggler2-1918-335.jpg

آخرین ویرایش:
5 دلیل واسه با ارزش بودن wwe 13 واسه خرید:

Attitude Era Story Mode
با از بین رفتن بخش Road To Wrestlemaina’ زمینه فراهم شد واسه بخش جدیدی به نام Attitude Era Story Mode’ تا اینکه بازیکن ها بتونن بهترین دوران wwe رو به همراه کشتیگیران پیشکسوت در خط داستانی کاملا جدیدی تجربه کنن.اتفاق ها و مسابقات در داخل و بیرون رینگ.به عنوان مثال باز کردن نوشیدنی و استانری که استون کلد انجام میده (روی مستر مک موان) تنها بخشی از این روایت است.
Predator 2:0
که باعث میشه بازی روان تر و سرعتی تر و در کل بهتر اجرا بشه.به طوری که نزدیکترین شباهت رو با نمایش تلویزیونی wwe خواهد داشت.این قابلیت،چیزهایی رو به لول بعد سوق داد.زاویه دوربین دینامیک.مودلینک کارکترها .تاثیر گزاری روی ضربات و اکشن بازی که لطیف تر انجام میشه.و عکس العمل های تماشاگران بهتر میشه.در واقع روحی رو دمیده به تماشاگرها.
Super Heavy Weights Have Their Own Models
با حضور یک کشتیگیر سنگین وزن با جثه و استخوان بندی بزرگ.شما میتونین تفاوت رو در حرکات و ضربات و ... احساس کنید.بر خلاف نسخه 12 که سنگینی کارکتر رو حس نمیکردین.predator engine تعریف جدیدی از استخوان بندی سنگین وزن هست که در یازی باعث واقع گرایانه شدن میشه.با توجه به این که سنگین وزن ها هم کم نیستند.

The Roster
این هم که دیگه توضیح نمیخواد.لیست بزرگی از سوپر استارهای قدیم و جدید که دیگه خودتون از قبل اشنایی دارین
CM Punk Is On The Cover
و میرسیم به مهمترین قسمت،عکس cm punk روی کاور بازی هست.

آخرین ویرایش:
5 دلیل واسه با ارزش بودن wwe 13 واسه خرید:
Attitude Era Story Mode

Predator 2:0
Super Heavy Weights Have Their Own Models
The Roster
CM Punk Is On The Cover
.....
راجع به هر کدوم توضیحات رو اپدیت میکنم .....
خدا کنه فقط سرعتش زیاد باشه.مثله شماره های 2008 و 2009 هم باشه خوبه

کسی اورال تریپل اچ هم داره ؟ در ضمن استیو آستین قابل بازی هستش ؟
داداش پست به این کلفتی رو نقل قول کردی واسه یه سواله کوچولو؟کل صفحه رو گرفتی:scare:
اورال HHH رو نمیدونم وای استیو استین قابل بازی هست.تازه با انگشت وسط:>

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or