WWE 13 | Xbox 360

میانگین نمرات این بازی رو پیشبینی کنید

• 90-100

رای‌ها: 20 11.6%
  • 80-90

رای‌ها: 56 32.4%
  • 70-80

رای‌ها: 51 29.5%
  • 60-70

رای‌ها: 21 12.1%
  • 50-60

رای‌ها: 4 2.3%
  • کمتر از 50

رای‌ها: 21 12.1%

• مجموع رای دهنده‌ها
    173
بازیش کی میاد ؟
9 آبان(89 روز دیگه)
البته فقط برای کنسول های ایکس باکس و پی اس 3 میاد.
HGBUB1IW17.jpg

---------- نوشته در 06:14 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 06:12 PM ارسال شده بود ----------

با این حال که از پانک خوشم نمیاد ولی واقعا کاور قشنگیه!

30 اکتبر میشه 30 مهر اگه اشتباه نکنم.
دوستان به نظرم امسال با توجه بخش جدیدی که جایگزین road to wrestlemania کسل اور شده راستر های 99 2000 داریم بجز اونایی که tna هستند که حضور جف و مت فکر نمیکنم وجود داشته باشه اگر بود به شخصه ی بازی tlc ترتیب میدادم اگر دادلی بویز نرفته بودن tna میتونستیم شاهد حضورشون باشیم ولی امسال راستر های بسیار خوبی داریم که ارزوی من بود و بعضی راستر ها دو حالت دارند که مارک هنری و کین باید اینطور باشند کین با ماسک قدیم و کنونی اندر هم لباس قدیمیش داره

با کوری لدسما کارگردان بازی صحبتی شده و سوال هایی در مورد شکستن رینگ شده که من کامل براتون میگم :
Q-آیا شکستن رینگ فقط در کات اسکین هست یا در بازی هم میشه خودمون اینکارو بکنیم؟ A-نه فقط برای صحنه های گرفته شده نیست،بلکه در بازی هم قابل اجران،این سیستم جدیدی هست که ما همراه شکوندن محافظ تماشاگران،شکوندن میز گزارشگر ها به بازی اضافه کردیم!
Q-آیا همه ی استار ها میتونن این کار رو انجام بدن؟(شکوندن رینگ) A- خیر،مثل واقعیت هست و فقط سنگین وزن ها میتونن که در حال بیگ شو و مارک هنری تایید شدن،و البته هر دو استار هم اجرا کننده هم کسی که فن روش انجام میشه باید سنگین وزن باشن.
Q-میشه با استاری که ساختیم اینکار رو انجام بدیم؟ A-البته،در صورتی که سنگین وزن بسازین...
Q-شکوندن محافظ تماشاچی ها چطور,فقط سنگین وزنها؟ A- نه،همه میتونن انجام بدن ولی طول میکشه تا زمانی که آیکون OMG بالای سر استارتون بیاد.

آخرین ویرایش:
30 اکتبر میشه 30 مهر اگه اشتباه نکنم.
دوستان به نظرم امسال با توجه بخش جدیدی که جایگزین road to wrestlemania کسل اور شده راستر های 99 2000 داریم بجز اونایی که tna هستند که حضور جف و مت فکر نمیکنم وجود داشته باشه اگر بود به شخصه ی بازی tlc ترتیب میدادم اگر دادلی بویز نرفته بودن tna میتونستیم شاهد حضورشون باشیم ولی امسال راستر های بسیار خوبی داریم که ارزوی من بود و بعضی راستر ها دو حالت دارند که مارک هنری و کین باید اینطور باشند کین با ماسک قدیم و کنونی اندر هم لباس قدیمیش داره

با کوری لدسما کارگردان بازی صحبتی شده و سوال هایی در مورد شکستن رینگ شده که من کامل براتون میگم :
Q-آیا شکستن رینگ فقط در کات اسکین هست یا در بازی هم میشه خودمون اینکارو بکنیم؟ A-نه فقط برای صحنه های گرفته شده نیست،بلکه در بازی هم قابل اجران،این سیستم جدیدی هست که ما همراه شکوندن محافظ تماشاگران،شکوندن میز گزارشگر ها به بازی اضافه کردیم!
Q-آیا همه ی استار ها میتونن این کار رو انجام بدن؟(شکوندن رینگ) A- خیر،مثل واقعیت هست و فقط سنگین وزن ها میتونن که در حال بیگ شو و مارک هنری تایید شدن،و البته هر دو استار هم اجرا کننده هم کسی که فن روش انجام میشه باید سنگین وزن باشن.
Q-میشه با استاری که ساختیم اینکار رو انجام بدیم؟ A-البته،در صورتی که سنگین وزن بسازین...
Q-شکوندن محافظ تماشاچی ها چطور,فقط سنگین وزنها؟ A- نه،همه میتونن انجام بدن ولی طول میکشه تا زمانی که آیکون OMG بالای سر استارتون بیاد.

30 مهر برای انتشار بازی فکر کنم یه مقدار زوده.
پارسال هم اوایل آذر بود که WWE'12 منتشر شد.

اره حق با شماست 9 ابان منتشر میشه البته بارسال تاریخ عرضه دیر تر بود بخاطر این که گفتن میخوان گیم بلی از نو ع ساخته شه! و 22 نوامیر بود.

اره حق با شماست 9 ابان منتشر میشه البته بارسال تاریخ عرضه دیر تر بود بخاطر این که گفتن میخوان گیم بلی از نو ع ساخته شه! و 22 نوامیر بود.
آره.پارسال thq اعلام کرد می خواد گیم پلی رو از نو بسازه.
واقعا چقدرم از نو ساخت کیف کردیم:|

دوستان تو حاشیه بحث یک سری زدم به نسخه های here comes the pain و shut your mouth که بهترین نمرات تو این سری از سایت gamespot داشتند و به 1 نکته جالب تو shut your mouth برخوردم تو نقد gamespot که توجه شما رو هم جلب میکنم.!!
You can test your wrestling skills in steel cage, elimination, hell in a cell, I quit, ironman, ladder, last man standing, lumberjack, slobber knocker, special referee, street fight, submission,
table, three stages of hell, and TLC (tables, ladders, and chairs) matches. به نظر خود من این شاید تصمیمات خود کمبانی wwe بوده که بازی به این روز افتاده وگرنه thq میتونسته با این تکنولوژی بازی با اون حد بسازه مسلما میتونسته.!
این بازی رتینگ 8.9 از gamespot گرفته واین نشون مد های متنوع این بازی که یکیشم هم در نسل xbox 360 ps3 ندیدم یکی از دلایل است.
ولی تایبک خالی نکنید و دلسرد نباشید چون اونا برا نسل قبلن الانم هر نسخه جذابیت داره امیدوارم حداقل این شماره میانگین 8 بگیره ولی واقعا اضافه کردن این نوع بازی ها میتونه خیلی به نمرات بازی کمک کنه.

راجع به نکاتی که اقا منصور در بالا گفتید:اون قسمت شکستن قسمت تماشاگرها،رو یه جورایی قبلا هم شبیهش داشتیم(در مسابقه اکستریم رول،میتونستیم حریف رو بندازیم وسط تماشاگرها و بعد خودش بر میگشت)
اما شکستن رینگ واقعا عجیبه.بعنی مسابقه قراره روی رینگ شکسته ادامه داشته باشه؟اونوقت باید انیمیشن راه رفتن روی رینگ کج شده،هم باشه.و خیلی تغییرات.مثلا وسایل باید سر بخورند.فیزیک بازی بالا هست ولی نه دیگه در این حد.
ولی انجام بازی روی رینگ شکسته هم خالی از لطف نیست.یه تنوع بزرگ.
من ارزومه لیتا رو هم بسازن.=(((اصلا به زنها اهمیت نمیدن)

این قسمت هم جدید هست،به صورتی که وقتی حریف از ترنباکل میپره یا از روی طناب ها که به springboard معروفه ،اگر فینیشر داشته باشید میشه در هوا اجرا کرد و حریف رو در هوا بزنید !
البته بعضی فینیشر ها این قابلیت رو دارن !!!

• Codebreaker
  • Chokeslam
  • GTS
  • World Strongest Slam
وعجیب این که مهمترین فینیشری که در این حالت خیلی زده شده یعنی RKO در این لیست نیست !!!
و البته فینیشر های ساختگی هم هیچکدوم و به هیچ شکلی این قابلیت رو ندارن.

کوری لدسما و برایان ویلیامز جدیدا به چند سوال هوادارا در مورد بازی پاسخ دادن:
آیا حرکت جدید به صورت تگ تیم/فینیشر و سیگنچر/انترنس جدیدی به بازی اضفه میشه؟ برایان:Yes.Yes And Yes!
لطفا هیچ حرکتی رو حذف نکنید به جز اسکوپ اسلمی که بعد از دفع کردن DDT. برایان:هیچ حرکتی حذف نخواهد شد!
چه زمانی ورودی و فینیشر های استار های تایید شده رو میشه در سایت ها دید؟ کوری:نمیدونم،احتمالا بعد از سامراسلم!

صداهایی که در بازی هستند:
در سایت IMDb تایید شده که استاران زیر صداشون در بازی وجود داره
  • Mike Tyson
  • The Undertaker
  • Big Show
  • CM Punk
  • Chris Jericho
  • Sheamus
  • Mick Foley
  • Jim Ross
  • Jerry The King Lawler
  • Mark Henry
  • Michael Cole
  • X-Pac
  • Billy Gunn
  • Road Dogg
    و البته مایکل کول،کینگ و جیم راس هم که به عنوان کامنتری هستند.

آخرین ویرایش:
تا اونجایی که من یادم هست قرار بود مسابقات در WWE'12 در بیرون ورزشگاه و در خیابون هم انجام بشه و حتی تصاویری ازش منتشر شد ولی همش فیک بود.
این موضوع توسط thq تایید شده بود ولی خود شرکت سازنده تصاویر فیک پخش می کنه و تبلیغات الکی می کنه!

نسخه ادیت شده:
همچنین تایید شد که یک پک ادیتیشن هم وارد بازار میشه که مربوط به استیو آستین هست.
که در اون لباس مخصوص داره،با موتور مخصوصش به رینگ میاد و چند قابلیت دیگه.

بعد از شکستن رینگ بازی ادامه بیدا نمیکنه ,و اعلام ko میشه از طرف کسی که فن زده!
بلاخره، بازگشت لیتـا:
بله،لیتا بلاخره به سری بازی های wwe برگشت،این خبر رو نیز سایت اختصاصی وی هم تایید کرده
تریش استراتوس:
امسال این دیـ*وا در بازی حضور داره و گفته شده که با موهای مشکی هست و بلاند نیست !

استیو آستین و انترنس وی:
لدسما تایید کرد که استیو آستین امسال چمپیون انترنس مخصوص به خودش رو داره!یعنی اگر تایتلی دست وی باشه اون کارای مخصوص خودش رو میکنه،و در واقع تایتل دور کمرش نیست!

لیتا برگشته؟دیدی من تو پست قبلی گقته بودم دوست دارم لیتا برگرده؟حالا برگشته>:d<
بادمه وقتی 13 . 14 سالم بود میرفتم کافی نت . سایت wwe.com قسمت divas عکس های لیتا رو نگاه میکردم.اهنگ تم ورودش رو هم دارم.من عاشم لیتام
استخون بندی درشتی داره:-bd
از همین الان میدونم یکی از کارکترهای من در این بازی لیتا هست.ولی حیف که فقط باید با زن ها مبارزه کنه.مسخره بازی.

یه سوال
wwe'13 برای psp هم منتشر میشه؟

hell no :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or