гадюка
کاربر سایت
بستگی به سلیقه خودت داره عزیز.اگه واقعا از بازی خوشت میاد و بهش علاقه داری میتونی بگیری.این بازی ارزش خریدن اورجینالش رو داره؟
بستگی به سلیقه خودت داره عزیز.اگه واقعا از بازی خوشت میاد و بهش علاقه داری میتونی بگیری.این بازی ارزش خریدن اورجینالش رو داره؟
ممنون بابت راهنمایی.برای ازاد کردن لباس آندرتیکر باید چیکار کرد!!:dد میز دانلودی هست متاسفانه!
رندی رو هم باید تو RestleMania باهاش با یه حریف بازی کنی یعنی تو رندی باشی و بازی رو ببری که رندی بدون ریش باز میشه!
جان سینا هم مثل رندی هست و لباس بنفشش وا میشه!
یادم نیس ولی با اون هم تو RM برو ولی من باز کردم هیچی نیس فقط Entrance قبلی آندر هست که با یه سیوشرت() میومد!!!
ممنون بابت راهنمایی.بلاخره ازادش کردم.الان فقط مونده لباس زک رایدر.که اونم فکر کنم تو Restle Mania ازاد میشه.:dعزیز شما باید توی universe که داری بازی میکنه اندرتیکر را در رستل مانیا شرکت بدی البته باید اون را بزاری خودش انتخاب کنه نه اینکه خودت بیاریش مثلا قبل از شب رستل ماینا رانکینش را به حد فهرمانی کمربندی برسونی (اینطوری مطمئن تر است) بعد وقتی اینترنس ورودیش میاد باید تا اخرش بزاری نشان بده بعد لباس جدیدشو بهت میدم همینطور رندی اورتون و جان سینا اونها هم به همین شکل انجام میشن الان من خودم چند ماه دارم بازی میکنم کل یونورس را بازی کردم فقط همین اندرتیکر و رندی موندن تا همه چیز را باز کرده باشم باور کن خیلی طولانی هست اما دیگه اخراشم
بله عزیز.اینطور که پیداست پولی هستش.بچه ها یه سوال داشتم میدونم به اینجا مروبط نیست ولی بخش PS3 رو پیدا نکردم ، DLC باتیستا پولیه تو PSN ؟ :d:d
دو عنوان عزیز.چند عنوان مگه امسال کشتی کج وارد بازار شده؟
wwe-allstar-tna-wm
فکر نمیکنم عزیز.اگه اون قسمت انيورس رو برم جلو ماسك ولباس جديد كين بعز ميشه؟؟
اگه اون قسمت انيورس رو برم جلو ماسك ولباس جديد كين بعز ميشه؟؟