Wuthering Waves

سازنده
Kuro Game
تاریخ انتشار
2024/05/22
ناشر
Kuro Game
GJ0m-ReawAAeHu6.jpg

بازی wuthering waves یک بازی اکشن RPG جهان باز همراه با المنت های گاچا توسط کمپانی Kuro Game در تاریخ 2024/05/22 برای PC , Android , iOS منتشر خواهد شد.
Kuro Game بازی punishing gray raven را در کارنامه خود دارد.

تریلر بازی:
View attachment Wuthering Waves Global Launch Trailer _ WAKING OF A WORLD.mp4

با حجم ۱۲۰ گیگ برای Xbox ریلیز شد
بی زحمت اگر کسی با این DNS های ضد تحریم بازی کرده بگه که اگه نمیشه الکی این همه دانلود نکنیم :دی
روی PS5 که با هیچی برام با نتای سیم کارت بالا نمیاد بجز گیرآپ. حتی روی گیرآپم باید بذاری روی یدونه بازی خاص (Arknights: Endfield) تا بتونی اینو پلی بدی! :D

روی PS5 که با هیچی برام با نتای سیم کارت بالا نمیاد بجز گیرآپ. حتی روی گیرآپم باید بذاری روی یدونه بازی خاص (Arknights: Endfield) تا بتونی اینو پلی بدی! :D
حیف شد :دی
اوایل اومده بود رو موبایل بی دردسر بالا میومد

• Like
Reactions: MyJinx
با همون ترکیب دی ان اس که نوشتم میشه.فقط بازی رو اجرا کردی ارور داد برو توی نتورک دی ان اس تغییر بده بدون بستن بازی برگرد روی بازی اوکی بزن روی ارور و بازی درست میشه.اگه نشد یبار نت رو توی ستینگ کنسول هم میتونی خاموش روشن کنی و ببینی میشه یا نه-فقط بازیو نبند اصلا
1- 8.8.4.4 با 1.0.0.1
2- 8.8.8.8 با 1.1.1.1
------------------------
3- 8.8.4.4 با 1.1.1.1
4- 8.8.8.8 با 1.0.0.1
مثلا:
قبل از باز کردن بازی دی ان اس خط اول ست بکن توی کنسول-بازیو باز کن-ارور داد- برو دی ان اس خط دوم بزار -با همون روشی که گفتم بدون بستن بازی
و یا خط سوم ست کن بعد ارور برو خط 4 بزار بدون بستن بازی

• Like
Reactions: aha2012
با همون ترکیب دی ان اس که نوشتم میشه.فقط بازی رو اجرا کردی ارور داد برو توی نتورک دی ان اس تغییر بده بدون بستن بازی برگرد روی بازی اوکی بزن روی ارور و بازی درست میشه.اگه نشد یبار نت رو توی ستینگ کنسول هم میتونی خاموش روشن کنی و ببینی میشه یا نه-فقط بازیو نبند اصلا
1- 8.8.4.4 با 1.0.0.1
2- 8.8.8.8 با 1.1.1.1
------------------------
3- 8.8.4.4 با 1.1.1.1
4- 8.8.8.8 با 1.0.0.1
مثلا:
قبل از باز کردن بازی دی ان اس خط اول ست بکن توی کنسول-بازیو باز کن-ارور داد- برو دی ان اس خط دوم بزار -با همون روشی که گفتم بدون بستن بازی
و یا خط سوم ست کن بعد ارور برو خط 4 بزار بدون بستن بازی
اینا رو Xbox نمیشه چون تحریمه وقتی بزنی اکانتت از کنسول پرت میشه بیرون نمیتونی وارد بازی بشی

با حجم ۱۲۰ گیگ برای Xbox ریلیز شد
بی زحمت اگر کسی با این DNS های ضد تحریم بازی کرده بگه که اگه نمیشه الکی این همه دانلود نکنیم :دی
روی PS5 با DNS لاگین میشه
روی Xbox نمیدونم به چه صورته

• Like
Reactions: Big Band
من که بیخیال شدم با شلتر هم وصل نشد.واقعا جونش رو ندارم هر سری برای وارد شدن اینقد عذاب بکشم.برگردم سراغ ززز اگه اونم تا حالا فیلتر یا تحریم نشده باشه.

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: tirdad666

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or