WSJ خبر از معرفی دو کنسول جدید در ماه اینده داد

DonYagami

کاربر سایت
وال استریت جورنال خبر داده که در ماه اینده قرار است دو کنسول توسط سونی معرفی بشه (یکی کنسول اسلیم و دیگری کنسولی با قدرت بیشتر) این میتواند اشاره ای به همایش سونی در هفتم سپتامبر داشته باشد. سونی سعی داره با این کار گیمرهای هاردکور و کژوال رو جذب سیستم های خودش بکنه

منبع

آخرین ویرایش:
خب از اولم 300تا گفتم:D منتهی اینقدر روی تخفیف درست حسابی تاکید کردی فکر کردم یه تخفیف قلمبه منظورته:D
جدا از قیمت Slim ذهنم هنوز درگیر اون شایعه ای هست که میگفت سونی میخواد قدرت Neo رو بیشتر کنه یعنی تونستن تا حد امکان به Scorpio نزدیکش کنن:-?
مگه گفتن از s ضعیف تره که همچین جیزی میگی دوست عزیز

تنها فرقش با ps4 معمولی اینه که طبقه دومش باریک شده ... شاید تقارنش رو از دست داده باشه .. ولی اگه اسلیمش زشته ... ps4 هم به همون اندازه زشته ..

آخرین ویرایش:
تنها فرقش با ps4 معمولی اینه که طبقه دومش باریک شده ... شاید تقارنش رو از دست داده باشه .. ولی اگه اسلیمش زشته ... ps4 هم به همون اندازه زشته ..
دلت مياد :D
اون نوري كه موقع بوت كنسول ابي ميشه خيلي خوشگله ، يه طرف كنسول هم براقه ، خود اينا خيلي باعث ميشه كنسول قشنگ شه. اين اصلا ذوق توش بكار نرفته ، هرچند هيچوقت سوني داخل اسليم زياد
قشنگ كار نميكنه ،
ps3 fat سياهش چه ابهتي داشت ادم نگاهش ميكرد كيف ميكرد ولي همون ps3 هم اسليمش مزخرف شد

• Like
Reactions: sadegh93
پی اس فور عادی زشته ؟! پس X1 چیه؟ :D
بنظرمنم خوشکل نیس ولی دیگه زشتم نیس در حد خوب هست ...

دلت مياد :D
اون نوري كه موقع بوت كنسول ابي ميشه خيلي خوشگله ، يه طرف كنسول هم براقه ، خود اينا خيلي باعث ميشه كنسول قشنگ شه. اين اصلا ذوق توش بكار نرفته ، هرچند هيچوقت سوني داخل اسليم زياد
قشنگ كار نميكنه ،
ps3 fat سياهش چه ابهتي داشت ادم نگاهش ميكرد كيف ميكرد ولي همون ps3 هم اسليمش مزخرف شد
اتفاقا از نظر من ps3fat یه چیز گنده و زشت و بی قواره بود که تو اسلیم به کمال رسید .
اون نور ابی خوب بود ..ولی دو تیکه شدن روی کنسول رو من خوشم نمیومد و اون قسمت صیقلی هم تو اخرین ps4 هایی که تولید شده بود مات کرده بودن ...
پی اس فور عادی زشته ؟! پس X1 چیه؟ :D
بنظرمنم خوشکل نیس ولی دیگه زشتم نیس در حد خوب هست ...

من نمیگم ps4 زشته ... میگم اگه میگید اسلیم زشته .. پس ps4 هم به همون اندازه زشته .. چون بیس ظاهر و طراحیشون هیچ تغییری نکرده ... همون شکل متوازی الاضلاع
بعد حرف من چه ربطی به x1 داشت ؟؟!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or