WSJ خبر از معرفی دو کنسول جدید در ماه اینده داد

DonYagami

کاربر سایت
وال استریت جورنال خبر داده که در ماه اینده قرار است دو کنسول توسط سونی معرفی بشه (یکی کنسول اسلیم و دیگری کنسولی با قدرت بیشتر) این میتواند اشاره ای به همایش سونی در هفتم سپتامبر داشته باشد. سونی سعی داره با این کار گیمرهای هاردکور و کژوال رو جذب سیستم های خودش بکنه

منبع

آخرین ویرایش:
اینم عکس های PS4 Slim :

خب همونطور که میبینید به طرز افراطی زشته :-??... از هر زاویه ای که بش نگاه کردم و سعی کردم بفهمم هدف دیزاینر چی بوده از این طراحی نفهمیدم:o
خودم حدسی که میزنم( البته عجیبه:D) ولی میگم شاید این کارو کردن که مردم برن سمت Neo و اینو نخرن8-|

• Like
Reactions: sadegh93
اینم عکس های PS4 Slim :

خب همونطور که میبینید به طرز افراطی زشته :-??... از هر زاویه ای که بش نگاه کردم و سعی کردم بفهمم هدف دیزاینر چی بوده از این طراحی نفهمیدم:o
خودم حدسی که میزنم( البته عجیبه:D) ولی میگم شاید این کارو کردن که مردم برن سمت Neo و اینو نخرن8-|
مگه دیونه ان خرج کنن یه چیز زشت بدن که ملت نءو بخرن:))=))^#(^

نمیدونم هدف سونی چی بوده 2 هفته قبل از کنفرانسش خودش اینو لو میده! من میگم شاید Neo از PS4 اورجینال هم طراحیش قشنگتر باشه و همه با دیدنش کیفور بشن و فراموش کنن اصلا چیزی بنام اسلیم هم وجود داره lol اینجاست که فروش Neo میچسبه به سقف و سونی یواشکی تا حد امکان تولید اسلیم رو میکشه پایین " از اونورم دارندگان PS4 معمولی وقتی میبینن Neoبازا دارن با 1080 60 خالص حال میکنن اونا هم یواش یواش شروع به فروش PS4 و خرید Neo میکنن و این وسط که همگی در حال تعریف تمجید از طراحی و قدرت Neo هستیم بدون اینکه کسی بفهمه سونی سر هممونو کلاه میزاره D :

چرا فراموش کنن؟:دی

Neo کنسول ارزونی نیست، در عوض Slim از مدل فعلی هم ارزون تره و طبق یه شایعه که مطرح شده کلا سونی قراره کاهش قیمت خوبی رو مدل های فعلی بده. یعنی استراتژی اینه که مدل فعلی و Slim ارزون میشن و Neo با قیمت بیشتر معرفی میشه، کسی که گرافیک بهتر میخواد نئو میخره و باقی میتونن کنسول ارزون تر رو بخرن. در نتیجه برعکس این مدل Slim در کنار مدل فعلی که کاهش قیمت میخوره بازار رو منفجر میکنن!:دی پیش فروش ها میچسبه به سقف. خود نئو هم گرافیک خوبی داشته باشه بازی هاش همینطور میشه!

ضمن اینکه برعکس نظر دوستان من فکر میکنم Slim طراحی باحالی داره. شرط میبندم یکم بگذره همه نظرات 180 درجه تغییر میکنه!:دی

به جان خودم فیک میزنه :D
واقعا احتمالش هست فیک باشه ولی خیلی کمه
چن وقت پیش که هنوز iphone se معرفی نشده بود یه ویدیو ازش اومد که کاملا واقعی میزد... وقتی رونمایی شد کلا یه چیز دیگه بود
اینجا بود که فهمیدم نباید اعتماد کرد:D البته این یکی احتمال هشتاد درصد درسته (متاسفانه:-w)

اون گیمر هایی که کیفیت بالا تر دوست دارن میرن سمت neo اونایی هم که براشون فرقی نداره اسلیم میگیرن کار زیاد بدی هم نکرد سونی
فکر کنم با این کار میخواد ثابت کنه که هنوز به ps4 معمولی اهمیت میدن

خب اگه فرض رو بر 300$-500$ بزاریم بازم نمیشه قاطع گفت کدومشون فروش بیشتری میکنه دستکم من نمیتونم پیش بینی مطمئنی انجام بدم چون ابتدا باید ببینیم چند درصد از این 45 میلیون کنونی میخوان کوچ کنن به Neo که این خودش مسئله مهمیه:Dضمن اینکه اختلاف قیمت این دو تا مثل اختلاف سیستم های گیم PC نیست که فرضا فاصله 1000 دلاری داشته باشن که بشه از فروش زیاد نسخه ضعیفتر نسبت به نسخه قویتر اطمینان داشت:-?تا قیمت و اختلاف قدرتشون رسمی بیرون نیاد نمیشه حدس درستی زد بازار بیشتر به کدوم سمت میره

اینکه Neo ازش چقد استقبال میشه رو نمیدونم، چون هم به قیمت وابسته هست و هم نحوی معرفی، یعنی بازی هایی که براش معرفی میشه و اختلاف گرافیکی و ... اگه به قدر کافی وسوسه انگیز باشه خیلی ها میرن سمتش.

اما اینکه مدل Slim در صورتی که قیمت پایین تری داشته باشه که قطعا همینطوره (به همراه مدل فعلی که کاهش قیمت میخوره) فروش نجومی میکنه اصلا شک نکن. سونی یه کاهش قیمت درست و حسابی بده قشنگ شوک کاملا محسوسی به بازار میده.

من که خوشم نمیاد فکرش بکنین مثلا گاد اف وار psneo بهتر باشه بعد خودت نسخه معمولی داشته باشه اصلا خوب نیست شک ندارم تا چند سال دیگه سیستم ps4 معمولی کنار زده میشه

• Like
Reactions: sadegh93
یعنی میخواد بزنه سیم آخر 250 چوق بدش دست ملت!؟ چرا باید از سود مطمئنش بگذره؟ در حالیکه داره مثل نقل نبات فروش میره؟ این مشخصاتی هم که لیک شده(یا بهتره بگیم خود سونی داده بیرون) نباید اختلاف قیمت خیلی زیادی بین جفتشون ایجاد کنه

اینکه مشخصه دیگه نیاز به پیش بینی نداره:D
منظورم تعویض نسل نبود اومدن neo بود

• Like
Reactions: Metal Gear
یعنی میخواد بزنه سیم آخر 250 چوق بدش دست ملت!؟ چرا باید از سود مطمئنش بگذره؟ در حالیکه داره مثل نقل نبات فروش میره؟ این مشخصاتی هم که لیک شده(یا بهتره بگیم خود سونی داده بیرون) نباید اختلاف قیمت خیلی زیادی بین جفتشون ایجاد کنه

جنگه مگه!؟:دی 300 تا بده کافیه. یعنی اسلیم 299 قیمت میخوره، منتها با بازی های مختلف و ... یعنی باندل های خوبی میده دست ملت. مثل همین باندل 500 گیگ اسلیم. 299 باشه میترکونه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or