WoW و 10 میلیون کاربر در سال 2011

MαMαSαN

کاربر سایت
world-of-warcraft-logo1.jpg

شرکت Activision Blizzard اعلام کرد که سرورهای بازی بزرگ WoW در سال 2011، حدود 100.000 کاربر قدیمی خود را از دست داده اند. البته با توجه به 800.000 کاربری که در نیمه ی سوم و 300.000 نفری که در نیمه ی دوم سال در سرورها مشغول به فعالیت بودند، به طور کلی در سال 2011 حدود 1.8 میلیون کاربر از سرورهای WoW کنار رفته اند. البته با وجود همه ی این کمبودها، باز هم سرورهای WoW در سال 2011 با ثبت حدود 10 میلیون کاربر ثابت موفقیت خود را تضمین کردند. البته باید منتظر عرضه ی Mop و تاثیرات آن بر روی سرور باشیم که مطمئنآ بر روی تعداد نفرات بازی تاثیر بسیار زیادی خواهد گذاشت. اما در حال حاظر سرورهای بازی دارای 10.2 میلیون کاربر ثابت هستند.

نگاهی بر فعالیتهای اخیر Activision Blizzard و برنامه ها:

1. کاهش 1.8 میلیون بازیکن به 1.2 میلیون بازیکن در سال 2011
  2. عرضه ی Diablo III در بهار سال 2012
  3. عرضه ی 1 میلیون Anual Pas (کد اشتراک سرویس پرمیوم Activision Blizzard)
  4. رقابت همیشگی Activision Blizzard در طول سه ماه و کسب موفقیت
  5. رضایت کامل Activision Blizzard از فعالیت خوب در ماه دسامبر
  6. ثبت کردن حدود 50 میلیون کاربر در سایت Battle.Net (که این آمار با کاربران فعال سرورهای COD تقریبآ براربر است)

تصاوير زير گوياي همه چيز هستند:

Source

10 میلیون کاربر ثابت کم هست ؟! اونم فقط روی سرورهای بلیزارد ؟!
ولی از دست دادن 1.8 میلیون کاربر هم خیلی زیاده که مثل گذشته که cataclysm اومد و تحولی به وجود اورد امسال هم با اومدنه MOP این اتفاق میوفته
البته یکی از کاربرای از دست دادش منم :d
هزینه گیم کارت 2 ماهه + هزینه ارتقا از Wotlk به cata + هزینه اینترنت یک طرف که زیاد شد نشد ادامه بدم :( دانشگاه هم یکطرف ....

دیگه Wow هر چه قدر هم خوب باشه کم کم با مرور زمان کهنه میشه . نزدیک 7 ساله که بازی عرضه شده و دیگه الان طبیعی هست که رفته رفته از تعداد بازیکن هاش کم بشه .

واسه سال ۲۰۰۵ معجزه بود. من که هیچوقت فراموش نمی کنم. اما خیلی عجیبه که تا الان هیچ تغییر اساسی در بازی وجود نداشته... گرافیک با اینکه رنگ بندی عالی داره اما کیفیت نداره

همش تقصیر حضور Activisonـه خدایی، از Wrath Of The Lich King اضافه شد، کلا سیاستای Blizzardـو چپه کرد...
من خودمم بازی میکردم دیگه بیخیال شدم... با این وضع نت ایران نمیشه...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or