worms world party زیبا و خنده دار

سلام دوستان من هر وقت بیکار میشم میرم و worms online رو بازی می کنم این بازی هم زیباست هم خنده دار :laughing:.
اگه این بازی رو ندارید می تونید از لینک زیر دانلود کنید.
http://www.mininova.org/get/648864
اینم پچ برای وصل شدن به server
ftp://ftp.team17.com/pub/t17/patches/pc/wwp_EUsp1_DK.exe
3.49mb
به همین سادگی
در ضمن با dial up هم می تونید بازی کنید.:biggrin1:
نکته:درسته که خنده داره ولی مسخره نیست .
اگر من هم یه ایرانی تو سرور ببینم خوشحال می شم.:cheesygri

ببخشید من گیج شدم ! :blink::bored::blink1::thinking:توی worms world party.rar دو تا فایل بود که یکیش
MDF. بود 775 مگ حجمش بود اون یکی MDS. بود 3 کیلو بایت حجم داشت.حالا برای نصب بازی باید چیکار کنم؟؟؟؟؟!!!!

آخرین ویرایش:
این برنامه یه درایو مجازی میسازه و به شما اجازه میده که فایل های ایمج رو درون این درایو مجازی قرار بدین.
شما اول فایل رو extract کن.بعد برنامه Alcohol نصب کن و وقتی که برنامه رو اجرا کردی یکی از فایل ها رو بکش وبنداز توی برنامه.حالا image به لیست اضافه شده .مثلا اسمش worms هست.حالا روی اون کلیک راست کن و در منوی mount on device اسم درایو مربوطه رو انتخاب کن.مثل این:
5o761vkuefyuxiigfoyw.jpg

حالا ایمیج شما Mount شده و مثل اینه که یه سیدی گذاشتی تو درایو.

این برنامه یه درایو مجازی میسازه و به شما اجازه میده که فایل های ایمج رو درون این درایو مجازی قرار بدین.
شما اول فایل رو extract کن.بعد برنامه Alcohol نصب کن و وقتی که برنامه رو اجرا کردی یکی از فایل ها رو بکش وبنداز توی برنامه.حالا image به لیست اضافه شده .مثلا اسمش worms هست.حالا روی اون کلیک راست کن و در منوی mount on device اسم درایو مربوطه رو انتخاب کن.مثل این:
5o761vkuefyuxiigfoyw.jpg

حالا ایمیج شما Mount شده و مثل اینه که یه سیدی گذاشتی تو درایو.
مرسی حالا انگار سی دی گذاشتم اما یه مشکل دیگه:
C:%5CDocuments%20and%20Settings%5CSOHEILA%5CMy%20Documents%5Ccalbc.bmp

k:\game.exe is not a valid win 32 application

فایلها سالمه من همونو دانلود کردم اما به سرور وصل نمیشه ! تازه من ADSL دارم ! اونی که معرفی کرد بیاد جواب بده !
اگه حالا جواب داد من CD شو برات پست میکنم فعلا که نشد !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or