World of Warcraft: The War Within

از تاریخ 29 مرداد ماه سال 1403 این تاپیک مختص به اکسپنشن ست The War Within در سرور های آفیشال بیلیزارد خواهد بود.
=============================================================

راهنمای اولیه بازی برای کمک به تازه وارد ها با تشکر از کاربر musketeer

بازی کردن در بلیزارد چقدر هزینه داره؟

برای بازی کردن در بلیزارد در حالت معمول شما باید 2 آیتم زیر رو در ابتدا خریداری کنید:

• Battlechest:: که شامل کلیه اکسپنشن ها تا یکی مونده به آخری و همینطور 30 روز تایم بازی میشه. قیمتش حدود 15 یورو هست
  • آخرین اکسپنشن: که در حال حاضر legion هست. معمولا حدود 40 یورو هست قیمتش
  • برای ادامه دادن به بازی باید اشتراک ماهیانه بازی رو هم بگیرید. که 2روش معمول داره. یکی اینکه گیم تایم های 2 ماهه بخرید، حدود 20 یورو هست قیمتشون یا اینکه گلد داخل بازی بدید و wowtoken بگیرید. که قیمتش رو میتونید همیشه از سایت wowtoken.info چک کنید.
آیا گلد در آوردن و خریدن گیم تایم با گلد وقت خیلی زیادی میبره؟

واقعاً نمیشه گفت. به هر کس بستگی داره که از چه روشی گلد در میاره. بعضیا از auction house خیلی راحت گلد در میارن، بعضیا میرن فارم میکنن و گلد در میارن، بعضیا instance های قدیمی رو میزنن... بطور خلاصه فقط میشه گفت که کاملاً شدنیه، ولی باید یک مقداری زمان بزارید براش.

از کجا بخرم؟ کردیت کارت ندارم.

خیلی سایت های ایرانی هستن که این موارد رو برای فروش قرار دادن. طبق قوانین سایت نمیشه اینجا اسم گفت. همون توی گوگل سرچ کنید "خرید battlechest" یا "خرید legion" براتون این سایتها رو میاره. بعد توی سایت بلیزارد یه قسمتی داره که این کدها رو وارد کنید.

قبل از اینکه بازی رو شروع کنم چه چیزهایی آماده کنم؟

اولین کار این هست که یکی رو پیدا کنید که شما رو RAF کنه. RAF مخفف recruid a friend هست که میتونید اینجا بطول کامل در موردش مطالعه کنید. Recruit A Friend - WoW

این سیستم هم برای شما و هم برای کسی که شما رو RAF میکنه مزایای بسیاری داره. مهمتریناش ایناس:

• وقتی با هم بازی کنید 3 برابر experience دریافت میکنید!
    • وقتی شما اولین ماه گیم تایم رو بزنید، به RAF کننده شما یک ماه تایم رایگان میده.
    • وقتی شما دومین ماه گیم تایم رو بزنید، RAF کننده شما بین چند تا pet و mount میتونی یکی رو به دلخواه جایزه بگیره!
    • به ازای هر 2 level که با هم level up کنید، شما میتونید 1 level به RAF کننده اتون اهدا کنید.
    • هر دو میتونید هر 30 دقیقه یک بار همدیگه رو summon کنید (برید پیش هم)
البته یه سری محدودیت داره، مثل اینکه مدت این مزایا 3 ماه هست و باید توی یک group باشید تا این سیستم فعال بشه، و توی محدوده 100 یاردی هم بمونید. همچنین grant level یعنی مورد 4 هم فقط توی همون realm که بودید قابل استفاده اس.

بخاطر اینکه انقدر فایده داره و بیشتر از همه بخاطر mount اش، تقریباً همه دنبال یکی هستن که RAF اش کنن. بخاطر همین یه سری پوئن دیگه هم RAF کننده شما معمولاً بهتون میده.. مثلا فلان مقدار گلد، یا فلان آیتم... ولی سعی کنید اینها رو ملاک قرار ندید و بیشترین فکرتون این باشه که RAF partner شما وقت آزادش با شما همخونی داشته باشه تا بتونید باهاش بازی کنید و level up رو از دست ندید. پس قبل از RAF خوب باهاش تایم هاتون رو چک کنید و با همدیگه هماهنگ کنید که چند تا کاراکتر میخواید level up کنید و اینا....

آیا کامپیوترم به اندازه کافی قوی هست؟ آیا نت مناسبی دارم؟

مورد دیگه ای که باید چک کنید این هست که آیا کامپیوترتون قادر به اجرای بازی هست یا خیر. کلاً wow سیستم و اینترنت خفنی نمیخواد. برای اینکه ببینید بازی رو میتونید اجرا کنید یا نه باید بازی رو بصورت رایگان بدون اینکه چیزی بخرید نصب کنید و برید توی بازی. تو این حالت تا level 20 میتونید بازی کنید. تو جاهای شلوغ که مثلا 3-40 نفر اطرافتون باشن نباید fps اتون زیر 30 بیاد یا latency اتون بالای 300 بره.

خب! الآن آماده ی بازی هستم. باید چکار کنم؟

اول باید یه اکانت battle.net بسازید و اپلیکیشنش رو دانلود کنید: http://eu.battle.net/en/app

بعد از اون باید خود کلاینت بازی رو بگیرید که حدود 30 گیگ هست. میتونید بزارید خود اپلیکیشن براتون دانلودش کنه. یا اینکه از یک دوستی بخواید براتون روی هارد بریزه. یا اینکه از سایتهای ایرانی که میفروشن بخرید. بعد باید محل بازی رو به اپلیکیشن بتل.نت بدید و برید توی بازی. ضمنا کد های لازم که خریدید رو هم از قسمت redeem code توی اپلیکیشن یا سایت وارد کنید تا براتون فعال بشه. حالا باید وارد بازی بشید و توی هر realm ای که میخواید کاراکترتون رو بسازید.

تو کدوم realm کاراکتر بسازم؟ ایرانی ها کجا بیشتر هستن؟

در ابتدا بگم که ایرانی ها بیشتر از همه جا در سرورهای اروپا بازی میکنن، چون به ایران نزدیکتره و پینگ بهتری داره. اکثرا در kazzak سمت هورد هستن. توی Silvermoon و Ravencrest هم سمت الاینس هستن. بصورت پراکنده تو ریلم های دیگه مثل Outland هم هستن البته.
ریلم ها از چند نظر دسته بندی میشن:

• زبان. که معمولا ریلم هایی که زبان انگلیسی هستن رو انتخاب میکنیم.
    • PvE یا PvP. این دو کلمه مخفف Player versus Environment و Player versus Player هستن. توی wow دو faction داریم به نامهای Horde و Alliance. که یطورایی دشمن همدیگه حساب میشن. تو ریلم های PvP در دنیای بازی هر جا که برید میتونید با پلیرهای فکشن مقابل مبارزه کنید، اونها هم همینطور. این به این معنی هست که هرجا برید با پلیرهای فکشن مقابل درگیر میشید. در ریلم های PvE تا وقتی نخواید میتونید از درگیر شدن با فکشن مقابل خودداری کنید. به اصطلاح بصورت دیفالت PvP flag اتون خاموش هست.
    • RP یا Normal. در ریلم های RP مخفف Role-Playing خیلی پلیرها قالب کاراکترشون رو به خودشون میگیرن. یعنی طوری رفتار میکنن که انگار واقعاً مثلاً یک جادوگر الف هستن و با همه اون شکلی صحبت میکنن! البته تو همه ریلم ها بعضیا این کار رو میکنن و توی ریلم های RP خیلی بیشتره.
موارد دیگه ای مثل جمعیت و بالانس بودن فکشن ها و ... هم توی انتخاب ریلم موثره که بیشتر این فاکتور ها رو میتونید از این سایت دنبال کنید: realmpop.com

هر گونه بحث در مورد سرور های کرک حتی سرور های کرک Warlord of Draenor و قبل از آن در این تاپیک ممنوع هست و با افراد خاطی به شدت برخورد خواهد شد.

آخرین ویرایش:
من چندین بار کاراکتر هام رو به lvl 55 رسوندم ولی هیچ وقت نتونستم یه شغل درست حسابی انتخاب کنم :دی

لطفا برای یک blood elf - paladin شغل درست حسابی معرفی کنید !؟ آخرین بار herbalism + alchemy انتخاب کردم ولی خوب پول ازش در نمیاد :دی

آخرین ویرایش:
سلام بچه ها !!!
شما تو چه سروری بازی میکنید و چه سطحی ؟؟!!
من تو rtkgaming هستم !!! (not Fun)
یه warrior night elf برداشتم ، الانم لول 20 هستم !
یه سوالی داشتم :
آیا یه warrior میتونه تو دوئل یک paladin رو شکست بده !!!؟؟؟
کلا مقایسه ی اینکه چه کلاسی قوی تره کار درستیه ؟؟؟
من به نظرم ، هر کدوم به یه دردی میخورن و نمیشه در مبارزات تک به تک (دوئل) اونارو مقایسه کرد!

کسی هست که اینجا warrior گرفته باشه ؟؟!!! من چند تا سوال ازش دارم !!
چه جوری میتونم دو تا one hand یا two hand همزمان دستم بگیرم ؟؟!! کجا باید train کنم ؟؟؟ کسی میدونه ؟؟؟
و برای warrior night elf کدوم talent بهتره ؟؟؟ Fury - Arms - Protection

پیشاپیش ممنون

یه سرور ایرانی خوب

من خیلی واسه پیدا کردن یه سرور خارجی خوب که پچ 3.0.9 رو ساپورت کنه وقت گذاشتم ولی خوب اکثرا لگ داشتن ....
ولی یه سرور ایرانی پیدا کردم که مخصوصا واسه لگ خیلی ازش راضی هستم ... لتنسیش هم بیم 25 تا 100 هست اکثرا ....
http://www.jahangames.com/
پچ 3.0.9 رو ساپورت میکنه و blizzlike هم هست البته الان چون 2 ماه هست روکاره xp rate ش 3 هست admin خیلی خوبی هم داره و قرار نیست هم هیچ وقت پولی بشه ....
admin ش یه پولداره و آدم خیلی خوبی هست ... باگها روسریع رفع کرده و میکنه ....
جمعیتی هم که آنلاین میشن اکثرا 30 نفر hord و همینقدر هم الیانس هستن که کم کم زیاد میشه ... همه ایرانی هستن ...
خیلی باحاله ... بیایین خودمون شلوغش کنیم....;)
reamlist ش هم اینه : set realmlist JahanGames.Com

من چندین بار کاراکتر هام رو به lvl 55 رسوندم ولی هیچ وقت نتونستم یه شغل درست حسابی انتخاب کنم :دی

لطفا برای یک blood elf - paladin شغل درست حسابی معرفی کنید !؟ آخرین بار herbalism + alchemy انتخاب کردم ولی خوب پول ازش در نمیاد :دی

سلام

خب. به نظر من بهترین شغل برای Gold به دست اوردن، Min/Herbـه. حالا چرا ؟ تنها کاری که باید بکنی اینه که Farm کنی بزاری توی AH. من کسی رو می شناسم که توی لول 25 با این دو شغل 1200گولد داشته. اونم توی لول 25.

البته Ench شغل خوبیه ولی نه توی لول های پایین. به نظر من. اگه بشی 450 . اره خوب گولد در می یاره. من برای همین Lockـم. با اینکه یک بار روی 130 Dump کردم و رفتم روی Herb و بعد باز روی 223 Dump کردم اومدم روی Ench از اول. الان Ench 435ـه. حدود 8K گولد خرج کردم. البته 10 تاشم با LF اومدم بالا.

اگه هدف پول در اوردنه. به نظرم Heb/Min . چون هیچ هزینه ای برات نداره. فقط هر جا رسیدی Farm.

ولی اگه برای Pala می خوای. هر ستی رو می تونی تست کنی.

BS/JC
Ench/Eng
Ench/Min
یا حتی همین Herb/Alch هم خوبه.

ببخشید که اطلاعاتم کامل نیست.

یا علی ...

در کل ، هر چی دوست داری.

یه سوالی داشتم :
من به نظرم ، هر کدوم به یه دردی میخورن و نمیشه در مبارزات تک به تک (دوئل) اونارو مقایسه کرد!

کسی هست که اینجا warrior گرفته باشه ؟؟!!! من چند تا سوال ازش دارم !!
چه جوری میتونم دو تا one hand یا two hand همزمان دستم بگیرم ؟؟!! کجا باید train کنم ؟؟؟ کسی میدونه ؟؟؟
و برای warrior night elf کدوم talent بهتره ؟؟؟ Fury - Arms - Protection
کسی جواب مارو نمیده ؟؟؟

راستی سرور جهان گیم که حال نمیده ، خیلی خلوته !!!!!!!

سلام

خب. به نظر من بهترین شغل برای Gold به دست اوردن، Min/Herbـه. حالا چرا ؟ تنها کاری که باید بکنی اینه که Farm کنی بزاری توی AH. من کسی رو می شناسم که توی لول 25 با این دو شغل 1200گولد داشته. اونم توی لول 25.

البته Ench شغل خوبیه ولی نه توی لول های پایین. به نظر من. اگه بشی 450 . اره خوب گولد در می یاره. من برای همین Lockـم. با اینکه یک بار روی 130 Dump کردم و رفتم روی Herb و بعد باز روی 223 Dump کردم اومدم روی Ench از اول. الان Ench 435ـه. حدود 8K گولد خرج کردم. البته 10 تاشم با LF اومدم بالا.

اگه هدف پول در اوردنه. به نظرم Heb/Min . چون هیچ هزینه ای برات نداره. فقط هر جا رسیدی Farm.

ولی اگه برای Pala می خوای. هر ستی رو می تونی تست کنی.

BS/JC
Ench/Eng
Ench/Min
یا حتی همین Herb/Alch هم خوبه.

ببخشید که اطلاعاتم کامل نیست.

یا علی ...

در کل ، هر چی دوست داری.

خوب

توی wow شغل های اصلی (professions) به 2 دسته کلی تقسیم میشن:

1: شغل هایی که کار اصلی در اونها جمع آوری ـه (gathering) شامل: Herbalism و Mining و Skining
2: شغل هایی که کار اصلی شون تولید ـه (crafting) شامل: Alchemy و Blacksmithing و Engineering و Inscription و Jewelcrafting و Leatherworking و Tailoring

این بین Enchanting تنها حرفه ایه که هم gathering محسوب میشه و هم crafting
مواد اولیه ش از disenchanting حاصل میشه و خوب craft ش هم که میشه enchant زدن روی item ها

tailoring هم زیاد به gathering ها وابسته نیست، چون ماده اولیه ش cloth ـه که خوب cloth هم world drop ـه و نیاز نیست که حرفه خاصی برای جمع آوریش داشته باشی (کما اینکه اگر tailor باشی میزان بیشتری از cloth برایت drop میشه (توی northrend البته)
البته در برخی موارد خاص tailoring نیاز به یسری مواد خاص هم داره که از gathering ها حاصل میشن، ولی این موارد کمتر از 5% رو تشکیل می دن.

اما
هر شغل craft کننده، نیاز به یسری مواد اولیه داره
مواد اولیه به 3 دسته تقسیم مشین و شغل هایی که با این مواد مربوط هستن رو هم جلوشون می نویسم.

Herb ها: Alchemy و Inscription
Metal ها: Blacksmithing و Engineering و Jewelcrafting
lether یا چرم: Leatherworking

خوب حالا اینکه این شغل ها برای چی هستن !

در کنار اینکه شما از یک شغل می تونی پول در بیاری، اگر یک Raider حرفه ای باشی می تونی buff های خاص رو هم ازشون بدست بیاری که خوب اکثر hard core gamer ها به این امر توجه می کنن
هر شغل در کنار تمام تولید ها و جمع آوری هاش، یسری خصوصیت اختصاصی رو برای صاحبش به ارمغان می آره
به این شکل
Alchemy: اولاً زمان تمامی flask ها و elixir ها برای این افراد 2 برابر میشه ... در ثانی می تونن trinket اختصاصی برای خودشون craft کنن که جدیدترین اون باعث افزایش 40% اثر potion ها میشه
Blacksmithing: بیشتر بدرد melee ها می خوره ... chain های مخصوص weapon داره بهمراه اینکه می تونه یه socket اضافی روی bracer ایجاد کنه
Enchanting: می تونه روی ring هاش enchant های خاص بزنه (هیچ کرکتر دیگه ای جز خود enchanter ها نمی تونه اروی ring ش enchant بزاره)
Engineering: یسری head item اختصاصی داره + اینکه می تونی برای خودت mount گرنده خاص هم درست کنی
Inscription: برای shoulder ت می تونی enchant اختصاصی بزنی که بشدت از enchant های موجود برای سایر افراد بهتره
Jewelcrafting: می تونی تا 3 تا از gem های خودت رو از gem های اختصاصی JCer ها اصتفاده کنی که خوب بسیار ارزشمند ـه
Leatherworking: برای Bracer و Pant یسری enchant های اختصاصی داره
Tailoring: یک enchant اختصاصی برای back داره + اینکه عملا pant enchant برات مجانی در میاد، ولی متاسفانه این enchant اختصاصی نیست و برتریی جر قیمت کمتر نسبت به مدل craft یش نداره

حالا اینکه بخوای چه کنی
اگر می خوای فقط و فقط از این حرفه ها پول در بیاری بهترین حرفه alchemy (elixir master) / herbalism ـه
بدلیل اینکه نهایتاً چیزی که تولید می کنی consumable ـه و خریدار وقتی می خره اونا رو مصرف می کنه و چند روز بعد مجدداً باید خرید کنه (این در حالیه که اکثر افراد gem رو مثلاً یکی 2 بار عوض می کنن، ولی هر روز که raid می رن 2 تا flask می خورن ... بنابراین)
در ثانی elixir master ها می تونن وقتی elixir یا flask می سازن اصطلاحاً proc بزنن .. یعنی اینکه با مواد لازم برای ایجاد 1 دونه flask حدوداً 20% شانس دارن که 2 تا flask بسازن

یه توصیه مهم اینکه هیچ وقت mining / herbalism رو همزمان برندار، چرا که نمی تونی همزمان هر دو رو trace کنی و این یعنی waste

اما اگه می خوای raid کنی
برای تمامی رل های موجود (شامل Tanker ها، Healer ها و DPS ها) بهترین ترکیب profession چیزی نیست جز Enchanting / Jewelcrafting ـه
دلیل اون هم بر می گرده به ring enchant های اختصاصی و gem های اختصاصی که این ترکیب رو به بهترین ترکیب ممکن تبدیل می کنه
البته باید این رو هم بهش اشاره کنم که level up هر دو این شغل ها بسیار سخت، وقت گیر و گرون قیمت ـه ... از سمتی اگر قراره JC باشی باید حتما یک کرکتر alt که miner باشه داشته باشی ... و زیاد هم به اینکه بتونی از encahnting پول در بیاری دل نبندی ! چون برای 5 گلد کمتر و بیشتر باید با ملت کل کل کنی، و این در حالیه که در مورد alchemy این افراد مجبورن برن و از auction house خرید کنن که خوب اونجا این اعصاب خوردی ها رو نداره ...

بهر حال
من روی 3 تا کرکتر lvl 80 ی که دارم ترکیبی از Enchanting / Tailoring و Alchemy / Herbalism و Mining / Inscription رو دارم ...

سلام

یه توصیه مهم اینکه هیچ وقت mining / herbalism رو همزمان برندار، چرا که نمی تونی همزمان هر دو رو trace کنی و این یعنی waste

.

این مورد رو درست میگه احمد. چون شما برای اینکه بتونی همزمان هم herb برداری هم Min این امکان برات وجود نداره. برای همین من خودم یه کاری می کنم. برخی از Area ها برای Source Min خیلی خوبن. مثلا TN. ولی این TN برای Herb خیلی مفید نیست. برای همین باید بدونی توی کدوم Area سراغ چی بری. البته اینم بگم. راه خیلی ساده تری هم داره. اینکه اول یه Area رو با Min فارم کن. بعد یه Switch کنی روی Herb شروع کنی به Farm کردن. این کار قابل انجامه. چون خودم کردم و کاملا هم جواب میده شدید.

یا علی ...

ببین نمیشه گفت کدوم کلاس قویتره چون همه یجورایی بالانسن و به خیلی چیزا از جمله gear و تجربه و حرفه ای بودن خود پلیر بستگی داره تا اونجایی که من میدونم زدن پالا حداقل:-" واسه ما کاره سختیه (وقتی که دو طرف در یه حد واندازه هستن gear ....) ولی خوب میشه زدشون(شیلد کردنشون اذیت میکنه) ولی ترجیحن بهتره زیاد درگیرشون نشی :) بگردی یه راه هایی واسه زدنشون گفتن . اگه یه کوچولو پالا ه کند باشه کارش تمومه

چه جوری میتونم دو تا one hand یا two hand همزمان دستم بگیرم

2 تا 2h تلنت fury هستش اخرین تلنت Titan's Grip

برای warrior night elf کدوم talent بهتره ؟؟؟ Fury - Arms - Protection

واسه لول اپ و البته dps تو رید fury میتونی بری .arms هم که واسه bg ها خوبه . prot که میتونی تانک شی تو ریدها . الان که پچ جدید dual spec میتونی fury , prot شی

واسه لول اپ و البته dps تو رید fury میتونی بری .arms هم که واسه bg ها خوبه . prot که میتونی تانک شی تو ریدها . الان که پچ جدید dual spec میتونی fury , prot شی
زیر دیپلم صحبت کن. :)
dps چیه
و همینطور bg ؟؟؟

Titan's Grip
منظورتون اینه که تالنته fury رو تاآخر ببرم تا برسم به Titan's Grip ؟؟؟
کلا یکی از تالنت هارو تا آخر پر کنیم بهتر از اینه که 3 تا شون همزمان ببریم بالا !!! درسته ؟؟!!
من خودم fury انتخاب کردم ، چون از یکی دیگه هم پرسیدم گفت تو این تالنت هستش که میتونی دوتا two hand بگیری !!!

این need roll و greed roll چه فرقی با هم دارن؟
اگه کسی یه آیتمی رو بخواد باید کدوم رو بزنه؟

آگه يه آيتمي رو واقعا مي خواي Need مي كني .
هر ايتمي هم كه واسه Off spacc خواستي Greed ميكني.
(كلا اگه آيتمي هم نخواستي Greed كن كه بد به Vendor بفروشي):p

زیر دیپلم صحبت کن. :)
dps چیه
و همینطور bg ؟؟؟

کلا یکی از تالنت هارو تا آخر پر کنیم بهتر از اینه که 3 تا شون همزمان ببریم بالا !!! درسته ؟؟!!
من خودم fury انتخاب کردم ، چون از یکی دیگه هم پرسیدم گفت تو این تالنت هستش که میتونی دوتا two hand بگیری !!!

dps = attacker = كسي كه صدمه وارد مي كنه

بله بايد انقدر در برگه Fury پيشروي كني تا به Titan's Grip برسي .

آخرین ویرایش:
سلام
ميبينم كه آره :)
این need roll و greed roll چه فرقی با هم دارن؟
اگه کسی یه آیتمی رو بخواد باید کدوم رو بزنه؟
need واسه آيتمهايي هست كه شما به اون نياز داري .
ْGreed واسه آيتم هاي Trash بيشتر مورد استفاده قرار ميگيره كه بيشتر واسه فروش اون آيتم و گرفتن gold ازش استفاده ميشه .
---
درباره ي شغلها هم كه احمدخان توضيحاتشون كامله...
---
كيوان كه ديگه warr در خونش رخنه كرده :-":laughing:
فكر كنم تنها warr باز اين سايت باشي (در بليزارد):cool:
---
dps چیه
attack دادنهاي متوالي و ضربه هاي پشت سره هم به Boss يا موجودات وحشي براي سرعت بخشي به نابودي وي.
و همینطور bg ؟؟؟
BattleGround يا محلي كه درش بين چندين بازيكن به جنگ ميپردازند براي گرفتن Honor يا افتخار...
بلي..
معمولا تلفيقي از 2تا Talent نتيجه خوبي داره (نه 3تا talent )
مثلا 70% از يه شاخه رو بگيري30% بقيه رو از شاخه دوم.چون تركيب بعضي از اونها باعث قويترشدن اون مجيك يا Spell ميشه .
رفيق يادت نره شما مجبور نيستي همه ي يه شاخه از تلنتت رو كامل پر كني.اونهايي رو كه مهم هست بايد بگيري.ولي حداكثر تا لولت 60 بشه ميتونه با حداقل Talent point به آخرين خونه تلنت برسي بعد برو سراغ شاخه بعدي.
مثلا واسه Mage تركيبي از Frost و Arcane خيلي از Spell ها رو قويتر ميكنه...
===
Finally 3.1 released
Flame Leviathan Downed
Ulduar is HARD be prepared and also it is fun
VoE is Hard but not fun at all
http://i43.tinypic.com/2vkivrn.jpg
http://i42.tinypic.com/5vpx6f.jpg
Server crashed in ulduar and I could only play 45 min more pics soon hopefully
رهام چقدر گيلد مردي دارين شما آخره Activيه بابا ...:p
هنوز نيمده زدين دهن Iron Council رو سرويس كردين كه :cheesygri
نه!!!!!!!!!!!!
اون mace ه رو چطور گرفتييييي؟؟
ويرايش:اشتباه شد با اون Mace ه كه از Razorscale دراپ ميشه sry.
رهام اين spell bar ه واسه خوده 3.1 ه يا addons ه ؟؟ خيلي باحاله
===
حالا چطور 1 گيگ دانلود كنم :((

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or