World of Warcraft: The War Within

از تاریخ 29 مرداد ماه سال 1403 این تاپیک مختص به اکسپنشن ست The War Within در سرور های آفیشال بیلیزارد خواهد بود.
=============================================================

راهنمای اولیه بازی برای کمک به تازه وارد ها با تشکر از کاربر musketeer

بازی کردن در بلیزارد چقدر هزینه داره؟

برای بازی کردن در بلیزارد در حالت معمول شما باید 2 آیتم زیر رو در ابتدا خریداری کنید:

• Battlechest:: که شامل کلیه اکسپنشن ها تا یکی مونده به آخری و همینطور 30 روز تایم بازی میشه. قیمتش حدود 15 یورو هست
  • آخرین اکسپنشن: که در حال حاضر legion هست. معمولا حدود 40 یورو هست قیمتش
  • برای ادامه دادن به بازی باید اشتراک ماهیانه بازی رو هم بگیرید. که 2روش معمول داره. یکی اینکه گیم تایم های 2 ماهه بخرید، حدود 20 یورو هست قیمتشون یا اینکه گلد داخل بازی بدید و wowtoken بگیرید. که قیمتش رو میتونید همیشه از سایت wowtoken.info چک کنید.
آیا گلد در آوردن و خریدن گیم تایم با گلد وقت خیلی زیادی میبره؟

واقعاً نمیشه گفت. به هر کس بستگی داره که از چه روشی گلد در میاره. بعضیا از auction house خیلی راحت گلد در میارن، بعضیا میرن فارم میکنن و گلد در میارن، بعضیا instance های قدیمی رو میزنن... بطور خلاصه فقط میشه گفت که کاملاً شدنیه، ولی باید یک مقداری زمان بزارید براش.

از کجا بخرم؟ کردیت کارت ندارم.

خیلی سایت های ایرانی هستن که این موارد رو برای فروش قرار دادن. طبق قوانین سایت نمیشه اینجا اسم گفت. همون توی گوگل سرچ کنید "خرید battlechest" یا "خرید legion" براتون این سایتها رو میاره. بعد توی سایت بلیزارد یه قسمتی داره که این کدها رو وارد کنید.

قبل از اینکه بازی رو شروع کنم چه چیزهایی آماده کنم؟

اولین کار این هست که یکی رو پیدا کنید که شما رو RAF کنه. RAF مخفف recruid a friend هست که میتونید اینجا بطول کامل در موردش مطالعه کنید. Recruit A Friend - WoW

این سیستم هم برای شما و هم برای کسی که شما رو RAF میکنه مزایای بسیاری داره. مهمتریناش ایناس:

• وقتی با هم بازی کنید 3 برابر experience دریافت میکنید!
    • وقتی شما اولین ماه گیم تایم رو بزنید، به RAF کننده شما یک ماه تایم رایگان میده.
    • وقتی شما دومین ماه گیم تایم رو بزنید، RAF کننده شما بین چند تا pet و mount میتونی یکی رو به دلخواه جایزه بگیره!
    • به ازای هر 2 level که با هم level up کنید، شما میتونید 1 level به RAF کننده اتون اهدا کنید.
    • هر دو میتونید هر 30 دقیقه یک بار همدیگه رو summon کنید (برید پیش هم)
البته یه سری محدودیت داره، مثل اینکه مدت این مزایا 3 ماه هست و باید توی یک group باشید تا این سیستم فعال بشه، و توی محدوده 100 یاردی هم بمونید. همچنین grant level یعنی مورد 4 هم فقط توی همون realm که بودید قابل استفاده اس.

بخاطر اینکه انقدر فایده داره و بیشتر از همه بخاطر mount اش، تقریباً همه دنبال یکی هستن که RAF اش کنن. بخاطر همین یه سری پوئن دیگه هم RAF کننده شما معمولاً بهتون میده.. مثلا فلان مقدار گلد، یا فلان آیتم... ولی سعی کنید اینها رو ملاک قرار ندید و بیشترین فکرتون این باشه که RAF partner شما وقت آزادش با شما همخونی داشته باشه تا بتونید باهاش بازی کنید و level up رو از دست ندید. پس قبل از RAF خوب باهاش تایم هاتون رو چک کنید و با همدیگه هماهنگ کنید که چند تا کاراکتر میخواید level up کنید و اینا....

آیا کامپیوترم به اندازه کافی قوی هست؟ آیا نت مناسبی دارم؟

مورد دیگه ای که باید چک کنید این هست که آیا کامپیوترتون قادر به اجرای بازی هست یا خیر. کلاً wow سیستم و اینترنت خفنی نمیخواد. برای اینکه ببینید بازی رو میتونید اجرا کنید یا نه باید بازی رو بصورت رایگان بدون اینکه چیزی بخرید نصب کنید و برید توی بازی. تو این حالت تا level 20 میتونید بازی کنید. تو جاهای شلوغ که مثلا 3-40 نفر اطرافتون باشن نباید fps اتون زیر 30 بیاد یا latency اتون بالای 300 بره.

خب! الآن آماده ی بازی هستم. باید چکار کنم؟

اول باید یه اکانت battle.net بسازید و اپلیکیشنش رو دانلود کنید: http://eu.battle.net/en/app

بعد از اون باید خود کلاینت بازی رو بگیرید که حدود 30 گیگ هست. میتونید بزارید خود اپلیکیشن براتون دانلودش کنه. یا اینکه از یک دوستی بخواید براتون روی هارد بریزه. یا اینکه از سایتهای ایرانی که میفروشن بخرید. بعد باید محل بازی رو به اپلیکیشن بتل.نت بدید و برید توی بازی. ضمنا کد های لازم که خریدید رو هم از قسمت redeem code توی اپلیکیشن یا سایت وارد کنید تا براتون فعال بشه. حالا باید وارد بازی بشید و توی هر realm ای که میخواید کاراکترتون رو بسازید.

تو کدوم realm کاراکتر بسازم؟ ایرانی ها کجا بیشتر هستن؟

در ابتدا بگم که ایرانی ها بیشتر از همه جا در سرورهای اروپا بازی میکنن، چون به ایران نزدیکتره و پینگ بهتری داره. اکثرا در kazzak سمت هورد هستن. توی Silvermoon و Ravencrest هم سمت الاینس هستن. بصورت پراکنده تو ریلم های دیگه مثل Outland هم هستن البته.
ریلم ها از چند نظر دسته بندی میشن:

• زبان. که معمولا ریلم هایی که زبان انگلیسی هستن رو انتخاب میکنیم.
    • PvE یا PvP. این دو کلمه مخفف Player versus Environment و Player versus Player هستن. توی wow دو faction داریم به نامهای Horde و Alliance. که یطورایی دشمن همدیگه حساب میشن. تو ریلم های PvP در دنیای بازی هر جا که برید میتونید با پلیرهای فکشن مقابل مبارزه کنید، اونها هم همینطور. این به این معنی هست که هرجا برید با پلیرهای فکشن مقابل درگیر میشید. در ریلم های PvE تا وقتی نخواید میتونید از درگیر شدن با فکشن مقابل خودداری کنید. به اصطلاح بصورت دیفالت PvP flag اتون خاموش هست.
    • RP یا Normal. در ریلم های RP مخفف Role-Playing خیلی پلیرها قالب کاراکترشون رو به خودشون میگیرن. یعنی طوری رفتار میکنن که انگار واقعاً مثلاً یک جادوگر الف هستن و با همه اون شکلی صحبت میکنن! البته تو همه ریلم ها بعضیا این کار رو میکنن و توی ریلم های RP خیلی بیشتره.
موارد دیگه ای مثل جمعیت و بالانس بودن فکشن ها و ... هم توی انتخاب ریلم موثره که بیشتر این فاکتور ها رو میتونید از این سایت دنبال کنید: realmpop.com

هر گونه بحث در مورد سرور های کرک حتی سرور های کرک Warlord of Draenor و قبل از آن در این تاپیک ممنوع هست و با افراد خاطی به شدت برخورد خواهد شد.

آخرین ویرایش:
سلام سوالی داشتم . من تا بازی catalysm بازی کردم الان دوباره میخوام انجام بدم میتونم همین بسته اخریو بخرم و ادامشو بدم یا حتما باید mis of pandoria رو بخرم بعد اینو بخرم بعدش بتونم بازی کنم؟

یعنی بدون خریدن mist of pandoria مستقیم warlord of draenor رو بخرم و بازیمو انجام بدم . جایی هم پیدا نکردم که mists of pandoria رو بفروشه همه اخریو فقط میفروشن
درود کاراکترتون لول چند بوده؟
من به شما پیشنهاد میکنم بیاید recruit من شوید ( یعنی با لینک من ثبت نام کنید) شما 40هزار تومان نیاز دارید تا نسخه moP + 1ماه گیم تایم
مزایایی برای جفتمون داره از جمله :
1- 300% xp بیشتر - یعنی 3 برابر لول آپ زودتر
2- اگر توی سروری که من هستم مایل به بازی باشید من به شما 15000تا گلد میدم که میتونه به شروعتون تو بازی کمک کنه
3- من زمان زیادی بازی میکنم برای همین همیشه آنلاین هستم
اینجوری میتونیم خیلی سریع لول آپ کنیم شما هم مشکل گلد نداری
در صورتی که کسی مایل بود به من یک ایمیل بده
با تشکر
xxdevildogxx@yahoo.com

درود کاراکترتون لول چند بوده؟
من به شما پیشنهاد میکنم بیاید recruit من شوید ( یعنی با لینک من ثبت نام کنید) شما 40هزار تومان نیاز دارید تا نسخه moP + 1ماه گیم تایم
مزایایی برای جفتمون داره از جمله :
1- 300% xp بیشتر - یعنی 3 برابر لول آپ زودتر
2- اگر توی سروری که من هستم مایل به بازی باشید من به شما 15000تا گلد میدم که میتونه به شروعتون تو بازی کمک کنه
3- من زمان زیادی بازی میکنم برای همین همیشه آنلاین هستم
اینجوری میتونیم خیلی سریع لول آپ کنیم شما هم مشکل گلد نداری
در صورتی که کسی مایل بود به من یک ایمیل بده
با تشکر
xxdevildogxx@yahoo.com

15k? من 50k میدم واسه کسی که میخواد واقعا بیاد بازی کنه

دوستان میشه یه راهنمایی کنید
برای درود کت فرم واسه دمیج بالا چه آیتمایی باید داشته باشه قدیما aggility و crittical یادمه خوب بودش الان اینقدر چیزای زیادی اضافه کرده بلیزارد قاطی کردم
راستی اگه میشه تلنت و گلیفای خوبشم معرفی کنید

درود
شما باید بری فروم ها رو چک کنی دوست عزیز و روتیشن رو همراه با کلیپ ببین
اینجا یک فروم هست که خود بلیزارد توصیه کرده

Feral Druid DPS Guide

دیگه از تلنت و گلیف گرفته تا روتیشن گفته

- - -ویرایش - - -

فکر کنم نیاز شد این رو اینجا هم بنویسم :)

Hello friends
I am looking for new friend who would like to be recruited and wanna level up few new characters quickly and have fun

What provide by me :
- I will buy you your whole hierloom set ( 45% extra xp)

- I'll provide for your bags, glyphs, and other needs like mount gold, and flying (If you chose Ravencrest/Silvermoon for Alliance or Kazzak for Horde).

- I've been playing for a while and I will answer any question you have.

- I can play tank and heal role, like both for quick queue.

- Most of the time I play 24/7

- I know the best places and way to level up.

- Guaranteed to get to level 100 before 20Hr.

- Help you in [Draenor Pathfinder] Achievement (Rewards: Soaring Skyterror and Draenor Flying).

- Gift 15k Gold to you when you buy 1 month game time ( 30days free time not count).

- Give you 15k gold as gift when you active Warlords of Draenor expansion and reach to 100.

- Give you 5+ epic mounts BOE and drop or created.

and .....

What you need to provide :

- Your Expansions ( Warlords of Draenor expansion is Optional).
and commitment just a bit :)

If you interested add my Battle Tag: Hamid#2800

- - -ویرایش - - -

سلام سوالی داشتم . من تا بازی catalysm بازی کردم الان دوباره میخوام انجام بدم میتونم همین بسته اخریو بخرم و ادامشو بدم یا حتما باید mis of pandoria رو بخرم بعد اینو بخرم بعدش بتونم بازی کنم؟

یعنی بدون خریدن mist of pandoria مستقیم warlord of draenor رو بخرم و بازیمو انجام بدم . جایی هم پیدا نکردم که mists of pandoria رو بفروشه همه اخریو فقط میفروشن

درود
محمد جان شما برای ادامه بازی تنها کافی هست که پچ درانور رو تهیه کنی (تمامی پچ های قبل داخل بتل چست هست که الان شما وضعیت اکانتت همین هست) که قیمت اون هم 125 هزار تومن هست اما خب بنظر من راه درستی نیست که بخواهی همین اکانت رو پلی کنی مگر آچیو یا مانت (خلاصه چیزی داخلش داشته باشی که ارزش اکانتت رو خیلی بالا ببره) بهترین راه تهیه یک اکانت جدید و استفاده از RAF هست

بهترین راه استفاده از Recruit A Friend هست که برای دیدن مزایا و طریقه کارکرد میتونید اینجا رو بخونید :

در این روش بعد از لینک شدن دو اکانت با همدیگر ( برای چک کردن لینک کافیست دو کاراکتر داخل بازی داشته باشید و اضافه شدن گزینه هایی مثل Summon Friend و Grant level رو چک کنید) شما میتونید با شرط فاصله کمتر از 100 یارد و اختلاف لول کمتر از 4 (که البته مثل اینکه این باگ هایی هم داره که با اختلاف بیشتر همچنان کار میکنه )از مزایای زیر تا رسیدن به لول 90 (در واقع مکس لول اکسپنشن قبل) استفاده بکنید :

: Summon Friend که هر 30 دقیقه میشه ازش استفاده کرد به اینصورت که هرکدوم میتونید هرجاکه هستید دوستتون رو sum کنید و خیلی کارآمد هست و خلاصه دیگه از شر پورتال و fly master و .... راحت میشید و خیلی راحت هرجا خواستید دوستتون میتونه شما رو تلپورت(یا همون (sum کنه .
Experience and Reputation Boost : هم که دیگه گل سر سبد هست و یه جورایی لول آپ رو فان کرده با 3 برابر xp که میگیرید و خیلی راحت میتونید کاراکترها رو آپ کنید و rep خوبی هم میده 10% بیشتر که برای خودش دیپلماسی حساب میشه .

Level Granting : این چندان به کار پلیر جدید نمیخوره آخه خودش نمیتونه لول بگیره و برای کسی هست که ریکوئست میفرسته ( پلیر قدیمی تر) و زیاد توضیح نمیدم فقط خیلی خلاصه به ازای هر دوتا لول که بگیری میتونی به دوستت یک لول بدی .
خب این ها خوبی هایی لول آپ با raf هست و یه خوبی دیگه که در این نهفته هست اینه که پلیر ها هیچوقت از رست restدر نمیاند و xp bar همیشه براشون آبی هست و این یعنی شما دقیقا 4 برابر xp میگیرید ( 400% مواقعی که بدون دوستت لول آپ کنی یا که اصلا raf نباشی ) پس خلاصه بلیزارد کاری کرده که هیچ انسان عاقلی که میخواد بازی رو شروع کنه تنهایی بازی نکنه :D .

Hairlooms Items : مجموعه ای از Armor / Weapon هست که با داشتن هر آرمور 10% xp بیشتری میگیری که در مجموع 45% و هست (انگشتر رو خیلی کم پیش میاد کسی داشته باشه پس حساب نمی کنیم) .

و در آخر نتیجه میگیریم که بهترین راه برای لول آپ کردن استفاده از همین گزینه RAF + Hairlooms هست که به نسبت یک فرد عادی شما 445% بیشتر XP میگیرید .

من همین جا گفتم که در صورتی که کسی بخواد با من RAF بشه چه کارهایی میتونم براش بکنم اما برای دوستان ایرانی پیشنهاد بهتری دارم :
من بتل چست (به قیمت 45 هزار تومن ) رو برای شما تهیه میکنم بشرطی که شما خودتون درانور رو روی اکانت اکتیو کنید(که البته خودم هم اون رو با قیمت مناسب تر میفروشم) یعنی شما در واقع با یه هزینه خیلی ارزون تر فقط با خرید درانور میتونی اکانت فول آپگرید داشته باشی (هزینه ای که همین الان هم باید بدیدر صورت بازی کردن)
این بهترین پیشنهادی هست که میتونی داشته باشی و در صورتی که شما یا هرکدام از دوستان علاقه مند شدن بتل تگ منو ادد کنید و صحبت کنیم در موردش :)

دوستان حرفه ای عزیز من می خوام تازه شروع به بازی کنم و دیدم که موقع خرید توی خود بتل نت امکان دانلود هم هست . می خواستم اول بدونم که برای شروع بازی باید ورد آو وارکرفت اول رو دانلود کنم و تا لول 90 برم تا بتونم باقی رو تهیه کنم؟ (ترجیح می دم از اول راه رو برم)
بعد اینکه کلا ترتیب شروع و شرابط بازی تو سرورهای اصلی رو به من یه توضیحی بدید یا لینک بدید جایی بخونم ممنون می شم . اینقدر تاپیک ریپلای داره که وافعا نمی شه گشت توش

نکته دیگه اینکه برای خرید بازی و اشتراک ماهانه خرید کارت های بتل نتی که تو بازی سنتر فروخته می شه به کار می یاد ؟

سلام دوستان خسته نباشید
چندتا سوال داشتم
من تا کاتالیست بازی کردم و لول هیروهامو تا 85 رسوندم بعد بازیو ول کردم الان بخوام دوباره بازی کنم حدودا چقدر باید هزینه کنم؟
ممنون

دوستان میشه یه راهنمایی کنید
برای درود کت فرم واسه دمیج بالا چه آیتمایی باید داشته باشه قدیما aggility و crittical یادمه خوب بودش الان اینقدر چیزای زیادی اضافه کرده بلیزارد قاطی کردم
راستی اگه میشه تلنت و گلیفای خوبشم معرفی کنید

اگه ميخواي raid بري پيشنهاد ميكنم يه كلاس ديگه رو امتحان كني. feral خيلي بد و annoying! و با toolkit فعليش واقعا كاري نيست كه از دستت بر بياد.

سلام دوستان خسته نباشید
چندتا سوال داشتم
من تا کاتالیست بازی کردم و لول هیروهامو تا 85 رسوندم بعد بازیو ول کردم الان بخوام دوباره بازی کنم حدودا چقدر باید هزینه کنم؟
ممنون

سعید جان شما هم سوال محمد رو پرسیدید که میتونی پست من در پاسخ به ایشون رو بخونید کامل توضیح دادم و نظر خودم رو برای راهنمایی هم گذاشتم

دوستان حرفه ای عزیز من می خوام تازه شروع به بازی کنم و دیدم که موقع خرید توی خود بتل نت امکان دانلود هم هست . می خواستم اول بدونم که برای شروع بازی باید ورد آو وارکرفت اول رو دانلود کنم و تا لول 90 برم تا بتونم باقی رو تهیه کنم؟ (ترجیح می دم از اول راه رو برم)
بعد اینکه کلا ترتیب شروع و شرابط بازی تو سرورهای اصلی رو به من یه توضیحی بدید یا لینک بدید جایی بخونم ممنون می شم . اینقدر تاپیک ریپلای داره که وافعا نمی شه گشت توش

نکته دیگه اینکه برای خرید بازی و اشتراک ماهانه خرید کارت های بتل نتی که تو بازی سنتر فروخته می شه به کار می یاد ؟

بهرام عزیز در مورد نحوه ساخت اکانت و تهیه بازی به اینجا سر بزن امیدوارم کمک کنه بهت .
اما در مورد هزینه های خرید شما ابتدا نیاز به خرید Battle Chest داری که تا لول 90 همراه 30 روز گیم تایم هست و قیمت 45 تومن هست و در ادامه WOD که 125 تومن به بالا هست قیمت و اما گیم تایم هم دوماهه 88 تومن ( تمامی قیمت ها برای امروز هست شاید در آینده ارزون و یا گرون تر بشه ) و در آخر اگر بخواهی کارت های بالانس بخری ریجن اکانت نباید ایران باشه تا بتونی استفاده کنی ( که البته اگر ریجن ایران نباشه مشکلات احتمالی هم داره )
اگر باز هم خواستی ادامه بدی چند پست اخیر من رو در مورد RAF دوستانی که میخواهند تازه شروع کنند بخون پیشنهاد خوبی دادم و میتونی خیلی مقرون به صرفه تهیه کنی.

ممنون. قیمت ها رو هم دیدم و می خواستم بدونم با خرید کارت های 20 دلاری بتل نت می تونم تهیه ش کنم ؟ الان این مشکل رجیون هم خیلی ذهنم رو مشغول کرده که برای ساخت اکانت باید چه کرد چطور بهتره اقدام کنیم. در مورد خود بازی چون تو سرورهای فری بازی میکردم کاملا می دونم داستان رو اما می خوام سر قاعده با دادن پول تو سرور اصلی بازی کنم

الان پینگ با سرور کازاک چطوره؟بدون کاهش پینگ
اگر هم از کاهش پینگ استفاده میکنید چند میشه پینگ؟قابل بازی هست اصلا؟

درود
علی جان بستگی به isp داره ولی من و دوستان بدون کاهش پینگ داریم پلی میکنیم لتنسی 100-250 متغیر هست و با کاهش پینگ به 50 هم میرسه (ولی با نت خوب نیازی نیست به کاهش پینگ)

- - -ویرایش - - -

ممنون. قیمت ها رو هم دیدم و می خواستم بدونم با خرید کارت های 20 دلاری بتل نت می تونم تهیه ش کنم ؟ الان این مشکل رجیون هم خیلی ذهنم رو مشغول کرده که برای ساخت اکانت باید چه کرد چطور بهتره اقدام کنیم. در مورد خود بازی چون تو سرورهای فری بازی میکردم کاملا می دونم داستان رو اما می خوام سر قاعده با دادن پول تو سرور اصلی بازی کنم

خواهش میشه ولی حالا چه اصراری داری به استفاده از بتل بالانس ؟
خب گیم کی بخر و گیم تایم ( گرچه داخل خود بازی میتونی با 60-62 هزار گلد از AH یه ماهه بخری ) هم ارزون تر در میاد برات هم دردسر نداره
خلاصه اگر هر کمکی خواستی خوشحال میشم کمکت کنم :)

با سلام
دوستان من میخوام بازی رو بعد چند سال دوباره شروع کنم قبلا تو سرورای فری بازی میکردم الان نمدونم برای شروع باید کدوم از اینا رو بخرم لطفا یکی راهنمایی کنه.

یکی اون 45 تومنه یکی هم 124تومن :دی
از اینجا هم میتونی قیمت توکن تایم با گلد رو ببینی :دی
https://wowtoken.info/

با سلام
دوستان من میخوام بازی رو بعد چند سال دوباره شروع کنم قبلا تو سرورای فری بازی میکردم الان نمدونم برای شروع باید کدوم از اینا رو بخرم لطفا یکی راهنمایی کنه.

درود مصطفی جان شما برای شروع بازی تنها کافی هست که بتل چست به قیمت 45 هزار تومن و پچ درانور رو تهیه کنی که قیمت اون هم 125 هزار تومن هست اما خب بنظر من بهترین راه تهیه یک اکانت جدید و استفاده از RAF هست

بهترین راه استفاده از Recruit A Friend هست که برای دیدن مزایا و طریقه کارکرد میتونید اینجا رو بخونید :

در این روش بعد از لینک شدن دو اکانت با همدیگر ( برای چک کردن لینک کافیست دو کاراکتر داخل بازی داشته باشید و اضافه شدن گزینه هایی مثل Summon Friend و Grant level رو چک کنید) شما میتونید با شرط فاصله کمتر از 100 یارد و اختلاف لول کمتر از 4 (که البته مثل اینکه این باگ هایی هم داره که با اختلاف بیشتر همچنان کار میکنه )از مزایای زیر تا رسیدن به لول 90 (در واقع مکس لول اکسپنشن قبل) استفاده بکنید :

: Summon Friend که هر 30 دقیقه میشه ازش استفاده کرد به اینصورت که هرکدوم میتونید هرجاکه هستید دوستتون رو sum کنید و خیلی کارآمد هست و خلاصه دیگه از شر پورتال و fly master و .... راحت میشید و خیلی راحت هرجا خواستید دوستتون میتونه شما رو تلپورت(یا همون (sum کنه .
Experience and Reputation Boost : هم که دیگه گل سر سبد هست و یه جورایی لول آپ رو فان کرده با 3 برابر xp که میگیرید و خیلی راحت میتونید کاراکترها رو آپ کنید و rep خوبی هم میده 10% بیشتر که برای خودش دیپلماسی حساب میشه .

Level Granting : این چندان به کار پلیر جدید نمیخوره آخه خودش نمیتونه لول بگیره و برای کسی هست که ریکوئست میفرسته ( پلیر قدیمی تر) و زیاد توضیح نمیدم فقط خیلی خلاصه به ازای هر دوتا لول که بگیری میتونی به دوستت یک لول بدی .
خب این ها خوبی هایی لول آپ با raf هست و یه خوبی دیگه که در این نهفته هست اینه که پلیر ها هیچوقت از رست restدر نمیاند و xp bar همیشه براشون آبی هست و این یعنی شما دقیقا 4 برابر xp میگیرید ( 400% مواقعی که بدون دوستت لول آپ کنی یا که اصلا raf نباشی ) پس خلاصه بلیزارد کاری کرده که هیچ انسان عاقلی که میخواد بازی رو شروع کنه تنهایی بازی نکنه :D .

Hairlooms Items : مجموعه ای از Armor / Weapon هست که با داشتن هر آرمور 10% xp بیشتری میگیری که در مجموع 45% و هست (انگشتر رو خیلی کم پیش میاد کسی داشته باشه پس حساب نمی کنیم) .

و در آخر نتیجه میگیریم که بهترین راه برای لول آپ کردن استفاده از همین گزینه RAF + Hairlooms هست که به نسبت یک فرد عادی شما 445% بیشتر XP میگیرید .

من همین جا گفتم که در صورتی که کسی بخواد با من RAF بشه چه کارهایی میتونم براش بکنم اما برای دوستان ایرانی پیشنهاد بهتری دارم :
من بتل چست (به قیمت 45 هزار تومن ) رو برای شما تهیه میکنم بشرطی که شما خودتون درانور رو روی اکانت اکتیو کنید(که البته خودم هم اون رو با قیمت مناسب تر میفروشم) یعنی شما در واقع با یه هزینه خیلی ارزون تر فقط با خرید درانور میتونی اکانت فول آپگرید داشته باشی
این بهترین پیشنهادی هست که میتونی داشته باشی و در صورتی که شما یا هرکدام از دوستان علاقه مند شدن بتل تگ منو ادد کنید و صحبت کنیم در موردش

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or