World of Warcraft: The War Within

از تاریخ 29 مرداد ماه سال 1403 این تاپیک مختص به اکسپنشن ست The War Within در سرور های آفیشال بیلیزارد خواهد بود.
=============================================================

راهنمای اولیه بازی برای کمک به تازه وارد ها با تشکر از کاربر musketeer

بازی کردن در بلیزارد چقدر هزینه داره؟

برای بازی کردن در بلیزارد در حالت معمول شما باید 2 آیتم زیر رو در ابتدا خریداری کنید:

• Battlechest:: که شامل کلیه اکسپنشن ها تا یکی مونده به آخری و همینطور 30 روز تایم بازی میشه. قیمتش حدود 15 یورو هست
  • آخرین اکسپنشن: که در حال حاضر legion هست. معمولا حدود 40 یورو هست قیمتش
  • برای ادامه دادن به بازی باید اشتراک ماهیانه بازی رو هم بگیرید. که 2روش معمول داره. یکی اینکه گیم تایم های 2 ماهه بخرید، حدود 20 یورو هست قیمتشون یا اینکه گلد داخل بازی بدید و wowtoken بگیرید. که قیمتش رو میتونید همیشه از سایت wowtoken.info چک کنید.
آیا گلد در آوردن و خریدن گیم تایم با گلد وقت خیلی زیادی میبره؟

واقعاً نمیشه گفت. به هر کس بستگی داره که از چه روشی گلد در میاره. بعضیا از auction house خیلی راحت گلد در میارن، بعضیا میرن فارم میکنن و گلد در میارن، بعضیا instance های قدیمی رو میزنن... بطور خلاصه فقط میشه گفت که کاملاً شدنیه، ولی باید یک مقداری زمان بزارید براش.

از کجا بخرم؟ کردیت کارت ندارم.

خیلی سایت های ایرانی هستن که این موارد رو برای فروش قرار دادن. طبق قوانین سایت نمیشه اینجا اسم گفت. همون توی گوگل سرچ کنید "خرید battlechest" یا "خرید legion" براتون این سایتها رو میاره. بعد توی سایت بلیزارد یه قسمتی داره که این کدها رو وارد کنید.

قبل از اینکه بازی رو شروع کنم چه چیزهایی آماده کنم؟

اولین کار این هست که یکی رو پیدا کنید که شما رو RAF کنه. RAF مخفف recruid a friend هست که میتونید اینجا بطول کامل در موردش مطالعه کنید. Recruit A Friend - WoW

این سیستم هم برای شما و هم برای کسی که شما رو RAF میکنه مزایای بسیاری داره. مهمتریناش ایناس:

• وقتی با هم بازی کنید 3 برابر experience دریافت میکنید!
    • وقتی شما اولین ماه گیم تایم رو بزنید، به RAF کننده شما یک ماه تایم رایگان میده.
    • وقتی شما دومین ماه گیم تایم رو بزنید، RAF کننده شما بین چند تا pet و mount میتونی یکی رو به دلخواه جایزه بگیره!
    • به ازای هر 2 level که با هم level up کنید، شما میتونید 1 level به RAF کننده اتون اهدا کنید.
    • هر دو میتونید هر 30 دقیقه یک بار همدیگه رو summon کنید (برید پیش هم)
البته یه سری محدودیت داره، مثل اینکه مدت این مزایا 3 ماه هست و باید توی یک group باشید تا این سیستم فعال بشه، و توی محدوده 100 یاردی هم بمونید. همچنین grant level یعنی مورد 4 هم فقط توی همون realm که بودید قابل استفاده اس.

بخاطر اینکه انقدر فایده داره و بیشتر از همه بخاطر mount اش، تقریباً همه دنبال یکی هستن که RAF اش کنن. بخاطر همین یه سری پوئن دیگه هم RAF کننده شما معمولاً بهتون میده.. مثلا فلان مقدار گلد، یا فلان آیتم... ولی سعی کنید اینها رو ملاک قرار ندید و بیشترین فکرتون این باشه که RAF partner شما وقت آزادش با شما همخونی داشته باشه تا بتونید باهاش بازی کنید و level up رو از دست ندید. پس قبل از RAF خوب باهاش تایم هاتون رو چک کنید و با همدیگه هماهنگ کنید که چند تا کاراکتر میخواید level up کنید و اینا....

آیا کامپیوترم به اندازه کافی قوی هست؟ آیا نت مناسبی دارم؟

مورد دیگه ای که باید چک کنید این هست که آیا کامپیوترتون قادر به اجرای بازی هست یا خیر. کلاً wow سیستم و اینترنت خفنی نمیخواد. برای اینکه ببینید بازی رو میتونید اجرا کنید یا نه باید بازی رو بصورت رایگان بدون اینکه چیزی بخرید نصب کنید و برید توی بازی. تو این حالت تا level 20 میتونید بازی کنید. تو جاهای شلوغ که مثلا 3-40 نفر اطرافتون باشن نباید fps اتون زیر 30 بیاد یا latency اتون بالای 300 بره.

خب! الآن آماده ی بازی هستم. باید چکار کنم؟

اول باید یه اکانت battle.net بسازید و اپلیکیشنش رو دانلود کنید: http://eu.battle.net/en/app

بعد از اون باید خود کلاینت بازی رو بگیرید که حدود 30 گیگ هست. میتونید بزارید خود اپلیکیشن براتون دانلودش کنه. یا اینکه از یک دوستی بخواید براتون روی هارد بریزه. یا اینکه از سایتهای ایرانی که میفروشن بخرید. بعد باید محل بازی رو به اپلیکیشن بتل.نت بدید و برید توی بازی. ضمنا کد های لازم که خریدید رو هم از قسمت redeem code توی اپلیکیشن یا سایت وارد کنید تا براتون فعال بشه. حالا باید وارد بازی بشید و توی هر realm ای که میخواید کاراکترتون رو بسازید.

تو کدوم realm کاراکتر بسازم؟ ایرانی ها کجا بیشتر هستن؟

در ابتدا بگم که ایرانی ها بیشتر از همه جا در سرورهای اروپا بازی میکنن، چون به ایران نزدیکتره و پینگ بهتری داره. اکثرا در kazzak سمت هورد هستن. توی Silvermoon و Ravencrest هم سمت الاینس هستن. بصورت پراکنده تو ریلم های دیگه مثل Outland هم هستن البته.
ریلم ها از چند نظر دسته بندی میشن:

• زبان. که معمولا ریلم هایی که زبان انگلیسی هستن رو انتخاب میکنیم.
    • PvE یا PvP. این دو کلمه مخفف Player versus Environment و Player versus Player هستن. توی wow دو faction داریم به نامهای Horde و Alliance. که یطورایی دشمن همدیگه حساب میشن. تو ریلم های PvP در دنیای بازی هر جا که برید میتونید با پلیرهای فکشن مقابل مبارزه کنید، اونها هم همینطور. این به این معنی هست که هرجا برید با پلیرهای فکشن مقابل درگیر میشید. در ریلم های PvE تا وقتی نخواید میتونید از درگیر شدن با فکشن مقابل خودداری کنید. به اصطلاح بصورت دیفالت PvP flag اتون خاموش هست.
    • RP یا Normal. در ریلم های RP مخفف Role-Playing خیلی پلیرها قالب کاراکترشون رو به خودشون میگیرن. یعنی طوری رفتار میکنن که انگار واقعاً مثلاً یک جادوگر الف هستن و با همه اون شکلی صحبت میکنن! البته تو همه ریلم ها بعضیا این کار رو میکنن و توی ریلم های RP خیلی بیشتره.
موارد دیگه ای مثل جمعیت و بالانس بودن فکشن ها و ... هم توی انتخاب ریلم موثره که بیشتر این فاکتور ها رو میتونید از این سایت دنبال کنید: realmpop.com

هر گونه بحث در مورد سرور های کرک حتی سرور های کرک Warlord of Draenor و قبل از آن در این تاپیک ممنوع هست و با افراد خاطی به شدت برخورد خواهد شد.

آخرین ویرایش:
من زمان Wotlk و الان MOP بلیزارد بازی کردم ... توی این مدت هیچ ایرانی ندیدم که بشه مثل بچه ادم رفت RAID !
توی Wotlk به دوستم سر یه تاکتیک باس بحثم شد ... اون اشتباه به من گفت منم اشتباه انجام دادم و بعد حتی روی اشتباهش موند !
الان توی dream varamin هستم .. بهترین گیلد ایرانی ( در حال حاضر ) هیچ کدوم از اون Raid 1ها جواب سلامتو نمیدن چه برسه سوال در مورد بازی ... حتی بعضی وقت ها مسخرگی جواب دادن
یا الان زیاد دیدم ایرانی ها پیام میدن توی Trade city که دنبال اعضا برای Raidَون هستم .. میگم gearـتون چجوریه .. چند تا باس زدین .. میگه ما تازه اومدیم .. ما فلانی ها بودیم که DS این کار کردیم .. حالا برگشتیم ... خوب باشهاشون میری Raid میبینی هیچی بلد نیستند ... حتی ساده ترین ها رو نمی تونند انجام بدن
یا Guild ّود ایرانی .. بهاشون رفتم Raid باس اول زدیم .. بعد بقیش نمی دونم چه مشکلی پیش اومد گفت 2 روز دیگه میریم ... بعد 2 روز میگم بریم ؟ میگه نمیخوایمت هیلر خودمون اومد.... منم کشک که به خاطرشون Save شدم :|
یا اینکه بعد از 4 ساعت 1 باس زدیم !
یا اینکه رفتیم MSV باس چهارم .. به تانک میگن فلان کار کن .. در جا رفت تک اتک شد حسابی خندیدیم وسط همون Boss fight همه رفتن بیرون ...
مثال زیاد هست و زیاد برام پیش اومده .. ولی هیچ خوبی از ایرانیها ندیدم .. هیچی .. حتی تاکتیک توضیح دادنشون
طرف میاد تانک باس بلد نیست چی کار کنه میخواد روی باس یاد بگیره :|
من ادم صبور هستم و زیاد اعتماد کردم اما جواب همه اعتماد هام منفی بوده ..........

خاطره تو wow زیاد هست ، از وسطای tbc اومدم بلیزارد ، اوایل که تنها بودم ، بعد تو wotlk یواش یواش یه سری بچه ها جمع شدیم و با هم بودیم ، مشکلات زیاد بود ، همه مدل ، ولی ساختیم ، چند نفر بودیم که با همه چی ساختیم ، خوب و بد ، و با تمام بدی هاش خیلی هم شیرین بود
تو در کنار بد بینیت بد شانس هم بودی حتما ، من به همون نسبت که ایرانی (نمی گم نووب) ضعیف دیدم ، خارجی ضعیف هم دیدم ، شاید نسبتشون بیشتر هم بود ... مهم به نظر من این نیست که یه نفر پلیر خوبی باشه یا نباشه ، چند سال دیگه از این بازی هیچی نمی مونه جز یه سری خاطره و البته اگه خوش شانس باشی دوستای خوب
نمی خوام یه طرفه به قاضی برم ، ولی خیلی وقتا در مورد خود من و اتفاقای بدی که افتاد (دعوا ها و غیره ) الان که فکر می کنم مقصر خودم بودم ، شاید تو هم (نمی گم همیشه و همه جا ، شاید بعضی وقتا ) مقصر خودت بودی ، ایرانی هایی که می گی من و تو هم جزوشونیم
به قول (نمی دونم کی !) معروف (!)
less QQ more PewPew

دوستان همه‌‌جا خوب و بد داره بسته به ویژگیهای اخلاقیت باید دنبال چند نفر مثل خودت بگردی. مشکل ما ایرانیا اینکه که صبر نداریم و از دیگران توقع بیش از حد داریم. من زمانی‌ که تو magic یا molten بودم همش با رفیقام در حال کل کل و بگو مگو بودیم ( حدود ۴ سال ) بخاطر همین ۴ ماه پیش که تصمیم گرفتم بیام بلیز گفتم برم تو یه ریلمی که یه ایرانی‌ هم نباشه رفتم frostmane ولی‌ الان بدجور احساس تنهایی‌ می‌کنم بخاطر همین الان دارم یه کاراکتر تو کزاک لول آپ می‌کنم تا از این تنهایی‌ در بیام ۲-۳ تا رفیق با مرام پیدا کنم بسته 8->

آخرین ویرایش:
دوستان همه‌‌جا خوب و بد داره بسته به ویژگیهای اخلاقیت باید دنبال چند نفر مثل خودت بگردی. مشکل ما ایرانیا اینکه که صبر نداریم و از دیگران توقع بیش از حد داریم. من زمانی‌ که تو magic یا molten بودم همش با رفیقام در حال کل کل و بگو مگو بودیم ( حدود ۴ سال ) بخاطر همین ۴ ماه پیش که تصمیم گرفتم بیام بلیز گفتم برم تو یه ریلمی که یه ایرانی‌ هم نباشه رفتم frostmane ولی‌ الان بدجور احساس تنهایی‌ می‌کنم بخاطر همین الان دارم یه کاراکتر تو کزاک لول آپ می‌کنم تا از این تنهایی‌ در بیام ۲-۳ تا رفیق با مرام پیدا کنم بسته 8->
من اصلا نگفتم دنبال دوست ایرانی نباشید بلکه حرف من این هست با ایرانی Raid نرید

خب چن وقتی نبودیم!
فلن با یه خبر واسه طرفدارا شروع میکنم =>
تاریخ فیلمبرداری فیلم Warcraft .

حرف مجید رو تایید میکنم... اما خوبه دوست ایرانی داشته باشید مثلا profession با هم شر میکنید، تو لول آپ کمک میکنید و این حرفا، اما Raid نرید!!!! مگه اینکه مطمئن باشید نت طرف فیکس و میتونه تاکتیک رو پیاده کنه یا اینکه پلی دادن با دوستتون مهمتر از پراگرسیو باشه. چرا؟ چون ما ایرانیا نتمون ثبات نداره، ممکنه طرف لگ بشه زیر باس raid به فنا بره! مخصوصا اگه رول تانک یا هیلری داشته باشه.
اما در کل طبق تجربه شخصیم، ایرانیایه هورد خیلی بهترن تا ایرانیایه الاینس (رو اکثر سرورا همینه)، البته اهانت نباشه، منظورم از نظر کار گروهیه، من هم رو هورد GM بودم هم رو الاینس تو WOTLK رو الاینس یکیو Inv میکردیم، بهش میگفتیم سلام جای جواب دادن اچیو لینک میکرد پشت بندشم آیتماش :| فقط 2-3 نفر بودن که بچه های بی ادعایی بودن اونم چون اچیو مچیو نداشتن! تازه اکثراً هم +22 سال سن داشتن! اما رو هورد انصافا قضیه بر عکس بود حتی GMی رو میچرخوندیم :d، btw گیلد الاینسم دیس بند شد اما گیلد هوردم با اینکه بهترین پراگرسیومون KS واسه 10 نرمال بود اما تا آخرش با بچه ها بودیم.
@ susha تو صفحه های قبلی گفتی نیاز به کمک داری واسه تاکتیک باس ها... رو من میتونی حساب کنی... البته الان مسافرتم (تا 2-3 روز دیگه) بهرحال مطلب رو بفرست هر وقت بتونم ترجمه میکنم
پ.ن: چرا هی پستا پاک میشن :d

تاکتیک باس اول : Immerseus
تاکتیک باس دوم : Fallen Protectores

باس سوم .. Norushen .. پچ 5.4 .. Siege of Orgrimmar

این باس نیاز به 2 تانک و 3 عیلر داره
زمانی که شروع کنید می بینید پایین صفحه یک کادر وجود داره .. این میزان فساد corruption نشون میده .. هر چی بیشتر باشه Dmg شما کمتر میشه .. در ابتدا همه روی 75% هست یعنی شما تنها 25% dmg میدید ...و باید صفر بشه تا Dmg واقعی خودتون رو بتونید بزنید ..
اما در مورد هیلر اگر به 100% فساد برسه یک buff گیرشون میاد که میتونند بیشتر هیل کنند
خوب سوال اصلی این هست چطور باید این فساد رو کم کنید ؟ برا این کار دایره های نورانی کوچکی هست که باید بدست بیارید .. دو طرف اتاق چیزی هست که به شما اجازه میده روی حالت خاص برید تا به این نور ها رو بدست بیارید ...
در اون حالت اگر Dps باشید باید یک سری جونورهای خاص رو بکشید .. اگر هیلر رفتید باید یک سری MOBها که اون جونورها رو می کشند هیل کنید .. اگر تانک رفتید باید یک جونور بزرگ رو برای 1 دقیقه بگیرید .. توی این فیلم که دیدم DPS بود برای همین نمیتونم حالت هیلر و تانک براتون بزارم

برای تانک، Test of Confidence نام داره .. تانک باید یک Add خیلی بزرگ رو بگیره تا از Titanic
Smash و interrupt Hurl جلوگیری کنه و مطمئن بشه تا اخرش زنده هم بمونه

هیلر ها Test of Reliance هست .. کار اصلی هیلر این هست که NPC دوست رو هیل کنه تا MOB مورد نظر رو بکشه ...
هیلر باید به Lingering Corruption توجه کنه و سریع Dispel کنه .. بعضی وقت ها هم لازم هست تا جاخالی بده attack نخوره

Test of Serenity هم برای Dps ها هست .. باید 5 تا Add رو در 1 دقیقه بکشند ... چیزی هست اینه که هر کدام از Addها رو بکشید وارد حالت Normal میشه و بقیه باید بکشند .. حالا شما باید با فاصله زمانی این کار رو انجام بدید تا زمان لازم برای کشتن هر Add که وارد حالت normal شده باشه ... اگر 5 تاشون در یک زمان تقریبا بکشید به شدت کار رو سخت میکنه
3 نوع Add مختلف وجود داره که 2 تاشون بیشتر نمیشناسم و همین 2 تا رو توضیح میدم چی کار میکنند :
ساده ترینشون Essence of Corruption هستند که سرجاشون نشستند و فقط چیزی رو پرت می کنند. اونا حرکت نمی کنند و راحت میشه از توپی که پرت می کنند جا خالی داد.
Manifestation of Corruption یکم پیچیده تر هست .اون یک aoe به اسم Tear Reality میزنه که نباید در اون بایستید .. البته این MOB شما رو تعقیب هم میکنه .. میتونه انتخاب اول برای کشتن باشه یا صرف نظر کنید و Essence of Corruption که راحت تر هست بکشید.

هر کدام از این Addها رو بکشید اون دایره های نورانی Drop میشه که با برداشتنشون فساد شما کم میشه ( همون کادری که اول توضیح دادم ) .. بنابراین وقتی اون دایره نورانی بردارید ، فساد کم میشه و به حالت معمولی مبارزه با باس بر میگردید
یادتون باشه حتما باید در 1 دقیقه تمام Add ها کشته بشوند در غیر این صورت همشون یک جا میان توی حالت معمولی و میتونه کار بشدت سخت کنه .. فاصله کشتن هر Add هم بین 5 تا 10 ثانیه باشه مناسب هست

زمانی که Addها روی حالت معمولی اومدن چه اتفاقی میوفته ؟ Essences همچنان توپی رو پرتاب میکنه که میشه قطعش کردش و البته باید بشه ... اما Manifestation پیچیده تر هست .. مقدار کمی aoe damage به مقدار 90k میزنه .. البته وقتی هم مرد هم میزنه .. این dmg تقریبا به تمام raid میزنه
یک سری روح هم هستند که نمیشه dmg بهشون زد ولی 25% فساد به کادر اضافه میکنه که باید یاد بگیرید چطور مهارش کنید .. این یعنی هر DPs که وارد test میشه 25% به فساد اضافه می کنه
خوب حالا با چه استراتژی باید وارد اون test ها بشیم ؟ مسلما راه های مختلفی وجود داره
اگر بخواهید 2 تا تانک بروند که دیگه کسی نیست باس و Add هایی که بعد روی حالت معمولی میان رو بگیره ... اگر Dps ها تنها بروند بعد توی کشتن Add ها روی حالبت معمولی به مشکل بر میخورید .. اگر هم تنها هیلر ها بروند که دیگه کسی نیست هیل کنه ... برای همین 2 تانک با هم رفتن که اصلا عاقلانه نیست و فرستادن چند تا هیلر یا DPS با هم که کار رو فوق العاده پیچیده می کنه
راه حل پیشنهادی اینه :
اول : تانک و هیلر
دوم: dps و هیلر
سوم: dps و تانک
چهارم: dps و هیلر
و پنجم: dps و تانک
7 دقیقه فرصت دارید تا 5 تا Test برید در غیر این صورت باس Enrage میشه و البته health باس رو به زیر 50% برسونید.
اگر به زیر 50% نرسه باس شروع میکنه یک یخ به صورت AOE میزنه و بر اساس اون میزان درصدی که باقی مانده قوی تر میشه و همچنین manifestation ظاهر میکنه که health این Add بر اساس 10% health از دست داده باس هست ...
شما باید این add رو بکشید، از aoe ها جاخالی بدید و همچنین یک سری مایع روی زمین میرسه که پشت سر این Add ظاهر میشه باید روی اون بایستید و تا جذب بشه
همچنین باس یک یک مهارتی داره که تانک ها رو جا به جا می کنه .. همچنین Blind Hatred میزنه که اگر به شما برخورد کنه در جا میمیرید .. البته این Blind Hatred اهسته حرکت میکنه و میتونید راحت فرار کنید.
کلی بخواهیم بگم برای این باس باید فساد رو پاک کنید، سریع addها رو بکشید و مراقب باشید Blind Hatred به شما برخورد نکنه
برای این باس هم نیاز هست تا همه حداقل 520 ilvl داشته باشند.

88888419964323038684.png

65891496544525492432.png

46579723675469890347.png
مهارت های باس
  • Amalgam of Corruption — The Amalgam of Corruption employs the following abilities:
    • Unleashed Anger — The Amalgam slashes at their current tank target, inflicting 140% weapon damage as Physical damage.
    • Self Doubt — The Amalgam inflicts doubt on their current tank target. Self Doubt increases the damage fo Unleashed Anger by $146124% per application.
    • Blind Hatred — The Amalgam creates a zone of corruption that extends outward and slowly turns in place. All players caught in the path of the corruption suffer 100,000 Shadow damage every second.
    • Fusion — Every Expelled Corruption that reaches the Amalgam of Corruption will increase the damage the Amalgam inflicts by 5% for 15 sec.
    • Icy Fear — The Amalgam inflicts 100,000 Frost damage to all players every 3 seconds. This damage increases as the Amalgam loses health.
    • Frayed — At 50% health remaining the Amalgam starts to Fray. Starting with 50% health remaining and every 10% health lost thereafter the Amalgam relases an Unleashed Manifestation of Corruption.

• Look Within — Players can interact with Purifying Light to Look Within. Doing so transports the player to their own realm where they face a personal challenge based on their role. Successfully completing the challenge will return the player to the normal realm with zero corruption.
    • Test of Serenity — Players of the DPS role face the Test of Serenity. To complete this challenge players must defeat the elements of corruption present: Manifestation of Corruption/Essences of Corruption/Fragments of Corruption. Whenever one of these elements of corruption is defeated, it will be unleashed into the normal realm. Failure to complete the challenge will unleash all remaining elements of corruption to the normal realm at once.
      • Manifestation of Corruption — These sha creatures repeatedly cast Tear Reality, which inflict Shadow damage to all enemies in a cone in front of the caster.
      • Essence of Corruption — These lesser sha creatures repeatedly cast Expel Corruption, which fires a ball of corrupted energies in a straight line, dealing 80000 Shadow damage to anyone it strikes.

• Test of Reliance — Players of the Healer role face the Test of Reliance. To complete this challenge, players must defeat the elements of corruption present: Greater Corruption/Major Corruption/Lesser Corruption. Healers are aided by several allies while Looking Within. Failure to complete the challenge will unleash all remaining elements of corruption to the normal realm at once.
      • Greater Corruption — Greater Corruption will Strike Behind themselves and leave a Lingering Corruption on random targets during the test.
        • Disheartening Laugh — Inflicts 125,000 Shadow damage to all enemies.
        • Pit of Despair — Inflicts 130,000 Shadow damage every second to all enemies within the area.
        • Lingering Corruption — Inflicts 50,000 Shadow damage every second.

• Test of Confidence — Players of the Tank role face the Test of Confidence. To complete this challenge, the tank must survive for 60 sec against a Titanic Corruption. Success returns the player to the normal realm with zero corruption.
      • Titanic Corruption — The Titanic Corruption employs the following abilities:
        • Titanic Smash — Inflicts 500,000 Shadow damage to anyone in a cone in front of the caster.
        • Corruption — Every successful strike received from the Titanic Corruption inflicts the victim with a stack of Corruption, inflicting 10,000 Shadow damage per application every second.
        • Hurl Corruption — The caster hurls a ball of corruption at their target for 300,000 Shadow damage.
        • Burst of Corruption — Inflicts 100,000 Shadow damage to all enemies.
        • Piercing Corruption — Inflicts 100,000 Physical damage to the target. This attack cannot be absorbed.

• Unleashed Corruption — Whenever players successfully defeat an element of corruption during the Test of Serenity it will be unleashed in the normal realm.
    • Unleashed Manifestation of Corruption — Unleashed Manifestations of Corruption continue to Tear Reality and will leave a pool of Residual Corruption upon dying.
      • Tear Reality — Inflicts Shadow damage to all enemies in a cone in front of the caster.
        • Burst of Anger — Inflicts 75,000 Shadow damage to all players within the Quarantine Zone.
      • Residual Corruption — Inflicts 150,000 Shadow damage every second the player remains in the area. When the Amalgam of Corruption casts Unchecked Corruption this pool will explode for Shadow damage and become a pool of Fading Corruption.
    • Unleashed Essence of Corruption — Unleashed Essences of Corruption will continue to Expel Corruption; but will always fire toward the Amalgam of Corruption.
      • Expel Corruption — A ball of corrupted energy travels outward from the caster, inflicting 150,000 Shadow damage to the first enemy in its path or Fusing with the Amalgam of Corruption.
      • Fusion — Every Expelled Corruption that reaches the Amalgam of Corruption will increase the damage the Amalgam inflicts by 8% for 15 sec.

آخرین ویرایش:
من wow رو از اواخر کاتا شروع کردم فقط 2 ماه آخر رو تو یه گیلد خارجی بودم نتیجه ش شد این Bloodmojo @ Outland - Community - World of Warcraft
normal که دیگه مشکلی نداشت تلاش سر زدن hc ها بود
بعد هم که اکانت جدید درست کردم تو یه گیلد مجارستانی بودم 1 بار باهاشون raid رفتم اونم هفته سوم ToT بود نتیجه شد این Bloodmojo @ Ragnaros - Community - World of Warcraft
کل raid یه دونه wipe داشتیم که اونم از روی خستگی بود و بعد اون هم raid تعطیل شد منم ragnaros رو ول کردم رفتم kazzak
حالا تو کازاک به یه گیلد ایرانی شروع کردم بعد 6 هفته tot رفتن !!! نتیجه شد این Frôstknight @ Kazzak - Community - World of Warcraft واقعا جای تاسفه

عمده مشکل ایرانی ها ای 3 چیزه
1 - بی نظمی و نبود دیسیپلین
2 - نخوندن تاکتیک و تلف کردن وقت سر باس ها برای توضیح تاکتیک
3 - نت خراب

نت ایران نسبت به اون زمانی که ما ds میزدیم خیلی افتضاح شده برای همین مجبور شدیم که به رید رفتن با گیلد های ایرانی رو بیاریم. تو کاتا 6 ساعت یک ضرب رید میرفتیم یک بار DC نمیشد اما حالا هر 30 دقیقه حداقل یک بار بازی فریز میشه و این برای گیلد های خارجی هرگز قابل قبول نیست

من wow رو از اواخر کاتا شروع کردم فقط 2 ماه آخر رو تو یه گیلد خارجی بودم نتیجه ش شد این Bloodmojo @ Outland - Community - World of Warcraft
بعد هم که اکانت جدید درست کردم تو یه گیلد مجارستانی بودم 1 بار باهاشون raid رفتم اونم هفته سوم ToT بود نتیجه شد این Bloodmojo @ Ragnaros - Community - World of Warcraft
کل raid یه دونه wipe داشتیم که اونم از روی خستگی بود و بعد اون هم raid تعطیل شد منم ragnaros رو ول کردم رفتم kazzak
حالا تو کازاک به یه گیلد ایرانی شروع کردم بعد 6 هفته tot رفتن !!! نتیجه شد این Frôstknight @ Kazzak - Community - World of Warcraft واقعا جای تاسفه

3 - نت خراب

نت ایران نسبت به اون زمانی که ما ds میزدیم خیلی افتضاح شده برای همین مجبور شدیم که به رید رفتن با گیلد های ایرانی رو بیاریم. تو کاتا 6 ساعت یک ضرب رید میرفتیم یک بار DC نمیشد اما حالا هر 30 دقیقه حداقل یک بار بازی فریز میشه و این برای گیلد های خارجی هرگز قابل قبول نیست
داداش ریل ایدیتو میدی؟

3 - نت خراب

تقصیر تو شد اون دفعه اومدم :|
هی میگی بریم بریم ... دیدی رفتیم چی شد ؟ :|
حالا ولش کن .. 5.4 بخواد اون raid باشه رو من حساب نکن
راستی الان تایمم تموم شده .. ولی قبل از 5.4 شارژ میکنم .. به اون بچه های نوبتون بگو این تاکتیک های که دارم مینویسم بیان بخونن تا با قدرت بریم واسه 5.4

داداش ریل ایدیتو میدی؟
bloodmojo#2219 این battle tage

تقصیر تو شد اون دفعه اومدم :|
هی میگی بریم بریم ... دیدی رفتیم چی شد ؟ :|
حالا ولش کن .. 5.4 بخواد اون raid باشه رو من حساب نکن
راستی الان تایمم تموم شده .. ولی قبل از 5.4 شارژ میکنم .. به اون بچه های نوبتون بگو این تاکتیک های که دارم مینویسم بیان بخونن تا با قدرت بریم واسه 5.4

100 بار بهشون گفتن برید تاکتیک بخونید فیلم رو هم دادم بهشون برن دانلود کنن دیگه وقتی یه عده گشاد بازی درمیارن دیگه نمیتونم زورشون کنم
تو گیلد خارجی کسی جرات نداره تاکتیک بپرسه ولی اینجا ما هر هفته باید بیایم تاکتیک توضیح بدیم
از اون تیم هم فقط 5 نفر موندن بقیه رفتن ذخیره تا تکلیفشون باخودشون مشخص بشه فعلا با pug میریم اگه حسش باشه
وقتی یه نفر بعد 3 سال بازی کردن هنوز نمیدونه spell rotation کلاسش چیه دیگه واقعا نمیشه کاریش کرد و جای تعجبه که هنوز برای این بازی پول میده هم به خودش ضرر مالی میزنه هم وقت ما رو میگیره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or