World of Warcraft: The War Within

از تاریخ 29 مرداد ماه سال 1403 این تاپیک مختص به اکسپنشن ست The War Within در سرور های آفیشال بیلیزارد خواهد بود.
=============================================================

راهنمای اولیه بازی برای کمک به تازه وارد ها با تشکر از کاربر musketeer

بازی کردن در بلیزارد چقدر هزینه داره؟

برای بازی کردن در بلیزارد در حالت معمول شما باید 2 آیتم زیر رو در ابتدا خریداری کنید:

• Battlechest:: که شامل کلیه اکسپنشن ها تا یکی مونده به آخری و همینطور 30 روز تایم بازی میشه. قیمتش حدود 15 یورو هست
  • آخرین اکسپنشن: که در حال حاضر legion هست. معمولا حدود 40 یورو هست قیمتش
  • برای ادامه دادن به بازی باید اشتراک ماهیانه بازی رو هم بگیرید. که 2روش معمول داره. یکی اینکه گیم تایم های 2 ماهه بخرید، حدود 20 یورو هست قیمتشون یا اینکه گلد داخل بازی بدید و wowtoken بگیرید. که قیمتش رو میتونید همیشه از سایت wowtoken.info چک کنید.
آیا گلد در آوردن و خریدن گیم تایم با گلد وقت خیلی زیادی میبره؟

واقعاً نمیشه گفت. به هر کس بستگی داره که از چه روشی گلد در میاره. بعضیا از auction house خیلی راحت گلد در میارن، بعضیا میرن فارم میکنن و گلد در میارن، بعضیا instance های قدیمی رو میزنن... بطور خلاصه فقط میشه گفت که کاملاً شدنیه، ولی باید یک مقداری زمان بزارید براش.

از کجا بخرم؟ کردیت کارت ندارم.

خیلی سایت های ایرانی هستن که این موارد رو برای فروش قرار دادن. طبق قوانین سایت نمیشه اینجا اسم گفت. همون توی گوگل سرچ کنید "خرید battlechest" یا "خرید legion" براتون این سایتها رو میاره. بعد توی سایت بلیزارد یه قسمتی داره که این کدها رو وارد کنید.

قبل از اینکه بازی رو شروع کنم چه چیزهایی آماده کنم؟

اولین کار این هست که یکی رو پیدا کنید که شما رو RAF کنه. RAF مخفف recruid a friend هست که میتونید اینجا بطول کامل در موردش مطالعه کنید. Recruit A Friend - WoW

این سیستم هم برای شما و هم برای کسی که شما رو RAF میکنه مزایای بسیاری داره. مهمتریناش ایناس:

• وقتی با هم بازی کنید 3 برابر experience دریافت میکنید!
    • وقتی شما اولین ماه گیم تایم رو بزنید، به RAF کننده شما یک ماه تایم رایگان میده.
    • وقتی شما دومین ماه گیم تایم رو بزنید، RAF کننده شما بین چند تا pet و mount میتونی یکی رو به دلخواه جایزه بگیره!
    • به ازای هر 2 level که با هم level up کنید، شما میتونید 1 level به RAF کننده اتون اهدا کنید.
    • هر دو میتونید هر 30 دقیقه یک بار همدیگه رو summon کنید (برید پیش هم)
البته یه سری محدودیت داره، مثل اینکه مدت این مزایا 3 ماه هست و باید توی یک group باشید تا این سیستم فعال بشه، و توی محدوده 100 یاردی هم بمونید. همچنین grant level یعنی مورد 4 هم فقط توی همون realm که بودید قابل استفاده اس.

بخاطر اینکه انقدر فایده داره و بیشتر از همه بخاطر mount اش، تقریباً همه دنبال یکی هستن که RAF اش کنن. بخاطر همین یه سری پوئن دیگه هم RAF کننده شما معمولاً بهتون میده.. مثلا فلان مقدار گلد، یا فلان آیتم... ولی سعی کنید اینها رو ملاک قرار ندید و بیشترین فکرتون این باشه که RAF partner شما وقت آزادش با شما همخونی داشته باشه تا بتونید باهاش بازی کنید و level up رو از دست ندید. پس قبل از RAF خوب باهاش تایم هاتون رو چک کنید و با همدیگه هماهنگ کنید که چند تا کاراکتر میخواید level up کنید و اینا....

آیا کامپیوترم به اندازه کافی قوی هست؟ آیا نت مناسبی دارم؟

مورد دیگه ای که باید چک کنید این هست که آیا کامپیوترتون قادر به اجرای بازی هست یا خیر. کلاً wow سیستم و اینترنت خفنی نمیخواد. برای اینکه ببینید بازی رو میتونید اجرا کنید یا نه باید بازی رو بصورت رایگان بدون اینکه چیزی بخرید نصب کنید و برید توی بازی. تو این حالت تا level 20 میتونید بازی کنید. تو جاهای شلوغ که مثلا 3-40 نفر اطرافتون باشن نباید fps اتون زیر 30 بیاد یا latency اتون بالای 300 بره.

خب! الآن آماده ی بازی هستم. باید چکار کنم؟

اول باید یه اکانت battle.net بسازید و اپلیکیشنش رو دانلود کنید: http://eu.battle.net/en/app

بعد از اون باید خود کلاینت بازی رو بگیرید که حدود 30 گیگ هست. میتونید بزارید خود اپلیکیشن براتون دانلودش کنه. یا اینکه از یک دوستی بخواید براتون روی هارد بریزه. یا اینکه از سایتهای ایرانی که میفروشن بخرید. بعد باید محل بازی رو به اپلیکیشن بتل.نت بدید و برید توی بازی. ضمنا کد های لازم که خریدید رو هم از قسمت redeem code توی اپلیکیشن یا سایت وارد کنید تا براتون فعال بشه. حالا باید وارد بازی بشید و توی هر realm ای که میخواید کاراکترتون رو بسازید.

تو کدوم realm کاراکتر بسازم؟ ایرانی ها کجا بیشتر هستن؟

در ابتدا بگم که ایرانی ها بیشتر از همه جا در سرورهای اروپا بازی میکنن، چون به ایران نزدیکتره و پینگ بهتری داره. اکثرا در kazzak سمت هورد هستن. توی Silvermoon و Ravencrest هم سمت الاینس هستن. بصورت پراکنده تو ریلم های دیگه مثل Outland هم هستن البته.
ریلم ها از چند نظر دسته بندی میشن:

• زبان. که معمولا ریلم هایی که زبان انگلیسی هستن رو انتخاب میکنیم.
    • PvE یا PvP. این دو کلمه مخفف Player versus Environment و Player versus Player هستن. توی wow دو faction داریم به نامهای Horde و Alliance. که یطورایی دشمن همدیگه حساب میشن. تو ریلم های PvP در دنیای بازی هر جا که برید میتونید با پلیرهای فکشن مقابل مبارزه کنید، اونها هم همینطور. این به این معنی هست که هرجا برید با پلیرهای فکشن مقابل درگیر میشید. در ریلم های PvE تا وقتی نخواید میتونید از درگیر شدن با فکشن مقابل خودداری کنید. به اصطلاح بصورت دیفالت PvP flag اتون خاموش هست.
    • RP یا Normal. در ریلم های RP مخفف Role-Playing خیلی پلیرها قالب کاراکترشون رو به خودشون میگیرن. یعنی طوری رفتار میکنن که انگار واقعاً مثلاً یک جادوگر الف هستن و با همه اون شکلی صحبت میکنن! البته تو همه ریلم ها بعضیا این کار رو میکنن و توی ریلم های RP خیلی بیشتره.
موارد دیگه ای مثل جمعیت و بالانس بودن فکشن ها و ... هم توی انتخاب ریلم موثره که بیشتر این فاکتور ها رو میتونید از این سایت دنبال کنید: realmpop.com

هر گونه بحث در مورد سرور های کرک حتی سرور های کرک Warlord of Draenor و قبل از آن در این تاپیک ممنوع هست و با افراد خاطی به شدت برخورد خواهد شد.

آخرین ویرایش:
متاسفانه شما فکر میکنید کل داستان wow‌رو میدونید
Frostmourne - WoWWiki - Your guide to the World of Warcraft
A non-undead evil wielder will then become undead

Arthas Menethil - WoWWiki - Your guide to the World of Warcraft

race‌رو یه نگاه بنداز

- - -ویرایش - - -

اینم بدون وقتی ارتاس frostmourne رو گرفت در واقع مرد چون روحش رو گرفت
Arthas Menethil (Warcraft III; first soul claimed)
Frostmourne has the ability to drain life from its victims — and to drain the soul of anyone whom it connects to

میشه یه توضیح فارسی از این لینک هایی که گذاشتی رو بگی من هیچی از اینا حالیم نمیشه D:

- - -ویرایش - - -

اصلا میدونی undead به چی میگن و چطور کسی undead میشه؟ Undead موجودی هست که یکبار مرده و تحت افسون نکرومنسی دوباره به زندگی برمیگرده و به احیا کننده‌ش خدمت میکنه. آرتاس تا قبل از مبارزه‌ش با تیریون تو سریر یخی نه میمیره و نه به کسی خدمت میکنه و خیلی ساده undead نیست.
امضات هم دقیقا جمله‌ای هست که نشون میده ارتاس خود will of lich king هست. حرفی که پدرش تو ویدئوی بعد از مرگش میزنه معنیش این نیست که نرزول زنده‌ست، بلکه چون scourge وجود داره اگه لیچ‌کینگی نباشه که کنترلشون کنه خیلی ساده کل ازراث رو میبلعن.

اون undead که شما میگی undead های silvanac هستن

اصلا میدونی undead به چی میگن و چطور کسی undead میشه؟ Undead موجودی هست که یکبار مرده و تحت افسون نکرومنسی دوباره به زندگی برمیگرده و به احیا کننده‌ش خدمت میکنه. آرتاس تا قبل از مبارزه‌ش با تیریون تو سریر یخی نه میمیره و نه به کسی خدمت میکنه و خیلی ساده undead نیست.
امضات هم دقیقا جمله‌ای هست که نشون میده ارتاس خود will of lich king هست. حرفی که پدرش تو ویدئوی بعد از مرگش میزنه معنیش این نیست که نرزول زنده‌ست، بلکه چون scourge وجود داره اگه لیچ‌کینگی نباشه که کنترلشون کنه خیلی ساده کل ازراث رو میبلعن.
بابا، قربون اون v for vendetta برم فدای اون Sparda بشم که منو تو تاپیک dmc ملقب به اسپاردا کرده بودن، یه کوچیک که درباره آرتاس اشتباه میکنی، اون هیچی، اما بیا درباره این صحبت کنیم که الان این مستر Bolvar که helm رو سرش هست، کاملا will of LK رو داره؟ ینی وسوسه هایی از نرزول نمیتونه وجود داشته باشه؟ چرا؟

بابا، قربون اون v for vendetta برم فدای اون Sparda بشم که منو تو تاپیک dmc ملقب به اسپاردا کرده بودن، یه کوچیک که درباره آرتاس اشتباه میکنی، اون هیچی، اما بیا درباره این صحبت کنیم که الان این مستر Bolvar که helm رو سرش هست، کاملا will of LK رو داره؟ ینی وسوسه هایی از نرزول نمیتونه وجود داشته باشه؟ چرا؟

در مورد undead توصیف بلیزارد از این نژاد:
The undead were once-living creatures, now animated by spiritual or supernatural forces.[1] The term undead refers to all creatures or entities that function normally despite having terminated life functions. Most commonly known as zombies or ghosts, undead beings are most typically mindless, bloodthirsty fiends hostile toward any living thing that comes across their path.
آرتاس این شرایط رو نداره. اما در مورد اینکه چرا تو status ارتاس تو wowiki زده undead:

Frostmourne has the ability to drain life from its victims - and to drain the soul of anyone whom it connects to. The Lich King is capable of seeing through the eyes and hearing through the ears of anyone who wields Frostmourne; this ability cannot be stopped by any mortal means. The Lich King can communicate with the wielder at will telepathically, on any plane and at any distance. The Lich King uses this ability to try and corrupt the wielder over time. This has several effects. An individual who wields Frostmourne will not part with it willingly. Over time the person will go from good to neutral and finally to evil. A non-undead evil wielder will then become undead.
اون undeadیی که بقیه به عنوان race تو بازی میبنن چیزی هست که من میگم ارتاس نیست. و فکر کنم موافقیم که خیلی فرق هست بینشون.

---
در مورد آینده lk که چیزی معلوم نیست منتها تا لحظه‌ای که در مورد ارتاس میدونیم اینه که خبری از نرزول نبوده. شاید بلیزارد نرزول رو برگردونه. شاید هم نه. ولی اینها احتمالاته و چیزی که مسلمه هر دو کاراکتری که به لیچ‌کینگ متصل بودن در حال حاضر زنده نیستن.

آخرین ویرایش:
سلام به اساتید محترم؛
لطفا منو راهنمایی کنید.
من تا به حال تو عمرم WOW بازی نکردم، اصلا نمیدونم چی به چیه! نمیدونم چطور باید آنلاین بازی کنم.
WOW و Burning Crusades رو که نصب میکنم، وارد بازی میشم. میگه Sign in بشو؛ بعدش من یه اکانت دارم توی WOW، اما جا واسه وارد کردن ایمیل نیست، حداکثر 17 تا حرف جا میشه.
میخواستم بدونم برای اجرای بازی لازمه که همه ی پچ ها رو نصب کنم؟ و اینکه من فکر نمیکنم به این راحتی و با بازی غیر قانونی بشه به طور رسمی بازی کرد!
ممنون میشم راهنماییم کنید.
مرسی.

داداش این DK همچین مالی هم نیس واسش داره فدا میشی!

تو دو روز بازی کردی فک می کنی چیزی ازش می فهمی با دو روز؟
من که باهاش بازی میکنم که میگم یکی از قویتریناست
کلا تاریخ اورکا رو طی کردم تا DK رسیدم :dببینم کی دوباره بر میگردم سر شمن

آرتاس شوالیه مرگ(Death Knight)ـه
زیر شاخه ای از آندد حساب میشه فک کنم ولی گونه ای متفاوت که عقل داره ولی اراده زیادی نداره
تو این ریسم(DK) روح میمیره فقط یا شایدم عقب زده میشه
چون تو مراحل DK تو بازی یکی از آخرین کوئیستاش که باید هم نژادتو بکشی یارو میگه سرزمینتو به یاد بیار و...
این یه جورایی منقلب میشه:d

- - -ویرایش - - -

سلام به اساتید محترم؛
لطفا منو راهنمایی کنید.
من تا به حال تو عمرم WOW بازی نکردم، اصلا نمیدونم چی به چیه! نمیدونم چطور باید آنلاین بازی کنم.
WOW و Burning Crusades رو که نصب میکنم، وارد بازی میشم. میگه Sign in بشو؛ بعدش من یه اکانت دارم توی WOW، اما جا واسه وارد کردن ایمیل نیست، حداکثر 17 تا حرف جا میشه.
میخواستم بدونم برای اجرای بازی لازمه که همه ی پچ ها رو نصب کنم؟ و اینکه من فکر نمیکنم به این راحتی و با بازی غیر قانونی بشه به طور رسمی بازی کرد!
ممنون میشم راهنماییم کنید.
مرسی.

نسخه بازی که در هر صورت قانونی حساب میشه(چون خود سایت بازی رو واسه دانلود گذاشته)
این نسخه ای که تو داری سرور رایگان داره ولی اگه آپدیتش کنی بهتره چون اون سرورا اغلب خلوته
الان که کمی گشتم جایی که آپدیت BC به خشم لیچو پیدا نکردم
اگه میتونی که از اول نسخه کاتا یا خشم لیچ دانلود کن اگرم نمی تونی تو گوگل بزن patch 2 to 3.0.1 wow شاید چیزی پیدا کردی
اگه میخای تو سرور اصلی بازی کنی باید نسخه آخرو دانلود کنی که حجمش حدودا 20گیگه که پول زیادی میخاد(200 واسه سی دی کی و هر دو ماه 100)
واسه بازی تو سرورای پچ لیچ کینگ نسخه 3.3.5a ، سرورای پچ کاتا 4.0.6 & 4.3.4 ، سرور اصلی و پانداشانم نسخه آخر یعنی 5.3.0(البته سرور پانداشان 5.0.5 هست)

نسخه بازی که در هر صورت قانونی حساب میشه(چون خود سایت بازی رو واسه دانلود گذاشته)
این نسخه ای که تو داری سرور رایگان داره ولی اگه آپدیتش کنی بهتره چون اون سرورا اغلب خلوته
الان که کمی گشتم جایی که آپدیت BC به خشم لیچو پیدا نکردم
اگه میتونی که از اول نسخه کاتا یا خشم لیچ دانلود کن اگرم نمی تونی تو گوگل بزن patch 2 to 3.0.1 wow شاید چیزی پیدا کردی
اگه میخای تو سرور اصلی بازی کنی باید نسخه آخرو دانلود کنی که حجمش حدودا 20گیگه که پول زیادی میخاد(200 واسه سی دی کی و هر دو ماه 100)
یعنی هم باید پول بدم، هم باید 20 گیگ دانلود کنم؟ یا اینکه یا دانلود کنم، یا بخرم.
واسه بازی تو سرورای پچ لیچ کینگ نسخه 3.3.5a ، سرورای پچ کاتا 4.0.6 & 4.3.4 ، سرور اصلی و پانداشانم نسخه آخر یعنی 5.3.0(البته سرور پانداشان 5.0.5 هست)
ببخشید متوجه نشدم! یعنی من الان دقیقا باید چیکار کنم؟ اصلا کلا چندتا سرور موجود هستش؟ نسخه آخر (5.3.0) یعنی کودوم نسخه؟ Panda؟
شرمنده، گفتم که سر در نمیارم.
اگه ممکنه به طور خلاصه بگید که من باید دقیقا چیکار کنم که بتونم بدون هزینه ی زیاد (100 تومن و اینا!) این گیم رو انجام بدم و لذت کافی رو ببرم؟
مرسی.

لینک Armoryتو میدی؟
Txp @ Kazzak - Community - World of Warcraft
من این پستت رو الان دیدم. man you are my hero
:))
ایلیدن باس آخر xpack بود؟ حالا آرتاس رو یجوری میشه قبول کرد هرچند اون هم بعدش یه باس دیگه (فیلر باس یا هرچی) داشت
اینو که گفتی بعد که فکر کردم یادم افتاد کیلجیدن باس اخر tbc هست :d
خب بالاخره رفتم lich king کشتم
زمان wotlk اینقدر تو کفش بودم ارتاس بکشم مشد تا الان توی MOP با پریستم زدم شقش کردم . لا مصب هنوزم سخت بود !
آقا چی میگید دارید blood elf رو ترول میکنید
:d
در همین راستای دختر بودن، یه تاپیک توی فروم بلیزارد هم زده شده :p
یه لحظه فقط توهم زدم undead و forsaken با هم مچ بشن و آرتاس و سیلوانس با هم بشن لیدر
جــــــــان ؟! ارتاس و سیلواناس ازدواج کنند ؟! حتی اگر داستان Frozen thron ّبازی کردی باشی میفهمی که سیلواناس از ارتاس نفرت داره و حتی میخواست بکشتش .. بعد بیان با هم ازدواج هم بکنند ؟!
سارگراس کیه ؟ من داستانو از war3 به اینور میدونم فقط
تایتان ها یه جورایی خدایان بودند و دنیا های مختلف خلق می کردند ... سارگاس یکی از فرماندهان ارتش اونها و یکی از قوی ترین و دلیرترینشون بوده .. اون سال ها برای تایتان ها مبارزه میکنه و کلیه موجودات شرور توی دنیاهای مختلف و سیاه چاله ها زندانی کنه .. بعد از مدتی تفکراتش عوض میشه و خودش شرور میشه و میره تمام موجوداتی که زندانی کرده بوده رو ازاد میکنه و یک ارتش میسازه .. حالا تایتان ها ازراث ( همین سرزمین بازی ) رو خلق می کنند و 5 نگهبان اژدها رو برای محافظت ازش قرار میدهند .. و از اونجا میروند .. حالا سارگاس قصد داره تا این دنیا رو تصرف کنه اما برای اینکه بتونه وارد دنیا بشه باید یک دروازه توسط نژاد های موجود در ازراث با استفاده از چشمه جاودانگی ایجاد کنند تا سارگاس بتونه وارد بشه اما موفق نمیشه ! .. همین قدر بس هست که بدونی :دی

طبق گفته ی bolvar سرنوشت اون با اتش نفس Alexteraza‌کاملا مهر و موم شده و پرونده لیچ کینگ بسته شده غیر از اینکه بلیز کار عجیب کنه و باز اونو بیاره
Bolvar Fordragon: The dragons' flame sealed my fate. The world of the living can no longer comfort me. Place the crown upon my head, Tirion. Forevermore, I will be the Jailer of the Damned.

طبق گفته ی bolvar سرنوشت اون با اتش نفس Alexteraza‌کاملا مهر و موم شده و پرونده لیچ کینگ بسته شده غیر از اینکه بلیز کار عجیب کنه و باز اونو بیاره
Bolvar Fordragon: The dragons' flame sealed my fate. The world of the living can no longer comfort me. Place the crown upon my head, Tirion. Forevermore, I will be the Jailer of the Damned.

میشه معنی این جمله رو بگی plx :X

میشه معنی این جمله رو بگی plx :X

شما هم که زود میرید تو کف این جملات :دی
معنیش همونی که گفتم
اتش اژدها سرنوشت منو مهر و موم کرده و این دنیا دیگه نمیتونه ارامشی برای من داشته بشه . helm‌ رو بر سر من بزار که تا ابد من زندان بانش خواهم شد

آخرین ویرایش:
شما هم که زود میرید تو کف این جملات :دی
معنیش همونی که گفتم
اتش اژدها سرنوشت منو مهر و موم کرده و این دنیا دیگه نمیتونه ارامشی برای من داشته بشه . helm‌ رو بر سر من بزار که تا ابد من زندان بانش خواهم شد
کلا میخوام تا جایی که کیتونم اطلاعات جمع کنم :D
اینارو اون یارو که جت ارتاسو گرفت زده که :D میگم تو raid های cata با این یارو درگیر نمیشیم ؟ :D

تایتان ها یه جورایی خدایان بودند و دنیا های مختلف خلق می کردند ... سارگاس یکی از فرماندهان ارتش اونها و یکی از قوی ترین و دلیرترینشون بوده .. اون سال ها برای تایتان ها مبارزه میکنه و کلیه موجودات شرور توی دنیاهای مختلف و سیاه چاله ها زندانی کنه .. بعد از مدتی تفکراتش عوض میشه و خودش شرور میشه و میره تمام موجوداتی که زندانی کرده بوده رو ازاد میکنه و یک ارتش میسازه .. حالا تایتان ها ازراث ( همین سرزمین بازی ) رو خلق می کنند و 5 نگهبان اژدها رو برای محافظت ازش قرار میدهند .. و از اونجا میروند .. حالا سارگاس قصد داره تا این دنیا رو تصرف کنه اما برای اینکه بتونه وارد دنیا بشه باید یک دروازه توسط نژاد های موجود در ازراث با استفاده از چشمه جاودانگی ایجاد کنند تا سارگاس بتونه وارد بشه اما موفق نمیشه ! .. همین قدر بس هست که بدونی :دی

تو این کتاب کامل توضیح داده
دانلود کتاب هنر نبرد Warcraft

یعنی هم باید پول بدم، هم باید 20 گیگ دانلود کنم؟ یا اینکه یا دانلود کنم، یا بخرم.

اگه میخای تو سرور اصلی بازی کنی آره

یعنی من الان دقیقا باید چیکار کنم؟ اصلا کلا چندتا سرور موجود هستش؟ نسخه آخر (5.3.0) یعنی کودوم نسخه؟ Panda؟
شرمنده، گفتم که سر در نمیارم.
اگه ممکنه به طور خلاصه بگید که من باید دقیقا چیکار کنم که بتونم بدون هزینه ی زیاد (100 تومن و اینا!) این گیم رو انجام بدم و لذت کافی رو ببرم؟

سرور رایگان زیاد داره تو سایت http://www.top100arena.com/wow-private-server/ بیشترشون هست
اگه میخای دانلود کنی که 3.3.5 بهتره چون حجمش کمتره(15گیگ) ولی اگه میخای سی دیشو بخری 4.3.4 بهتره
نسخه آخر همینه میشه پاندا
نسخه دانلود بازیم معمولا تو سایت سرورا واسه دانلود گذاشته

آخرین ویرایش:
چرا همه پریست را Undead Female میسازن :d
توی Setup ما هم 2تا پریست هست جفت Undead Female قضیه ای چیزی پشتش هست ما خبر نداریم ؟
این هم چندتا Fan Art خیلی باحال که از خود سایت بتل نت گرفتم .

در همین راستای دختر بودن، یه تاپیک توی فروم بلیزارد هم زده شده :p

جــــــــان ؟! ارتاس و سیلواناس ازدواج کنند ؟! حتی اگر داستان Frozen thron ّبازی کردی باشی میفهمی که سیلواناس از ارتاس نفرت داره و حتی میخواست بکشتش .. بعد بیان با هم ازدواج هم بکنند ؟!
اون تاپیکا رو Blood Elf Haters میزنن :p ترول نکن آقا! ترول نکن :d منم یه تاپیک زده بودم بودم که پلیرای پالا -16 هستن :p ولی اینطوری نگید باو، blood elf همیشه جز انتخابای یه pvp باز هست ;) درضمن همینکه میان kneel/ میزنن بعدشم میگن marry with me بسه :p
و اما درباره آرتاس و سیلواناس! :d اولا من اون موقع weed زده بودم ذکر هم کردم همونجا، واسه همین یه مقدار قوه تخیلم زیادی اکتیو شده بود :d اما من کی صحبت از ازدواج کردم؟ گفتم زوج! این زوج میتونه 2 تا همکار هم باشه و درباره hater بودن سیلواناس نسبت به آرتاس، اولا که منم خیلی از GFهام اولش ازم متنفر بودن اما بعد قضیه جور دیگه ای شد :p>:) و یه چیز رو یادت باشه، هیچکدومشون دلشون نیومد که اون یکیو بکشه! آرتاس که قشنگ معلومه از جنگندگی سیلوانس خوشش اوومده و سیلوانس هم حتی وقتیکه فرصتش رو داشت اینکار رو نکرد، شاید به این دلیل که داشتن یه دشمن سخت همیشه سرگرم کنندست ;) (اشاره ای به آخرین دیالوگ ایلیدان عزیزم :(()

@ ノーティーイヌ
ببین دوست عزیز، 2تا چیز حیاتیه واسه wow چه بخوای اورجینال پلی کنی، چه بخوای فیری پلی کنی! و اون دوتا چیز اینان (بترتیب اولویت :d): 1- تسلط خوب به زبان انگلیسی (خوب نه متوسط!) 2- پینگ 4.2.2.4 زیر 200 باشه (بعضیا میگن زیر 150) اگه این 2تا رو اوکی هستی بعد رو این بازی فکر کن ;)

آخرین ویرایش:
چرا همه پریست را Undead Female میسازن :d
توی Setup ما هم 2تا پریست هست جفت Undead Female قضیه ای چیزی پشتش هست ما خبر نداریم ؟
خب شاید دخترن دخترا هم گیم بازی میکنن و کم نیستن امارش تو ایران کمه بقیه کشور ها زیاده
چون cast هاش برای هیلر از male خیلی بهتره Shadow هم بخوای بازی کنی چون بیشتر باید Channel کنی بازم Female بهتره، انقدر هم همه چیز رو به دختر یا پسر بودن ربط ندید یه کم اون افکار قرون وسطی رو کنار بگذارید که هر کی female یا belf بسازه نوب ـه. خنده داره واقعا این حرفا.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or