World of Warcraft: The War Within

از تاریخ 29 مرداد ماه سال 1403 این تاپیک مختص به اکسپنشن ست The War Within در سرور های آفیشال بیلیزارد خواهد بود.
=============================================================

راهنمای اولیه بازی برای کمک به تازه وارد ها با تشکر از کاربر musketeer

بازی کردن در بلیزارد چقدر هزینه داره؟

برای بازی کردن در بلیزارد در حالت معمول شما باید 2 آیتم زیر رو در ابتدا خریداری کنید:

• Battlechest:: که شامل کلیه اکسپنشن ها تا یکی مونده به آخری و همینطور 30 روز تایم بازی میشه. قیمتش حدود 15 یورو هست
  • آخرین اکسپنشن: که در حال حاضر legion هست. معمولا حدود 40 یورو هست قیمتش
  • برای ادامه دادن به بازی باید اشتراک ماهیانه بازی رو هم بگیرید. که 2روش معمول داره. یکی اینکه گیم تایم های 2 ماهه بخرید، حدود 20 یورو هست قیمتشون یا اینکه گلد داخل بازی بدید و wowtoken بگیرید. که قیمتش رو میتونید همیشه از سایت wowtoken.info چک کنید.
آیا گلد در آوردن و خریدن گیم تایم با گلد وقت خیلی زیادی میبره؟

واقعاً نمیشه گفت. به هر کس بستگی داره که از چه روشی گلد در میاره. بعضیا از auction house خیلی راحت گلد در میارن، بعضیا میرن فارم میکنن و گلد در میارن، بعضیا instance های قدیمی رو میزنن... بطور خلاصه فقط میشه گفت که کاملاً شدنیه، ولی باید یک مقداری زمان بزارید براش.

از کجا بخرم؟ کردیت کارت ندارم.

خیلی سایت های ایرانی هستن که این موارد رو برای فروش قرار دادن. طبق قوانین سایت نمیشه اینجا اسم گفت. همون توی گوگل سرچ کنید "خرید battlechest" یا "خرید legion" براتون این سایتها رو میاره. بعد توی سایت بلیزارد یه قسمتی داره که این کدها رو وارد کنید.

قبل از اینکه بازی رو شروع کنم چه چیزهایی آماده کنم؟

اولین کار این هست که یکی رو پیدا کنید که شما رو RAF کنه. RAF مخفف recruid a friend هست که میتونید اینجا بطول کامل در موردش مطالعه کنید. Recruit A Friend - WoW

این سیستم هم برای شما و هم برای کسی که شما رو RAF میکنه مزایای بسیاری داره. مهمتریناش ایناس:

• وقتی با هم بازی کنید 3 برابر experience دریافت میکنید!
    • وقتی شما اولین ماه گیم تایم رو بزنید، به RAF کننده شما یک ماه تایم رایگان میده.
    • وقتی شما دومین ماه گیم تایم رو بزنید، RAF کننده شما بین چند تا pet و mount میتونی یکی رو به دلخواه جایزه بگیره!
    • به ازای هر 2 level که با هم level up کنید، شما میتونید 1 level به RAF کننده اتون اهدا کنید.
    • هر دو میتونید هر 30 دقیقه یک بار همدیگه رو summon کنید (برید پیش هم)
البته یه سری محدودیت داره، مثل اینکه مدت این مزایا 3 ماه هست و باید توی یک group باشید تا این سیستم فعال بشه، و توی محدوده 100 یاردی هم بمونید. همچنین grant level یعنی مورد 4 هم فقط توی همون realm که بودید قابل استفاده اس.

بخاطر اینکه انقدر فایده داره و بیشتر از همه بخاطر mount اش، تقریباً همه دنبال یکی هستن که RAF اش کنن. بخاطر همین یه سری پوئن دیگه هم RAF کننده شما معمولاً بهتون میده.. مثلا فلان مقدار گلد، یا فلان آیتم... ولی سعی کنید اینها رو ملاک قرار ندید و بیشترین فکرتون این باشه که RAF partner شما وقت آزادش با شما همخونی داشته باشه تا بتونید باهاش بازی کنید و level up رو از دست ندید. پس قبل از RAF خوب باهاش تایم هاتون رو چک کنید و با همدیگه هماهنگ کنید که چند تا کاراکتر میخواید level up کنید و اینا....

آیا کامپیوترم به اندازه کافی قوی هست؟ آیا نت مناسبی دارم؟

مورد دیگه ای که باید چک کنید این هست که آیا کامپیوترتون قادر به اجرای بازی هست یا خیر. کلاً wow سیستم و اینترنت خفنی نمیخواد. برای اینکه ببینید بازی رو میتونید اجرا کنید یا نه باید بازی رو بصورت رایگان بدون اینکه چیزی بخرید نصب کنید و برید توی بازی. تو این حالت تا level 20 میتونید بازی کنید. تو جاهای شلوغ که مثلا 3-40 نفر اطرافتون باشن نباید fps اتون زیر 30 بیاد یا latency اتون بالای 300 بره.

خب! الآن آماده ی بازی هستم. باید چکار کنم؟

اول باید یه اکانت battle.net بسازید و اپلیکیشنش رو دانلود کنید: http://eu.battle.net/en/app

بعد از اون باید خود کلاینت بازی رو بگیرید که حدود 30 گیگ هست. میتونید بزارید خود اپلیکیشن براتون دانلودش کنه. یا اینکه از یک دوستی بخواید براتون روی هارد بریزه. یا اینکه از سایتهای ایرانی که میفروشن بخرید. بعد باید محل بازی رو به اپلیکیشن بتل.نت بدید و برید توی بازی. ضمنا کد های لازم که خریدید رو هم از قسمت redeem code توی اپلیکیشن یا سایت وارد کنید تا براتون فعال بشه. حالا باید وارد بازی بشید و توی هر realm ای که میخواید کاراکترتون رو بسازید.

تو کدوم realm کاراکتر بسازم؟ ایرانی ها کجا بیشتر هستن؟

در ابتدا بگم که ایرانی ها بیشتر از همه جا در سرورهای اروپا بازی میکنن، چون به ایران نزدیکتره و پینگ بهتری داره. اکثرا در kazzak سمت هورد هستن. توی Silvermoon و Ravencrest هم سمت الاینس هستن. بصورت پراکنده تو ریلم های دیگه مثل Outland هم هستن البته.
ریلم ها از چند نظر دسته بندی میشن:

• زبان. که معمولا ریلم هایی که زبان انگلیسی هستن رو انتخاب میکنیم.
    • PvE یا PvP. این دو کلمه مخفف Player versus Environment و Player versus Player هستن. توی wow دو faction داریم به نامهای Horde و Alliance. که یطورایی دشمن همدیگه حساب میشن. تو ریلم های PvP در دنیای بازی هر جا که برید میتونید با پلیرهای فکشن مقابل مبارزه کنید، اونها هم همینطور. این به این معنی هست که هرجا برید با پلیرهای فکشن مقابل درگیر میشید. در ریلم های PvE تا وقتی نخواید میتونید از درگیر شدن با فکشن مقابل خودداری کنید. به اصطلاح بصورت دیفالت PvP flag اتون خاموش هست.
    • RP یا Normal. در ریلم های RP مخفف Role-Playing خیلی پلیرها قالب کاراکترشون رو به خودشون میگیرن. یعنی طوری رفتار میکنن که انگار واقعاً مثلاً یک جادوگر الف هستن و با همه اون شکلی صحبت میکنن! البته تو همه ریلم ها بعضیا این کار رو میکنن و توی ریلم های RP خیلی بیشتره.
موارد دیگه ای مثل جمعیت و بالانس بودن فکشن ها و ... هم توی انتخاب ریلم موثره که بیشتر این فاکتور ها رو میتونید از این سایت دنبال کنید: realmpop.com

هر گونه بحث در مورد سرور های کرک حتی سرور های کرک Warlord of Draenor و قبل از آن در این تاپیک ممنوع هست و با افراد خاطی به شدت برخورد خواهد شد.

آخرین ویرایش:
با اددون کربونایت یا همینجوری بدون اددون؟
بدون اددون باید بری تو قسمت Quest Log رو کوئیست کلیک کنی بعدش Track بزنی
البته تو قسمت Interface (اگه درست نوشته باشم) قسمت کوئیستا فک کنم می تونی تیک Auto Track بزنی اتومات این کارو بکنه
منظورم رو خود بازیه!
بالای جایی که experience هست!
آخه یه کلیپ دیده بودم تو چیزتیوب از این فلش ها داشت محل دقیق رو نشون میداد!

عجب ! پست میدیم پاک می کنن برای همین می گم باید ناظران انجمن +18 سال باشن تا اینجوری بچه بازی در نیارن !

شما مکالماتتون رو با لحن نامناسب شروع می کنی، بعد هم میاید توهین می کنی؟ شما ممکنه سنت از 18 گذشته باشه ولی هنوز برخوردت با دیگران کودکانه است. بجای اینکه بیای با تحکم صحبت کنی بیا توضیح بده که چرا فکر میکنی اینطوری که میگی درسته و نه اونطوری که دیگران می گن. منطقی برخورد کن تا باهات منطقی برخورد بشه، اینکه نمیشه که بیای بگی تو این پچ بازی نمی کنی نمی دونی حرف نزن با شماها نمیشه بحث کرد و اینا.

برای مثال بیا بگو، نمی دونم که این پچ بازی میکنید یا نه اما هیلینگ دیسک نسبت به قبل این تغییراتو کرده که باعث بهبود وضعیت شده یا اصلا یه سر و گردن از بقیه بالاتره.

این تاپیک چرا صفحش جلو نمیره ؟

ویرایش:درست شد.:)

- - -ویرایش - - -

چیکار باید بکنم که فلش راهنمایی که محل کوئست هارو نشون میده بیاد؟:-/

- - -ویرایش - - -

برو چند نفرو بکش لول آپ کن اون اسپل که لازم داری آزاد بشه بتونی رو اون چیز تمرینی ها بزنیش!

ممنون از راهنماییت ولی من خیلی ها رو کشتم و لولم هم بالاست اما هنوز رو این کوئست گیر کردم.

سوال دیگه هم اینه که چطوری میتونم برم با چند نفر پلیر دوست بشم و باهاشون بریم به دشمنای قوی حمله کنیم؟(فکر کنم raid میگن بهش)

- - -ویرایش - - -

البته تو قسمت Interface (اگه درست نوشته باشم) قسمت کوئیستا فک کنم می تونی تیک Auto Track بزنی اتومات این کارو بکنه

نه بابا تو mop اینجوری می تونی تو کاتا باید بری پیش ترینر اون اسپلو بگیری

اون ترینره هیچی نمیده فقط یسری توضیحات نوشته که منم دقیقا مطابق ببا اونا عمل کردم اما چیزی نشد.

یکم راهنماییم کنین خیلی تو کفم.:(

اون ترینره هیچی نمیده فقط یسری توضیحات نوشته که منم دقیقا مطابق ببا اونا عمل کردم اما چیزی نشد.
یکم راهنماییم کنین خیلی تو کفم.:(

خب شاید باگ باشه اون ترینر
برو به شهر بعدی با ترینر اونجا ترین کن اگه هم لولت بالاست بی خیال این کوئیست شو
اگه رو ترینر کلاس خودت کلیک کنی اولین گزینه نوشته Train me

ممنون از پاسخت.

یکمی در مورد raid هم میتونی توضیح بدی؟همچنین در مورد سفر کردن از یه نقشه به نقشه ی دیگه!!

raid یه جاییه که یه عده جمع میشن (از طریق Guild یا اینکه چنتا دوست با هم میرن)باس سگ جون میزنن و آیتم با gs بالا دراپ میکنن و از لول 70 به بالا میتونی بری(من raid رو در همین حد میشناسم:d)
که الان تو کاتا اگه لول 85 بشی اگه بازیت خوب باشه میتونی تکی بری باسای نسخه های قبلی رو بزنی
واسه سفر هم raceـت رو بگو و اینکه کجا میخوای بری تا بهت بگم

سلام به همه ی دوستان!
درسته پست من ربطی به این داستان ورلد اف وارکرافت نداره و یک اسپمه! ولی :
اگه کسی فحشی ، بد دهنی کردش برای اولین آدم سالم میتونه بگه ،طرف مقابل اشتباه کرده ،اینو گوشزد میکنم...ولی باره دوم بود اخطار میدم، بار سوم برخورد میکنم...
ماها باید از شما دوست عزیز الگو بگیریم...
وقتی شما میگید ربطی بهت نداره این خیلی دور از ادب هستش...حالا خود شما به من میگید اگه نمیتونید با لحن درست پست بذارید لطفا ،پست نذارید...خوبه ک بعضیا ب گفته خودشونم احترام بذارن،چون اونوقت جالب میشه ک حرف طرف یکی دوتا نیست!
اگه طرف مقابل بد دهنی کرد شما این اختیار رو دارید دستشو از تاپیک کوتاه کنید ، نه اینکه با لحن طرف مقابل پاسخ بدید!
yahoo_1.gif

حالا منظور بنده هیچ کسی نیست اگه به شما برخورده مطمئنن شک دارید و شما درسته این مرتبه رو دارید و میتونید هر کسی رو بن کنید و اخطار بدید، ولی اینم باید رسیدگی بشه ک چرا میخواید اخطار رو بدید ، ب قول گفتنی طرف عشقش میکشه میخواد بن کنه، خوو آخه مرد مؤمن این نشد حرکت درست ک!
اگه قانون باسه همه یکیه خوب اجراش کنید!
هم طرفی ک اشتباه کرده، هم طرفی ک این اشتباه رو نادیده گرفته اونم منجربش شده...

- - -ویرایش - - -

دوستان کسی الان تو kazzak هستش؟
الان گیلد ایرانی تو kazzak هست؟
البته هورد!
خواهشا ج بدید :)

دوستان کسی الان تو kazzak هستش؟
الان گیلد ایرانی تو kazzak هست؟
البته هورد!
خواهشا ج بدید :)

من بلیزباز نیستم ولی
گیلد DREAM Varamin هست
کاربری بنام susha اونجاست اینم آرموریش

نژاد رو نمیدونم چیه دقیقا.

ببین مثلا الان یدونه علامت تعجب بود که رفتم توش و چند تا کوئست و یچیزی تو همین مایه ها بود بعد یدونشو انتخاب کردم که ماموریتش تو همون نقشه نیست تو یه جای دیگست.الان نمیدونم کجا برم.

نژاد یا race همینه که مثلا آدم زدی اورک زدی یا...
واسه سفر من فک کردم از یه قاره به قاره دیگه رو میگی
اگه جاده رو بگیری بری از نقشه خارج میشی و میری تو نقشه بعدی البته حواست باشه کوئیستی که می گیری xp بالایی داشته باشه که الکی کلی راه نری
واسه نقشه هم اددون carbonite اگه دانلود کنی نقشه بهتری بهت میده و واسه لول آپ هم مناطقو مشخص کرده

آخرین ویرایش:
ممنون از پاسخت.

یکمی در مورد raid هم میتونی توضیح بدی؟همچنین در مورد سفر کردن از یه نقشه به نقشه ی دیگه!!
اگر منظورتون مسافرت بین قاره هاست با استفاده از کشتی ها می تونید این کار را بکنید
http://www.curseforge.com/media/images/46/230/CleanUI_Map_Routes.jpeg
خطوط آبی : آلیانس قرمز : هورد زرد : بین المللی
البته استفاده از یک mage هم فکر خوبیه
اگر می خوای بری outland باید از داخل دارک پرتال ردشی

درباره رید هم به نطر من اگر می خوای ilvl up کنی سریع ترین راهش pvp است احتمال دراپ شدن آیتم خفن توی رید کمه

سلام.
من میخوام برگردم به blizzard ، میخواستم بدونم چه جوری باید log in کنم تا بلیزارد منو بلاک نکنه ؟

دیشب که با پروک **سی فایر رفتم تو battle ne و گیر نداد . residence هم خورده United Knigdom این حوبه یا بده ؟
کلا باید چکار کنم که بتونم راحت بازی کنم بدون اینکه نگران باشم اکانتم بلاک میشه ، و حتی اگه بشه ، باید عکس پاسپورت بفرستم واسشون تا درستش کنن ؟

چه جوری میشه دورشون زد ؟
اصلا کسی اینجا تو بلیزارد بازی میکنه ؟

اگر منظورتون مسافرت بین قاره هاست با استفاده از کشتی ها می تونید این کار را بکنید
http://www.curseforge.com/media/images/46/230/CleanUI_Map_Routes.jpeg
خطوط آبی : آلیانس قرمز : هورد زرد : بین المللی
البته استفاده از یک mage هم فکر خوبیه
اگر می خوای بری outland باید از داخل دارک پرتال ردشی

درباره رید هم به نطر من اگر می خوای ilvl up کنی سریع ترین راهش pvp است احتمال دراپ شدن آیتم خفن توی رید کمه
دوست عزیز در صورتی که آگاهی کای دارین راهنمایی کنین که این همه پست بی مصرف زده نشه. pvp جای لول آپ نیست شما همون quest باید بری فعلا تا آخرین لول اون expension که داری بازی میکنی برسی بعد به فکر راید باشین که اونم توضیحات خاص داره فعلا به اینا فکر نکن .
راید هم از لول به این صروت هست پایین ترین 60 و به ترتیب 70 - 80 - 85 و پانداریا 90 هست.
برای راهنمایی هم بهترین راه این هست که کسی که تو بازی هست بهت نشون بده اینطوری خیلی چیزی دستگیرت نمیشه . برای می خوای از منطقه ای بری جای دیگه یه کسایی هستند به نام flight master از طریق اونا می تونی بری جاهای دیگه البته بابتش پول هم می گیره. اگر هم جایی در بازی بخوای پیدا کنی کسانی هستند که گارد هستند می تونی جاهای مختلفی که پیدا نمی کنی رو بپرسی ( مثلا triner کلاست کجاست یا فلان شغل کجاست) وقتی موس رو روی گارد می بری شبیه نامه میشه موس شما. در ضمن بهتر هست که کلاس و race بازیت هم بگی منظورم نژاد هست تا بهتر بتونن دوستان راهنمایی کنند

- - -ویرایش - - -

سیاوش جوابت رو داد دیگه، چه قدر خوبه آدم طرفش رو بشناسه بعد از اینجور حرفا بزنه... خیلی خوبه :)

آره بازی می کنم ربطی بهت داره؟ سری بعد پاتو از گلیمت دراز تر کنی از همون جا برات قطع می کنم واست درس عبرت بشه :) حواست باشه با چه کسی چه جوری صحبت می کنی :)

نه شما درست برخورد کردین نه اون یکی دوستمون به نظر من اینجور مسائل یعنی مسائل اخلاقی مهمتر از بازی هست شما مسئولیتی دارین نمی تونین تحدیدی کنین باید اوضاع رو آروم کنین نه متشنج این حرکت خیلی زشت بود رک می گم، در ضمن اون دوستمون trall ، نظر شما شاید با نظر دیگران فرق کنه دفاع کن نتیجه نداد بحثی دیگه نیست با توهین و تحدید و تخریب هیچ حرفی به کرسی نمی شینه.

- - -ویرایش - - -

سلام.
من میخوام برگردم به blizzard ، میخواستم بدونم چه جوری باید log in کنم تا بلیزارد منو بلاک نکنه ؟

دیشب که با پروک **سی فایر رفتم تو battle ne و گیر نداد . residence هم خورده United Knigdom این حوبه یا بده ؟
کلا باید چکار کنم که بتونم راحت بازی کنم بدون اینکه نگران باشم اکانتم بلاک میشه ، و حتی اگه بشه ، باید عکس پاسپورت بفرستم واسشون تا درستش کنن ؟

چه جوری میشه دورشون زد ؟
چندین نفر هستند توی اینجا که بلیز بازی می کنن.
چند چیز رو نفهمیدم !! شما اکنت دارین می خواین با اکانت قبلی تون که دارین بازی کنین یا از نوه اکانت بسازین و.....
اگر از نو هست با یه مشخصات درست از کسی که خارج از ایران مشناسین اکانت بسازین و بازی کنین که بن شد بتونین باز کنین اکانت رو.
برای بازی هم پ ر ا ک س ی توصیه نمی شه.

دوست عزیز در صورتی که آگاهی کای دارین راهنمایی کنین که این همه پست بی مصرف زده نشه. pvp جای لول آپ نیست شما همون quest باید بری فعلا تا آخرین لول اون expension که داری بازی میکنی برسی بعد به فکر راید باشین که اونم توضیحات خاص داره فعلا به اینا فکر نکن .
من مگه گفتم جای لول آپه نوشتم ilvl up منظورم بالا بردن میانگین لول آیتم هایی دارین
چون برای مثال اگر بخوان با valor point چیزی بخرین مثلا می گه نیاز داره با shado-pan exalted باشی
ولی با conquest راحت تر از این ها می تونی یک آیتم بخری

نه بابا تو mop اینجوری می تونی تو کاتا باید بری پیش ترینر اون اسپلو بگیری
آره راست میگه!من یادم نبود!ببخشید!l-)

سلام.

چه جوری میشه دورشون زد ؟
من بازی می کنم
به نظر من اگر بهشون راست بگی کاری به کارت ندارن
من تا حالا 3 تا تیکت بهشون دادم که گفتم من ایرانی ام و لطفا کشور را به uk تغییر بدید چون می خوام raf کنم اونا قبول نکردن ولی بنم نشدم
یک بارم پسورد یادم رفت چند بار غلط زدم اکانتم بن شد پاسپورت ایران را واسشون فرستادم واسم باز کردن
:)
یا این پشتیبانا خیلی مهربان (گاگول) بودند
یا من خیلی خوش شانس بودم

یکم راهنماییم کنین خیلی تو کفم.:([/QUOTE]
باید بری پیش ترینر کلاسی که هستی!
اگه هم ترینر واسه کلاست هست باید روش عکس کتاب داشته باشه تا بتونی ازش بگیری،یعنی بخری!

- - -ویرایش - - -

raid یه جاییه که یه عده جمع میشن (از طریق Guild یا اینکه چنتا دوست با هم میرن)باس سگ جون میزنن و آیتم با gs بالا دراپ میکنن و از لول 70 به بالا میتونی بری(من raid رو در همین حد میشناسم:d)
که الان تو کاتا اگه لول 85 بشی اگه بازیت خوب باشه میتونی تکی بری باسای نسخه های قبلی رو بزنی
واسه سفر هم raceـت رو بگو و اینکه کجا میخوای بری تا بهت بگم
البته میشه بهش گفت Conquest ک بین Battle Ground و Arena هست!:d

- - -ویرایش - - -

ممنون از پاسخت.

اگه میخوای محل کوئستت رو بدونی M رو بزن بعد بالای صفحه گزینه Zoom Out رو انتخاب کن!از اون قسمت نقشه میای بیرون!کوئست پیدا میشه!اگه بازم نبود دوباره Zoom Out رو میزنی!
بعدم برای مسافرت سریع به قول دوستمون میتونی با Mage یا Druid که Teleport یا یه همچین چیزی دارن راحت اینورو اونور بری یا یه چیزایی هستن تو آبادی ها(:d)یعنی جاهایی که ساختمون و خونه و آدم هست بهشون میگن Flight Master که یه حیوونایی رو دارن مثل تاکسی تورو جا به جا میکنن!اگه مسیر زیاد دور باشه یکم پول هم میگیرن،اگه نه مجانیه!:-b

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or