World of Warcraft: The War Within

از تاریخ 29 مرداد ماه سال 1403 این تاپیک مختص به اکسپنشن ست The War Within در سرور های آفیشال بیلیزارد خواهد بود.
=============================================================

راهنمای اولیه بازی برای کمک به تازه وارد ها با تشکر از کاربر musketeer

بازی کردن در بلیزارد چقدر هزینه داره؟

برای بازی کردن در بلیزارد در حالت معمول شما باید 2 آیتم زیر رو در ابتدا خریداری کنید:

• Battlechest:: که شامل کلیه اکسپنشن ها تا یکی مونده به آخری و همینطور 30 روز تایم بازی میشه. قیمتش حدود 15 یورو هست
  • آخرین اکسپنشن: که در حال حاضر legion هست. معمولا حدود 40 یورو هست قیمتش
  • برای ادامه دادن به بازی باید اشتراک ماهیانه بازی رو هم بگیرید. که 2روش معمول داره. یکی اینکه گیم تایم های 2 ماهه بخرید، حدود 20 یورو هست قیمتشون یا اینکه گلد داخل بازی بدید و wowtoken بگیرید. که قیمتش رو میتونید همیشه از سایت wowtoken.info چک کنید.
آیا گلد در آوردن و خریدن گیم تایم با گلد وقت خیلی زیادی میبره؟

واقعاً نمیشه گفت. به هر کس بستگی داره که از چه روشی گلد در میاره. بعضیا از auction house خیلی راحت گلد در میارن، بعضیا میرن فارم میکنن و گلد در میارن، بعضیا instance های قدیمی رو میزنن... بطور خلاصه فقط میشه گفت که کاملاً شدنیه، ولی باید یک مقداری زمان بزارید براش.

از کجا بخرم؟ کردیت کارت ندارم.

خیلی سایت های ایرانی هستن که این موارد رو برای فروش قرار دادن. طبق قوانین سایت نمیشه اینجا اسم گفت. همون توی گوگل سرچ کنید "خرید battlechest" یا "خرید legion" براتون این سایتها رو میاره. بعد توی سایت بلیزارد یه قسمتی داره که این کدها رو وارد کنید.

قبل از اینکه بازی رو شروع کنم چه چیزهایی آماده کنم؟

اولین کار این هست که یکی رو پیدا کنید که شما رو RAF کنه. RAF مخفف recruid a friend هست که میتونید اینجا بطول کامل در موردش مطالعه کنید. Recruit A Friend - WoW

این سیستم هم برای شما و هم برای کسی که شما رو RAF میکنه مزایای بسیاری داره. مهمتریناش ایناس:

• وقتی با هم بازی کنید 3 برابر experience دریافت میکنید!
    • وقتی شما اولین ماه گیم تایم رو بزنید، به RAF کننده شما یک ماه تایم رایگان میده.
    • وقتی شما دومین ماه گیم تایم رو بزنید، RAF کننده شما بین چند تا pet و mount میتونی یکی رو به دلخواه جایزه بگیره!
    • به ازای هر 2 level که با هم level up کنید، شما میتونید 1 level به RAF کننده اتون اهدا کنید.
    • هر دو میتونید هر 30 دقیقه یک بار همدیگه رو summon کنید (برید پیش هم)
البته یه سری محدودیت داره، مثل اینکه مدت این مزایا 3 ماه هست و باید توی یک group باشید تا این سیستم فعال بشه، و توی محدوده 100 یاردی هم بمونید. همچنین grant level یعنی مورد 4 هم فقط توی همون realm که بودید قابل استفاده اس.

بخاطر اینکه انقدر فایده داره و بیشتر از همه بخاطر mount اش، تقریباً همه دنبال یکی هستن که RAF اش کنن. بخاطر همین یه سری پوئن دیگه هم RAF کننده شما معمولاً بهتون میده.. مثلا فلان مقدار گلد، یا فلان آیتم... ولی سعی کنید اینها رو ملاک قرار ندید و بیشترین فکرتون این باشه که RAF partner شما وقت آزادش با شما همخونی داشته باشه تا بتونید باهاش بازی کنید و level up رو از دست ندید. پس قبل از RAF خوب باهاش تایم هاتون رو چک کنید و با همدیگه هماهنگ کنید که چند تا کاراکتر میخواید level up کنید و اینا....

آیا کامپیوترم به اندازه کافی قوی هست؟ آیا نت مناسبی دارم؟

مورد دیگه ای که باید چک کنید این هست که آیا کامپیوترتون قادر به اجرای بازی هست یا خیر. کلاً wow سیستم و اینترنت خفنی نمیخواد. برای اینکه ببینید بازی رو میتونید اجرا کنید یا نه باید بازی رو بصورت رایگان بدون اینکه چیزی بخرید نصب کنید و برید توی بازی. تو این حالت تا level 20 میتونید بازی کنید. تو جاهای شلوغ که مثلا 3-40 نفر اطرافتون باشن نباید fps اتون زیر 30 بیاد یا latency اتون بالای 300 بره.

خب! الآن آماده ی بازی هستم. باید چکار کنم؟

اول باید یه اکانت battle.net بسازید و اپلیکیشنش رو دانلود کنید: http://eu.battle.net/en/app

بعد از اون باید خود کلاینت بازی رو بگیرید که حدود 30 گیگ هست. میتونید بزارید خود اپلیکیشن براتون دانلودش کنه. یا اینکه از یک دوستی بخواید براتون روی هارد بریزه. یا اینکه از سایتهای ایرانی که میفروشن بخرید. بعد باید محل بازی رو به اپلیکیشن بتل.نت بدید و برید توی بازی. ضمنا کد های لازم که خریدید رو هم از قسمت redeem code توی اپلیکیشن یا سایت وارد کنید تا براتون فعال بشه. حالا باید وارد بازی بشید و توی هر realm ای که میخواید کاراکترتون رو بسازید.

تو کدوم realm کاراکتر بسازم؟ ایرانی ها کجا بیشتر هستن؟

در ابتدا بگم که ایرانی ها بیشتر از همه جا در سرورهای اروپا بازی میکنن، چون به ایران نزدیکتره و پینگ بهتری داره. اکثرا در kazzak سمت هورد هستن. توی Silvermoon و Ravencrest هم سمت الاینس هستن. بصورت پراکنده تو ریلم های دیگه مثل Outland هم هستن البته.
ریلم ها از چند نظر دسته بندی میشن:

• زبان. که معمولا ریلم هایی که زبان انگلیسی هستن رو انتخاب میکنیم.
    • PvE یا PvP. این دو کلمه مخفف Player versus Environment و Player versus Player هستن. توی wow دو faction داریم به نامهای Horde و Alliance. که یطورایی دشمن همدیگه حساب میشن. تو ریلم های PvP در دنیای بازی هر جا که برید میتونید با پلیرهای فکشن مقابل مبارزه کنید، اونها هم همینطور. این به این معنی هست که هرجا برید با پلیرهای فکشن مقابل درگیر میشید. در ریلم های PvE تا وقتی نخواید میتونید از درگیر شدن با فکشن مقابل خودداری کنید. به اصطلاح بصورت دیفالت PvP flag اتون خاموش هست.
    • RP یا Normal. در ریلم های RP مخفف Role-Playing خیلی پلیرها قالب کاراکترشون رو به خودشون میگیرن. یعنی طوری رفتار میکنن که انگار واقعاً مثلاً یک جادوگر الف هستن و با همه اون شکلی صحبت میکنن! البته تو همه ریلم ها بعضیا این کار رو میکنن و توی ریلم های RP خیلی بیشتره.
موارد دیگه ای مثل جمعیت و بالانس بودن فکشن ها و ... هم توی انتخاب ریلم موثره که بیشتر این فاکتور ها رو میتونید از این سایت دنبال کنید: realmpop.com

هر گونه بحث در مورد سرور های کرک حتی سرور های کرک Warlord of Draenor و قبل از آن در این تاپیک ممنوع هست و با افراد خاطی به شدت برخورد خواهد شد.

آخرین ویرایش:
اقا حالا چرا اینقدر عصبانی هستی خودتو کنترل کن داداش :d
خوب برادر من اینجا جای همه نوع سوالی هست از اسم تابیک هم معلومه
سوال باید معقول باشه جواب هم معقول دوست ما جواب گرفت ولی دلیل بی موردی آورده شد. بعضی از سوالات جواب نداره باید نشون داد مخصوصا سوالات quest.تنها راهشم همون هست که گفتم.

سلام دوستان!
میخوام یه سوال کنم اما فحش ندید :دی !
من خیلی وقت بود که با WOW آشنا بودم، اما به دلایلی بازی نکردم ولی ایندفعه میخوام این بازی رو امتحان کنم فقط یه مشکلی که هست من کلا از این بازی سر در نمیارم چون هر چند وقت یکبار سرور ها عوض میشه پچ ها عوض میشه و ورژن جدید میاد!
به عنوان یک نوب کامل سوالم اینه :
من الان سی دی بازی World Of Warcraft Wrath Of Lichking رو دارم که اصلا هیچ پچی هم ندارم :دی میدونم فکر نکنم بشه با این نسخه بازی کرد میشه؟ باید از کجا شروع کنم؟ کدوم سرور که مجانی هم باشه ( چون بار اوله ) خوبه؟ اون سرور چه پچی میخواد و از کجا باید بفهمم کدوم پچ رو میخواد؟ منبع پچ ها کجاست؟ پچ ها چقدر حجم دارن با توجه به این نسخه ای که من دارم؟( البته اگه بشه باهاش بازی کرد)؟ اگر نمیشه با این ورژن بازی کرد کدوم ورژن رو باید تهیه کنم؟
لطفا لطفا لطفا به اول تاپیک های قدیمی ارجاع ندید.
لطفا یک فرد باحال بیاد برام توضیح بده قضیه از چه قراره؟
ممنون از تمام دوستان./

شما همین WoTLK که داری خوبه، میتونی بری سرور هایی مثل Gamer-District.org بازی کنی.

به نظر من هم بیخیال کاتا شو، چون توی فری سرور هنوز که هنوزه 80% Contentش باگه. اینو بعد 4 سال بازی کردن توی Freeserver ها بهت میگم.

مطمئن باش 3.3.5a باشه.

سوال باید معقول باشه جواب هم معقول دوست ما جواب گرفت ولی دلیل بی موردی آورده شد. بعضی از سوالات جواب نداره باید نشون داد مخصوصا سوالات quest.تنها راهشم همون هست که گفتم.

باشه اسن سئوال نمي برسم ولي اينو بدون تو يه روزي نووووووب بودي نمدونتي جي به جيه :-@

اسن بيان تابيك باك كنين :-??
دلمون خوشه تو بازيسنتر عضويم 8-|

Ghost shadow عزيز من با susha موافقم mop تلنت توش زياد فرق نداره خيلي كم تاثير گذاره ولي tbc wotlk ٩٠٪ به تلنت ربط داره بازي هم اسون شده ديگه مثل قديم نيست كلي زحمت بكشي بازي چون بيشتره پلير هاي قديميش رفتن و حالا تعداد بچه ها داره زياد مي شه fun شده اگه شما يه تاريخ چه شركت بيلزارد رو بخونيد مي فهميد كه چرا بازي سازان ارشدشان رفتن اگه اونا نمي رفتن شايد mop و cata مثل tbc مي شدند و بازي اين همه بچه گونه اسون نمي شد

باشه اسن سئوال نمي برسم ولي اينو بدون تو يه روزي نووووووب بودي نمدونتي جي به جيه :-@

من الان هم نووب هستم ولی همون کاری رو می کنم که گفتم تو بازی می پرسم از پلیرهای دیگه اگر جایی به مشکل خوردم اگر جاش تو فروم بود اینجا می پرسم

---------- نوشته در 05:32 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 05:30 PM ارسال شده بود ----------

Ghost shadow عزيز من با susha موافقم mop تلنت توش زياد فرق نداره خيلي كم تاثير گذاره ولي tbc wotlk ٩٠٪ به تلنت ربط داره بازي هم اسون شده ديگه مثل قديم نيست كلي زحمت بكشي بازي چون بيشتره پلير هاي قديميش رفتن و حالا تعداد بچه ها داره زياد مي شه fun شده اگه شما يه تاريخ چه شركت بيلزارد رو بخونيد مي فهميد كه چرا بازي سازان ارشدشان رفتن اگه اونا نمي رفتن شايد mop و cata مثل tbc مي شدند و بازي اين همه بچه گونه اسون نمي شد
قبول دارم اون سخت تر بود و تلنت انتخاب کردن هم سخت ولی قبول ندارم MoP تاثیرش کمه یا تاثیر نداره.خیلی خیلی تاثیر داره من این رو به یقین می گم

سلام دوستان!
میخوام یه سوال کنم اما فحش ندید :دی !
من خیلی وقت بود که با WOW آشنا بودم، اما به دلایلی بازی نکردم ولی ایندفعه میخوام این بازی رو امتحان کنم فقط یه مشکلی که هست من کلا از این بازی سر در نمیارم چون هر چند وقت یکبار سرور ها عوض میشه پچ ها عوض میشه و ورژن جدید میاد!
به عنوان یک نوب کامل سوالم اینه :
من الان سی دی بازی World Of Warcraft Wrath Of Lichking رو دارم که اصلا هیچ پچی هم ندارم :دی میدونم فکر نکنم بشه با این نسخه بازی کرد میشه؟ باید از کجا شروع کنم؟ کدوم سرور که مجانی هم باشه ( چون بار اوله ) خوبه؟ اون سرور چه پچی میخواد و از کجا باید بفهمم کدوم پچ رو میخواد؟ منبع پچ ها کجاست؟ پچ ها چقدر حجم دارن با توجه به این نسخه ای که من دارم؟( البته اگه بشه باهاش بازی کرد)؟ اگر نمیشه با این ورژن بازی کرد کدوم ورژن رو باید تهیه کنم؟
لطفا لطفا لطفا به اول تاپیک های قدیمی ارجاع ندید.
لطفا یک فرد باحال بیاد برام توضیح بده قضیه از چه قراره؟
ممنون از تمام دوستان./
برو سایت XtremeTop100.com - Gaming top 100 list تا 100 سرور برتر از نگاه کاربرها رو ببینی و با رفتن به سایتشون اطلاعات کلی رو ببینی ( فهمیدم هیچی نفهمیدی :دی)
الان بهترین سرور خارجی molten-wow.com هست که هم پچ lichking داره و هم پچ cata
سرور ایرانی هم برو IRGS.ir که پلیر زیاد داره و البته پچش lichking هست
پچ لیچکینگ این سرورها 3.3.5a هست و مسلما بازی تو باید با پچش یکی باشه ... وارد بازی که شده ( صفحه لاگین ) پایین سمت چپ کوچیک ورژن بازی رو نوشته
برای پچ هم حجمشون بالاست و چیزی حدود 20 GB حجم کل بازی هست ... به هیچ عنوان توصیه نمیشه پچ دانلود کنی ... بازی کامل پیدا کنی بهتر هست ... همه گیم نتی ها دارن .. میتونی از بچه های همین جا هم درخواست کنی تا برات رایت بزنن بفرستند
هر سروری که خواستی بازی کنی میری به سایتش و در اونجا یک اکونت میسازی
بازی تو اگر با پچ سرور یکی بود، ریلمش رو به ریلم سرور مورد نظرت تغییر میدی و با همون user / pass که در سایت ساختی وارد بازی میشی
تغییر ادرس ریلم بازی :
به محل نصب بازی میری / پوشه Data / پوشه enGB / و قایل realmlist رو با note pad بازی می کنی / خط اول نگه می داری و بقیه رو پاک می کنی و جلوی عبارت set realmlist ادرس سرور رو وارد می کنی کثلا می خوای سرور مولتن بازی کنی فقط عبارت روبرو باید درون اون فایل باشه set realmlist ww w.molten-wow.com
-------------------------------------------
یک چیزی بگم ...این بازی تنهایی یاد گرفتن به شدت سخت هست مخصوصا اگر زبان انگلیسی ضعیفی داشته باشی .. برای همین بهتره یک نفر باشه که حضوری بهت اموزش بده مثلا بری گیم نت

---------- نوشته در 05:54 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 05:49 PM ارسال شده بود ----------

من کامل جوابت رو دادم ... ان که دیگه شما انگلیسیتون ضعیف هست دیگه کاری از دست من برنمیاد .. متاسفانه به بازی هم دسترسی ندارم که بخوام براتون عکس بزارم.
من خودم توی بلیزارد اگر از یک نفر سوال بپرسم تنها جوابی که میده میگه برو wowhead.com .. چون این سایت جامع هست.

---------- نوشته در 05:56 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 05:54 PM ارسال شده بود ----------

قبول دارم اون سخت تر بود و تلنت انتخاب کردن هم سخت ولی قبول ندارم MoP تاثیرش کمه یا تاثیر نداره.خیلی خیلی تاثیر داره من این رو به یقین می گم
البته فرقش توی اینه که یکی برای تانکی میگری .. یکی برای PVP و یکی دیگه هم برای DPS باید بگیری .. همین و بس !

فقط حواستون باشه گول مولتن رو نخورید، آمار و ارقامی که میذاره کاملا دروغه. مدارک ویدیوش هم موجوده.
مثلا وقتی میگه 4000 نفر امکان نداره. 2000 نفره اما اینا دوبرابر کردند با استفاده از یه روش ساده.

اگه خواستید هم میتونم اثبات کنم.

فقط حواستون باشه گول مولتن رو نخورید، آمار و ارقامی که میذاره کاملا دروغه. مدارک ویدیوش هم موجوده.
مثلا وقتی میگه 4000 نفر امکان نداره. 2000 نفره اما اینا دوبرابر کردند با استفاده از یه روش ساده.

اگه خواستید هم میتونم اثبات کنم.
نمیخوات تو ثابت کنی .. سادست کافیه جلوی فرمول محاسبه بنویسی *2 همین :دی

خب اینم اثباتش

اول از همه چی، که مولتن توسط دو نفر به نام Kaer و BeepBeep تاسیس شده و اینا قبلا ادمین های NE-WOW بودن که بعدا اونجا رو یه رولبک خفن میزنند سرور خودشونو میزنند. حالا کاری نداریم.
پلیر های فیکسشم اکثرا از اونموقع اومدند که دوستای این دو بودند، برمیگرده زمان 2008-2009، بازم کاری نداریم.
اونزمان هیچی نداشت (الانم نداره)، بازم کاری نداریم.

اولا از MaNGOS استفاده میکرد، بعد ها رفت TC2،
تهشم بعد 1 سال که 12 تا Dev گرفتند (راست و دروغ بماند به قضاوت شما)
اومدن گفتند نه ما Base Code TC استفاده میکنیم اما 98% فایل ها رو خودمون عوض کردیم. (لول)

بعدا هم اومدن گفتند 4000 نفر آنلاین داره هر Realm
حالا مشکل اینجاس
ران کردن یه سرور کار سختیه واقعا، چون به ازای هر فعالیتی که توی بازی یه پلیر انجام میده توی سرور 10-20 تا انجام میشه. حالا حساب کن پلیر ها زیاد باشند.
مثلا وقتی شما یه Spell ساده کاست میکنی، اول کلاینت Opcode مربوط به اون رو از طریق Packet ها میفرسته سرور. سرور اون رو دریافت میکنه و باز میکنه، بعد رجوع میکنه به دیتابیس و میبینه که اون اسپل چیه و Details رو میگیره . بعدا حالا چک میکنه اگه اسکریپتی واسش هست یا نه، مثلا شاید اسکریپت باشه اون اسپل دمیج دو برابر بده، این هم روی Packet نهایی Apply میکنه اینو میفرسته به هرکی پلیر توی اون منطقه هست، کلاینت هم Visual و اینا رو انجام میده.
چیزی که شما میبینی اینه که شما یه اسپل کاست کردی رو یکی دیگه، بعد اونم جونش کم شده حالا کاری نداریم.

نهایت پلیری که TC میتونه بدون کرش (در صورت Optimize شدن با یه سرور با 32 گیگ رم) ساپورت کنه 2000 نفره. حالا اینکه مولتن چطوری 4000 نفر داره بماند با قضاوت خودتون.

این ویدیو هم اثبات دیگه ای هست
[video=youtube;H429BSjcQqQ]http://www.youtube.com/watch?v=H429BSjcQqQ[/video]

کاری که میکنه اینه میره تو سرور از هر کلاسی و ریسی who میگیره، جمع میکنه میبینه اصلا به عددی که تو سایت هست نزدیکم نیست. (فرض کنیم حتی اگه 200 تا low lvl هم داشته باشند)

یه اثبات دیگش اینه که، یه Command هست توی TC به نام .s info، وقتی اینو بزنید تعداد آنلاین ها، Revision و مشخصات سرور رو میگه. حالا بگیم بستند به خاطر مشخصات و امنیت و اینا (که راحت میشد 0000 کردش). حالا چرا تعداد آنلاین ها رو باز نذاشتند و کل کامند رو از بیخ Disable کردند؟)
و اینکه اگه who بگیرید فقط 50 نفر نشون میده، در صورتی که مثلا میتونست بنویسه
4000 Found (50 displayed)

آخرین ویرایش:
اقا وقتي همه ماموريت هاي مربوط به كلاس dead knight ررو ميريد بعدش جي ميشه ؟؟ خود به خود يه ماوريت ديكه ظاهر نميشه ؟؟
يا جيز ديكه ؟

برادر امیر 9 چون شما توی یک فان سرور بازی میکنی که احتمالا XP Rate بالا هم داره (بیشتر از 1 ) شما الان لولت بالاتر از کوئستهاست و توی مپ به شما نشون نمیده.
اخرین کوئیت کلاس DK اسمش هست Chaple of Light یه همچین چیزی که بعد از توم شدنش به شما Weapon میده.
حالا شما میتونی توی همون محدوده بگردی کوئستها را پیدا کنی.از کنار Mini Map روی اون ذره بین کلیک کن و تیک Low Level Quest را بگذار و بعد ام اطراف بگرد تا کوئستها را پیدا کنی.
چیزی حدود 20تا کوئست هست باید همه را انجام بدی تا در آخر پرتال Orgrimmar & Stormwind باز بشه توی Abon Blade Fortress

برادر امیر 9 چون شما توی یک فان سرور بازی میکنی که احتمالا XP Rate بالا هم داره (بیشتر از 1 ) شما الان لولت بالاتر از کوئستهاست و توی مپ به شما نشون نمیده.
اخرین کوئیت کلاس DK اسمش هست Chaple of Light یه همچین چیزی که بعد از توم شدنش به شما Weapon میده.
حالا شما میتونی توی همون محدوده بگردی کوئستها را پیدا کنی.از کنار Mini Map روی اون ذره بین کلیک کن و تیک Low Level Quest را بگذار و بعد ام اطراف بگرد تا کوئستها را پیدا کنی.
چیزی حدود 20تا کوئست هست باید همه را انجام بدی تا در آخر پرتال Orgrimmar & Stormwind باز بشه توی Abon Blade Fortress
اسم سرور ابسديان هست و رو medium هست رو hard و fan نيست
البته من يكي از ماوريت ها رو نرفتم و روفتم توو بد بدي كه اسمون سرخ هست و تقريبا نصفي از ةشح توسط نيرو هاي خودي تصرف شده
ممكنه مشكل از اين باشه ؟؟؟
اوون بد هم رد كردم كه شب ميشه بعد همجا از اون اسب هايي كه باهاشون يخ زده بر شده
اوون ماموريتي هم كه كه باك كردم مربوط به همون يارو ريش سفيده هست كه بت يه جيزي ميده كه وقتي اوون جيز ميدازيش يه pet بت ميده
اينم بكم كه بايد برم توو يه معدني كه تووش معدنجي بوود
اوونو بلد نبوودم برم باكش كردم
اكه نفهميدن كدوم ماموريت رو ميكم تا اسمش رو هم بكم ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or