World of Warcraft: The War Within

از تاریخ 29 مرداد ماه سال 1403 این تاپیک مختص به اکسپنشن ست The War Within در سرور های آفیشال بیلیزارد خواهد بود.
=============================================================

راهنمای اولیه بازی برای کمک به تازه وارد ها با تشکر از کاربر musketeer

بازی کردن در بلیزارد چقدر هزینه داره؟

برای بازی کردن در بلیزارد در حالت معمول شما باید 2 آیتم زیر رو در ابتدا خریداری کنید:

• Battlechest:: که شامل کلیه اکسپنشن ها تا یکی مونده به آخری و همینطور 30 روز تایم بازی میشه. قیمتش حدود 15 یورو هست
  • آخرین اکسپنشن: که در حال حاضر legion هست. معمولا حدود 40 یورو هست قیمتش
  • برای ادامه دادن به بازی باید اشتراک ماهیانه بازی رو هم بگیرید. که 2روش معمول داره. یکی اینکه گیم تایم های 2 ماهه بخرید، حدود 20 یورو هست قیمتشون یا اینکه گلد داخل بازی بدید و wowtoken بگیرید. که قیمتش رو میتونید همیشه از سایت wowtoken.info چک کنید.
آیا گلد در آوردن و خریدن گیم تایم با گلد وقت خیلی زیادی میبره؟

واقعاً نمیشه گفت. به هر کس بستگی داره که از چه روشی گلد در میاره. بعضیا از auction house خیلی راحت گلد در میارن، بعضیا میرن فارم میکنن و گلد در میارن، بعضیا instance های قدیمی رو میزنن... بطور خلاصه فقط میشه گفت که کاملاً شدنیه، ولی باید یک مقداری زمان بزارید براش.

از کجا بخرم؟ کردیت کارت ندارم.

خیلی سایت های ایرانی هستن که این موارد رو برای فروش قرار دادن. طبق قوانین سایت نمیشه اینجا اسم گفت. همون توی گوگل سرچ کنید "خرید battlechest" یا "خرید legion" براتون این سایتها رو میاره. بعد توی سایت بلیزارد یه قسمتی داره که این کدها رو وارد کنید.

قبل از اینکه بازی رو شروع کنم چه چیزهایی آماده کنم؟

اولین کار این هست که یکی رو پیدا کنید که شما رو RAF کنه. RAF مخفف recruid a friend هست که میتونید اینجا بطول کامل در موردش مطالعه کنید. Recruit A Friend - WoW

این سیستم هم برای شما و هم برای کسی که شما رو RAF میکنه مزایای بسیاری داره. مهمتریناش ایناس:

• وقتی با هم بازی کنید 3 برابر experience دریافت میکنید!
    • وقتی شما اولین ماه گیم تایم رو بزنید، به RAF کننده شما یک ماه تایم رایگان میده.
    • وقتی شما دومین ماه گیم تایم رو بزنید، RAF کننده شما بین چند تا pet و mount میتونی یکی رو به دلخواه جایزه بگیره!
    • به ازای هر 2 level که با هم level up کنید، شما میتونید 1 level به RAF کننده اتون اهدا کنید.
    • هر دو میتونید هر 30 دقیقه یک بار همدیگه رو summon کنید (برید پیش هم)
البته یه سری محدودیت داره، مثل اینکه مدت این مزایا 3 ماه هست و باید توی یک group باشید تا این سیستم فعال بشه، و توی محدوده 100 یاردی هم بمونید. همچنین grant level یعنی مورد 4 هم فقط توی همون realm که بودید قابل استفاده اس.

بخاطر اینکه انقدر فایده داره و بیشتر از همه بخاطر mount اش، تقریباً همه دنبال یکی هستن که RAF اش کنن. بخاطر همین یه سری پوئن دیگه هم RAF کننده شما معمولاً بهتون میده.. مثلا فلان مقدار گلد، یا فلان آیتم... ولی سعی کنید اینها رو ملاک قرار ندید و بیشترین فکرتون این باشه که RAF partner شما وقت آزادش با شما همخونی داشته باشه تا بتونید باهاش بازی کنید و level up رو از دست ندید. پس قبل از RAF خوب باهاش تایم هاتون رو چک کنید و با همدیگه هماهنگ کنید که چند تا کاراکتر میخواید level up کنید و اینا....

آیا کامپیوترم به اندازه کافی قوی هست؟ آیا نت مناسبی دارم؟

مورد دیگه ای که باید چک کنید این هست که آیا کامپیوترتون قادر به اجرای بازی هست یا خیر. کلاً wow سیستم و اینترنت خفنی نمیخواد. برای اینکه ببینید بازی رو میتونید اجرا کنید یا نه باید بازی رو بصورت رایگان بدون اینکه چیزی بخرید نصب کنید و برید توی بازی. تو این حالت تا level 20 میتونید بازی کنید. تو جاهای شلوغ که مثلا 3-40 نفر اطرافتون باشن نباید fps اتون زیر 30 بیاد یا latency اتون بالای 300 بره.

خب! الآن آماده ی بازی هستم. باید چکار کنم؟

اول باید یه اکانت battle.net بسازید و اپلیکیشنش رو دانلود کنید: http://eu.battle.net/en/app

بعد از اون باید خود کلاینت بازی رو بگیرید که حدود 30 گیگ هست. میتونید بزارید خود اپلیکیشن براتون دانلودش کنه. یا اینکه از یک دوستی بخواید براتون روی هارد بریزه. یا اینکه از سایتهای ایرانی که میفروشن بخرید. بعد باید محل بازی رو به اپلیکیشن بتل.نت بدید و برید توی بازی. ضمنا کد های لازم که خریدید رو هم از قسمت redeem code توی اپلیکیشن یا سایت وارد کنید تا براتون فعال بشه. حالا باید وارد بازی بشید و توی هر realm ای که میخواید کاراکترتون رو بسازید.

تو کدوم realm کاراکتر بسازم؟ ایرانی ها کجا بیشتر هستن؟

در ابتدا بگم که ایرانی ها بیشتر از همه جا در سرورهای اروپا بازی میکنن، چون به ایران نزدیکتره و پینگ بهتری داره. اکثرا در kazzak سمت هورد هستن. توی Silvermoon و Ravencrest هم سمت الاینس هستن. بصورت پراکنده تو ریلم های دیگه مثل Outland هم هستن البته.
ریلم ها از چند نظر دسته بندی میشن:

• زبان. که معمولا ریلم هایی که زبان انگلیسی هستن رو انتخاب میکنیم.
    • PvE یا PvP. این دو کلمه مخفف Player versus Environment و Player versus Player هستن. توی wow دو faction داریم به نامهای Horde و Alliance. که یطورایی دشمن همدیگه حساب میشن. تو ریلم های PvP در دنیای بازی هر جا که برید میتونید با پلیرهای فکشن مقابل مبارزه کنید، اونها هم همینطور. این به این معنی هست که هرجا برید با پلیرهای فکشن مقابل درگیر میشید. در ریلم های PvE تا وقتی نخواید میتونید از درگیر شدن با فکشن مقابل خودداری کنید. به اصطلاح بصورت دیفالت PvP flag اتون خاموش هست.
    • RP یا Normal. در ریلم های RP مخفف Role-Playing خیلی پلیرها قالب کاراکترشون رو به خودشون میگیرن. یعنی طوری رفتار میکنن که انگار واقعاً مثلاً یک جادوگر الف هستن و با همه اون شکلی صحبت میکنن! البته تو همه ریلم ها بعضیا این کار رو میکنن و توی ریلم های RP خیلی بیشتره.
موارد دیگه ای مثل جمعیت و بالانس بودن فکشن ها و ... هم توی انتخاب ریلم موثره که بیشتر این فاکتور ها رو میتونید از این سایت دنبال کنید: realmpop.com

هر گونه بحث در مورد سرور های کرک حتی سرور های کرک Warlord of Draenor و قبل از آن در این تاپیک ممنوع هست و با افراد خاطی به شدت برخورد خواهد شد.

آخرین ویرایش:
بعد از حدود 2 هفته به اینرتنت دسترسی پیدا کردم و حالا رفتم اکونتم چک کردم میبینم raf که کردم پریده ... اگر دوباره این کارو کنم چقدر احتمال داره بن بشم ؟ ایا الان بن شدم ؟ ( به بازی دسترسی ندارم :|)
تو سایت login کن ببین زده بن شده اکانت یا نه می نویسه خودش.من شخصا راف نکردم تاحالا آخه تو این وضعیت ریسک داره تازه اینا هم که درست راف نمی کنن.

بعد از حدود 2 هفته به اینرتنت دسترسی پیدا کردم و حالا رفتم اکونتم چک کردم میبینم raf که کردم پریده ... اگر دوباره این کارو کنم چقدر احتمال داره بن بشم ؟ ایا الان بن شدم ؟ ( به بازی دسترسی ندارم :|)
من امتحان کردم 40 تومانم دود شده. دیگه روش RaF به هیچ وجه جواب نمیده. Gamecard اصلی بخر.

خیلی شانس آوردی بن کامل نشدی و فقط پاک کردن.احتملا شاید چون بار اول هست raf زدی بن نشدی.سری بعدی با اکانتت خداحافظی کن.

سلام

دوستان بنده یک Raf یک ماهه خریدم و حدودا یک روز بعد اکانتم Disable شد

قبلش با id کارت اکانت رو از بن در اورده بودم

این ایمیل برام اومده

Greetings,

We have determined that the World of Warcraft account NIZILA has been accessed/compromised by someone not authorized to do so by the World of Warcraft Terms of Use Blizzard Entertainment: Blizzard Legal Documentation.

To protect your privacy and security, we have temporarily disabled this account. Any recurring subscriptions have been suspended to prevent further monetary charges. In order to regain access to the account, you must complete the steps below to secure the account and your computer.

Please keep this email for your reference until the account recovery process has been completed.

STEP 1: SECURE THE ACCOUNT, YOUR COMPUTER AND YOUR EMAIL ADDRESS

We highly recommend that you follow the below steps to protect yourself and the account from unauthorized third party access.
- Use up-to-date firewall, antivirus, and anti-spyware software to scan your system regularly for viruses, Trojans, and key-loggers.
- Keep your operating system and other software up-to-date and be careful when downloading new software.
- Be wary of "spoof" and scam websites and e-mails that pose as Blizzard Entertainment and request account or personal information. As a reminder, Blizzard Entertainment representatives will *never* ask you for your password.
- Keep your login information confidential. Account access can only be shared with one minor of whom you are the parent or guardian. Sharing access with anyone else is a violation of the game's Terms of Use. You are also responsible for every use of an account on which you are listed as the registered player, whether the use was authorized or not.
- Use separate, unique passwords for your email, Battle.Net, and any other online accounts.
- Change your passwords regularly and keep Battle.Net account information updated using the Account Management page athttp://eu.battle.net/account

For additional security tips and information, please visit the following sites:
- Account Security: Account Security - Battle.net
- Unauthorized Account Access Policy:http://eu.battle.net/support/en/article/100912

If you are looking for an added layer of security, we currently offer the Blizzard Authenticator, an optional device that can help prevent unauthorized account access. For more information about how the Authenticator works or how to add one to a World of Warcraft account, please visit the Blizzard Authenticator FAQ athttp://eu.battle.net/support/en/article/912.

STEP 2: RECOVER THE ACCOUNT

We now provide a secure website for you to verify that you have taken the appropriate steps to secure the account, your computer, and your email address. Please go to this site and follow the instructions:https://eu.battle.net/account/support/account-recovery.html

STEP 3: VERIFY YOUR SUBMISSION WAS RECEIVED

We will contact you with further instructions once we have received and processed your submission. If you do not receive a reply within 48 hours of submitting this form, please resend it from the address listed above.

Please be aware that if unauthorized access to this account continues after the recovery process is complete, it may lead to further action against the account. For more information, please review the World of Warcraft Terms of Use Blizzard Entertainment: Blizzard Legal Documentation.

Regards,

Customer Services
Blizzard Entertainment Europe
World of Warcraft

------------------

Ticket فرستادم این جواب رو دادن

Greetings,

Thank you for your inquiry.

Blizzard Customer Support channels are not in a position to assist this account with any technical or account issues through the Support Site. Instead we must direct all questions to the following email address:

Email: support-request@blizzard.com

Thank you for your understanding in this matter and I am sorry that you must contact them again.

Sincerely,
Blizzard Entertainment

به Support-request@blizzard ایمیل زدم و ایدی کارت و مشخصات اکانت رو به همراه ایمیل پیوست کردم

الان بیشتر از 48 ساعت میگذره و هنوز هیچ جوابی دریافت نکردم

Authenticator هم روی اکانت نصب بوده

کسی میدونه باید چیکار کنم ؟

میشه کسی کمک کنه؟

به Support-request@blizzard ایمیل زدم و ایدی کارت و مشخصات اکانت رو به همراه ایمیل پیوست کردم

الان بیشتر از 48 ساعت میگذره و هنوز هیچ جوابی دریافت نکردم

Authenticator هم روی اکانت نصب بوده

کسی میدونه باید چیکار کنم ؟

میشه کسی کمک کنه؟
برای من همین موضوع پیش اومد.هر ticketی که بزنی همین جواب رو میدن که فقط از طریق Support-request@blizzard باید پیگیری کنید.Support-request@blizzard هم زودتر از 4 یا 5 روز جواب شما رو نمیده.فکر کنم جواب من رو بعد 6 روز داد ولی بعد از اینکه جواب رو امیل کردن دیگه با forward اون ایمیل سریع جواب میدن.
-------------------------------------------------------------
یه اکانت تا Expansion Cata دارم که به اسم یکی از آشنایانم در خارج از کشور هست.ID card طرف هم باهاش میدم.حتی یه بار اکانتم lock شد با این ID card برام بازش کردن.از ping zapper هم همیشه استفاده کردم.اگر کسی خواست پیغام خصوصی بده.تو این تحریم ها بهترین حالت اکانت داشتن فکر کنم همینه.

ممنون که من رو از نگرانی در اوردی

فقط میشه جوابشون رو کپی کنید اینجا ؟

اکانت شما رو اخرش باز کردن ؟
از من خواستند که ID CARD بفرستم + یکی از CD KEY های بازی.فقط اگه با *** یا Pingzapper وصل میشید اصلا نگید،حتی اگه پرسیدن،وگرنه یه ایمیل میدن که هروقت *** یا برنامه های کاهش دهنده پینگ رو غیر فعال کردید دوباره پیغام بدید در غیر اینصورت درخواست شما برای فعال کردن اکانت انجام نمیشود.
بله باز کردن.

چندین بار عنوان شده بود دوست عزیز، RaF که خریداری می کنید در 99% موارد با کارت های قلابی، دزدی و غیرواقعی خریداری می شوند که معمولا در چند ساعت از اکانت حذف و اکانت هر دو طرف بسته می شود.

سلام به همه دوستان

من ورژن 3.3.5a این بازی رو داشتم و 4.0.6 رو میخواستم از p30gamers بگیرم و گرفتم.بسته رسیدو ما نصب کردیم و مشکلات زیر بوجود آمد :(البته من با ایشون مکاتبه کردم گفتن اینجا بگم)
1-بازی من حجمش 20گیگو اینا بود ریختم شد 13گیگ :|
2-اجرا نمیشه و بعد چند دقیقه که wow.exe رو اجرا میکنی به wow.exe گیر میده و کلا ارور میده
3-من لانچر رو اجرا کردم بهم میگه ورژن 4.0.0 هست با وجود اینکه به ایشون گفتم حتما 4.0.6 باشهههههههه
شما چی پیشنهاد میدین؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or