World of Warcraft: The War Within

از تاریخ 29 مرداد ماه سال 1403 این تاپیک مختص به اکسپنشن ست The War Within در سرور های آفیشال بیلیزارد خواهد بود.
=============================================================

راهنمای اولیه بازی برای کمک به تازه وارد ها با تشکر از کاربر musketeer

بازی کردن در بلیزارد چقدر هزینه داره؟

برای بازی کردن در بلیزارد در حالت معمول شما باید 2 آیتم زیر رو در ابتدا خریداری کنید:

• Battlechest:: که شامل کلیه اکسپنشن ها تا یکی مونده به آخری و همینطور 30 روز تایم بازی میشه. قیمتش حدود 15 یورو هست
  • آخرین اکسپنشن: که در حال حاضر legion هست. معمولا حدود 40 یورو هست قیمتش
  • برای ادامه دادن به بازی باید اشتراک ماهیانه بازی رو هم بگیرید. که 2روش معمول داره. یکی اینکه گیم تایم های 2 ماهه بخرید، حدود 20 یورو هست قیمتشون یا اینکه گلد داخل بازی بدید و wowtoken بگیرید. که قیمتش رو میتونید همیشه از سایت wowtoken.info چک کنید.
آیا گلد در آوردن و خریدن گیم تایم با گلد وقت خیلی زیادی میبره؟

واقعاً نمیشه گفت. به هر کس بستگی داره که از چه روشی گلد در میاره. بعضیا از auction house خیلی راحت گلد در میارن، بعضیا میرن فارم میکنن و گلد در میارن، بعضیا instance های قدیمی رو میزنن... بطور خلاصه فقط میشه گفت که کاملاً شدنیه، ولی باید یک مقداری زمان بزارید براش.

از کجا بخرم؟ کردیت کارت ندارم.

خیلی سایت های ایرانی هستن که این موارد رو برای فروش قرار دادن. طبق قوانین سایت نمیشه اینجا اسم گفت. همون توی گوگل سرچ کنید "خرید battlechest" یا "خرید legion" براتون این سایتها رو میاره. بعد توی سایت بلیزارد یه قسمتی داره که این کدها رو وارد کنید.

قبل از اینکه بازی رو شروع کنم چه چیزهایی آماده کنم؟

اولین کار این هست که یکی رو پیدا کنید که شما رو RAF کنه. RAF مخفف recruid a friend هست که میتونید اینجا بطول کامل در موردش مطالعه کنید. Recruit A Friend - WoW

این سیستم هم برای شما و هم برای کسی که شما رو RAF میکنه مزایای بسیاری داره. مهمتریناش ایناس:

• وقتی با هم بازی کنید 3 برابر experience دریافت میکنید!
    • وقتی شما اولین ماه گیم تایم رو بزنید، به RAF کننده شما یک ماه تایم رایگان میده.
    • وقتی شما دومین ماه گیم تایم رو بزنید، RAF کننده شما بین چند تا pet و mount میتونی یکی رو به دلخواه جایزه بگیره!
    • به ازای هر 2 level که با هم level up کنید، شما میتونید 1 level به RAF کننده اتون اهدا کنید.
    • هر دو میتونید هر 30 دقیقه یک بار همدیگه رو summon کنید (برید پیش هم)
البته یه سری محدودیت داره، مثل اینکه مدت این مزایا 3 ماه هست و باید توی یک group باشید تا این سیستم فعال بشه، و توی محدوده 100 یاردی هم بمونید. همچنین grant level یعنی مورد 4 هم فقط توی همون realm که بودید قابل استفاده اس.

بخاطر اینکه انقدر فایده داره و بیشتر از همه بخاطر mount اش، تقریباً همه دنبال یکی هستن که RAF اش کنن. بخاطر همین یه سری پوئن دیگه هم RAF کننده شما معمولاً بهتون میده.. مثلا فلان مقدار گلد، یا فلان آیتم... ولی سعی کنید اینها رو ملاک قرار ندید و بیشترین فکرتون این باشه که RAF partner شما وقت آزادش با شما همخونی داشته باشه تا بتونید باهاش بازی کنید و level up رو از دست ندید. پس قبل از RAF خوب باهاش تایم هاتون رو چک کنید و با همدیگه هماهنگ کنید که چند تا کاراکتر میخواید level up کنید و اینا....

آیا کامپیوترم به اندازه کافی قوی هست؟ آیا نت مناسبی دارم؟

مورد دیگه ای که باید چک کنید این هست که آیا کامپیوترتون قادر به اجرای بازی هست یا خیر. کلاً wow سیستم و اینترنت خفنی نمیخواد. برای اینکه ببینید بازی رو میتونید اجرا کنید یا نه باید بازی رو بصورت رایگان بدون اینکه چیزی بخرید نصب کنید و برید توی بازی. تو این حالت تا level 20 میتونید بازی کنید. تو جاهای شلوغ که مثلا 3-40 نفر اطرافتون باشن نباید fps اتون زیر 30 بیاد یا latency اتون بالای 300 بره.

خب! الآن آماده ی بازی هستم. باید چکار کنم؟

اول باید یه اکانت battle.net بسازید و اپلیکیشنش رو دانلود کنید: http://eu.battle.net/en/app

بعد از اون باید خود کلاینت بازی رو بگیرید که حدود 30 گیگ هست. میتونید بزارید خود اپلیکیشن براتون دانلودش کنه. یا اینکه از یک دوستی بخواید براتون روی هارد بریزه. یا اینکه از سایتهای ایرانی که میفروشن بخرید. بعد باید محل بازی رو به اپلیکیشن بتل.نت بدید و برید توی بازی. ضمنا کد های لازم که خریدید رو هم از قسمت redeem code توی اپلیکیشن یا سایت وارد کنید تا براتون فعال بشه. حالا باید وارد بازی بشید و توی هر realm ای که میخواید کاراکترتون رو بسازید.

تو کدوم realm کاراکتر بسازم؟ ایرانی ها کجا بیشتر هستن؟

در ابتدا بگم که ایرانی ها بیشتر از همه جا در سرورهای اروپا بازی میکنن، چون به ایران نزدیکتره و پینگ بهتری داره. اکثرا در kazzak سمت هورد هستن. توی Silvermoon و Ravencrest هم سمت الاینس هستن. بصورت پراکنده تو ریلم های دیگه مثل Outland هم هستن البته.
ریلم ها از چند نظر دسته بندی میشن:

• زبان. که معمولا ریلم هایی که زبان انگلیسی هستن رو انتخاب میکنیم.
    • PvE یا PvP. این دو کلمه مخفف Player versus Environment و Player versus Player هستن. توی wow دو faction داریم به نامهای Horde و Alliance. که یطورایی دشمن همدیگه حساب میشن. تو ریلم های PvP در دنیای بازی هر جا که برید میتونید با پلیرهای فکشن مقابل مبارزه کنید، اونها هم همینطور. این به این معنی هست که هرجا برید با پلیرهای فکشن مقابل درگیر میشید. در ریلم های PvE تا وقتی نخواید میتونید از درگیر شدن با فکشن مقابل خودداری کنید. به اصطلاح بصورت دیفالت PvP flag اتون خاموش هست.
    • RP یا Normal. در ریلم های RP مخفف Role-Playing خیلی پلیرها قالب کاراکترشون رو به خودشون میگیرن. یعنی طوری رفتار میکنن که انگار واقعاً مثلاً یک جادوگر الف هستن و با همه اون شکلی صحبت میکنن! البته تو همه ریلم ها بعضیا این کار رو میکنن و توی ریلم های RP خیلی بیشتره.
موارد دیگه ای مثل جمعیت و بالانس بودن فکشن ها و ... هم توی انتخاب ریلم موثره که بیشتر این فاکتور ها رو میتونید از این سایت دنبال کنید: realmpop.com

هر گونه بحث در مورد سرور های کرک حتی سرور های کرک Warlord of Draenor و قبل از آن در این تاپیک ممنوع هست و با افراد خاطی به شدت برخورد خواهد شد.

آخرین ویرایش:
سلام...من یه چند وقته اینترنتم کلا مشکل داره نمیدونم چشه ....فکر کنم تو سرورای خارجی نمیتونم اصلا بازی کنم...
میخواستم ببینم این سرور های ایران قضیش چجوریه میشه راحت بازی کرد یا نه؟ پینگ ایران باید پایین تر باشه دیگه ...من از این قضیه چیزی نمیدونم کسی میدونه بهم بگه
میخوام wow با aion رو اگه سرور ایران خوبه و لگ نداره بازی کنم
ممنون

آخرین ویرایش:
داداش هر دوتاش کشکه.(اینو خودم نمیگم کسی میگه که چند سال پلی کرده...)
مهم همون نت خودته.با سروری که پلی میکنی.

آره خودمم به این پی بردم. شما چه نتی رو توصیه می کنی ؟ دو نفریم که فقط و فقط میخوایم یک نت جدا بگیریم که مخصوص wow هستش. * 512 wimax irancell رو تست کردیم 220 ms میداد ولی دلچسب نبود. چی بگیرم ردیف میشه ؟

آره خودمم به این پی بردم. شما چه نتی رو توصیه می کنی ؟ دو نفریم که فقط و فقط میخوایم یک نت جدا بگیریم که مخصوص wow هستش. * 512 wimax irancell رو تست کردیم 220 ms میداد ولی دلچسب نبود. چی بگیرم ردیف میشه ؟

داداشه گلم خودت میگی ایرانسل وایمکس که اشغالترین نت برای ما ایرانی هاست.رفیق خودم ی وایمکس دو مگ گرفته بود که کار 512 یه شرکت واسش کار میکرد.
به نظر من زیاد جالب نیست که وایمکس بگیری.ولی اگه در مورد ADSL میخوای نظر بدم من بهت میگم همشون خوبه چون من میگم شاتل خوبه چون شاتل دارم ولی اونی که پارسانلاین داره میگه این خوبه پس بهتر خودت شماره هاشو از مخابرات بگیری بعد خودت قشنگ تحقیق کنی.
از کسی نظر خواهی در مورد ADSL نکن.چون هر کی یه چیز میگه.میتونی از کسای دیگه هم پرسو جو کنی.(اونوقته که به حرفه من میرسی.)
خودت برو شمارشو جور کن بعد خودت تحقیق کن.اول از همه خدماتشه.پهنای باند.بهتر 512 کمتر نگیری که اصلا به درد نمیخوره اونم الان.

تا یه زمانی که نت درست بود (timeout نداشتیم مثلا) خیلی هم یه برنامه مثل Battleping جواب میداد.الان خیلی وقت هست که خودم استفاده نکردم دیگه خبر ندارم.
من یادمه حتی FL تکتک باس هارو خودم با BP بودم و زدیم.تقریبا اکثر کسایی که میشناختم هم استفاده میکردن و راضی بودن.

درود
دوستان با تجربه ممنون میشم من رو کمک کنید و بگید آیا برای خریدن بازی که کامل باشه و نیاز به هیچ دانلودی نداشته باشه این پکیج زیر کامل هست یا نه ؟

1. wow - warcraft
  2. wow burning crusade
  3. wow wrath of the lich king
  4. wow updater patch 3.0.0 to 3.3.5a
  5. wow patch 4.0.6 cataclysm

من برای خرید بازی سرچ کردم گویا این از همه کامل تر بود ممنون میشم پاسخ بدید.

سوال آخرمم هم : وقتی بازی رو روی هارد بریزم و بعدش سی دی کی بازی رو بخرم واسه بازی تو خود سرور بلیزارد مشکلی ایجاد نمیکنه ؟

پیشاپیش ممنون از اینکه مشکل من رو حل میکنید

درود
دوستان با تجربه ممنون میشم من رو کمک کنید و بگید آیا برای خریدن بازی که کامل باشه و نیاز به هیچ دانلودی نداشته باشه این پکیج زیر کامل هست یا نه ؟

1. wow - warcraft
  2. wow burning crusade
  3. wow wrath of the lich king
  4. wow updater patch 3.0.0 to 3.3.5a
  5. wow patch 4.0.6 cataclysm

من برای خرید بازی سرچ کردم گویا این از همه کامل تر بود ممنون میشم پاسخ بدید.

سوال آخرمم هم : وقتی بازی رو روی هارد بریزم و بعدش سی دی کی بازی رو بخرم واسه بازی تو خود سرور بلیزارد مشکلی ایجاد نمیکنه ؟

پیشاپیش ممنون از اینکه مشکل من رو حل میکنید
شما این 1 تا 5 که نوشتی پچ های مختلف بازیه، واسه خریدن و نصب بازی 2 حالت میتونی انجام بدی، یا میتونی بری از کسی که بازی رو کامل داره و الان داره توی بلیزارد بازی می کنه روی هارد بگیری، حجم بازی حدود 23 گیگ هست که روی DVD تعداد زیاد میشه روی هارد بهتره. یا اینکه فقط DVD های نصب World of Warraft : Cataclysm رو بگیری، در این صورت تا پچ 4.0.1 نصب میشه، اونوقت باید تا 4.3 رو آپدیت کنی، که این روش واسه اونایی بهتره که اینترنت 1 مگ به بالا دارن چون از پچ 4.0.1 تا 4.3 حدود 10 گیگ دانلود می کنه.
بهتره همون هارد ببری یه جا بگیری. گیم نتی، رفیقی، چیزی.
سوال دومت هم اگر بازی رو از جایی بگیری که واسه بازی توی بلیزارد باشه مشکلی نداره، ولی بازی رو از کسی نگیر که سرور مجانی بازی می کنه، اونا پچشون فرق داره اونوقت بازم مجبور میشی اون 10 گیگ رو دوباره دانلود کنی. مطمئن شو که طرف داره بلیزارد بازی می کنه.
CD-Keyهارو هم به ترتیب باید بگیری و وارد اکانت کنی، اول اکانت میسازی، بعد Battle Chest رو میگیری که شامل World of Warcraft و Burning Crusade هست تا لول 70، بعد باید Lich King رو بگیری که تا لول 80 باز میشه و بعد هم Cataclysm که تا لول 85 میشه. کلا یه پک هست مال کریسمس بود فکر کنم هنوز داشته باشن فروشنده ها، تخفیف خوبی داده بود بلیزارد، روی هم 100 تومن بود.

شما این 1 تا 5 که نوشتی پچ های مختلف بازیه، واسه خریدن و نصب بازی 2 حالت میتونی انجام بدی، یا میتونی بری از کسی که بازی رو کامل داره و الان داره توی بلیزارد بازی می کنه روی هارد بگیری، حجم بازی حدود 23 گیگ هست که روی DVD تعداد زیاد میشه روی هارد بهتره. یا اینکه فقط DVD های نصب World of Warraft : Cataclysm رو بگیری، در این صورت تا پچ 4.0.1 نصب میشه، اونوقت باید تا 4.3 رو آپدیت کنی، که این روش واسه اونایی بهتره که اینترنت 1 مگ به بالا دارن چون از پچ 4.0.1 تا 4.3 حدود 10 گیگ دانلود می کنه.
بهتره همون هارد ببری یه جا بگیری. گیم نتی، رفیقی، چیزی.
سوال دومت هم اگر بازی رو از جایی بگیری که واسه بازی توی بلیزارد باشه مشکلی نداره، ولی بازی رو از کسی نگیر که سرور مجانی بازی می کنه، اونا پچشون فرق داره اونوقت بازم مجبور میشی اون 10 گیگ رو دوباره دانلود کنی. مطمئن شو که طرف داره بلیزارد بازی می کنه.
CD-Keyهارو هم به ترتیب باید بگیری و وارد اکانت کنی، اول اکانت میسازی، بعد Battle Chest رو میگیری که شامل World of Warcraft و Burning Crusade هست تا لول 70، بعد باید Lich King رو بگیری که تا لول 80 باز میشه و بعد هم Cataclysm که تا لول 85 میشه. کلا یه پک هست مال کریسمس بود فکر کنم هنوز داشته باشن فروشنده ها، تخفیف خوبی داده بود بلیزارد، روی هم 100 تومن بود.

ممنون دوست خوبم . والا اون 5 تا رو که گذاشتم برای یه فروشگاهیه که داره میفروشه و مثل اینکه برای بازی در بلیزارد هم هست . 6 تا دی وی دی و 25 گیگ . با توجه به این که لینک گذاشتن فروشگاه ها ممنوعه من براتون لینک محصول رو تو پروفایلتون میذارم یه نگاه بکنید .

الان برای گرفتن سی دی کی ها اصلا مشکلی ندارم اون رو سراغ دارم که جمعش همونطور که گفتید 100 تومنه فقط الان نیاز به خود بازی دارم .

آیا تو تهران جایی رو دوستان سراغ دارن بازی رو بتونم کامل تا نسخه آخرش بگیرم از جایی ؟

برو سراغ گیم نت هایی که بلیزارد توش بازی می کنن. مثل سایبرگ.

مرسی . از گیم نت راه ابریشم تو ونک گرفتم .

//

با اجازتون چنتا سوال داشتم :

1-دوستان به نظرتون بهترین realm برای شروع کردن کدومه ؟ (در کل فرقشون چیه ؟)

2-چه نژاد و کلاسی رو برای یه تازه کار پیشنهاد میکنید ؟

3-این quest ها اکثرشون اصلا نشونه ای تو مپ نداره و خودت باید بفهمی چی میگه ! واسه اینم اگه نظری دارید ممنون میشم بگید . دستتون پیشاپیش درد نکنه

- یه پیشنهاد هم داشتم که خیلی خوب میشد اگه پست اول تاپیک ادیت میشد و لینک پست دوستانی که اکثر سوال های تازه کار هارو جواب میدن توش باشه !

آخرین ویرایش:
با اجازتون چنتا سوال داشتم :
1-دوستان به نظرتون بهترین realm برای شروع کردن کدومه ؟ (در کل فرقشون چیه ؟)
2-چه نژاد و کلاسی رو برای یه تازه کار پیشنهاد میکنید ؟
3-این quest ها اکثرشون اصلا نشونه ای تو مپ نداره و خودت باید بفهمی چی میگه ! واسه اینم اگه نظری دارید ممنون میشم بگید . دستتون پیشاپیش درد نکنه

- یه پیشنهاد هم داشتم که خیلی خوب میشد اگه پست اول تاپیک ادیت میشد و لینک پست دوستانی که اکثر سوال های تازه کار هارو جواب میدن توش باشه !
1 - Realm ها در واقع از نظر بازی که فرقی با هم ندارن، فقط از نظر جمعیت فرق دارن. هر چی جمعیت بیشتر باشه، آیتم توی Auction House بیشتره و گیلد و کلا Raid راحت تر پیدا میشه. الان که کلا Player های بلیزارد خیلی نسبت به چند سال گذشته کمتر شده (تقریبا 4 میلیون کم شده) یه سری Realm ها به قول معروف متروک شده. من پیشنهادم اینه که اگه Horde میخوای باشی Kazzak و اگه Alliance میخوای باشی Ravencrest یا Auchindoun که هم اینجاها ایرانی بیشتره میتونن کمکت کنن هم جمعیتشون زیاده و به نفعت میشه در آخر.

2 - من که خودم Horde هستم و همیشه بودم :d اصلا نمیتونم Alliance بهت پیشنهاد کنم، نژاد فرق زیادی نمیکنه چون لول 85 که میشی مهم آیتم هاییه که میبندی نه نژادت. با هر کدوم حال می کنی بردار، مثلا من Tauren دوست دارم. سعی کن با همه نژاد ها یه 10 لول بازی کنی ببینی با Style کدومشون حال می کنی.
در مورد کلاس هم باید کلا همه رو بازی کنی تا دستت بیاد. فکر این نباش که الان یه کلاسی برداری و تا آخر همون باشی چون حتی اگه به لول 85 هم برسی واسه اینکه جلوی بقیه کلاس ها بازی کنی (مثل دوئل کردن یا Battleground ها) باید اسپل های کلاس های دیگه رو هم بلد باشی تا بدونی چطوری جلوش بازی کنی. اما اگه دنبال یه کلاسی هستی که Level Up آسونی داشته باشه و واسه شروع اذیت نشی و از بازی زده نشی، Paladin و Druid خوبن، Hunter و Warlock خیلی خوبن واسه Level Up چون Pet دارن. اما از اون طرف Warrior و Priest سختن ولی کلاس های تاپ بازین. Rogue چون مخفی میشه و خیلی راحت میتونه فرار کنه واسه level up خوبه، Mage خیلی آسیب پذیره چون Armor کمی داره اما Spell هاش مهارت میخواد، Shaman هم چون کار کردن با Totem هاش واسه یه تازه وارد سخته پیشنهاد نمی کنم. در کل فکر کنم Hunter یا Paladin واسه شروع برات عالی باشه، اما بازم میگم اگه حوصله داری هر 9 تا کلاس رو تا لول 20، 30 ببر تا ببینی کدوم برات بهتره.
واسه Level Up هم بهت پیشنهاد می کنم کوئست بزنی، خیلی ها ممکنه بهت بگن با Dungeon لول آپ کن، ولی از من داشته باش که لذت کوئست زدن واسه یه تازه وارد خیلی بیشتره.

3 - واسه اینم شما باید Addon دانلود کنی واسه بازی، یه سری اضافات هستن که روی بازی نصب میشن و کمک می کنن. یه راهنمای کوئست بگیری بهت میگه رو نقشه کجا باید بری، چی کار باید بکنی و به کی تحویل بدی. Carbonite - Map & Minimap - World of Warcraft Addons - Curse این Addon رو دانلود کن بعد که Unzip کردی فولدرش رو کپی کن توی Interface/Addons

آخرین ویرایش:
سلام
کسی میدونهBeta Character Copy چیه که توی اکانت کسایی که MoP دارن اومده؟
اگر مثل PTR باشه می تونی کاراکتر هایی که توی اکانت اصلی داری، با تمامی بند و بساطی در حال حاضر روش هست رو توی سرور بتا کپی کنی.

سلام
راستش من دوست دارم این بازی رو شروع کنم به بازی کردن
باید چیکارا کنم . یک نسخه هم دارم از بازی که حدود 38 گیگی میشه اپدیت شدس. فقط طریقه اتصال به یک سرور مجانی رو نمیدونم چجوریاس

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or