World of Warcraft: The War Within

از تاریخ 29 مرداد ماه سال 1403 این تاپیک مختص به اکسپنشن ست The War Within در سرور های آفیشال بیلیزارد خواهد بود.
=============================================================

راهنمای اولیه بازی برای کمک به تازه وارد ها با تشکر از کاربر musketeer

بازی کردن در بلیزارد چقدر هزینه داره؟

برای بازی کردن در بلیزارد در حالت معمول شما باید 2 آیتم زیر رو در ابتدا خریداری کنید:

• Battlechest:: که شامل کلیه اکسپنشن ها تا یکی مونده به آخری و همینطور 30 روز تایم بازی میشه. قیمتش حدود 15 یورو هست
  • آخرین اکسپنشن: که در حال حاضر legion هست. معمولا حدود 40 یورو هست قیمتش
  • برای ادامه دادن به بازی باید اشتراک ماهیانه بازی رو هم بگیرید. که 2روش معمول داره. یکی اینکه گیم تایم های 2 ماهه بخرید، حدود 20 یورو هست قیمتشون یا اینکه گلد داخل بازی بدید و wowtoken بگیرید. که قیمتش رو میتونید همیشه از سایت wowtoken.info چک کنید.
آیا گلد در آوردن و خریدن گیم تایم با گلد وقت خیلی زیادی میبره؟

واقعاً نمیشه گفت. به هر کس بستگی داره که از چه روشی گلد در میاره. بعضیا از auction house خیلی راحت گلد در میارن، بعضیا میرن فارم میکنن و گلد در میارن، بعضیا instance های قدیمی رو میزنن... بطور خلاصه فقط میشه گفت که کاملاً شدنیه، ولی باید یک مقداری زمان بزارید براش.

از کجا بخرم؟ کردیت کارت ندارم.

خیلی سایت های ایرانی هستن که این موارد رو برای فروش قرار دادن. طبق قوانین سایت نمیشه اینجا اسم گفت. همون توی گوگل سرچ کنید "خرید battlechest" یا "خرید legion" براتون این سایتها رو میاره. بعد توی سایت بلیزارد یه قسمتی داره که این کدها رو وارد کنید.

قبل از اینکه بازی رو شروع کنم چه چیزهایی آماده کنم؟

اولین کار این هست که یکی رو پیدا کنید که شما رو RAF کنه. RAF مخفف recruid a friend هست که میتونید اینجا بطول کامل در موردش مطالعه کنید. Recruit A Friend - WoW

این سیستم هم برای شما و هم برای کسی که شما رو RAF میکنه مزایای بسیاری داره. مهمتریناش ایناس:

• وقتی با هم بازی کنید 3 برابر experience دریافت میکنید!
    • وقتی شما اولین ماه گیم تایم رو بزنید، به RAF کننده شما یک ماه تایم رایگان میده.
    • وقتی شما دومین ماه گیم تایم رو بزنید، RAF کننده شما بین چند تا pet و mount میتونی یکی رو به دلخواه جایزه بگیره!
    • به ازای هر 2 level که با هم level up کنید، شما میتونید 1 level به RAF کننده اتون اهدا کنید.
    • هر دو میتونید هر 30 دقیقه یک بار همدیگه رو summon کنید (برید پیش هم)
البته یه سری محدودیت داره، مثل اینکه مدت این مزایا 3 ماه هست و باید توی یک group باشید تا این سیستم فعال بشه، و توی محدوده 100 یاردی هم بمونید. همچنین grant level یعنی مورد 4 هم فقط توی همون realm که بودید قابل استفاده اس.

بخاطر اینکه انقدر فایده داره و بیشتر از همه بخاطر mount اش، تقریباً همه دنبال یکی هستن که RAF اش کنن. بخاطر همین یه سری پوئن دیگه هم RAF کننده شما معمولاً بهتون میده.. مثلا فلان مقدار گلد، یا فلان آیتم... ولی سعی کنید اینها رو ملاک قرار ندید و بیشترین فکرتون این باشه که RAF partner شما وقت آزادش با شما همخونی داشته باشه تا بتونید باهاش بازی کنید و level up رو از دست ندید. پس قبل از RAF خوب باهاش تایم هاتون رو چک کنید و با همدیگه هماهنگ کنید که چند تا کاراکتر میخواید level up کنید و اینا....

آیا کامپیوترم به اندازه کافی قوی هست؟ آیا نت مناسبی دارم؟

مورد دیگه ای که باید چک کنید این هست که آیا کامپیوترتون قادر به اجرای بازی هست یا خیر. کلاً wow سیستم و اینترنت خفنی نمیخواد. برای اینکه ببینید بازی رو میتونید اجرا کنید یا نه باید بازی رو بصورت رایگان بدون اینکه چیزی بخرید نصب کنید و برید توی بازی. تو این حالت تا level 20 میتونید بازی کنید. تو جاهای شلوغ که مثلا 3-40 نفر اطرافتون باشن نباید fps اتون زیر 30 بیاد یا latency اتون بالای 300 بره.

خب! الآن آماده ی بازی هستم. باید چکار کنم؟

اول باید یه اکانت battle.net بسازید و اپلیکیشنش رو دانلود کنید: http://eu.battle.net/en/app

بعد از اون باید خود کلاینت بازی رو بگیرید که حدود 30 گیگ هست. میتونید بزارید خود اپلیکیشن براتون دانلودش کنه. یا اینکه از یک دوستی بخواید براتون روی هارد بریزه. یا اینکه از سایتهای ایرانی که میفروشن بخرید. بعد باید محل بازی رو به اپلیکیشن بتل.نت بدید و برید توی بازی. ضمنا کد های لازم که خریدید رو هم از قسمت redeem code توی اپلیکیشن یا سایت وارد کنید تا براتون فعال بشه. حالا باید وارد بازی بشید و توی هر realm ای که میخواید کاراکترتون رو بسازید.

تو کدوم realm کاراکتر بسازم؟ ایرانی ها کجا بیشتر هستن؟

در ابتدا بگم که ایرانی ها بیشتر از همه جا در سرورهای اروپا بازی میکنن، چون به ایران نزدیکتره و پینگ بهتری داره. اکثرا در kazzak سمت هورد هستن. توی Silvermoon و Ravencrest هم سمت الاینس هستن. بصورت پراکنده تو ریلم های دیگه مثل Outland هم هستن البته.
ریلم ها از چند نظر دسته بندی میشن:

• زبان. که معمولا ریلم هایی که زبان انگلیسی هستن رو انتخاب میکنیم.
    • PvE یا PvP. این دو کلمه مخفف Player versus Environment و Player versus Player هستن. توی wow دو faction داریم به نامهای Horde و Alliance. که یطورایی دشمن همدیگه حساب میشن. تو ریلم های PvP در دنیای بازی هر جا که برید میتونید با پلیرهای فکشن مقابل مبارزه کنید، اونها هم همینطور. این به این معنی هست که هرجا برید با پلیرهای فکشن مقابل درگیر میشید. در ریلم های PvE تا وقتی نخواید میتونید از درگیر شدن با فکشن مقابل خودداری کنید. به اصطلاح بصورت دیفالت PvP flag اتون خاموش هست.
    • RP یا Normal. در ریلم های RP مخفف Role-Playing خیلی پلیرها قالب کاراکترشون رو به خودشون میگیرن. یعنی طوری رفتار میکنن که انگار واقعاً مثلاً یک جادوگر الف هستن و با همه اون شکلی صحبت میکنن! البته تو همه ریلم ها بعضیا این کار رو میکنن و توی ریلم های RP خیلی بیشتره.
موارد دیگه ای مثل جمعیت و بالانس بودن فکشن ها و ... هم توی انتخاب ریلم موثره که بیشتر این فاکتور ها رو میتونید از این سایت دنبال کنید: realmpop.com

هر گونه بحث در مورد سرور های کرک حتی سرور های کرک Warlord of Draenor و قبل از آن در این تاپیک ممنوع هست و با افراد خاطی به شدت برخورد خواهد شد.

آخرین ویرایش:
اگه فراست مین کمک خواستی در خدمتیم b-)

کسی زیاد enh شمن نمی سازه چرا ؟
چون الان خز ترین کلاس هانتره و برا به دست اوردن گیر باید با هاشون رقابت کنی اما اگه resto/ele باشی گیر دروپ شه احتمال این که بهت برسه خیلی بیشتره
وقتی ست resto رو جمع کنی تقریبا نصف ست ele اتم جمع میشه در نتیجه با یه تیر 2 تا نشون میزنی
کلاس کاری هیلر یه درجه بالاتر از dps اه واسه همین بیشتر resto می سازن (با عرض پوزش ازdps های عزیز:) )

اگه فراست مین کمک خواستی در خدمتیم b-)

چون الان خز ترین کلاس هانتره و برا به دست اوردن گیر باید با هاشون رقابت کنی اما اگه resto/ele باشی گیر دروپ شه احتمال این که بهت برسه خیلی بیشتره
وقتی ست resto رو جمع کنی تقریبا نصف ست ele اتم جمع میشه در نتیجه با یه تیر 2 تا نشون میزنی
کلاس کاری هیلر یه درجه بالاتر از dps اه واسه همین بیشتر resto می سازن (با عرض پوزش ازdps های عزیز:) )

اگر بشه روی کلاس اسم خز گذاشت همون شامنه.. به هر حال گیر اصلی، tier set ها هستن که از وندور مربوطه باید تهیه بشه. میمونه وپن که شامن 2H نیست، هانترم one hander نمیدن. میمونه یه بک، ویست، ترینکت، رینگ و نک، که باز بیشترش از وندورهای JP/VP و وندور Avengers of Hy'jal میشه خرید. تنها مساله ای که همرو کلافه میکنه توکن های شولدر و هد هست که خب اگر کسی باید شکایتی داشته باشه DK, Mage, Druid و Rogue ـه که تنها 4 کلاسی هستن که سر 1 توکن دعوا دارن. من باید داد و بیداد کنم که گیلد ما 2 تا mage، 2 تا Druid و 2 تا DK داره و بگم آخ سخته آیتم جمع کردن و فلان. که تازه اونم سخت نبوده حالا ما سیستم توزیع خیلی تاپی نداشتیم اما اوضاع همه خوبه،حتی بیشتر بچه ها OS هم گیر شدن با آیتم لول 370+.

کلاسی به اسم خــــــــــــــــز نداریم، همه کلاس ها به قدر کفایت پلیر اکتیو داره. شما مشکلاتتون رو تو ستاپتون جستجو کنید. :دی

در مورد مشکل این توکن نگو که دلم داغه هر دفه میریم نمی دونم یه میج از خدا بی خبر:| از کجا پیدا میشه این توکن رو میبره اخرین شاهکار هم همین 2 هفته پیش بود رول زدم 98 داشتم بال در می اوردم رول زد 100
مینم dk اه
اره تا بخوای همه گیر هارو از وندور بخری ملت ته دیگشم خوردن :d اگه قرار باشه همه گیر هارو از وندور بخری پیر میشی :دی و از بقیه هم عقب می مونی البته دلیل اصلی همون قوی بودن resto اه !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

والا شاید تعرف شما از خز با تعریف من فرق می کنه :p ولی خدایش جدیدا هانتر خیلی زیاد شده مخصوصا بین ایرانی ها 5تا از رفقای خودم مینشون رو عوض کردن هانتر شدن یارو یه عمر پرایست بازی می کرده الان هانر باز شده یا شمن رستو بوده الان مینش هانتره مثله پالا اه زمان lk شده

الان داره واسه من یه چیزی دانلود میشه یعنی همون چیزیه که من دارم فکر می کنم ؟؟؟؟؟؟

هانتر که بدونه شک خیلی زیاده، ولی با اینهمه من مشکلی ندارم گیلد ما هانتر داره ولی کسی بازی نمیکنه باهاش سره Gear مشکلی ندارم اصلا، هیچ هانتریم تا حالا گیر منو بر نداشته یه DK دو بار Axe منو برد!هیلینگ چون اعصابه بیشتری میخواد، فشار روشون زیاده کلاس کاریشون بالاتره و چون ما لگم داریم مثله هلو، فشار بیشتر میشه.
کلاسی به اسم خــــــــــــــــز نداریم، همه کلاس ها به قدر کفایت پلیر اکتیو داره. شما مشکلاتتون رو تو ستاپتون جستجو کنید. :دی
Druid بیشتر از قدره کفایته ولی :دی همه جا هستن این Druidـا :دی
در مورد مشکل این توکن نگو که دلم داغه هر دفه میریم نمی دونم یه میج از خدا بی خبر:| از کجا پیدا میشه این توکن رو میبره اخرین شاهکار هم همین 2 هفته پیش بود رول زدم 98 داشتم بال در می اوردم رول زد 100
مینم dk اه
اره تا بخوای همه گیر هارو از وندور بخری ملت ته دیگشم خوردن :d اگه قرار باشه همه گیر هارو از وندور بخری پیر میشی :دی و از بقیه هم عقب می مونی البته دلیل اصلی همون قوی بودن resto اه !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

والا شاید تعرف شما از خز با تعریف من فرق می کنه :p ولی خدایش جدیدا هانتر خیلی زیاد شده مخصوصا بین ایرانی ها 5تا از رفقای خودم مینشون رو عوض کردن هانتر شدن یارو یه عمر پرایست بازی می کرده الان هانر باز شده یا شمن رستو بوده الان مینش هانتره مثله پالا اه زمان lk شده

الان داره واسه من یه چیزی دانلود میشه یعنی همون چیزیه که من دارم فکر می کنم ؟؟؟؟؟؟
فک کنم چون بازی کردن با هانتر آسون تره و DPS بالایی هم داره، بدون اینکه مثه شامان totem sweep کنی هر 5.5 ثانیه :دی پدرت در بیاد اگه یه لگ بده :دی
نه، اون نیست، دو - سه هفته دیگه میاد اون.

Monk
  • As a Monk you can heal competitively without ever having to target a friendly player.
  • Monks will be similar to how a Discipline Priest can heal or cast Smite.
  • Roll may cost mana and have a cooldown once you're in healer stance.
  • There's a talent that changes roll into a different ability that heals and does damage to targets you "roll" through, which makes it interesting for the healer Monk.
  • Balancing a non mana using healer would be too hard, so Monks are going to use mana to heal.
  • All Monks (DPS, Tank and Healer) will use the "dual combo point" resource (Force).
  • Monk tanks will choose between using two different types of mechanics through Dark and Light. For example, Dark may be an absorption shield which is larger depending on how many Force you consume. And Light may be increased avoidance. You can build up and store Dark for a big shield when you need it, or if you don't really need much self-survivability you then you can just spend your Dark Force on DPS instead.
  • The Brewmaster also has drinks as short-term buffs, which restore Light or Dark Force, Chi etc.
  • All Monks will use similar stances and styles, but there will be slight variation across the races.
:d

Warlock

• New pet models are not coming anytime soon.
  • Pets will be untied from the spec and become a utility choice.
  • Grimoire of Supremacy allows you to upgrade your Felguard into a Wrathguard.
  • Pet Twisting for Demonology will be eliminated.
  • Each spec may get a different version of Demon Soul.
  • Soul Shards are passively regenerated out of combat. (1 per 45 sec), or by Drain Soul, even when you don't kill the target.
  • Soulstone will indeed get a 40yd range in 4.3.
  • With Kil'jaeden cunning, if currently a spell requires movement to cancel it then once movement happen the cast time will be reduced to half speed for the rest of the cast. This is even if you immediately stop moving.
  • A system that allows you to refresh Corruption, UA or Bane of Agony up to 6 seconds before the DoT falls off without clipping any ticks has been created.
  • Casting Incinerate on an immolated target builds up Infernal Embers, which increase the power of your next single Conflagrate or Soul Fire by 10% each. That ability uses all of the embers you have. As you generate more and more embers, your character slowly ignites, until you're basically a walking torch. Infernal Embers currently have no cap, but we'll likely add one before Mists ships.
  • Malefic Grasp replaces Shadow Bolt for Affliction. It is a channeled nuke which increases the damage of your DoTs on the target by increasing their tick rate by 100%.
  • Soulburn has a 15 second cooldown, but each ability can only be soulburned once a minute. New Soulburn abilities such as Soulburn: Curse - your Curses apply to all targets within Y yards of the target, will be added.
  • Shadowbolt is base Level 1 ability, transforms at Level 40 dependant on spec. Malefic Grasp for Affliction, Incinerate for Destruction & Demonic Slash for Demonology (Whilst in Metamorphasis).
:(

پ.ن: چند صفحه قبل بحث legendary item بود و محرومیت rogue :d :

یک عدد rogue با legendary daggers

آخرین ویرایش:
بخوای به roll زدن و این حرفا توجه کنی که کلا بازی نکنی بهتره.
enh به خاطر rotation تقریبا سخت DPS ـش خیلی کم بازی میشه. خیلی باید روش تمرین بشه تا بتونه dps معقولی بده.

به یک عدد شمن برای دریافت Tokenها نیازمندیم.
الان شمن Guild واسه هفتاد پشتش Token گرفته.ms os os2 ,os5 با Enchant ـه متفاوت.os6با Reforge متفاوت و ... .

نه که شما نگرفتی مسعود جان :دی
من کلا دو بار Drop شده واسم Token . که یکیش واسه MS یکیش هم واسه OS .
واسه شما که فک کنم یه 7 8 باری Drop شده باشه تا الان :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or