World of Warcraft: The War Within

از تاریخ 29 مرداد ماه سال 1403 این تاپیک مختص به اکسپنشن ست The War Within در سرور های آفیشال بیلیزارد خواهد بود.
=============================================================

راهنمای اولیه بازی برای کمک به تازه وارد ها با تشکر از کاربر musketeer

بازی کردن در بلیزارد چقدر هزینه داره؟

برای بازی کردن در بلیزارد در حالت معمول شما باید 2 آیتم زیر رو در ابتدا خریداری کنید:

• Battlechest:: که شامل کلیه اکسپنشن ها تا یکی مونده به آخری و همینطور 30 روز تایم بازی میشه. قیمتش حدود 15 یورو هست
  • آخرین اکسپنشن: که در حال حاضر legion هست. معمولا حدود 40 یورو هست قیمتش
  • برای ادامه دادن به بازی باید اشتراک ماهیانه بازی رو هم بگیرید. که 2روش معمول داره. یکی اینکه گیم تایم های 2 ماهه بخرید، حدود 20 یورو هست قیمتشون یا اینکه گلد داخل بازی بدید و wowtoken بگیرید. که قیمتش رو میتونید همیشه از سایت wowtoken.info چک کنید.
آیا گلد در آوردن و خریدن گیم تایم با گلد وقت خیلی زیادی میبره؟

واقعاً نمیشه گفت. به هر کس بستگی داره که از چه روشی گلد در میاره. بعضیا از auction house خیلی راحت گلد در میارن، بعضیا میرن فارم میکنن و گلد در میارن، بعضیا instance های قدیمی رو میزنن... بطور خلاصه فقط میشه گفت که کاملاً شدنیه، ولی باید یک مقداری زمان بزارید براش.

از کجا بخرم؟ کردیت کارت ندارم.

خیلی سایت های ایرانی هستن که این موارد رو برای فروش قرار دادن. طبق قوانین سایت نمیشه اینجا اسم گفت. همون توی گوگل سرچ کنید "خرید battlechest" یا "خرید legion" براتون این سایتها رو میاره. بعد توی سایت بلیزارد یه قسمتی داره که این کدها رو وارد کنید.

قبل از اینکه بازی رو شروع کنم چه چیزهایی آماده کنم؟

اولین کار این هست که یکی رو پیدا کنید که شما رو RAF کنه. RAF مخفف recruid a friend هست که میتونید اینجا بطول کامل در موردش مطالعه کنید. Recruit A Friend - WoW

این سیستم هم برای شما و هم برای کسی که شما رو RAF میکنه مزایای بسیاری داره. مهمتریناش ایناس:

• وقتی با هم بازی کنید 3 برابر experience دریافت میکنید!
    • وقتی شما اولین ماه گیم تایم رو بزنید، به RAF کننده شما یک ماه تایم رایگان میده.
    • وقتی شما دومین ماه گیم تایم رو بزنید، RAF کننده شما بین چند تا pet و mount میتونی یکی رو به دلخواه جایزه بگیره!
    • به ازای هر 2 level که با هم level up کنید، شما میتونید 1 level به RAF کننده اتون اهدا کنید.
    • هر دو میتونید هر 30 دقیقه یک بار همدیگه رو summon کنید (برید پیش هم)
البته یه سری محدودیت داره، مثل اینکه مدت این مزایا 3 ماه هست و باید توی یک group باشید تا این سیستم فعال بشه، و توی محدوده 100 یاردی هم بمونید. همچنین grant level یعنی مورد 4 هم فقط توی همون realm که بودید قابل استفاده اس.

بخاطر اینکه انقدر فایده داره و بیشتر از همه بخاطر mount اش، تقریباً همه دنبال یکی هستن که RAF اش کنن. بخاطر همین یه سری پوئن دیگه هم RAF کننده شما معمولاً بهتون میده.. مثلا فلان مقدار گلد، یا فلان آیتم... ولی سعی کنید اینها رو ملاک قرار ندید و بیشترین فکرتون این باشه که RAF partner شما وقت آزادش با شما همخونی داشته باشه تا بتونید باهاش بازی کنید و level up رو از دست ندید. پس قبل از RAF خوب باهاش تایم هاتون رو چک کنید و با همدیگه هماهنگ کنید که چند تا کاراکتر میخواید level up کنید و اینا....

آیا کامپیوترم به اندازه کافی قوی هست؟ آیا نت مناسبی دارم؟

مورد دیگه ای که باید چک کنید این هست که آیا کامپیوترتون قادر به اجرای بازی هست یا خیر. کلاً wow سیستم و اینترنت خفنی نمیخواد. برای اینکه ببینید بازی رو میتونید اجرا کنید یا نه باید بازی رو بصورت رایگان بدون اینکه چیزی بخرید نصب کنید و برید توی بازی. تو این حالت تا level 20 میتونید بازی کنید. تو جاهای شلوغ که مثلا 3-40 نفر اطرافتون باشن نباید fps اتون زیر 30 بیاد یا latency اتون بالای 300 بره.

خب! الآن آماده ی بازی هستم. باید چکار کنم؟

اول باید یه اکانت battle.net بسازید و اپلیکیشنش رو دانلود کنید: http://eu.battle.net/en/app

بعد از اون باید خود کلاینت بازی رو بگیرید که حدود 30 گیگ هست. میتونید بزارید خود اپلیکیشن براتون دانلودش کنه. یا اینکه از یک دوستی بخواید براتون روی هارد بریزه. یا اینکه از سایتهای ایرانی که میفروشن بخرید. بعد باید محل بازی رو به اپلیکیشن بتل.نت بدید و برید توی بازی. ضمنا کد های لازم که خریدید رو هم از قسمت redeem code توی اپلیکیشن یا سایت وارد کنید تا براتون فعال بشه. حالا باید وارد بازی بشید و توی هر realm ای که میخواید کاراکترتون رو بسازید.

تو کدوم realm کاراکتر بسازم؟ ایرانی ها کجا بیشتر هستن؟

در ابتدا بگم که ایرانی ها بیشتر از همه جا در سرورهای اروپا بازی میکنن، چون به ایران نزدیکتره و پینگ بهتری داره. اکثرا در kazzak سمت هورد هستن. توی Silvermoon و Ravencrest هم سمت الاینس هستن. بصورت پراکنده تو ریلم های دیگه مثل Outland هم هستن البته.
ریلم ها از چند نظر دسته بندی میشن:

• زبان. که معمولا ریلم هایی که زبان انگلیسی هستن رو انتخاب میکنیم.
    • PvE یا PvP. این دو کلمه مخفف Player versus Environment و Player versus Player هستن. توی wow دو faction داریم به نامهای Horde و Alliance. که یطورایی دشمن همدیگه حساب میشن. تو ریلم های PvP در دنیای بازی هر جا که برید میتونید با پلیرهای فکشن مقابل مبارزه کنید، اونها هم همینطور. این به این معنی هست که هرجا برید با پلیرهای فکشن مقابل درگیر میشید. در ریلم های PvE تا وقتی نخواید میتونید از درگیر شدن با فکشن مقابل خودداری کنید. به اصطلاح بصورت دیفالت PvP flag اتون خاموش هست.
    • RP یا Normal. در ریلم های RP مخفف Role-Playing خیلی پلیرها قالب کاراکترشون رو به خودشون میگیرن. یعنی طوری رفتار میکنن که انگار واقعاً مثلاً یک جادوگر الف هستن و با همه اون شکلی صحبت میکنن! البته تو همه ریلم ها بعضیا این کار رو میکنن و توی ریلم های RP خیلی بیشتره.
موارد دیگه ای مثل جمعیت و بالانس بودن فکشن ها و ... هم توی انتخاب ریلم موثره که بیشتر این فاکتور ها رو میتونید از این سایت دنبال کنید: realmpop.com

هر گونه بحث در مورد سرور های کرک حتی سرور های کرک Warlord of Draenor و قبل از آن در این تاپیک ممنوع هست و با افراد خاطی به شدت برخورد خواهد شد.

آخرین ویرایش:
آقا این pug رفتن هم مصیبته ، بعد از کلی گشتن ، یه bastion of twilight 10 players ران کردم ، سر باس اول ، اون اژدها فیس اول تانک واریور بهم گفت برو تانتش کن ، رفتم و کردم، و ملت راحت dps می دادند ، من که تاکتیک و نمی دونستم سر فیس دوم اژدها که بلند شد ، فکر کردم واریور باید اون یکی اژدها رو تانت کنه ، بعد از چند ثانیه دیدم ملت وایپ شدن ، بعدشم همه یکی یکی کار براشون پیش اومد رفتند :| (الان اینم شد خاطره رید لیدر شدن ما :|)

ولی خداییش من آخرین نفری بودم که وایپ شدم .:دی

سلام.
من یه wow catacylysm خریدم. 8 گیگه کلا.
خواستم نصب کنم گفتش که نسخه قبلی رو پیدا نکرده و باید full game نصب کنه. منم زدم نصب شد (خیلی طول کشید)
وقتی رفتم تو بازی نه دموی سینماتیک نشون داد. هم اینکه بکگراند منوی اصلی برای wow classic بود.*
میخواستم مطمئن بشم که نسخه اصلیه یا اینکه alpha بتا یی چیزیه ؟!
ورژن بازی رو هم زده 12911 4.0.0 ...*
الان هم دارم پچ ها رو میگیرم تا به روز بشه. *روی هم 11 تا پچ شد انگار ، حدود 2 گیگ. *درسته ؟

سلام.
من یه wow catacylysm خریدم. 8 گیگه کلا.
خواستم نصب کنم گفتش که نسخه قبلی رو پیدا نکرده و باید full game نصب کنه. منم زدم نصب شد (خیلی طول کشید)
وقتی رفتم تو بازی نه دموی سینماتیک نشون داد. هم اینکه بکگراند منوی اصلی برای wow classic بود.*
میخواستم مطمئن بشم که نسخه اصلیه یا اینکه alpha بتا یی چیزیه ؟!
ورژن بازی رو هم زده 12911 4.0.0 ...*
الان هم دارم پچ ها رو میگیرم تا به روز بشه. *روی هم 11 تا پچ شد انگار ، حدود 2 گیگ. *درسته ؟
والا پوشه بازی من کلا 30 - 31 گیگه:d

والا پوشه بازی من کلا 30 - 31 گیگه:d
اوه چه زیاد منوی اول بازیه من اینجوریه :http://up.iranblog.com/images/jtj7en3mhghzsoav45.jpg دقیقامثله wow classic برای شما هم همینجوریه ؟شما چه جوری نصب کردی که شده 31 گیگ ؟ ورژن قبلی رو داشتی و کاتا رو ریختی رو قبلی ؟

نمیدونم چه ورژنی دارم من. ولی الان 4.2.2 آپدیت شد و تونستم 10 روزه در بلیزارد رو شروع کنم. واقعا که یه چیز دیگس.*:x

آخرین ویرایش:
سلام به دوستان
كسي ميتونه در مورد پالادين ret بايدها و نبايدها و نكات مهمشو برام بگه ؟
و يه سوال ديگه اينكه پالادين تاورن چطوريه ؟خوبه بده ارزش اپ كردن داره ؟ و يا چه race اي برا پالا بهتره ؟

سلام به دوستان
كسي ميتونه در مورد پالادين ret بايدها و نبايدها و نكات مهمشو برام بگه ؟
و يه سوال ديگه اينكه پالادين تاورن چطوريه ؟خوبه بده ارزش اپ كردن داره ؟ و يا چه race اي برا پالا بهتره ؟
Tauren Paladin برای تانک شدن خوبه به علت اون HP زیادی که میده. برای DPS فرق چندانی نمی کنه کدوم Race رو انتخاب کنی. چون Ability خاصی ندارن که برای DPS مفید باشه، Tauren یه War Stomp داره برای Stun کردن ممکنه هم تو PvE و هم تو PvP به درد بخوره، Blood Elf هم Arcane Torrent داره که Silence می کنه و Mana هم میده، اونم هم برای PvP خوبه هم برای PvE.
راهنمای Retri هم برات می نویسم لینکشو میدم.

---------- نوشته در 09:21 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:18 AM ارسال شده بود ----------

برا بازی کردن سرعت خیلی بالایی می خواد؟
حداقل چه سرعت و پینگی لازمه؟
خیلی بستگی به سرعت نداره، بیشتر از اون به پهنای باند شهر یا منطقه و ISP شما بستگی داره. یه زمانی ملت با Dial Up می رفتن Naxx 40 man و لگ هم نمی شدن. الان هم گرافیک بازی بالا رفته و سنگین تر شده و هم به لطف پروردگار پهنای باند کشورمون روز به روز کمتر میشه. اما بازم میشه بازی کرد. شما با یه اینترنت 128 kbps خوب هم میتونی با پینگ 200 بازی کنی. من خودم 256 دارم و الان حتی زیر باس ها پینگم 150 هست حدودا. برنامه هایی هم هست مثل Lower Ping یا WoW Tunnels که پینگ رو کاهش میده و واقعا هم تاثیر داره.

آقا این pug رفتن هم مصیبته ، بعد از کلی گشتن ، یه bastion of twilight 10 players ران کردم ، سر باس اول ، اون اژدها فیس اول تانک واریور بهم گفت برو تانتش کن ، رفتم و کردم، و ملت راحت dps می دادند ، من که تاکتیک و نمی دونستم سر فیس دوم اژدها که بلند شد ، فکر کردم واریور باید اون یکی اژدها رو تانت کنه ، بعد از چند ثانیه دیدم ملت وایپ شدن ، بعدشم همه یکی یکی کار براشون پیش اومد رفتند :| (الان اینم شد خاطره رید لیدر شدن ما :|)

اشکال نداره منم مثل تو بودم....:d
بار اول میخواستم برم icc کسی راهم نمیداد نامردا میگفتم باید Gs بالای 5 باشه و Ach داشته باشی ( برای 4 باس ) ...گفتم حالا که این طور شد خودم لیدر میشم خلاصه رید تشکیل دادیم رفتیم رو باس 3 ( کشتی ) فهمیدن که من بار اولمه ( نمیدونستم melee باید بره با cannon کشتی رو بزنه بعد که freeze شد بپره اون ور mage دشمن بکشه ) ...خلاصه لو رفتیم لیدری دادیم یه بنده خدا ...رسیدیم باس 4 ( deathbringer ) ...زدیم زدیم زدیم روی 2 میلیون Wip شدیم ... دیدم هانتر داره فحش میده ...جریان چیه ؟! میگه کی لیدر بوده که فقط 1 rang اورده ؟! ....دیگه خودتون تا اخرش بخونید ... این خارجیا هم بی تربیت :( .............ولی دفعه بعد که یاد گرفته بودم اگر کسی اشتباه میکرد من فحششون میدادم :d

---------- نوشته در 11:53 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:22 AM ارسال شده بود ----------

ببخشید دوباره پشت سر هم پست میدم اما میخواستم تجربه خودم که در بلیزارد بازی کردم برای دوستان بگم شاید بدردشون بخوره :
متاسفانه یکی از مشکلات بلیزارد اینه که هر دو ماه یکبار باید دست بکنی تو جیبت 35 تومان بدی ....که منم به همین دلیل نتونستم ادامه بدم ( البته پول اینترنت و ارتقا به نسخه cataclysm هم بود که 100 تومانی میشد ) اما من میخوام یک راه حل بگم که چطوری پول گیم کارت ندیم !
اگر برای شما اتفاق افتاده باشه در بازی کسانی به شما wis میدن که به ازای پرداخت مبلغی پول به شما Gold میفروشن ( که البته کارشون همینه ) اما کسانی هم هستند که در ازای دادن Gold به شما گیم کارت میفروشند...که مقدار gold که از شما میخوان متفاوت هست و بستگی به realm داره به عنوان مثال خود من که در realm ، outland بازی میکردم 50K باید میدادم اما الان شاید شما بگید این مقدار خیلی زیاد هست اما اشتباه نکنید خیلی راحت میشه جمع کرد ....اما چگونه ؟!
گیم کارت برای 2 ماه هست یعنی 60 روز ! این یعنی اگر شما بتونید روزی 1000 gold جمع کنید بعد از 60 روز 60k gold خواهید داشت ...اما راه بدست اوردن Gold چجوری هست ؟! مسلما شما باید وقت بزارید و راه حل های متفاوتی وجود داره اما روشی که من به شما پیشنهاد میکنم جز ساده ترین و بهترین روشهاست ...استفاده از Work مناسب ! بهترین شغل در بازی جهت کسب درامد mining, Jewelcrafting, enchanting هست اما چرا این 3 شغل ؟!
هر ماه 11 میلیون نفر در دنیا Wow بازی میکنند ( در بلیزارد ) و مسلما در ریلم شما از این تعداد 50 هزار نفر خواهد بود که از این تعداد حداقل 10 هزار نفرشون ایتم جدید گیرشون میاد ونیاز به socket و enchant دارند ....پس همیشه به این دو شغل نیاز هست و شما با داشتن این دو شغل میتونید به ازای گرفتن مقداری Gold برای اون فرد socket , enchant بزنید که اگر وقت بزارید براحتی 1k گولد رو جمع میکنید ....اما mining من خودم بیشتر از این شغل درامد کسب میکنم چون این شغل فقط میخواد معدن پیدا کنی و پس از پیدا کردن با کلنگ بکنی ! ...3 شغل enginering, blacksmiting, Jewelcrafting به mining وابسته هستند و به شدت به این شغل نیاز دارند ...پس مسلما خیلی ها پیدا میشن که به ore نیاز داشته باشند ( BS که اینقدر نیاز داره که نگو برای هر Skill به 10-12 تا Bar نیاز داره حالا فکرش کنید چه مقدار به ORE نیاز هست !! ) ....این جوری میتونید هر 20 bar براحتی ( بستگی به نوعش هم داره ) 50 تا 200 gold بفروشید که اگر زحمت بکشید یه 2-3 ساعت وقت بزارید علاوه بر جمع کردن اون 1000 gold روزانه میتونید مقدار بیشتری هم جمع کنید و برای خودتون برای روز مبادا نگه دارید .....
اما پس از جمع کردن این مقدار Gold نیاز هست اون رو به کسی بدید که به ازای دادن این مقدار به شما گیم کارت بده...که البته باید توجه کنید باید دیگه اطمینان کرد اما نه به هر کسی ...قبل از پرداخت این گولد یک پرس جویی انجام بدید و مطمئن بشید که واقعا اون فرد کارش همین هست و گیم کارت میده ................
خستم شد بس تایپ کردم ...امید وارم کمکی کرده باشم

بیا بعد بهت میگم آماده نیستی بیشتر مطالعه کن ناراحت میشی قهر میکنی از گیلد میری :دی

سلام دوستان می خواستم بدونم هزینه change realm + faction رو هم حدودا چقدر در میاد ؟؟؟

هر کدومش 25 یوروـه فکر کنم، که اینجا فکر نکنم کمتر از 40 تومان کسی انجام بده هرکدومشو.

بار اول میخواستم برم icc کسی راهم نمیداد نامردا میگفتم باید Gs بالای 5 باشه و Ach داشته باشی ( برای 4 باس ) ...گفتم حالا که این طور شد خودم لیدر میشم خلاصه رید تشکیل دادیم رفتیم رو باس 3 ( کشتی ) فهمیدن که من بار اولمه ( نمیدونستم melee باید بره با cannon کشتی رو بزنه بعد که freeze شد بپره اون ور mage دشمن بکشه ) ...خلاصه لو رفتیم لیدری دادیم یه بنده خدا ...رسیدیم باس 4 ( deathbringer ) ...زدیم زدیم زدیم روی 2 میلیون Wip شدیم ... دیدم هانتر داره فحش میده ...جریان چیه ؟! میگه کی لیدر بوده که فقط 1 rang اورده ؟! ....دیگه خودتون تا اخرش بخونید ... این خارجیا هم بی تربیت :( .............ولی دفعه بعد که یاد گرفته بودم اگر کسی اشتباه میکرد من فحششون میدادم :d

این قضیه فحش دادن در هنگام بازی به نظرم یه امر کاملا طبیعیه ، تو هربازی دیگه ای اعصابمون خورد بشه فحش میدیم ، طرفمون npc ه ، نمیفمه ، عوضش تو wow ملت همه آدمن بهشون برمیخوره ، همین که میفهمی یارو ناراحت شده اعصابت آروم میشه (اثر کرد فحشه :دی ) .

بیا بعد بهت میگم آماده نیستی بیشتر مطالعه کن ناراحت میشی قهر میکنی از گیلد میری
biggrin1.gif

قهر نکردم خو ، رفتم اینور اونو اطلاعات زیاد کنم ، و کردم :دی

آخرین ویرایش:
هیچی خودمم سوتی دادم :| خیال کردم گفتی boss دوم :دی
halfus که تانک ها باید halfus رو دست به دست کنن :دی چون بعد از یه مدت Stack میده به تانک که بالای 10-12 تانک اصولا دیگه heal نمیشه

یه سری اطلاعات جدید هم از patch 4.3 اومده.

Rogue Legendary and Patch 4.3
Another interview showed up today in The Escapist. The most important part is the Rogue Legendary dagger and new raid level difficulty, but the important points are all below.

• Rogues will get a legendary dagger and exciting quest line to go with it. The lore for the dagger has not been decided upon yet.
  • Looking for Raid tool raids will be easier than normal raids using a new level of difficulty (Looking For Raid).
  • The Looking for Raid tool will only work for 25 man raids, not 10 man.
  • Players will get different achievements and loot from doing Random Raid mode, no normal mode achievements or perks will be gained.
  • This will introduce players to the content and mechanics of the fights so that they are more prepared for an actual raid.
  • The new five mans will have tighter story integration with the Deathwing Raid than Icecrown Heroics did.
  • The Dragonflights will work together to help take down Deathwing.
  • Deathwing's random zone burning will continue at least until the end of Patch 4.3.
  • They might be talking about Pandas at Blizzcon.

من کلا یه بار بیشتر رید نرفتم اونم icc بود که با شما اومدم . :دی chmdnm
باهااااااااااا شماها ICC رفتید من خبر نداشتم. . کی ریدش انجام دادید؟ ؟ ؟خب از اینجور ریدهای لول 80 خواستید انجام بدید منم خبر کنید بیام دیگه. . .:(

هیچی خودمم سوتی دادم :| خیال کردم گفتی boss دوم :biggrin1:
halfus که تانک ها باید halfus رو دست به دست کنن :biggrin1: چون بعد از یه مدت Stack میده به تانک که بالای 10-12 تانک اصولا دیگه heal نمیشه

همون Theralion & Valiona منظورم بود :دی (اون اولیه مثل اینکه قبلا زده بودند ، نبودش :-/)

• They might be talking about Pandas at Blizzcon.

race پاندا ؟!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or