World of Warcraft: The War Within

از تاریخ 29 مرداد ماه سال 1403 این تاپیک مختص به اکسپنشن ست The War Within در سرور های آفیشال بیلیزارد خواهد بود.
=============================================================

راهنمای اولیه بازی برای کمک به تازه وارد ها با تشکر از کاربر musketeer

بازی کردن در بلیزارد چقدر هزینه داره؟

برای بازی کردن در بلیزارد در حالت معمول شما باید 2 آیتم زیر رو در ابتدا خریداری کنید:

• Battlechest:: که شامل کلیه اکسپنشن ها تا یکی مونده به آخری و همینطور 30 روز تایم بازی میشه. قیمتش حدود 15 یورو هست
  • آخرین اکسپنشن: که در حال حاضر legion هست. معمولا حدود 40 یورو هست قیمتش
  • برای ادامه دادن به بازی باید اشتراک ماهیانه بازی رو هم بگیرید. که 2روش معمول داره. یکی اینکه گیم تایم های 2 ماهه بخرید، حدود 20 یورو هست قیمتشون یا اینکه گلد داخل بازی بدید و wowtoken بگیرید. که قیمتش رو میتونید همیشه از سایت wowtoken.info چک کنید.
آیا گلد در آوردن و خریدن گیم تایم با گلد وقت خیلی زیادی میبره؟

واقعاً نمیشه گفت. به هر کس بستگی داره که از چه روشی گلد در میاره. بعضیا از auction house خیلی راحت گلد در میارن، بعضیا میرن فارم میکنن و گلد در میارن، بعضیا instance های قدیمی رو میزنن... بطور خلاصه فقط میشه گفت که کاملاً شدنیه، ولی باید یک مقداری زمان بزارید براش.

از کجا بخرم؟ کردیت کارت ندارم.

خیلی سایت های ایرانی هستن که این موارد رو برای فروش قرار دادن. طبق قوانین سایت نمیشه اینجا اسم گفت. همون توی گوگل سرچ کنید "خرید battlechest" یا "خرید legion" براتون این سایتها رو میاره. بعد توی سایت بلیزارد یه قسمتی داره که این کدها رو وارد کنید.

قبل از اینکه بازی رو شروع کنم چه چیزهایی آماده کنم؟

اولین کار این هست که یکی رو پیدا کنید که شما رو RAF کنه. RAF مخفف recruid a friend هست که میتونید اینجا بطول کامل در موردش مطالعه کنید. Recruit A Friend - WoW

این سیستم هم برای شما و هم برای کسی که شما رو RAF میکنه مزایای بسیاری داره. مهمتریناش ایناس:

• وقتی با هم بازی کنید 3 برابر experience دریافت میکنید!
    • وقتی شما اولین ماه گیم تایم رو بزنید، به RAF کننده شما یک ماه تایم رایگان میده.
    • وقتی شما دومین ماه گیم تایم رو بزنید، RAF کننده شما بین چند تا pet و mount میتونی یکی رو به دلخواه جایزه بگیره!
    • به ازای هر 2 level که با هم level up کنید، شما میتونید 1 level به RAF کننده اتون اهدا کنید.
    • هر دو میتونید هر 30 دقیقه یک بار همدیگه رو summon کنید (برید پیش هم)
البته یه سری محدودیت داره، مثل اینکه مدت این مزایا 3 ماه هست و باید توی یک group باشید تا این سیستم فعال بشه، و توی محدوده 100 یاردی هم بمونید. همچنین grant level یعنی مورد 4 هم فقط توی همون realm که بودید قابل استفاده اس.

بخاطر اینکه انقدر فایده داره و بیشتر از همه بخاطر mount اش، تقریباً همه دنبال یکی هستن که RAF اش کنن. بخاطر همین یه سری پوئن دیگه هم RAF کننده شما معمولاً بهتون میده.. مثلا فلان مقدار گلد، یا فلان آیتم... ولی سعی کنید اینها رو ملاک قرار ندید و بیشترین فکرتون این باشه که RAF partner شما وقت آزادش با شما همخونی داشته باشه تا بتونید باهاش بازی کنید و level up رو از دست ندید. پس قبل از RAF خوب باهاش تایم هاتون رو چک کنید و با همدیگه هماهنگ کنید که چند تا کاراکتر میخواید level up کنید و اینا....

آیا کامپیوترم به اندازه کافی قوی هست؟ آیا نت مناسبی دارم؟

مورد دیگه ای که باید چک کنید این هست که آیا کامپیوترتون قادر به اجرای بازی هست یا خیر. کلاً wow سیستم و اینترنت خفنی نمیخواد. برای اینکه ببینید بازی رو میتونید اجرا کنید یا نه باید بازی رو بصورت رایگان بدون اینکه چیزی بخرید نصب کنید و برید توی بازی. تو این حالت تا level 20 میتونید بازی کنید. تو جاهای شلوغ که مثلا 3-40 نفر اطرافتون باشن نباید fps اتون زیر 30 بیاد یا latency اتون بالای 300 بره.

خب! الآن آماده ی بازی هستم. باید چکار کنم؟

اول باید یه اکانت battle.net بسازید و اپلیکیشنش رو دانلود کنید: http://eu.battle.net/en/app

بعد از اون باید خود کلاینت بازی رو بگیرید که حدود 30 گیگ هست. میتونید بزارید خود اپلیکیشن براتون دانلودش کنه. یا اینکه از یک دوستی بخواید براتون روی هارد بریزه. یا اینکه از سایتهای ایرانی که میفروشن بخرید. بعد باید محل بازی رو به اپلیکیشن بتل.نت بدید و برید توی بازی. ضمنا کد های لازم که خریدید رو هم از قسمت redeem code توی اپلیکیشن یا سایت وارد کنید تا براتون فعال بشه. حالا باید وارد بازی بشید و توی هر realm ای که میخواید کاراکترتون رو بسازید.

تو کدوم realm کاراکتر بسازم؟ ایرانی ها کجا بیشتر هستن؟

در ابتدا بگم که ایرانی ها بیشتر از همه جا در سرورهای اروپا بازی میکنن، چون به ایران نزدیکتره و پینگ بهتری داره. اکثرا در kazzak سمت هورد هستن. توی Silvermoon و Ravencrest هم سمت الاینس هستن. بصورت پراکنده تو ریلم های دیگه مثل Outland هم هستن البته.
ریلم ها از چند نظر دسته بندی میشن:

• زبان. که معمولا ریلم هایی که زبان انگلیسی هستن رو انتخاب میکنیم.
    • PvE یا PvP. این دو کلمه مخفف Player versus Environment و Player versus Player هستن. توی wow دو faction داریم به نامهای Horde و Alliance. که یطورایی دشمن همدیگه حساب میشن. تو ریلم های PvP در دنیای بازی هر جا که برید میتونید با پلیرهای فکشن مقابل مبارزه کنید، اونها هم همینطور. این به این معنی هست که هرجا برید با پلیرهای فکشن مقابل درگیر میشید. در ریلم های PvE تا وقتی نخواید میتونید از درگیر شدن با فکشن مقابل خودداری کنید. به اصطلاح بصورت دیفالت PvP flag اتون خاموش هست.
    • RP یا Normal. در ریلم های RP مخفف Role-Playing خیلی پلیرها قالب کاراکترشون رو به خودشون میگیرن. یعنی طوری رفتار میکنن که انگار واقعاً مثلاً یک جادوگر الف هستن و با همه اون شکلی صحبت میکنن! البته تو همه ریلم ها بعضیا این کار رو میکنن و توی ریلم های RP خیلی بیشتره.
موارد دیگه ای مثل جمعیت و بالانس بودن فکشن ها و ... هم توی انتخاب ریلم موثره که بیشتر این فاکتور ها رو میتونید از این سایت دنبال کنید: realmpop.com

هر گونه بحث در مورد سرور های کرک حتی سرور های کرک Warlord of Draenor و قبل از آن در این تاپیک ممنوع هست و با افراد خاطی به شدت برخورد خواهد شد.

آخرین ویرایش:
سلام من باری رو سفارش دادم برام بیارن
به نظرتون دیر نیست برای شروع؟
اروپا گرفتم.بهتره دیگه؟؟
چه ریسی شروع کنم؟؟
عند نووبم
هیچ وقت برای WoW دیر نیست.
بله اروپا خوبه.
race و Class سلیقه ایه، بازیو گرفتی خبر کن میگم کجا بیبایی دوره هم باشیم

برای رفتن به fireland باید حداقل Block+parry+dodge = 100 باشه .
اینو شما از کجا آوردی دقیقا؟ :-b من الان دارم HC Firelands تانک می کنم هنوز به 90 هم نرسیده جمع این چیزایی که نوشتی بعد میگی حداقل 100 بشه؟ موقعی که Ragnaros نرمال زدیم که اصلا شاید به 80 هم نمی رسید. همه چیز به Item Level ربط داره. واسه تانک فقط این Stat ها باید بالانس باشه. من با 365ilvl تا Ragnaros تانک کردم اما هیلر های ما خیلی حرفه ای بودن. حداقل 370 باید باشی که بتونی راحت تانک کنی.
اول از همه تمام آیتم هاتو reforge می کنی به mastery حتی اگه dodge o parry هم داشتی اونارم باید به mastery refoge کنی . اولویت با مستری ریتینگه.
اینم کار غلطیه هیچ کس همچین کاری نمی کنه. Dodge و Parry رو باید نزدیک به هم نگه داشت، برای پالادین Dodge باید مقداری زیاد تر باشه و واسه Warrior مقدار Parry باید بیشتر باشه. واسه پالادین تمام Hit ها و Expertise ها رو Reforge کن به Mastery البته نباید همچین آیتم هایی بگیری، ولی اگه گیرت اومد Reforge کن. Dodge و Parry رو در حدی reforge کن به همدیگه یا به Mastery که نزدیک هم بشن ولی Dodge یکم بیشتر باشه. مثلا Dodge بشه 16 و parry باشه 14 یا 15. اگه دیدی یکی از اینا بیشتر از 17% شده یکیشو به اون یکی Reforge کن که به هم نزدیک بشن.
در ضمن mining ت رو هم به 525 برسون 120 stamina میده .
پیشنهاد من اینه که JC بری، با JC سه تا Gem میسازی اگر بخوای Stamina بزنی خیلی از Mining بیشتر گیرت میاد، که البته معمولا Mastery میزنن. Engineering هم میتونی Head بسازی فعلا به دردت می خوره.

اگه راهنمایی می کنید حداقل از روی آموزش ها راهنمایی کنید که دیگران دچار اشتباه نشن.

برای پالادین پری باید بیشتر باشه نه داج ، البته منظورم هون 1 % ه ، داج و پری هم نمی تونن به مستری نزدیک بشند . شما یه سر به فاروم تانکینگ wow بزن ببین پالادین تانکی رو پیدا می کنی که داجش از پری بیشتر باشه . خیلی هارو دیدم که داج و پری رو به مستری رفورج کردن و فکر نمی کنم هم اصلا مشکلی داشته باشه این موضوع . البته بگم که این موضوع به میزان داج و پری هم بستگی داره .

اگه راهنمایی می کنید حداقل از روی آموزش ها راهنمایی کنید که دیگران دچار اشتباه نشن.

http://eu.battle.net/wow/en/forum/topic/2504843591

ویرایش : آرین از پورتال برو vash'jir ، سمت چپ از quartermaster ه ، tabard the earthen ring رو بگیر . و برو deepholm تمام quest های deepholm رو انجام بده ، وقتی با the earthen ring revered شدی می تونی از quartermaster ه enchant item ه head رو بگیری ، اگه exalted بشی می تونی enchant item بهتر head رو بگیری .
وقتی همه quest های deepholm رو رفتی ، از quartermaster therazane ه، tabard therazane رو بگیر ، چون اگه با therazane honored بشی ، enchant item shoulder میده . ( یه ring هم میده felsen's ring of resolve) می تونی فعلا ازش استفاده کنی .
خلاصه به عنوان تانک باید therazane و the earthen ring و exalted کنی برا enchant item هاش .

آخرین ویرایش:
سلام من تصمیم گرفتم دوباره این بازی رو انجام بدم کدوم ریلم ها پینگ بهتری دارند و کدوم ریلم ها ارزش بازی کردن بیشتر دارن . جایی میخوام که بازیکن زیادی داشته باشه و پینگ خوبی هم بده عصر ها پینگم 180 یا 200 هست البته با برنامه lower ping

هر کاری میکنید تانک نشید :دی
با نگه داشتن Agrro تو Random DG مشکلی ندارم ولی HC کمرم شکست. غلط کنم حالا حالا ها Heroic انجام بدم.. . . .
چه چیزی باعث میشه threat من بالا بره؟؟؟ا
آرین از پورتال برو vash'jir ، سمت چپ از quartermaster ه ، tabard the earthen ring رو بگیر .
quartermaster اصلا به من چیزی نمیده. . .
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
برای بالا بردن لول گیرزهام بهتره کجا Quest انجام بدم؟ ؟ ؟! !(الان 330 هستم)
valor points/Honor point/justice point دیگه چه Point های دیگه هست؟ ؟ ؟واقعا نیازه من این Point هارو بگیرم؟؟

هر کاری میکنید تانک نشید :دی
با نگه داشتن Agrro تو Random DG مشکلی ندارم ولی HC کمرم شکست. غلط کنم حالا حالا ها Heroic انجام بدم.. . . .
چه چیزی باعث میشه threat من بالا بره؟؟؟ا

quartermaster اصلا به من چیزی نمیده. . .
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
برای بالا بردن لول گیرزهام بهتره کجا Quest انجام بدم؟ ؟ ؟! !(الان 330 هستم)
valor points/Honor point/justice point دیگه چه Point های دیگه هست؟ ؟ ؟واقعا نیازه من این Point هارو بگیرم؟؟

چه کلاسی هستی؟ باید بدونم تا بگم چه چیزهایی لازمه، چون هر تانکی واسه خودش یه راه و روشی داره، یکی باید hit cap کنه یکی دیگه اصلا hit نیاز نداره.

منم اول ها مشکل داشتم توی Aggro گرفتن. نگران اونش نباش چونکه اولا آیتم هات خیلی باید بهتر از 330 بشه تا بتونی راحت Aggro نگه داری، ثانیا DPS هایی که میان تو Random توجهی به Threat خودشون ندارن، اینو یادت باشه که تو هرچقدر که میتونی Aggro میگیری، دیگه بقیه کار با DPS هست که وظیفه داره threat خودشو کنترل کنه. Ghostcrawler که یکی از طراح های بازیه یه پستی نوشت برای تانک ها، جملش دقیقا این بود که "وظیفه DPS هست که به Target تانک DPS بده، بذارید اون DPS ها که وظیفه خودشونو انجام نمیدن بمیرن، Heal شون هم نکنید تا یاد بگیرن که باید با کل گروه همکاری کنن." پس اصلا نگران این که نمیتونی Threat خوب نگه داری نباش چون دلیلش اینه که DPS ناشی بوده.

برای Gear هم کوئست Thrall رو انجام بده. از Orgrimmar بگیر اسمش فکر کنم Elemental Bonding باشه. Back بهت میده. بعد برو سراغ Firelands Invasion اونم بزنی 3 تا آیتم تانکی برات باز میشه توی Shop اول. Waist ، Feet و Neck. بعد دیگه با کوئست چیزی نداری. بازم باید بدونم کلاست چیه که بگم Gear چی جمع کنی همینایی که گفتم هم برای Druid تانک خوب نیست ولی واسه DK ، Warrior و Paladin عالیه. بیشتر واسه Gear برو سراغ Justice Point که میتونی خیلی آیتم 359 بگیری باهاش و سریع هم جمع میشه.
Justice Point چیز خوبیه :d 4000 تا بیشتر نمیتونی در یه زمان داشته باشی، حتما باید خرجش کنی تا بازم بتونی بگیری. باهاش میتونی آیتم های T11 رو بخری.
Valor Point بهترین Currency واسه PvE هست که باهاش میتونی آیتم های T12 رو بخری که بالاترین Set این پچه.
Honor Point و Conquest Point مال PvP هستن میتونی Season 9 و Season 10 بخری باهاشون.

اگه Warrior یا Paladin هستی به هیرو من نگاه بکن شاید کمکت کنه.
http://eu.battle.net/wow/en/character/skullcrusher/Goodgav/simple

• Like
Reactions: MG.Snake
چه کلاسی هستی؟ باید بدونم تا بگم چه چیزهایی لازمه، چون هر تانکی واسه خودش یه راه و روشی داره، یکی باید hit cap کنه یکی دیگه اصلا hit نیاز نداره.

منم اول ها مشکل داشتم توی Aggro گرفتن. نگران اونش نباش چونکه اولا آیتم هات خیلی باید بهتر از 330 بشه تا بتونی راحت Aggro نگه داری، ثانیا DPS هایی که میان تو Random توجهی به Threat خودشون ندارن، اینو یادت باشه که تو هرچقدر که میتونی Aggro میگیری، دیگه بقیه کار با DPS هست که وظیفه داره threat خودشو کنترل کنه. Ghostcrawler که یکی از طراح های بازیه یه پستی نوشت برای تانک ها، جملش دقیقا این بود که "وظیفه DPS هست که به Target تانک DPS بده، بذارید اون DPS ها که وظیفه خودشونو انجام نمیدن بمیرن، Heal شون هم نکنید تا یاد بگیرن که باید با کل گروه همکاری کنن." پس اصلا نگران این که نمیتونی Threat خوب نگه داری نباش چون دلیلش اینه که DPS ناشی بوده.

برای Gear هم کوئست Thrall رو انجام بده. از Orgrimmar بگیر اسمش فکر کنم Elemental Bonding باشه. Back بهت میده. بعد برو سراغ Firelands Invasion اونم بزنی 3 تا آیتم تانکی برات باز میشه توی Shop اول. Waist ، Feet و Neck. بعد دیگه با کوئست چیزی نداری. بازم باید بدونم کلاست چیه که بگم Gear چی جمع کنی همینایی که گفتم هم برای Druid تانک خوب نیست ولی واسه DK ، Warrior و Paladin عالیه. بیشتر واسه Gear برو سراغ Justice Point که میتونی خیلی آیتم 359 بگیری باهاش و سریع هم جمع میشه.
Justice Point چیز خوبیه :d 4000 تا بیشتر نمیتونی در یه زمان داشته باشی، حتما باید خرجش کنی تا بازم بتونی بگیری. باهاش میتونی آیتم های T11 رو بخری.
Valor Point بهترین Currency واسه PvE هست که باهاش میتونی آیتم های T12 رو بخری که بالاترین Set این پچه.
Honor Point و Conquest Point مال PvP هستن میتونی Season 9 و Season 10 بخری باهاشون.

اگه Warrior یا Paladin هستی به هیرو من نگاه بکن شاید کمکت کنه.
http://eu.battle.net/wow/en/character/skullcrusher/Goodgav/simple
واقعا ممنونم. . .
آیتم T12 و T11 چی هست؟از کجا میشه خرید؟
Justice point زیاد دارم از کجا میتونم ایتم های لول 359 که گفتی بگیرم؟
PVP ایتم از کجا مینونم بخرم؟
من کوئست ترال انجام دادم و Back گرفتم. . .بعد از تموم شدن کوئست نباید Portal به Uldum تو orgimmar باز بشه؟؟؟
Blood Elfe هستم

با health 112 K و این گیر ضعیف که نمی تونی hc بری .
اول از همه باید 3 آیتم reinforce رو بگیری . و همینطور بقیه ایتم های که تو Jp vendor می فروشن . برای hc حداقل باید health ت 140 K باشه در حالت عادی .

single Threat :

spells:

crusader strike 3 SCD
avenger shield 15 SCD
judgment 8 SCD
shield of the righteous

SCD = sec cooling down

single threat مناسب باس ها است . crusader strike کمترین cd رو داره و با هر بار استفاده ، 1 holy power میده . به همین دلیل تو rotation اولویت اول رو داره .
مثلا :

Crusader strike ->avenger's shield -> crusader strike -> judgment ->crusader strike

تو rotation بالا با هر بار استفاده از crusader strike یک holy power کسب می کنید . در پایان rotation سه تا holy power دارید . حالا می تونید از shield of the righteous استفاده کنید تا بیشترین dmg رو به هدف بدید . 9000 dmg . هنگامی که همه اسپل های بالا در حال CD بود می تونید از side ability هم استفاده کنید مثل consecration .
اگر در موقعیت ضروری بودید می توانید بجای استفاده از holy power های کسب شده به عنوان shield of the righteous از world of glory استفاده کنید تا 14 K health بدهد .

multi threat :

این rotation مربوط به aggro گردن بیش از یک هدف می باشد .

spells:

hammer of the righteous
inquisition

هر بار استفاده از hammer of the righteous یک holy power بدست می آورید ، وقتی 3 holy power کسب کردید . از inquisition استفاده کنید ، تا holy damage رو 30 % افزایش بده . در همین هنگام از consecration هم استفاده کن تا threat بیشتری بگیری .

holy damage = هر ضربه ای که paladin tank به هدف می زند به صورت خودکار یه buff به هدف میزند که تا 16 ثانیه ادامه دارد و تا 5 درجه بالا می رود . inquisition باعث افزایش 30% dmg حاصل از این عمل می شود .

اینجاست دیگه ، راستی باید reputation ت با earthen ring , friendly باشه برا گرفتن tabard
http://img4up.com/up2/31632199119454490653.png

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or