World of Warcraft: The War Within

از تاریخ 29 مرداد ماه سال 1403 این تاپیک مختص به اکسپنشن ست The War Within در سرور های آفیشال بیلیزارد خواهد بود.
=============================================================

راهنمای اولیه بازی برای کمک به تازه وارد ها با تشکر از کاربر musketeer

بازی کردن در بلیزارد چقدر هزینه داره؟

برای بازی کردن در بلیزارد در حالت معمول شما باید 2 آیتم زیر رو در ابتدا خریداری کنید:

• Battlechest:: که شامل کلیه اکسپنشن ها تا یکی مونده به آخری و همینطور 30 روز تایم بازی میشه. قیمتش حدود 15 یورو هست
  • آخرین اکسپنشن: که در حال حاضر legion هست. معمولا حدود 40 یورو هست قیمتش
  • برای ادامه دادن به بازی باید اشتراک ماهیانه بازی رو هم بگیرید. که 2روش معمول داره. یکی اینکه گیم تایم های 2 ماهه بخرید، حدود 20 یورو هست قیمتشون یا اینکه گلد داخل بازی بدید و wowtoken بگیرید. که قیمتش رو میتونید همیشه از سایت wowtoken.info چک کنید.
آیا گلد در آوردن و خریدن گیم تایم با گلد وقت خیلی زیادی میبره؟

واقعاً نمیشه گفت. به هر کس بستگی داره که از چه روشی گلد در میاره. بعضیا از auction house خیلی راحت گلد در میارن، بعضیا میرن فارم میکنن و گلد در میارن، بعضیا instance های قدیمی رو میزنن... بطور خلاصه فقط میشه گفت که کاملاً شدنیه، ولی باید یک مقداری زمان بزارید براش.

از کجا بخرم؟ کردیت کارت ندارم.

خیلی سایت های ایرانی هستن که این موارد رو برای فروش قرار دادن. طبق قوانین سایت نمیشه اینجا اسم گفت. همون توی گوگل سرچ کنید "خرید battlechest" یا "خرید legion" براتون این سایتها رو میاره. بعد توی سایت بلیزارد یه قسمتی داره که این کدها رو وارد کنید.

قبل از اینکه بازی رو شروع کنم چه چیزهایی آماده کنم؟

اولین کار این هست که یکی رو پیدا کنید که شما رو RAF کنه. RAF مخفف recruid a friend هست که میتونید اینجا بطول کامل در موردش مطالعه کنید. Recruit A Friend - WoW

این سیستم هم برای شما و هم برای کسی که شما رو RAF میکنه مزایای بسیاری داره. مهمتریناش ایناس:

• وقتی با هم بازی کنید 3 برابر experience دریافت میکنید!
    • وقتی شما اولین ماه گیم تایم رو بزنید، به RAF کننده شما یک ماه تایم رایگان میده.
    • وقتی شما دومین ماه گیم تایم رو بزنید، RAF کننده شما بین چند تا pet و mount میتونی یکی رو به دلخواه جایزه بگیره!
    • به ازای هر 2 level که با هم level up کنید، شما میتونید 1 level به RAF کننده اتون اهدا کنید.
    • هر دو میتونید هر 30 دقیقه یک بار همدیگه رو summon کنید (برید پیش هم)
البته یه سری محدودیت داره، مثل اینکه مدت این مزایا 3 ماه هست و باید توی یک group باشید تا این سیستم فعال بشه، و توی محدوده 100 یاردی هم بمونید. همچنین grant level یعنی مورد 4 هم فقط توی همون realm که بودید قابل استفاده اس.

بخاطر اینکه انقدر فایده داره و بیشتر از همه بخاطر mount اش، تقریباً همه دنبال یکی هستن که RAF اش کنن. بخاطر همین یه سری پوئن دیگه هم RAF کننده شما معمولاً بهتون میده.. مثلا فلان مقدار گلد، یا فلان آیتم... ولی سعی کنید اینها رو ملاک قرار ندید و بیشترین فکرتون این باشه که RAF partner شما وقت آزادش با شما همخونی داشته باشه تا بتونید باهاش بازی کنید و level up رو از دست ندید. پس قبل از RAF خوب باهاش تایم هاتون رو چک کنید و با همدیگه هماهنگ کنید که چند تا کاراکتر میخواید level up کنید و اینا....

آیا کامپیوترم به اندازه کافی قوی هست؟ آیا نت مناسبی دارم؟

مورد دیگه ای که باید چک کنید این هست که آیا کامپیوترتون قادر به اجرای بازی هست یا خیر. کلاً wow سیستم و اینترنت خفنی نمیخواد. برای اینکه ببینید بازی رو میتونید اجرا کنید یا نه باید بازی رو بصورت رایگان بدون اینکه چیزی بخرید نصب کنید و برید توی بازی. تو این حالت تا level 20 میتونید بازی کنید. تو جاهای شلوغ که مثلا 3-40 نفر اطرافتون باشن نباید fps اتون زیر 30 بیاد یا latency اتون بالای 300 بره.

خب! الآن آماده ی بازی هستم. باید چکار کنم؟

اول باید یه اکانت battle.net بسازید و اپلیکیشنش رو دانلود کنید: http://eu.battle.net/en/app

بعد از اون باید خود کلاینت بازی رو بگیرید که حدود 30 گیگ هست. میتونید بزارید خود اپلیکیشن براتون دانلودش کنه. یا اینکه از یک دوستی بخواید براتون روی هارد بریزه. یا اینکه از سایتهای ایرانی که میفروشن بخرید. بعد باید محل بازی رو به اپلیکیشن بتل.نت بدید و برید توی بازی. ضمنا کد های لازم که خریدید رو هم از قسمت redeem code توی اپلیکیشن یا سایت وارد کنید تا براتون فعال بشه. حالا باید وارد بازی بشید و توی هر realm ای که میخواید کاراکترتون رو بسازید.

تو کدوم realm کاراکتر بسازم؟ ایرانی ها کجا بیشتر هستن؟

در ابتدا بگم که ایرانی ها بیشتر از همه جا در سرورهای اروپا بازی میکنن، چون به ایران نزدیکتره و پینگ بهتری داره. اکثرا در kazzak سمت هورد هستن. توی Silvermoon و Ravencrest هم سمت الاینس هستن. بصورت پراکنده تو ریلم های دیگه مثل Outland هم هستن البته.
ریلم ها از چند نظر دسته بندی میشن:

• زبان. که معمولا ریلم هایی که زبان انگلیسی هستن رو انتخاب میکنیم.
    • PvE یا PvP. این دو کلمه مخفف Player versus Environment و Player versus Player هستن. توی wow دو faction داریم به نامهای Horde و Alliance. که یطورایی دشمن همدیگه حساب میشن. تو ریلم های PvP در دنیای بازی هر جا که برید میتونید با پلیرهای فکشن مقابل مبارزه کنید، اونها هم همینطور. این به این معنی هست که هرجا برید با پلیرهای فکشن مقابل درگیر میشید. در ریلم های PvE تا وقتی نخواید میتونید از درگیر شدن با فکشن مقابل خودداری کنید. به اصطلاح بصورت دیفالت PvP flag اتون خاموش هست.
    • RP یا Normal. در ریلم های RP مخفف Role-Playing خیلی پلیرها قالب کاراکترشون رو به خودشون میگیرن. یعنی طوری رفتار میکنن که انگار واقعاً مثلاً یک جادوگر الف هستن و با همه اون شکلی صحبت میکنن! البته تو همه ریلم ها بعضیا این کار رو میکنن و توی ریلم های RP خیلی بیشتره.
موارد دیگه ای مثل جمعیت و بالانس بودن فکشن ها و ... هم توی انتخاب ریلم موثره که بیشتر این فاکتور ها رو میتونید از این سایت دنبال کنید: realmpop.com

هر گونه بحث در مورد سرور های کرک حتی سرور های کرک Warlord of Draenor و قبل از آن در این تاپیک ممنوع هست و با افراد خاطی به شدت برخورد خواهد شد.

آخرین ویرایش:
سلام به همه دوستان
من الان 6.48 گیگ آپدیت کردم کلید play هم برای من روشن شده.
اما وقتی play میزنم صفحه سیاه میشه و هیچی نمیاد.
توی .....
lwi3avpmr7kjexr6iaip.jpg

هیچی اون مشکل همین الان حل شد.:x;)
اما یک چیز دیگه الان بازی بالا میاد بعد اون یارو صدا قشنگه فقط میگه painبعد یک دفعه میرو تو صفحه که باید لوگین کنی
تو قسمت سینما تیک هم که میرم بیشتر از نشون نمیده.
بنظر من چون ناقص هست اینجوری (یعنی کامل آپدیت نکردم) بعداً درست میشه؟
الان شروع کنم بازی کردن یا بزارم کامل آپدیت بشه تو بازی گیر نمی کنم؟

اون چند روزی که میگن مجانی هست 10 روز یا 20 روز از کی شروع میشه از تاریخ ساخت اکانت. یا از اولین باری که باهاش بازی کنم؟
-----------
بعد از ویرایش:
دل رو زدم به دریا و اکانت رو ساختم
بازی رو هم ادد کردم تو اکانت که فری بود
الان وقتی که میخوام لوگین شم:
s08mtz8smb0oq3lnjik3.jpg
این رو میگه تو بریک نیوز هم یک چیز هایی گفته که مشکل فنی و این چیزها من ازش دست گیرم شد
این مشکل رو فقط من دارم یا همه؟
بعد از این جور مشکل ها زیاد براشون پیش میاد؟

باتشکر از همه دوستان
سلام
این یعنی به یه سروری می خوای وصل شی که کلا شلوغه ... ببین بیا AGAMMAGAN خدایی سرعتش و guild هاش عالین

ببین بیا AGAMMAGAN خدایی سرعتش و guild هاش عالین
من اصلا همچین Realm ـی پیدا نمی کنم توی Ream list!
توی wowprogress هم اصلا همچین realm ـی وجود نداره. مطمئنی Retail ـه ؟ :دی

بعد نکته بعدی اینه سرور های blizzard هیچ کدوم با اون یکی فرقی نداره از لحاظ سرعت و اینا

cataclysm سرور ایرانی نیومده هنوز ؟:d
فکر کن 1% سرور ایرانی بیاد :d البته یادمه اون اولا که Cataclysm اومد سرور جهان گیمز یه ریلم کاتا زد، اما اینقدر مونده بودن توش که بعد 1 هفته بسته شد.

Eb6e شما الان در حدی دانلود کردی که بشه بازی رو انجام داد. اما همونطور که خود بلیزارد هم نوشته، هسته اصلی بازی دانلود شده اما ممکنه توی بازی مشکلات زیادی رو تجربه کنی. بهترین حالت واسه بازی کردن اینه که بذاری به قسمت سبز برسه، یعنی حالت Playable بعد بازی کنی.
مشکل Login هم که نوشته اون کنار. همه سرور های بلیزارد این حالت بعضی وقت ها براشون پیش میاد. البته خیلی به ندرت. گاهی وقت ها تعداد کسایی که میتونن آنلاین بشن رو به دلایل فنی کم می کنن، در این حالت اگر سرور پر باشه دیگه اجازه نمیده شما وارد شی. خیلی زودم برطرف میشه این مشکلات.

من اصلا همچین Realm ـی پیدا نمی کنم توی Ream list!
توی wowprogress هم اصلا همچین realm ـی وجود نداره. مطمئنی Retail ـه ؟ :دی

بعد نکته بعدی اینه سرور های blizzard هیچ کدوم با اون یکی فرقی نداره از لحاظ سرعت و اینا
فکر کنم منظوزش Agamaggan هست.و فرقی هم با هم ندارنذ

با سلام
ما که دلو زدیم به دریا و داریم بازی می کنیم
تو ریلم Auchindoun یک پریست ساختم دیشب هم اولین BG رو رفتم.
یک توصیه به دوستای عزیز که دنبال سرورهای ایرانی میگردن.

من تو اکثر اینها بازی کردم نه تا لول 80 ولی باور کن همشون رو چک کردم فقط باگ و چیت چیزه دیگه ای پیدا نمی کنی.
سرورهای خارجی هم شاید کمتر باگ داشته باشن ولی هیچی رو نمیشه با خودBlizمقایسه کرد.
ولی خدایی اینBlizzاز همون اول آدم تفاوت رو احساس می کنه:x
امروز هم که نوشته 5 تا 11 به وقت پاریس سرور بسته است:-s

با عرض سلام و خسته نباشيد خدمت دوستان.
من واقعا عاشق و معتاد این بازی هستم ، خيلی زياد. تا يک سال و نيم پيش هم مدام تو سرورهای مختلف ايرانی ( متاسفانه) بازی ميکردم. از نظر مسائل مالی با بازی تو بليزارد مشکلی ندارم اما از نظر زمان چون وقت زيادی برای بازی ندارم برام به صرفه نيست که ماهی 15 بدم برای بازی تو بليزارد ولی روزی 2 ساعت بيشتر نتونم آنلاين باشم!!
الانم که به دليل خدمت مقدس سربازی مجبور شدم این مدت بازيرو بزارم کنار. اما يک سوال داشتم خدمت شما :
آيا گيم نتی هست که بشه از طريق اون به سرور های بليزارد وصل شد؟ يعنی جايی باشه که مثلا بازيکنايی مثل من برای همون 2 ساعت بازيشون يک مقدار بيشتر از حد معمول بازيهای ديگه پول بدن و بتونن WoW رو اونجا تو بليزارد با گيم کارت و اعتبار اون گيم نت بازی کنن. ( من مشهد هستم )
منظورم رو تونستم درست برسونم؟

با عرض سلام و خسته نباشيد خدمت دوستان.
من واقعا عاشق و معتاد این بازی هستم ، خيلی زياد. تا يک سال و نيم پيش هم مدام تو سرورهای مختلف ايرانی ( متاسفانه) بازی ميکردم. از نظر مسائل مالی با بازی تو بليزارد مشکلی ندارم اما از نظر زمان چون وقت زيادی برای بازی ندارم برام به صرفه نيست که ماهی 15 بدم برای بازی تو بليزارد ولی روزی 2 ساعت بيشتر نتونم آنلاين باشم!!
الانم که به دليل خدمت مقدس سربازی مجبور شدم این مدت بازيرو بزارم کنار. اما يک سوال داشتم خدمت شما :
آيا گيم نتی هست که بشه از طريق اون به سرور های بليزارد وصل شد؟ يعنی جايی باشه که مثلا بازيکنايی مثل من برای همون 2 ساعت بازيشون يک مقدار بيشتر از حد معمول بازيهای ديگه پول بدن و بتونن WoW رو اونجا تو بليزارد با گيم کارت و اعتبار اون گيم نت بازی کنن. ( من مشهد هستم )
منظورم رو تونستم درست برسونم؟
در مورد صحبت اولت باید بگم منم روزی 3، 4 ساعت بیشتر بازی نمی کنم. اصولا فقط موقع Level Up هست که 24 ساعت آدم میشینه پاش، وقتی رسیدی به زمان Raid رفتن دیگه فقط واسه Raid Time آنلاین میشی و رید هم بیشتر از 4 ساعت نیست.
اما در مورد گیم نت من خودم اهل مشهد نیستم ولی رفیق دارم تو مشهد، مثلا گیم نت Out of Control توی مشهد برای بازی تو بلیزارده.

دوستان کسی میتونه روش جمع کردن gold بگه.یکسری راهنما تو اینترنت هست ولی پولی هست و گفته میتونید تو 3 روز 3k gold در بیارین.کسی میدونه این روش ها چجوری هست چون من میخوام profession هام رو Up کنم و gold میخوام

دوستان کسی میتونه روش جمع کردن gold بگه.یکسری راهنما تو اینترنت هست ولی پولی هست و گفته میتونید تو 3 روز 3k gold در بیارین.کسی میدونه این روش ها چجوری هست چون من میخوام profession هام رو Up کنم و gold میخوام
من خودم دو روش استفاده کردم از همه بیشتر گلد جمع شده اما نمیدونم اون آموزش هایی که پولیه واقعا توش چی نوشته. گرچه فکر کنم بشه تو تورنت پیداشون کرد.
روش اول من BS بود، هر آیتم که میذارم AH تقریبا 10 یا 20k گلد فروش میره (بسته به زمان پچ). تنها کاری که باید کرد Chaos Orb جمع کردنه. بقیه مواد رو میخری و فقط میسازی میذاری AH. به 5 ساعت نرسیده میخرن. مواد اولیه Weapon های جدید حداکثر 4k خرجش میشه که البته میشه خیلی کمتر هم خرید و Weapon رو میفروشی 11 تا 12k در حال حاضر. که یعنی حداقل 7k سود. خود من تاحالا 15 تا Shield ساختم متوسط قیمت 4 یا 3k این آخرا. تا الان هم 3 تا Mace هیلر ساختم هر کدوم 11k.
روش دوم Inscription به همراه Herbalism. هر چی Herb میتونی جمع می کنی (خریدن توصیه نمیشه چون ممکنه ضرر کنی) و باهاشون Mysterious Fortune Card میسازی. میتونی دونه ای 10 گلد بفروشی (چون آدم های خوش خیال زیاد پیدا میشن که بخرن) یا میتونی به تعداد بالا بسازی و بازشون کنی. احتمال 5000 گلدی خیلی کمه. بعضی ها تا 200 تا ساختن ولی بیشتر از 20 گلدی نگرفتن اما بازم درآمدش خوبه. شانستو امتحان کن شاید چند تا 5000 تایی در آوردی.

سلام
آقا من تازه ميخوام بازی رو بصورت آنلاين اصلی بخرم و بازی کنم...
قبلاً تو server های مجانی بازی ميکردمو با بازی تقريبا آشنا هستم
فقط ميخوام ببينم اگه واسه خريد لازم هست که چيزه خاصی بدونم بگيد
يه چند تا سؤال هم خودم دارم
1- سرور آمريکا يا اروپا؟....ايرانيا بيشتر تو کدوم هستن؟
2- ميشه بگين که ملاک انتخاب realm چی هست؟......کلاً يه توضيح در مورد realm ميخوام...خيلی خيلی مرسی

آخرین ویرایش:
سلام
آقا من تازه ميخوام بازی رو بصورت آنلاين اصلی بخرم و بازی کنم...
قبلاً تو server های مجانی بازی ميکردمو با بازی تقريبا آشنا هستم
فقط ميخوام ببينم اگه واسه خريد لازم هست که چيزه خاصی بدونم بگيد
يه چند تا سؤال هم خودم دارم
1- سرور آمريکا يا اروپا؟....ايرانيا بيشتر تو کدوم هستن؟
2- ميشه بگين که ملاک انتخاب realm چی هست؟......کلاً يه توضيح در مورد realm ميخوام...خيلی خيلی مرسی
در مورد خرید یادت باشه دیگه کد TBC در کار نیست یه وقت اضافه نخری. با کد کلاسیک که 16و 17 تومن بیشتر نیست TBC هم شارژ میشه.

در مورد سوال اولت قطعا اروپا اگه ایران هستی. نزدیک تره لیتنسی پایین تره، ایرانی ها هم همه اروپا هستن.
سوال دوم ، ملاک هدفت واسه بازی تو بلیزارده. اومدی واسه Raid رفتن ، Bg و Arena یا فقط واسه چرخ زدن و کاتا رو یاد گرفتن؟ اگه اومدی Raid بری بستگی داره به اینترنتت. اگه اینترنتت خوبه که تو سایت wowprogress دنبال به Realm باش که تعداد Faction تو بیشتر باشه توش، یعنی اگر Horde هستی برو یه ریلم که تعداد هورد بیشتره و گیلد هاش زیاد باشن. اگه اینترنتت ساعت 1 یا 2 به بعد دانلودش مجانی میشه قید گیلد های اروپایی رو بزن چون اونا اصل کارشون از 11، 12 شب به بعد شروع میشه و با اینترنت دانلود مجانی تو اون ساعت هیچی نمیبینی. میتونی با گیلد های ایرانی کنار بیای 4، 5 تا گیلد خوب هستن تو ریلم های Kazzak ، Skullcrusher ، Balnazar ، Auchindoun یا ریلم های دیگه.
اگه میای واسه BG و Arena، بازم باید دنبال اونایی باشی که تا 11، 12 کارشون تموم شه. اینترنتت هم باید خیلی خوب باشه BG های شلوغ رو بکشه، Arena مشکلی نداره. فرق چندانی بین Normal و PvP وجود نداره الان. بیشتر محدودیت ها رو برداشتن و دیگه فرقی بینشون نیست. واسه PvP سعی کن یه ریلم شلوغ پیدا کنی، بین rank اول تا دهم.
اگرم واسه کلا Cata یاد گرفتن میای که فرق چندانی نداره. هر Realm که بری یاد میگیری. ولی بازم ریلم خیلی خلوت انتخاب نکن.

در مورد خرید یادت باشه دیگه کد TBC در کار نیست یه وقت اضافه نخری. با کد کلاسیک که 16و 17 تومن بیشتر نیست TBC هم شارژ میشه.

در مورد سوال اولت قطعا اروپا اگه ایران هستی. نزدیک تره لیتنسی پایین تره، ایرانی ها هم همه اروپا هستن.
سوال دوم ، ملاک هدفت واسه بازی تو بلیزارده. اومدی واسه Raid رفتن ، Bg و Arena یا فقط واسه چرخ زدن و کاتا رو یاد گرفتن؟ اگه اومدی Raid بری بستگی داره به اینترنتت. اگه اینترنتت خوبه که تو سایت wowprogress دنبال به Realm باش که تعداد Faction تو بیشتر باشه توش، یعنی اگر Horde هستی برو یه ریلم که تعداد هورد بیشتره و گیلد هاش زیاد باشن. اگه اینترنتت ساعت 1 یا 2 به بعد دانلودش مجانی میشه قید گیلد های اروپایی رو بزن چون اونا اصل کارشون از 11، 12 شب به بعد شروع میشه و با اینترنت دانلود مجانی تو اون ساعت هیچی نمیبینی. میتونی با گیلد های ایرانی کنار بیای 4، 5 تا گیلد خوب هستن تو ریلم های Kazzak ، Skullcrusher ، Balnazar ، Auchindoun یا ریلم های دیگه.
اگه میای واسه BG و Arena، بازم باید دنبال اونایی باشی که تا 11، 12 کارشون تموم شه. اینترنتت هم باید خیلی خوب باشه BG های شلوغ رو بکشه، Arena مشکلی نداره. فرق چندانی بین Normal و PvP وجود نداره الان. بیشتر محدودیت ها رو برداشتن و دیگه فرقی بینشون نیست. واسه PvP سعی کن یه ریلم شلوغ پیدا کنی، بین rank اول تا دهم.
اگرم واسه کلا Cata یاد گرفتن میای که فرق چندانی نداره. هر Realm که بری یاد میگیری. ولی بازم ریلم خیلی خلوت انتخاب نکن.

اين کد tbc چی هست؟
بعد من ping ام رو بخوام تست کنم با server های اروپا با کودوم کشور تست کنم که ببينم خوبه يا نه؟...(اگه لينک بدی که خيلی ممنون ميشم)
اگر ping ام زير 250 باشه واسه هيجا هيچ مشکلی ندارم ديگه؟(مخصوصاً که من ميخوام mage بردارم)
در مورد گيلد و ريلم چه سايت های بروزی هست که توشون سرچ کنم؟...(بروز بودنش مهمه ديگه)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or