World of Warcraft: The War Within

از تاریخ 29 مرداد ماه سال 1403 این تاپیک مختص به اکسپنشن ست The War Within در سرور های آفیشال بیلیزارد خواهد بود.
=============================================================

راهنمای اولیه بازی برای کمک به تازه وارد ها با تشکر از کاربر musketeer

بازی کردن در بلیزارد چقدر هزینه داره؟

برای بازی کردن در بلیزارد در حالت معمول شما باید 2 آیتم زیر رو در ابتدا خریداری کنید:

• Battlechest:: که شامل کلیه اکسپنشن ها تا یکی مونده به آخری و همینطور 30 روز تایم بازی میشه. قیمتش حدود 15 یورو هست
  • آخرین اکسپنشن: که در حال حاضر legion هست. معمولا حدود 40 یورو هست قیمتش
  • برای ادامه دادن به بازی باید اشتراک ماهیانه بازی رو هم بگیرید. که 2روش معمول داره. یکی اینکه گیم تایم های 2 ماهه بخرید، حدود 20 یورو هست قیمتشون یا اینکه گلد داخل بازی بدید و wowtoken بگیرید. که قیمتش رو میتونید همیشه از سایت wowtoken.info چک کنید.
آیا گلد در آوردن و خریدن گیم تایم با گلد وقت خیلی زیادی میبره؟

واقعاً نمیشه گفت. به هر کس بستگی داره که از چه روشی گلد در میاره. بعضیا از auction house خیلی راحت گلد در میارن، بعضیا میرن فارم میکنن و گلد در میارن، بعضیا instance های قدیمی رو میزنن... بطور خلاصه فقط میشه گفت که کاملاً شدنیه، ولی باید یک مقداری زمان بزارید براش.

از کجا بخرم؟ کردیت کارت ندارم.

خیلی سایت های ایرانی هستن که این موارد رو برای فروش قرار دادن. طبق قوانین سایت نمیشه اینجا اسم گفت. همون توی گوگل سرچ کنید "خرید battlechest" یا "خرید legion" براتون این سایتها رو میاره. بعد توی سایت بلیزارد یه قسمتی داره که این کدها رو وارد کنید.

قبل از اینکه بازی رو شروع کنم چه چیزهایی آماده کنم؟

اولین کار این هست که یکی رو پیدا کنید که شما رو RAF کنه. RAF مخفف recruid a friend هست که میتونید اینجا بطول کامل در موردش مطالعه کنید. Recruit A Friend - WoW

این سیستم هم برای شما و هم برای کسی که شما رو RAF میکنه مزایای بسیاری داره. مهمتریناش ایناس:

• وقتی با هم بازی کنید 3 برابر experience دریافت میکنید!
    • وقتی شما اولین ماه گیم تایم رو بزنید، به RAF کننده شما یک ماه تایم رایگان میده.
    • وقتی شما دومین ماه گیم تایم رو بزنید، RAF کننده شما بین چند تا pet و mount میتونی یکی رو به دلخواه جایزه بگیره!
    • به ازای هر 2 level که با هم level up کنید، شما میتونید 1 level به RAF کننده اتون اهدا کنید.
    • هر دو میتونید هر 30 دقیقه یک بار همدیگه رو summon کنید (برید پیش هم)
البته یه سری محدودیت داره، مثل اینکه مدت این مزایا 3 ماه هست و باید توی یک group باشید تا این سیستم فعال بشه، و توی محدوده 100 یاردی هم بمونید. همچنین grant level یعنی مورد 4 هم فقط توی همون realm که بودید قابل استفاده اس.

بخاطر اینکه انقدر فایده داره و بیشتر از همه بخاطر mount اش، تقریباً همه دنبال یکی هستن که RAF اش کنن. بخاطر همین یه سری پوئن دیگه هم RAF کننده شما معمولاً بهتون میده.. مثلا فلان مقدار گلد، یا فلان آیتم... ولی سعی کنید اینها رو ملاک قرار ندید و بیشترین فکرتون این باشه که RAF partner شما وقت آزادش با شما همخونی داشته باشه تا بتونید باهاش بازی کنید و level up رو از دست ندید. پس قبل از RAF خوب باهاش تایم هاتون رو چک کنید و با همدیگه هماهنگ کنید که چند تا کاراکتر میخواید level up کنید و اینا....

آیا کامپیوترم به اندازه کافی قوی هست؟ آیا نت مناسبی دارم؟

مورد دیگه ای که باید چک کنید این هست که آیا کامپیوترتون قادر به اجرای بازی هست یا خیر. کلاً wow سیستم و اینترنت خفنی نمیخواد. برای اینکه ببینید بازی رو میتونید اجرا کنید یا نه باید بازی رو بصورت رایگان بدون اینکه چیزی بخرید نصب کنید و برید توی بازی. تو این حالت تا level 20 میتونید بازی کنید. تو جاهای شلوغ که مثلا 3-40 نفر اطرافتون باشن نباید fps اتون زیر 30 بیاد یا latency اتون بالای 300 بره.

خب! الآن آماده ی بازی هستم. باید چکار کنم؟

اول باید یه اکانت battle.net بسازید و اپلیکیشنش رو دانلود کنید: http://eu.battle.net/en/app

بعد از اون باید خود کلاینت بازی رو بگیرید که حدود 30 گیگ هست. میتونید بزارید خود اپلیکیشن براتون دانلودش کنه. یا اینکه از یک دوستی بخواید براتون روی هارد بریزه. یا اینکه از سایتهای ایرانی که میفروشن بخرید. بعد باید محل بازی رو به اپلیکیشن بتل.نت بدید و برید توی بازی. ضمنا کد های لازم که خریدید رو هم از قسمت redeem code توی اپلیکیشن یا سایت وارد کنید تا براتون فعال بشه. حالا باید وارد بازی بشید و توی هر realm ای که میخواید کاراکترتون رو بسازید.

تو کدوم realm کاراکتر بسازم؟ ایرانی ها کجا بیشتر هستن؟

در ابتدا بگم که ایرانی ها بیشتر از همه جا در سرورهای اروپا بازی میکنن، چون به ایران نزدیکتره و پینگ بهتری داره. اکثرا در kazzak سمت هورد هستن. توی Silvermoon و Ravencrest هم سمت الاینس هستن. بصورت پراکنده تو ریلم های دیگه مثل Outland هم هستن البته.
ریلم ها از چند نظر دسته بندی میشن:

• زبان. که معمولا ریلم هایی که زبان انگلیسی هستن رو انتخاب میکنیم.
    • PvE یا PvP. این دو کلمه مخفف Player versus Environment و Player versus Player هستن. توی wow دو faction داریم به نامهای Horde و Alliance. که یطورایی دشمن همدیگه حساب میشن. تو ریلم های PvP در دنیای بازی هر جا که برید میتونید با پلیرهای فکشن مقابل مبارزه کنید، اونها هم همینطور. این به این معنی هست که هرجا برید با پلیرهای فکشن مقابل درگیر میشید. در ریلم های PvE تا وقتی نخواید میتونید از درگیر شدن با فکشن مقابل خودداری کنید. به اصطلاح بصورت دیفالت PvP flag اتون خاموش هست.
    • RP یا Normal. در ریلم های RP مخفف Role-Playing خیلی پلیرها قالب کاراکترشون رو به خودشون میگیرن. یعنی طوری رفتار میکنن که انگار واقعاً مثلاً یک جادوگر الف هستن و با همه اون شکلی صحبت میکنن! البته تو همه ریلم ها بعضیا این کار رو میکنن و توی ریلم های RP خیلی بیشتره.
موارد دیگه ای مثل جمعیت و بالانس بودن فکشن ها و ... هم توی انتخاب ریلم موثره که بیشتر این فاکتور ها رو میتونید از این سایت دنبال کنید: realmpop.com

هر گونه بحث در مورد سرور های کرک حتی سرور های کرک Warlord of Draenor و قبل از آن در این تاپیک ممنوع هست و با افراد خاطی به شدت برخورد خواهد شد.

آخرین ویرایش:
دوستان یک سوال جدی داشتم
این ارموری بنده هست(در حالت pve)

http://eu.battle.net/wow/en/characte...Ollaf/advanced

ولی dps من 11k فقط هست.هم gem گذاشتم هم enchant کردم.از هر کس هم پرسیدم میگه باید 19k dps بدی.من 4 تا AB میزنم و یک arcane barrage.لطفا کمک کنید
خب این چیزی که من میبینم با این آیتم ها.
1 اینکه شما 4 تا آیتم PvP بستی.
2 اینکه Hit شما Cap نیست Miss میدی.
3 اینکه دوران نادیده گرفتن Bonus Socket ها گذشته. Intellect + hit بزن آبی هارو.
4 اینکه شما نصف آیتم هات Enchant هم نداره.

اگه میخوای به سطح بالای 18k dps برسی دیگه باید این چیزارو رعایت کنی.
جدای از این ها Rotation شما هم خیلی باید کامل تر از اینا باشه، cooldown هم زیاد استفاده کن.
Mage دو فاز Rotation داره، یه فاز باید با AB از 100% Mana بترکونی تا مانا 20% بشه، بعد فاز بعدی مانا رو با Evocation پر کنی و اسپل های کم مانا بزنی تا برسه با 100% مانا و Evocation از Cooldown خارج بشه تا دوباره AB رو Spam کنی.

آخرین ویرایش:
دوستان یک سوال جدی داشتم
این ارموری بنده هست(در حالت pve)

http://eu.battle.net/wow/en/character/ravencrest/Ollaf/advanced

ولی dps من 11k فقط هست.هم gem گذاشتم هم enchant کردم.از هر کس هم پرسیدم میگه باید 19k dps بدی.من 4 تا AB میزنم و یک arcane barrage.لطفا کمک کنید
اولین مشکل اینه که شما ilvl 360 هنوز hit cap نیستی! چه جوری manage می کنید این stat های بی زبون رو آخه؟ من ilvl 330 داشتم hit cap بودم.
دومین مشکل، برادر اون neck همراه با finger و trinket دومت برای pvp هست عوضشون کن. p1 کوئست های molten front بری یه neck خوب میگیری برای مثال. Trinket هم اگر می تونی 2k خرج کنی volcano بخر انتخاب خوبی هست.
بعدش الان به اینا می گی انچنت ـه درست ؟ :دی
head و Shoulder که اصلا enchant نشدن، روی Chest T12 ـت هم +20 all stats نزدی! روی belt ـت هم belt buckle نزدی که یه Socket اضافه می کنه، legs ـت هم enchant نداره!
و در آخر هم که یه enchant ـه هیولا زدی روی Staff ـت :دی برادر من +7 weapon dmg به چه دردت می خوره آخه :دی روی Weapon باید power torrent بزنی. سعی هم کن همیشه Dagger همراه با off hand استفاده کنی چون در نگاه کلی intellect بیشتری می گیری و می توی روی off hand یه انچنت خوب یعنی +40 intell بزنی.

mastery توی Arcane خیلی تاثیر داره. باید بین 16-18 باشه که واسه شما 14 ـه.

توصیه های آخر. همیشه Hit cap رو با استفاده از خود Gear و Reforge بگیر، هیچ وقت socket هاتو برای Hit هدر نده مگر در موارد استثنایی.
هیچ وقت از gear pvp توی pve استفاده نکن توی بعضی مواقع باعث dps loss های فضایی میشه.
Arcane خیلی روی استفاده درست از Cooldown ها تاکید داره که مهم ترینش Arcane power هست که DPS رو به صورت عجیبی بالا می بره و سعی کن یه درک درستی از burn phase داشته باشی. پیشنهاد هم میشه برای آشنایی بهتر بری یه کم guid بخونی.

اولین مشکل اینه که شما ilvl 360 هنوز hit cap نیستی! چه جوری manage می کنید این stat های بی زبون رو آخه؟ من ilvl 330 داشتم hit cap بودم.
دومین مشکل، برادر اون neck همراه با finger و trinket دومت برای pvp هست عوضشون کن. p1 کوئست های molten front بری یه neck خوب میگیری برای مثال. Trinket هم اگر می تونی 2k خرج کنی volcano بخر انتخاب خوبی هست.
بعدش الان به اینا می گی انچنت ـه درست ؟ :دی
head و Shoulder که اصلا enchant نشدن، روی Chest T12 ـت هم +20 all stats نزدی! روی belt ـت هم belt buckle نزدی که یه Socket اضافه می کنه، legs ـت هم enchant نداره!
و در آخر هم که یه enchant ـه هیولا زدی روی Staff ـت :دی برادر من +7 weapon dmg به چه دردت می خوره آخه :دی روی Weapon باید power torrent بزنی. سعی هم کن همیشه Dagger همراه با off hand استفاده کنی چون در نگاه کلی intellect بیشتری می گیری و می توی روی off hand یه انچنت خوب یعنی +40 intell بزنی.

mastery توی Arcane خیلی تاثیر داره. باید بین 16-18 باشه که واسه شما 14 ـه.

توصیه های آخر. همیشه Hit cap رو با استفاده از خود Gear و Reforge بگیر، هیچ وقت socket هاتو برای Hit هدر نده مگر در موارد استثنایی.
هیچ وقت از gear pvp توی pve استفاده نکن توی بعضی مواقع باعث dps loss های فضایی میشه.
Arcane خیلی روی استفاده درست از Cooldown ها تاکید داره که مهم ترینش Arcane power هست که DPS رو به صورت عجیبی بالا می بره و سعی کن یه درک درستی از burn phase داشته باشی. پیشنهاد هم میشه برای آشنایی بهتر بری یه کم guid بخونی.
دستت درد نکنه.اول درباره enchant اون staff که داشتم enchanting ام رو بالا میبردم به همبن خاطر زدم.بعدش اینکه در بقیه موارد ازت ممنونم.خیلی کمک کردی

آقا شمن تا حالا دیدید Critical ، 30 k دفعه ی اول توی PVP دمیج بزنه ، دفعه ی دوم هم 24 K :d
کلا PVP بودیم سرور مخصوص خودمون :d ( سرور نداریم سرور یه نفر دیگه است کلی آدم مثل من و شما بیکار ریختن توش :d ادمیناشونم ماشالله فعالند :d جم بخوری بنی :d مثل بقیه ی سرورا چیت و میت هم نداره :d )

کلا این شمنه دهنمونو باز کرده بودا :d
ادش کردیم توانایی Heal کردنشم دهن باز کنه :d( من نمی دونم چرا حاظرند پول بدند باسه WOW ) :d
ما دهنمون سرویس شد تا چند تا آیتم خفن تر از آیتم Arena بگیریم اونم با شرطی بازی کردن با هم بازی های خودمون ازشون پول قاپیدیدم رفتیم شارژ کردیم آیتم خریدیم :|

در هر حال فانه :d

دستت درد نکنه.اول درباره enchant اون staff که داشتم enchanting ام رو بالا میبردم به همبن خاطر زدم.بعدش اینکه در بقیه موارد ازت ممنونم.خیلی کمک کردی
خواهش می کنم، اگر دوباره مشکلی داشتی بپرس اگر تونستم حتما کمک می کنم.

اینم یه guid خیلی مفصل و مفید بخون که خیلی به کارت میاد.
http://elitistjerks.com/f75/t118084-cataclysm_arcane_mage_compendium/
آقا شمن تا حالا دیدید Critical ، 30 k دفعه ی اول توی PVP دمیج بزنه ، دفعه ی دوم هم 24 K :d
اگر کلاسی که بازی می کنی Cloth پوش باشه، عزیزان Melee باز می تونن راحت تا 70k روت dmg بزنن حتی با Ressi بالای 3k !
به قول بچه های گیلد 30k هم شد dmg ؟ :دی

دوستان این quest های molten front رو کجا باید گرفت.من رفتم wowhead گفت توی fireland هست ولی من چیزی ندیدم
برای شروع باید برید از روی Board ـه مخصوص که توی همه شهر ها اصلی هست Quest ـه Guardians of hyjal رو بگیرید، برای تحویل دادن این quest هم شما باید quest line اصلی Mount hyjal رو انجام داده باشید، اگر درست یادم بیاد 80 تا از 115 کوئست رو باید انجام داده باشید تا بتونید quest line مربوط به Molten front رو شروع کنید.

چند تا Addons رو برای دوستان مبتدی معرفی میکنم . اگه خواستین کاملش کنید اما گِل مالی نکنیدش
N_aggressive%20%284%29.gif

NPCScan : وقتی یه npc کمیاب در اطرافتون باشه این Addons به شما اخطار میده
DruidTimerBars : برای هر سه Spec دروید کار میکنه و باف ها و cd ها رو نشون میده
FriendColor : تو قسمت Friend , هرکدوم از دوستانتون رو با رنگ کاراکتری که On هست نشون میده , یعنی اگه با دروید on شده باشه رنگش نارنجیه
Gladius : اگه اهل Arena هستید خیلی بدردتون میخوره . در ابتدا نشون میده حریفها از چه نوعی هستند و یا کی CD Trinket اونا تموم میشه و یا healer داره Drink میکنه و خیلی چیزای دیگه
Recount : توی دانج و رید میقدار dps همه کاراکترها رو نشون میده
Reforgenator : برای دوستان مبتدی که نمیدونن چجوری یه کاراکترشون رو Reforge کنن خوبه . برای همه کاراکترها در پچ 4.2 تنظیمه و بهترین تنظیم رو میکنه
TomTom : مختصات هر محل رو نشون میده و شما میتونید روی یه قسمت از نقشه یه علامت بگذارید و با دنبال کردن علامت فلش به اون محل برسید
comergy : برای کاراکترهایی که Combo point دارن استفاده میشه و تعداد Combo های شما رو نشون میده
Gatherer : برای شغلهای Herb و Mining استفاده میشه و محل جاهایی که قبلا از اونجا herb یا mining کردین رو بهتون نشون میده
HealBot : برای هیلرها استفاده میشه . کاراکترهای توی رید یا گروه رو تو پایین صفحه نشون میده و شما میتونید تنظیم کنید که با left click یا Right click و ... چه Spell ای بزنه رو اون کاراکتر
Archy : برای شغل Archaeology استفاده میشه . برای پیدا کردن محل نیست و فقط تعداد ایتمهایی رو که گرفتید و یه سری چیزای دیگه رو نمایش میده
Chinchilla : اندازه , شفافیت و شکل و.... minimap رو تغییر میده . اگه از رو minimap دنبال herb و mining میگردین و چشماتون مثل من در اومده حتما اینو استفاده کنین
EJSmallerMapButtons : توی پچ جدید دیدین که وقتی میرین za/zg و, اینقدر اندازه ایکون باسها بزرگ شده که نصفه map معلو نیست . این اندازه ایکونها رو کوچیک میکنه (این یکی رو خودم تست نکردم)

خب اینا Addons هاییه که من استفاده میکنم . شما هم اگه چیز خوبی سراغ دارین معرفی کنید (اگه غلط املایی داره گیر ندین که اعصاب ندارم
)

خواهش می کنم، اگر دوباره مشکلی داشتی بپرس اگر تونستم حتما کمک می کنم.

اینم یه guid خیلی مفصل و مفید بخون که خیلی به کارت میاد.
http://elitistjerks.com/f75/t118084-cataclysm_arcane_mage_compendium/

اگر کلاسی که بازی می کنی Cloth پوش باشه، عزیزان Melee باز می تونن راحت تا 70k روت dmg بزنن حتی با Ressi بالای 3k !
به قول بچه های گیلد 30k هم شد dmg ؟ :دی

برای شروع باید برید از روی Board ـه مخصوص که توی همه شهر ها اصلی هست Quest ـه Guardians of hyjal رو بگیرید، برای تحویل دادن این quest هم شما باید quest line اصلی Mount hyjal رو انجام داده باشید، اگر درست یادم بیاد 80 تا از 115 کوئست رو باید انجام داده باشید تا بتونید quest line مربوط به Molten front رو شروع کنید.
دمت گرم.quest رو گرفتم ولی یک مشکلی هست من نه تو mount of hyjal که quest نمیبینم.دقیقا باید کجای hyjal برای گرفتن quest برم؟

Addon ها:
Deadly Boss Mods
هرکاری که باید توی Raid یا Dungeon انجام بدید رو به شما میگه.Move away,INttrupt .همه چی.خیلی مفید هست.
Bloodshield tracker
به درد Blood Deathknight ها میخوره.میگه که چفدر Damage بعدی رو Absorb میکنید .
FamBags
Bag ـتون رو دسته بندی میکنه.Junk رو یه جا میزاره ،Recipe رو یه جا و ...خیلی کم حجم و به درد بخوره!
Omen ThreatMeter
تقریبا به درد همه میخوره.Threat رو نشون میده و باعث میشه که Tank خیلی راحت تر کارشو انجام بده .
OmniCC
CD ـه Spell هاتون رو نشون میشده.خیلی سبک و به درد بخور هست!

دمت گرم.quest رو گرفتم ولی یک مشکلی هست من نه تو mount of hyjal که quest نمیبینم.دقیقا باید کجای hyjal برای گرفتن quest برم؟
شما اول باید تمام کوئست های Hyjal رو کامل بزنی. وقتی که زدی اونوقت اولین کوئست رو بهت میده. باید خودت بدونی که تا کجا کوئست هاشو زدی، ادامه شو بری تا آخر. بعد که زدی از Orgrimmar کوئست Guardians of Hyjal: Firelands Invasion رو بگیر.

• Like
Reactions: Sorrows
سلام به همه دوستان
من الان 6.48 گیگ آپدیت کردم کلید play هم برای من روشن شده.
اما وقتی play میزنم صفحه سیاه میشه و هیچی نمیاد.
توی .....
lwi3avpmr7kjexr6iaip.jpg

هیچی اون مشکل همین الان حل شد.:x;)
اما یک چیز دیگه الان بازی بالا میاد بعد اون یارو صدا قشنگه فقط میگه painبعد یک دفعه میرو تو صفحه که باید لوگین کنی
تو قسمت سینما تیک هم که میرم بیشتر از نشون نمیده.
بنظر من چون ناقص هست اینجوری (یعنی کامل آپدیت نکردم) بعداً درست میشه؟
الان شروع کنم بازی کردن یا بزارم کامل آپدیت بشه تو بازی گیر نمی کنم؟

اون چند روزی که میگن مجانی هست 10 روز یا 20 روز از کی شروع میشه از تاریخ ساخت اکانت. یا از اولین باری که باهاش بازی کنم؟
-----------
بعد از ویرایش:
دل رو زدم به دریا و اکانت رو ساختم
بازی رو هم ادد کردم تو اکانت که فری بود
الان وقتی که میخوام لوگین شم:
s08mtz8smb0oq3lnjik3.jpg
این رو میگه تو بریک نیوز هم یک چیز هایی گفته که مشکل فنی و این چیزها من ازش دست گیرم شد
این مشکل رو فقط من دارم یا همه؟
بعد از این جور مشکل ها زیاد براشون پیش میاد؟

باتشکر از همه دوستان

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or