World of Warcraft: The War Within

از تاریخ 29 مرداد ماه سال 1403 این تاپیک مختص به اکسپنشن ست The War Within در سرور های آفیشال بیلیزارد خواهد بود.
=============================================================

راهنمای اولیه بازی برای کمک به تازه وارد ها با تشکر از کاربر musketeer

بازی کردن در بلیزارد چقدر هزینه داره؟

برای بازی کردن در بلیزارد در حالت معمول شما باید 2 آیتم زیر رو در ابتدا خریداری کنید:

• Battlechest:: که شامل کلیه اکسپنشن ها تا یکی مونده به آخری و همینطور 30 روز تایم بازی میشه. قیمتش حدود 15 یورو هست
  • آخرین اکسپنشن: که در حال حاضر legion هست. معمولا حدود 40 یورو هست قیمتش
  • برای ادامه دادن به بازی باید اشتراک ماهیانه بازی رو هم بگیرید. که 2روش معمول داره. یکی اینکه گیم تایم های 2 ماهه بخرید، حدود 20 یورو هست قیمتشون یا اینکه گلد داخل بازی بدید و wowtoken بگیرید. که قیمتش رو میتونید همیشه از سایت wowtoken.info چک کنید.
آیا گلد در آوردن و خریدن گیم تایم با گلد وقت خیلی زیادی میبره؟

واقعاً نمیشه گفت. به هر کس بستگی داره که از چه روشی گلد در میاره. بعضیا از auction house خیلی راحت گلد در میارن، بعضیا میرن فارم میکنن و گلد در میارن، بعضیا instance های قدیمی رو میزنن... بطور خلاصه فقط میشه گفت که کاملاً شدنیه، ولی باید یک مقداری زمان بزارید براش.

از کجا بخرم؟ کردیت کارت ندارم.

خیلی سایت های ایرانی هستن که این موارد رو برای فروش قرار دادن. طبق قوانین سایت نمیشه اینجا اسم گفت. همون توی گوگل سرچ کنید "خرید battlechest" یا "خرید legion" براتون این سایتها رو میاره. بعد توی سایت بلیزارد یه قسمتی داره که این کدها رو وارد کنید.

قبل از اینکه بازی رو شروع کنم چه چیزهایی آماده کنم؟

اولین کار این هست که یکی رو پیدا کنید که شما رو RAF کنه. RAF مخفف recruid a friend هست که میتونید اینجا بطول کامل در موردش مطالعه کنید. Recruit A Friend - WoW

این سیستم هم برای شما و هم برای کسی که شما رو RAF میکنه مزایای بسیاری داره. مهمتریناش ایناس:

• وقتی با هم بازی کنید 3 برابر experience دریافت میکنید!
    • وقتی شما اولین ماه گیم تایم رو بزنید، به RAF کننده شما یک ماه تایم رایگان میده.
    • وقتی شما دومین ماه گیم تایم رو بزنید، RAF کننده شما بین چند تا pet و mount میتونی یکی رو به دلخواه جایزه بگیره!
    • به ازای هر 2 level که با هم level up کنید، شما میتونید 1 level به RAF کننده اتون اهدا کنید.
    • هر دو میتونید هر 30 دقیقه یک بار همدیگه رو summon کنید (برید پیش هم)
البته یه سری محدودیت داره، مثل اینکه مدت این مزایا 3 ماه هست و باید توی یک group باشید تا این سیستم فعال بشه، و توی محدوده 100 یاردی هم بمونید. همچنین grant level یعنی مورد 4 هم فقط توی همون realm که بودید قابل استفاده اس.

بخاطر اینکه انقدر فایده داره و بیشتر از همه بخاطر mount اش، تقریباً همه دنبال یکی هستن که RAF اش کنن. بخاطر همین یه سری پوئن دیگه هم RAF کننده شما معمولاً بهتون میده.. مثلا فلان مقدار گلد، یا فلان آیتم... ولی سعی کنید اینها رو ملاک قرار ندید و بیشترین فکرتون این باشه که RAF partner شما وقت آزادش با شما همخونی داشته باشه تا بتونید باهاش بازی کنید و level up رو از دست ندید. پس قبل از RAF خوب باهاش تایم هاتون رو چک کنید و با همدیگه هماهنگ کنید که چند تا کاراکتر میخواید level up کنید و اینا....

آیا کامپیوترم به اندازه کافی قوی هست؟ آیا نت مناسبی دارم؟

مورد دیگه ای که باید چک کنید این هست که آیا کامپیوترتون قادر به اجرای بازی هست یا خیر. کلاً wow سیستم و اینترنت خفنی نمیخواد. برای اینکه ببینید بازی رو میتونید اجرا کنید یا نه باید بازی رو بصورت رایگان بدون اینکه چیزی بخرید نصب کنید و برید توی بازی. تو این حالت تا level 20 میتونید بازی کنید. تو جاهای شلوغ که مثلا 3-40 نفر اطرافتون باشن نباید fps اتون زیر 30 بیاد یا latency اتون بالای 300 بره.

خب! الآن آماده ی بازی هستم. باید چکار کنم؟

اول باید یه اکانت battle.net بسازید و اپلیکیشنش رو دانلود کنید: http://eu.battle.net/en/app

بعد از اون باید خود کلاینت بازی رو بگیرید که حدود 30 گیگ هست. میتونید بزارید خود اپلیکیشن براتون دانلودش کنه. یا اینکه از یک دوستی بخواید براتون روی هارد بریزه. یا اینکه از سایتهای ایرانی که میفروشن بخرید. بعد باید محل بازی رو به اپلیکیشن بتل.نت بدید و برید توی بازی. ضمنا کد های لازم که خریدید رو هم از قسمت redeem code توی اپلیکیشن یا سایت وارد کنید تا براتون فعال بشه. حالا باید وارد بازی بشید و توی هر realm ای که میخواید کاراکترتون رو بسازید.

تو کدوم realm کاراکتر بسازم؟ ایرانی ها کجا بیشتر هستن؟

در ابتدا بگم که ایرانی ها بیشتر از همه جا در سرورهای اروپا بازی میکنن، چون به ایران نزدیکتره و پینگ بهتری داره. اکثرا در kazzak سمت هورد هستن. توی Silvermoon و Ravencrest هم سمت الاینس هستن. بصورت پراکنده تو ریلم های دیگه مثل Outland هم هستن البته.
ریلم ها از چند نظر دسته بندی میشن:

• زبان. که معمولا ریلم هایی که زبان انگلیسی هستن رو انتخاب میکنیم.
    • PvE یا PvP. این دو کلمه مخفف Player versus Environment و Player versus Player هستن. توی wow دو faction داریم به نامهای Horde و Alliance. که یطورایی دشمن همدیگه حساب میشن. تو ریلم های PvP در دنیای بازی هر جا که برید میتونید با پلیرهای فکشن مقابل مبارزه کنید، اونها هم همینطور. این به این معنی هست که هرجا برید با پلیرهای فکشن مقابل درگیر میشید. در ریلم های PvE تا وقتی نخواید میتونید از درگیر شدن با فکشن مقابل خودداری کنید. به اصطلاح بصورت دیفالت PvP flag اتون خاموش هست.
    • RP یا Normal. در ریلم های RP مخفف Role-Playing خیلی پلیرها قالب کاراکترشون رو به خودشون میگیرن. یعنی طوری رفتار میکنن که انگار واقعاً مثلاً یک جادوگر الف هستن و با همه اون شکلی صحبت میکنن! البته تو همه ریلم ها بعضیا این کار رو میکنن و توی ریلم های RP خیلی بیشتره.
موارد دیگه ای مثل جمعیت و بالانس بودن فکشن ها و ... هم توی انتخاب ریلم موثره که بیشتر این فاکتور ها رو میتونید از این سایت دنبال کنید: realmpop.com

هر گونه بحث در مورد سرور های کرک حتی سرور های کرک Warlord of Draenor و قبل از آن در این تاپیک ممنوع هست و با افراد خاطی به شدت برخورد خواهد شد.

آخرین ویرایش:
سلام اگه اینجا کسی تو EU بازی می کنه و می خواد یه relm باحال سرعت بالا رو امتحان کنه بیاد به AGAMMAGAN من اونجا یه پالادین 85 دارم و دارم یه mage هم آپ می کنم بیاین حال کنیم
یه سوال jewelcrafting ارزش وقت و سرمایه گذاری داره؟ لامذهب خیلی گرونه.....اگه نیارزه که بد بختم

سلام به همگی
بازم سوال :-/:d
1) من شنیدم اگر سی دی کی ها رو به ترتیب بخرم میتونم 2 ماهی مجانی بازی کنم(یعنی فقط با داشتن سی دی کی بدون خرید اکانت ماهیانه) همچین چیزی هست؟ اگر ممکن هست ترتیبش رو بهم بگین

2) من الان 3.3.5a Engb نصب کردم اگر بخوام بازی کنم تو خود Blizzباید EUبازی کنم دیگه یا میشه USرفت یا اینکه به سی دی کی ربط داره؟

3) اگر به سی دی کی ربط داره آیا من می تونم سی دی کی US رو برای Engb خودم نصب کنم؟

4) چند گیگ پچ باید دانلود کنم تا بتونم CATAبازی کنم بعد اینکه با خود لانچر blizzبرم بهتره یا manul خودم یکی یکی آپدیت کنم؟

5) من الان یک سی دی کی 1WOW/ 2BC / 3Wotlk/4CATAبه این ترتیب باید بخرم و اینکه آیا به همشون نیاز دارم؟

بازهم تشکر می کنم ممنون از اینکه به سوالهام جواب میدین:x

سلام به همگی
بازم سوال :-/:d
1) من شنیدم اگر سی دی کی ها رو به ترتیب بخرم میتونم 2 ماهی مجانی بازی کنم(یعنی فقط با داشتن سی دی کی بدون خرید اکانت ماهیانه) همچین چیزی هست؟ اگر ممکن هست ترتیبش رو بهم بگین

2) من الان 3.3.5a Engb نصب کردم اگر بخوام بازی کنم تو خود Blizzباید EUبازی کنم دیگه یا میشه USرفت یا اینکه به سی دی کی ربط داره؟

3) اگر به سی دی کی ربط داره آیا من می تونم سی دی کی US رو برای Engb خودم نصب کنم؟

4) چند گیگ پچ باید دانلود کنم تا بتونم CATAبازی کنم بعد اینکه با خود لانچر blizzبرم بهتره یا manul خودم یکی یکی آپدیت کنم؟

5) من الان یک سی دی کی 1WOW/ 2BC / 3Wotlk/4CATAبه این ترتیب باید بخرم و اینکه آیا به همشون نیاز دارم؟

بازهم تشکر می کنم ممنون از اینکه به سوالهام جواب میدین:x
................................................................
1- اره می تونی بازی کنی باید بری تو سایت eu.battle.net یه اکانت میسازی تا لول 20 مجانی بازی میکنی ...بعد کد بازی رو تو battle.net میزنی ....ترجیحا برو eu به خاطر هم خوانی با ساعت های ایران و اگه خواستی بیا relm من AGAMMAGAN اونجا در خدمتم ...اما اگه بخوای خورد خورد بازی رو آپ دیت کنی چندتا چیز رو از دست میدی مثل انتخاب BE...Darnaee....gooblin..wolfmen و برخی شغلها مثل جواهر کاری ...باستان شناسی و.....نظر منو میخوای تا پچ BC رو بگیر
2- بستکی به نوع کارتی که میخری داره برو سایت game-ir.com اونجا از من مشنوی اروپا بگیر
3- ربطی نداره
4-ببین کلا 15 گیگ است گه می خوای دانلود کنی با خود بلیزارد دانلود کن که بتونی repair کنی اما از من میشنوی برو یه گیم نت معتبر و یه هارد ببر بگو کلا برات بریزن اون وقت تو کلش رو داری اما برای مثال چون پول تا فعال کردن lich king رو دادی نمیتونی ترازت رو 85 کنی .....وقتی 80 شدی برو فعال کن .....
5- تا BC رو بگیر ....خواستی چند تا راه بگم بهت زود تر ترازت بره بالا حدود 20 %
6- اگه کسی خواست براش توی هارد خودش میریزم با آخرین آپ دیت

خوب پس من الان
1)پچ هام رو آپدیت کنم
2)بعد برم یک اکانت بسازم
3)تا lvl20 بازی کنم
4)cd key WOW &BCرو بگیرم
5)فقط یک ماه وقت دارم مجانی (فقط باخرید سی دی کی )لول آپ کنم تا 70
6) بعد سی دی کی Wotlkلول آپ تا 80
7)بعد هم cata

تو مرحله 6 باز هم میتونم یک ماه فقط با داشتن سی دی کی بازی کنم

بعد تو اون سایت که گفتی من قیمتهای اکانت ماهیانه رو پیدا نکرم

باز هم ممنون

خوب پس من الان
1)پچ هام رو آپدیت کنم
2)بعد برم یک اکانت بسازم
3)تا lvl20 بازی کنم
4)cd key WOW &BCرو بگیرم
5)فقط یک ماه وقت دارم مجانی (فقط باخرید سی دی کی )لول آپ کنم تا 70
6) بعد سی دی کی Wotlkلول آپ تا 80
7)بعد هم cata

تو مرحله 6 باز هم میتونم یک ماه فقط با داشتن سی دی کی بازی کنم

بعد تو اون سایت که گفتی من قیمتهای اکانت ماهیانه رو پیدا نکرم

باز هم ممنون
آره درسته مراحل
ببین تو اون سایت که میری برو قسمت wow بعد روی هر چیزی که بخوای کلیک کن ..منظورت از اینکه نداره نمی فهمم خودنم دیشب ازش خرید کردم
یه نکته حتما حتما حتما بدون چه نژاد و کلاسی رو دوست داری که الکی بعد دو ماه از اول بازی نکنی
نکته 2 : خز ترین کلاس rogue است اونقدر همه جا زیاده حالت به هم می خوره ...خوب فکر کن چی می خوای ...و اینکه پینگت هم در نظر بگیر .... واسه اینکه یه mage frost خوب بشی باید پینگت زیر 250 باشه اگه بالای 400 است کلاسی رو بردار که APM بالا نخواد
نکته بعدی حتما شغلت رو متناسب با ترازت بالا ببر و حتما از هرکی که می تونی مشاوره بگیر.....من خودم 3 ساله دارم بازی می کنم هنوز کلی چیز هست که نمی دونم
هر سوالی بود در خدمتم

من قبلاً یک 70 DK یک WL80 Affآپ کردم از وارلوک خیلی خوشم اومده اما دوست دارم یک pristهیلر آپ کنم.
فقط هم FOR THE HORD:x

به نظر من چیزی به نام بهترین کلاس یا ریس وجود نداره همه خوبن واسه خودشون.

از همین الان شروع کردم آپدیت کردن پچ ها بعد چقدر ریلم...:-o هست کدوم ریلم بیشتر ایرانی داره گیلد ایرانی هم داریم؟

من قبلاً یک 70 DK یک WL80 Affآپ کردم از وارلوک خیلی خوشم اومده اما دوست دارم یک pristهیلر آپ کنم.
فقط هم FOR THE HORD:x

به نظر من چیزی به نام بهترین کلاس یا ریس وجود نداره همه خوبن واسه خودشون.

از همین الان شروع کردم آپدیت کردن پچ ها بعد چقدر ریلم...:-o هست کدوم ریلم بیشتر ایرانی داره گیلد ایرانی هم داریم؟
نمیدونم میدونی یا نه اما آپ کردن یه healer prist بسیار سخته شما بهتره shadow prist پیک کنی بعد که 85 شدی روی heal زوم کنی
در مورد اینکه کجا ایرانی زیاده من نمیدونم ...زیاد هم دنبالش نرفتم که بدونم ..ولی اگه خواستی من یه human mage و یه holy pally توی agamagan دارم....اگه کسی هم خواست پالادین رو میفروشم تراز 85 season 9 pvp gear alchemy and herb 525

با درود می خواستم راجع به نمیر ها صحبت کنم ...اشتباه نشه منظورم نژاد undead نیست
منظور من از نمیر کسایی که هم سخت میمیرند هم توانایی شفا به خود را دارند که شامل 2 زیر شاخه از 2 نژاد مختلف می باشند
مورد اول druide از شاخه restro که به طور کامل یک HOT 'heal over tme ' ÷یعنی خود را به مرور شفا می دهند
یه مثال براتون میزنم : شما یک rogue هستید که به همراه یک mage در آرنا به جنگ یک warrior و یک D res می روید
شما برای مثال 300 ضربه در هر ثانیه به Warrior میزنید اما D res حدودا 5 جادوی HOT روی warrior انداخته و به طور مداوم در حال intrrupt کردن mage می باشد
همین اتفاق ممکن است در BG اتفاق می افتد بسیار دیده شده کلا بی خیال زدن یک نمیر شده اند
نمیر بعدی palladin از شاخه holly می باشد زره بالا و حباب ضد ضربه ... شفا به خود ....یک پالادین در عرض 2 ثانیه می تواند HP خود پر کند این اتفاق برای دوست پالادین در آرنا هم اتفاق می افتد
واقعا حس خوبی به بازیکن دست خواهد داد وقتی 2 rogue در حال زدن شما هستند ناگهان بعد 20 ثانیه HP شما پر خواهد شد

دروید کجا پلادین کجا جفتشون رو ببر ارینا میبینی چی میشه دروید بدن محافظ نمیتونه hel بده

اولش گفتم با warrior در ضمن وقتی یک dps نتونه یه healer رو طی 20 ثانیه بکشه اون یعنی نمیر
الان نیاین بگین rogue من طی 2 ثانیه همه رو می زنه و ...
در gear مساوی و بازیکن های هم سطح شرایط به نفع نمیر هست یعنی حداقل 20 ثانیه می تونه دوم بیاره

من الان دارم با خود دانلودر اپدیت میکنم
a06ad497a8fb.jpg
تمام این 14 گیگ رو که دانلود کنم همه چی حله یا بازم هست؟
آیا روش دیگه ای وجود داره برای دانلود کردن ؟ چون این p2pهستش به نظر من یکم کنده.

-----------
activehemnt :
بعضی کارها که تو بازی انجام بدی یکی از این activehemnt برات باز میشه یعنی روشن میشه که تو اونکار رو انجام دادی.
مثلاً لول 10 بشی یکی باز میشه.
50 تا کوئیست بری . برابر شاپ بری. ااز ارتفاع زیاد بپری و زنده بمونی. توی یک مپ همه جا رو گشته باشی. خیلی چیز ها هست یک کلید هم هست پایین پیشه کارکتر ایکون هات کی اش رو یادم نمیاد میتونی اونجا ببینی چه activehemnt هایی رو گرفتی و کدوم ها نگرفتی.

تمام این 14 گیگ رو که دانلود کنم همه چی حله یا بازم هست؟
آیا روش دیگه ای وجود داره برای دانلود کردن ؟ چون این p2pهستش به نظر من یکم کنده.

من 20 گیگ با همین سیستم افتضاح دانلود کردم :)
بعد اینکه شما 6.6 گیگ رو بگیری حله می تونی بیای بازی . 4.8 گیگ باقی مونده برای هات فیکس ها و این بساتاست فکر کنم ...

هنوز تو pvp مال نشدم :دی یکم کار داره هنوز .

پ ن : پینگه داریم ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or