World of Warcraft: The War Within

از تاریخ 29 مرداد ماه سال 1403 این تاپیک مختص به اکسپنشن ست The War Within در سرور های آفیشال بیلیزارد خواهد بود.
=============================================================

راهنمای اولیه بازی برای کمک به تازه وارد ها با تشکر از کاربر musketeer

بازی کردن در بلیزارد چقدر هزینه داره؟

برای بازی کردن در بلیزارد در حالت معمول شما باید 2 آیتم زیر رو در ابتدا خریداری کنید:

• Battlechest:: که شامل کلیه اکسپنشن ها تا یکی مونده به آخری و همینطور 30 روز تایم بازی میشه. قیمتش حدود 15 یورو هست
  • آخرین اکسپنشن: که در حال حاضر legion هست. معمولا حدود 40 یورو هست قیمتش
  • برای ادامه دادن به بازی باید اشتراک ماهیانه بازی رو هم بگیرید. که 2روش معمول داره. یکی اینکه گیم تایم های 2 ماهه بخرید، حدود 20 یورو هست قیمتشون یا اینکه گلد داخل بازی بدید و wowtoken بگیرید. که قیمتش رو میتونید همیشه از سایت wowtoken.info چک کنید.
آیا گلد در آوردن و خریدن گیم تایم با گلد وقت خیلی زیادی میبره؟

واقعاً نمیشه گفت. به هر کس بستگی داره که از چه روشی گلد در میاره. بعضیا از auction house خیلی راحت گلد در میارن، بعضیا میرن فارم میکنن و گلد در میارن، بعضیا instance های قدیمی رو میزنن... بطور خلاصه فقط میشه گفت که کاملاً شدنیه، ولی باید یک مقداری زمان بزارید براش.

از کجا بخرم؟ کردیت کارت ندارم.

خیلی سایت های ایرانی هستن که این موارد رو برای فروش قرار دادن. طبق قوانین سایت نمیشه اینجا اسم گفت. همون توی گوگل سرچ کنید "خرید battlechest" یا "خرید legion" براتون این سایتها رو میاره. بعد توی سایت بلیزارد یه قسمتی داره که این کدها رو وارد کنید.

قبل از اینکه بازی رو شروع کنم چه چیزهایی آماده کنم؟

اولین کار این هست که یکی رو پیدا کنید که شما رو RAF کنه. RAF مخفف recruid a friend هست که میتونید اینجا بطول کامل در موردش مطالعه کنید. Recruit A Friend - WoW

این سیستم هم برای شما و هم برای کسی که شما رو RAF میکنه مزایای بسیاری داره. مهمتریناش ایناس:

• وقتی با هم بازی کنید 3 برابر experience دریافت میکنید!
    • وقتی شما اولین ماه گیم تایم رو بزنید، به RAF کننده شما یک ماه تایم رایگان میده.
    • وقتی شما دومین ماه گیم تایم رو بزنید، RAF کننده شما بین چند تا pet و mount میتونی یکی رو به دلخواه جایزه بگیره!
    • به ازای هر 2 level که با هم level up کنید، شما میتونید 1 level به RAF کننده اتون اهدا کنید.
    • هر دو میتونید هر 30 دقیقه یک بار همدیگه رو summon کنید (برید پیش هم)
البته یه سری محدودیت داره، مثل اینکه مدت این مزایا 3 ماه هست و باید توی یک group باشید تا این سیستم فعال بشه، و توی محدوده 100 یاردی هم بمونید. همچنین grant level یعنی مورد 4 هم فقط توی همون realm که بودید قابل استفاده اس.

بخاطر اینکه انقدر فایده داره و بیشتر از همه بخاطر mount اش، تقریباً همه دنبال یکی هستن که RAF اش کنن. بخاطر همین یه سری پوئن دیگه هم RAF کننده شما معمولاً بهتون میده.. مثلا فلان مقدار گلد، یا فلان آیتم... ولی سعی کنید اینها رو ملاک قرار ندید و بیشترین فکرتون این باشه که RAF partner شما وقت آزادش با شما همخونی داشته باشه تا بتونید باهاش بازی کنید و level up رو از دست ندید. پس قبل از RAF خوب باهاش تایم هاتون رو چک کنید و با همدیگه هماهنگ کنید که چند تا کاراکتر میخواید level up کنید و اینا....

آیا کامپیوترم به اندازه کافی قوی هست؟ آیا نت مناسبی دارم؟

مورد دیگه ای که باید چک کنید این هست که آیا کامپیوترتون قادر به اجرای بازی هست یا خیر. کلاً wow سیستم و اینترنت خفنی نمیخواد. برای اینکه ببینید بازی رو میتونید اجرا کنید یا نه باید بازی رو بصورت رایگان بدون اینکه چیزی بخرید نصب کنید و برید توی بازی. تو این حالت تا level 20 میتونید بازی کنید. تو جاهای شلوغ که مثلا 3-40 نفر اطرافتون باشن نباید fps اتون زیر 30 بیاد یا latency اتون بالای 300 بره.

خب! الآن آماده ی بازی هستم. باید چکار کنم؟

اول باید یه اکانت battle.net بسازید و اپلیکیشنش رو دانلود کنید: http://eu.battle.net/en/app

بعد از اون باید خود کلاینت بازی رو بگیرید که حدود 30 گیگ هست. میتونید بزارید خود اپلیکیشن براتون دانلودش کنه. یا اینکه از یک دوستی بخواید براتون روی هارد بریزه. یا اینکه از سایتهای ایرانی که میفروشن بخرید. بعد باید محل بازی رو به اپلیکیشن بتل.نت بدید و برید توی بازی. ضمنا کد های لازم که خریدید رو هم از قسمت redeem code توی اپلیکیشن یا سایت وارد کنید تا براتون فعال بشه. حالا باید وارد بازی بشید و توی هر realm ای که میخواید کاراکترتون رو بسازید.

تو کدوم realm کاراکتر بسازم؟ ایرانی ها کجا بیشتر هستن؟

در ابتدا بگم که ایرانی ها بیشتر از همه جا در سرورهای اروپا بازی میکنن، چون به ایران نزدیکتره و پینگ بهتری داره. اکثرا در kazzak سمت هورد هستن. توی Silvermoon و Ravencrest هم سمت الاینس هستن. بصورت پراکنده تو ریلم های دیگه مثل Outland هم هستن البته.
ریلم ها از چند نظر دسته بندی میشن:

• زبان. که معمولا ریلم هایی که زبان انگلیسی هستن رو انتخاب میکنیم.
    • PvE یا PvP. این دو کلمه مخفف Player versus Environment و Player versus Player هستن. توی wow دو faction داریم به نامهای Horde و Alliance. که یطورایی دشمن همدیگه حساب میشن. تو ریلم های PvP در دنیای بازی هر جا که برید میتونید با پلیرهای فکشن مقابل مبارزه کنید، اونها هم همینطور. این به این معنی هست که هرجا برید با پلیرهای فکشن مقابل درگیر میشید. در ریلم های PvE تا وقتی نخواید میتونید از درگیر شدن با فکشن مقابل خودداری کنید. به اصطلاح بصورت دیفالت PvP flag اتون خاموش هست.
    • RP یا Normal. در ریلم های RP مخفف Role-Playing خیلی پلیرها قالب کاراکترشون رو به خودشون میگیرن. یعنی طوری رفتار میکنن که انگار واقعاً مثلاً یک جادوگر الف هستن و با همه اون شکلی صحبت میکنن! البته تو همه ریلم ها بعضیا این کار رو میکنن و توی ریلم های RP خیلی بیشتره.
موارد دیگه ای مثل جمعیت و بالانس بودن فکشن ها و ... هم توی انتخاب ریلم موثره که بیشتر این فاکتور ها رو میتونید از این سایت دنبال کنید: realmpop.com

هر گونه بحث در مورد سرور های کرک حتی سرور های کرک Warlord of Draenor و قبل از آن در این تاپیک ممنوع هست و با افراد خاطی به شدت برخورد خواهد شد.

آخرین ویرایش:
طبق چیزی که خود بلیزارد گفته Dungeon ها رو طوری نساختن که غیر قابل انجام باشه! خودشون هم گفتن که وقتی آیتم هاتون فول بشه دیگه نیازی به CC ندارید. اگه اینجوری نبود که Dungeon ها رو اصلا نمی شد زد! فقط در صورتی ZA و ZG رو میشه بدون CC زد که همه iLevel بالای 370 داشته باشن! وگرنه امکان نداره بدون Wipe رد کنی. شما یه اینس TBC رو برای من اسم ببر که فول آیتم توش گیر کنه! SWP هم کل Unit هاشو می شد کشید اگه چند تا هیلر خوب و تانک خوب داشتیم. پس TBC رو اینقدر گنده نکنید!
یه چیزای خسته کنند از TBC رو به عنوان بهترین زمان WoW اسم می برید. مثلا Flight Form یه Druid آخه چه سختی ای داشت؟ به جز یه کوئست طولانی و خسته کننده چیز دیگه ای بود؟ سخت بود؟ کسی که نمی زد یعنی بازی بلد نبود؟
یا اسم از Scarab Lord بردید. خب شما صبر کن Legendary Staff پچ 4.2 بیاد، بعد در مورد Scarab Lord صحبت کن. با اینکه میگفتن Shadowmourn خیلی آسونه! ولی بازم من تو شلوغ ترین و قوی ترین Realm ها کم می دیدم دست کسی باشه!
مسئله همون چیزیه که بلیزارد اعلام کرده. بازیکنا حرفه ای تر شدن، از محتوای تکراری خسته شدن و دارن بهونه های الکی میگیرن. اینم قرار شده با تند تند پچ دادن حل بشه.

من نگفتم cata آسون شده یا سخت ، بهتره یا بد تر ، گفتم؟ zg و za و که حقیقتا فقط روز اول patch چون تاکت نمی دونستیم cc می کردیم ( البته منظورم random join شدن نیست ) و ilvl هر کسی هم که باهاش می رفتم هیچ وقت بیشتر از 359 نبود ، اگه za time run رفته باشی میبینی که وقتی واسه cc کردن نیست و لزومی هم نداره cc کنی ، فقط باید بدونی کجا و کی cd هاتو use کنی (تانک یا healer )
حالا اونو بیخیال ، من نگفتم dungeon های tbc از cata سخت تر بودن ، گفتم که تنها سختی اون موقع این بود که مثلا druid تانک برای aoe یه swipe داشت که به 3 نفر می خورد و اگه 5 تا mob بود واقعا باید زحمت می کشیدی تا همشونو بگیری ، از tbc که میگی یا اون موقع تو blizz نبودی یا اگر هم بودی pve active نبودی ، من گنده نمی کنم tbc رو ولی expection معرکه ای بود واقعا ، از همه لحاظ . کی در مورد quest druid حرف زد ؟ بعدشم scrab lord مربوط میشه به classic .
هیچ وقت Scrab lord رو با خز ترین (شرمنده اینجوری می گم ، تو بخون زیاد ترین) legendery بازی مقایسه نکن ، نمی دونم کجا بازی می کنی ولی تو realm ما دیگه main تو گیلدی (گیلد های خوب) نمونده بود که نداشته باشه گاها alt میدیدی با این axe .
scrab lord رو نمی دونم می دونی یا نه که چه quest line فوق العاده ای داشته ، این که اون موقع تو هر realm 1-2 نفر می گرفتن واسه این بود که بعضی از step های quest که می رسیدی ، item quest رو فقط 1 نفر می تونست از 40 نفر loot کنه (و نفر بعدی باید 1 هفته صبر می کرد تا تازه اون step رو رد کنه ) و تو تا کی وقت داشتی ؟ تا وقتی که gate Ahn Qiraj تو realm اتون باز بشه ( که بستگی داشت به این که چه قدر realm اتون active و شلوغ باشه که تند تر mat های مورد نیاز رو جمع کنن تا quest ها دونه دونه complete شن ) و وقتی که باز میشد فقط 7-8 ساعت (ساعتش رو دقیق یادم نیست) وقت داشتی که (اگه همه ی step ها رو انجام داده بودی و step آخر واست مونده بود( Gang the Gong یا یه هم چین چیزی ) quest رو تحویل بدی و mount و tittle رو بگیری ، و خیلی از realm ها اون موقع Scrab lord نداشتن ( به تاریخی خیلی از scrab lord ها نگاه کنی میبینی که واسه سال 2009 ، وقتی که چند تا realm جدید run شد که هنوز gate AQ شون بسته بود ، هرکی quest ها رو از قبل تا step آخرش رفته بود و migrate کردن و بعد از باز شدن gate تحویل دادن .
آره staff legendery هم حتما quest line جالبی خواهد داشت ولی امکان نداره به rare ایه staff Atiesh و یا tittle scrab lord برسه . ولی جمله ی آخرتو قبول دارم ، همین الان طرفدارای 2 آتیشه ی tbc و classic هم حاظر نیستن 3-4 سال تو همون expection بازی کنن ، باید تغییر کرد .

در مورد تانک باید بگم که توی TBC کلاس ها بالانس نبودن. بنابراین اگه یادت باشه همیشه میگفتن که تانک Stamina بالا Druid، تانک باس ها Warrior و تانک AoE پالادین مخصوصا برای Battle for Mount Hyjal که اون همه Unit میومد و پالادین همه رو میگرفت. الان کلاس ها بالانس شدن. شما هر کلاسی برداری تانک وایسی میتونی تو هر نقشی بازی کنی. چه با Warrior چه Paladin، Death Knight یا Druid شما میتونی هرجایی تانک وایسی. هر کدوم نقاط ضعف و قدرتی داره که همین باعث میشه سلیقه های مختلف کلاس های مختلف رو بپسنده. توی Healer هم اینجوری بود. Priest اگه میخواست 4 نفر همزمان هیل بده ماناش 3 سوت خوابیده بود ولی اگه تا صبح Flash میداد چیزی نمیشد. ولی در عوض Shaman اونجا هر چی Chain میداد و Druid هم هر چی HoT میداد مانا خالی نمیکرد. الان هیلر ها همه شون AoE heal دارن، Single Heal قوی دارن و با هر کلاسی شما میتونی Dungeon راحت هیل کنی. به نظر من این حالت بالانس خیلی بهتره تا اینکه کلاسی نتونه کاری بکنه بعد بگی این از خوبی پچ بوده که نمیتونی Aggro نگه داری! الانم Aggro نگه داشتن آسون نیست ولی شدنیه. TBC من هم Druid تانک بازی کردم هم Warrior توی Hyjal شدنی نبود بدون پالادین. حالا اگه یه گیلدی پالادین تانک نداشته باشه از Hyjal باید محروم بشه؟ این جالب نیست.
Timed Event Chest Zul'aman واقعا با 356 میشه؟ من فکر نکنم. من خودم تانک 358 بودم هیلر هم 360 اونم پالادین که میدونی چه خرکی هیل میده، همه DPS ها هم بالای 15k نتونستیم بدون CC و بدون Wipe بزنیم. همیشه هم برای Event Zul'aman توی Trade بالای 370 میخوان و 20k DPS برای dps ها. البته DPS ممکنه پایینتر باشه ولی هیلر و تانک باید حداقل 365 باشن. خب 365 یعنی همه Slot ها Epic. الان این سخت نیست؟ با Gear مخصوص Raid بری Heroic Dungeon توقع کمتر از این داری؟
میگن بحث کردن در مورد WoW از خود WoW شیرین تره ;)

ممنون که کمک کردین یه مشکل دیگه برام پیش امود هر کسی رو که از هورد میکشم هانور نمیده بجاش اینو مینویسه
you are limited of receiving more cawency points

این میگه تو الان سقف آنر پوینت هاته، باید اینا رو خرج کنی تا بتونی دوباره دربیاری.

در مورد تانک باید بگم که توی TBC کلاس ها بالانس نبودن. بنابراین اگه یادت باشه همیشه میگفتن که تانک Stamina بالا Druid، تانک باس ها Warrior و تانک AoE پالادین مخصوصا برای Battle for Mount Hyjal که اون همه Unit میومد و پالادین همه رو میگرفت. الان کلاس ها بالانس شدن. شما هر کلاسی برداری تانک وایسی میتونی تو هر نقشی بازی کنی. چه با Warrior چه Paladin، Death Knight یا Druid شما میتونی هرجایی تانک وایسی. هر کدوم نقاط ضعف و قدرتی داره که همین باعث میشه سلیقه های مختلف کلاس های مختلف رو بپسنده. توی Healer هم اینجوری بود. Priest اگه میخواست 4 نفر همزمان هیل بده ماناش 3 سوت خوابیده بود ولی اگه تا صبح Flash میداد چیزی نمیشد. ولی در عوض Shaman اونجا هر چی Chain میداد و Druid هم هر چی HoT میداد مانا خالی نمیکرد. الان هیلر ها همه شون AoE heal دارن، Single Heal قوی دارن و با هر کلاسی شما میتونی Dungeon راحت هیل کنی. به نظر من این حالت بالانس خیلی بهتره تا اینکه کلاسی نتونه کاری بکنه بعد بگی این از خوبی پچ بوده که نمیتونی Aggro نگه داری! الانم Aggro نگه داشتن آسون نیست ولی شدنیه. TBC من هم Druid تانک بازی کردم هم Warrior توی Hyjal شدنی نبود بدون پالادین. حالا اگه یه گیلدی پالادین تانک نداشته باشه از Hyjal باید محروم بشه؟ این جالب نیست.
Timed Event Chest Zul'aman واقعا با 356 میشه؟ من فکر نکنم. من خودم تانک 358 بودم هیلر هم 360 اونم پالادین که میدونی چه خرکی هیل میده، همه DPS ها هم بالای 15k نتونستیم بدون CC و بدون Wipe بزنیم. همیشه هم برای Event Zul'aman توی Trade بالای 370 میخوان و 20k DPS برای dps ها. البته DPS ممکنه پایینتر باشه ولی هیلر و تانک باید حداقل 365 باشن. خب 365 یعنی همه Slot ها Epic. الان این سخت نیست؟ با Gear مخصوص Raid بری Heroic Dungeon توقع کمتر از این داری؟
میگن بحث کردن در مورد WoW از خود WoW شیرین تره ;)

اولا من کی گفتم این خوب بود که نمیشد aggro دست جمعی گرفت؟ خیلی هم افتضاح بود ، الان به نظر من class ها خیلی خوب شدن و مشکلی از این بابت نیست ، در کل من با cata موافقم ، خیلی خوبه ... این که یه کم booring میشه بعضی وقتا هم دلیلشو خودت گفتی
در مورد za هم من خیلی run رفتم تا mount ببرم ، اصلا خوش شانس نبودم تو roll زدن ، فقط 1 بار 4 نفر از یه گیلد خوب که gear اشون heroic بود inv کردم که 4 min وقت اضافه آوردیم که زیاد هم نسبت به gear اشون خوب نبودن (لازم هم نبود خودشونو خفه کنن) تو بقیه ی حالتا همیشه زیر 359 بودیم همه ، بدون cc و بدون wipe ، مثلا pack قبل از boss2 (که 2 تا bear ان و 2 تا troll) همیشه cd use می کنم ، هم berserk هم survivel cd ها . با gear 370 که 4 نفره (1تانک 1 هیلر 2 تا dps ) خیلی راحت میشه زد یه نفرم boost می کنی gold می گیری حالشو میبری :) همون کاری که تو realm ما (و خیلی جاهای دیگه)کردن از همون روز اول
http://eu.battle.net/wow/en/forum/topic/1999605717
می گفت 48 تا run بردیم
48x20000= 960000 Gold
که تقسیم بر 4 کنی میشه نفری 240k Gold ، خدا بده برکت

اره بابا Stormscale خیلی شلوغه بیخیلش شدم
رفتم Magtheridon تازس خلوتم هست
حالا یه سوال فرق بین NORMAL با PVP چیه؟
Magtheridon دیگه خیلی خلوته یه زمانی بهترین Realm بود چون Nihilum اونجا بود. ایرانی ها هم بیشتر اونجا بودن قبلا. اما از وقتی که اونا رفتن دیگه Realm خالی شد. Realm خیلی خالی به ضررت میشه. یه Realm متوسط انتخاب کن. مخصوصا از نظر Auction House ، سرور خلوت هیچی تو AH نداره.
اما فرق PvP با PvE. اولا که اونایی که قبلشون نوشته RP رو دورشو خط بکش چون خیلی قوانین داره و باید داستان Warcraft رو خورده باشی تا بتونی اونجا بازی کنی وگرنه بن میشی.
سرور PvP سروریه که شما هر جا بری گروه یا همون Faction مخالفت (منظور Alliance یا Horde) میتونه بهت حمله کنه. مثلا Horde هستی داری Level Up میکنی، یا هر کار دیگه فرقی نمی کنه. یه Alliance ببینه تو رو میتونه بهت حمله کنه.
اما توی سرور های PvE یا همون Normal اینجوری نیست. شما با زدن pvp/ که در واقع Off کردن PvP هیروی شماست میتونی از این قضیه راحت بشی. دیگه هیچ کس در این حالت نمیتونه به شما حمله کنه، شما هم نمیتونی به اونایی که PvP شون Off هست حمله کنی مگر کارایی انجام بدی که مربوط به PvP باشه. مثلا اگر کسی رو ببینی PvP On باشه بهش Attackl بدی به طور اتوماتیک PvP شما هم روشن میشه. یا مثلا برای Capture کردن بعضی چیزا توی World مثل پرچم ها یا مناطق PvP مثلا توی Hellfire باید حتما PvP رو روشن کنی.
ولی معمولا Realm های PvP شلوغ تره. دلیلشم هیجان بیشتر PvP هست.

من یه پیشنهاد می کنم بهت. اینجا رو یه چک بکن.
http://www.wowprogress.com/realms/rank/eu/lang.en
اگر داری Alliance بازی می کنی یه ریلم خوب پیدا کن که Alliance بیشتر باشه توش. اگه Horde هستی برعکس. Realm که تعداد Faction شما بیشتر باشه یعنی Baradin Hold راحت تر میتونی بری، کوئست های Daily در اختیارته، BG ها رو بیشتر می بری، آیتم توی AH بیشتر هست واست و گیلد های قوی تری هم برای Faction شما هست. سعی کن یه Population متوسط انتخاب کنی. نه زیاد شلوغ نه زیاد خلوت.

ریلم هر چی شلوغ تر باشه بهتره b-)

اره این دوستمون راست میگه اگه زبانت خوبه برو همین سایت

ولی اگه زبانت خوب نیس و تازه کاری برو یه ریلم که گیلد ایرانی+پلیر ایرانی زیاده داشته باشه تا ازشون بپرسی و کمکت کنن یاد بگیری

مثل Auchioundon یا frostmane بیشتر ایرانی ها تو این دوتا ریلم ان

http://eu.battle.net/wow/en/guild/frostmane/SoulNidus/roster
اگه دوستان گیلد ایرانی بهتری سراغ دارن معرفی کنن من که گیلد ایرانی لول 19 ندیدم جایی :>
البته الان کل گیلد ایرانی به علت امتحانات خوابیده :d

کاشکی قبل از این که بیای با یکی از بچه ها هماهنگ می کردی recuit ات می کردن یه مونتی هم به ملت می رسید :)

منم امروز یا فردا دوباره تایم کد میگیرم ، میام . یه سوال :

چرا بعضی وقت ها تو دانج بعضی ها هستند ، که با اینکه لولشون از من پایین تره ولی گیر بهتری دارند ؟
خب اسم کاراکترتون رو تو auchindoun بگید، اد کنم . :دی

http://eu.battle.net/wow/en/guild/frostmane/SoulNidus/roster
اگه دوستان گیلد ایرانی بهتری سراغ دارن معرفی کنن من که گیلد ایرانی لول 19 ندیدم جایی :>
البته الان کل گیلد ایرانی به علت امتحانات خوابیده :d

کاشکی قبل از این که بیای با یکی از بچه ها هماهنگ می کردی recuit ات می کردن یه مونتی هم به ملت می رسید :)
من تو Alliance خبر ندارم ولی توی Horde فکر کنم قوی ترین گیلد ایرانی Tales of the Past باشه تا چند وقت دیگه منم بهشون ملحق میشم.
گیلد لول 21 ، 11/12 نرمال، 1/13 هیروئیک
http://eu.battle.net/wow/en/guild/balnazzar/Tales Of The Past/
البته ملاک خوب بودن گیلد به لول نیست. چون لول گیلد متاسفانه بیشتر با Quest زدن میره بالا تا Dungeon و Raid رفتن.

منم امروز یا فردا دوباره تایم کد میگیرم ، میام . یه سوال :

چرا بعضی وقت ها تو دانج بعضی ها هستند ، که با اینکه لولشون از من پایین تره ولی گیر بهتری دارند ؟
نمیدونم منظورت چیه، شاید منظورت از Gear بهتر Heirloom باشه؟ اون ایتم های زردی که هر لول Stat هاش بالا میره. اگه منظورت اینه که خب اونایی که یه هیرو 80 یا 85 دارن با Justice Point آیتم هایی می خرن که از لول 1 تا 80 یا 85 نیازی نیست عوضشون کنی. همینطوری قوی می شن. مثلا لول 1 یه دونه Agililty میده اون آیتم لول 2 دو تا میده و همینطور تا 85
اگه منظورت چیز دیگه ست که متوجه نشدم یعنی چی :d خب gear که به لول بستگی نداره. ممکنه چند تا Dungeon رفته باشه Gear آبی جمع کرده باشه و از خیلی آیتم های لول بالاتر خودش هم بهتر باشه که سبز هستن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or