World of Warcraft: The War Within

از تاریخ 29 مرداد ماه سال 1403 این تاپیک مختص به اکسپنشن ست The War Within در سرور های آفیشال بیلیزارد خواهد بود.
=============================================================

راهنمای اولیه بازی برای کمک به تازه وارد ها با تشکر از کاربر musketeer

بازی کردن در بلیزارد چقدر هزینه داره؟

برای بازی کردن در بلیزارد در حالت معمول شما باید 2 آیتم زیر رو در ابتدا خریداری کنید:

• Battlechest:: که شامل کلیه اکسپنشن ها تا یکی مونده به آخری و همینطور 30 روز تایم بازی میشه. قیمتش حدود 15 یورو هست
  • آخرین اکسپنشن: که در حال حاضر legion هست. معمولا حدود 40 یورو هست قیمتش
  • برای ادامه دادن به بازی باید اشتراک ماهیانه بازی رو هم بگیرید. که 2روش معمول داره. یکی اینکه گیم تایم های 2 ماهه بخرید، حدود 20 یورو هست قیمتشون یا اینکه گلد داخل بازی بدید و wowtoken بگیرید. که قیمتش رو میتونید همیشه از سایت wowtoken.info چک کنید.
آیا گلد در آوردن و خریدن گیم تایم با گلد وقت خیلی زیادی میبره؟

واقعاً نمیشه گفت. به هر کس بستگی داره که از چه روشی گلد در میاره. بعضیا از auction house خیلی راحت گلد در میارن، بعضیا میرن فارم میکنن و گلد در میارن، بعضیا instance های قدیمی رو میزنن... بطور خلاصه فقط میشه گفت که کاملاً شدنیه، ولی باید یک مقداری زمان بزارید براش.

از کجا بخرم؟ کردیت کارت ندارم.

خیلی سایت های ایرانی هستن که این موارد رو برای فروش قرار دادن. طبق قوانین سایت نمیشه اینجا اسم گفت. همون توی گوگل سرچ کنید "خرید battlechest" یا "خرید legion" براتون این سایتها رو میاره. بعد توی سایت بلیزارد یه قسمتی داره که این کدها رو وارد کنید.

قبل از اینکه بازی رو شروع کنم چه چیزهایی آماده کنم؟

اولین کار این هست که یکی رو پیدا کنید که شما رو RAF کنه. RAF مخفف recruid a friend هست که میتونید اینجا بطول کامل در موردش مطالعه کنید. Recruit A Friend - WoW

این سیستم هم برای شما و هم برای کسی که شما رو RAF میکنه مزایای بسیاری داره. مهمتریناش ایناس:

• وقتی با هم بازی کنید 3 برابر experience دریافت میکنید!
    • وقتی شما اولین ماه گیم تایم رو بزنید، به RAF کننده شما یک ماه تایم رایگان میده.
    • وقتی شما دومین ماه گیم تایم رو بزنید، RAF کننده شما بین چند تا pet و mount میتونی یکی رو به دلخواه جایزه بگیره!
    • به ازای هر 2 level که با هم level up کنید، شما میتونید 1 level به RAF کننده اتون اهدا کنید.
    • هر دو میتونید هر 30 دقیقه یک بار همدیگه رو summon کنید (برید پیش هم)
البته یه سری محدودیت داره، مثل اینکه مدت این مزایا 3 ماه هست و باید توی یک group باشید تا این سیستم فعال بشه، و توی محدوده 100 یاردی هم بمونید. همچنین grant level یعنی مورد 4 هم فقط توی همون realm که بودید قابل استفاده اس.

بخاطر اینکه انقدر فایده داره و بیشتر از همه بخاطر mount اش، تقریباً همه دنبال یکی هستن که RAF اش کنن. بخاطر همین یه سری پوئن دیگه هم RAF کننده شما معمولاً بهتون میده.. مثلا فلان مقدار گلد، یا فلان آیتم... ولی سعی کنید اینها رو ملاک قرار ندید و بیشترین فکرتون این باشه که RAF partner شما وقت آزادش با شما همخونی داشته باشه تا بتونید باهاش بازی کنید و level up رو از دست ندید. پس قبل از RAF خوب باهاش تایم هاتون رو چک کنید و با همدیگه هماهنگ کنید که چند تا کاراکتر میخواید level up کنید و اینا....

آیا کامپیوترم به اندازه کافی قوی هست؟ آیا نت مناسبی دارم؟

مورد دیگه ای که باید چک کنید این هست که آیا کامپیوترتون قادر به اجرای بازی هست یا خیر. کلاً wow سیستم و اینترنت خفنی نمیخواد. برای اینکه ببینید بازی رو میتونید اجرا کنید یا نه باید بازی رو بصورت رایگان بدون اینکه چیزی بخرید نصب کنید و برید توی بازی. تو این حالت تا level 20 میتونید بازی کنید. تو جاهای شلوغ که مثلا 3-40 نفر اطرافتون باشن نباید fps اتون زیر 30 بیاد یا latency اتون بالای 300 بره.

خب! الآن آماده ی بازی هستم. باید چکار کنم؟

اول باید یه اکانت battle.net بسازید و اپلیکیشنش رو دانلود کنید: http://eu.battle.net/en/app

بعد از اون باید خود کلاینت بازی رو بگیرید که حدود 30 گیگ هست. میتونید بزارید خود اپلیکیشن براتون دانلودش کنه. یا اینکه از یک دوستی بخواید براتون روی هارد بریزه. یا اینکه از سایتهای ایرانی که میفروشن بخرید. بعد باید محل بازی رو به اپلیکیشن بتل.نت بدید و برید توی بازی. ضمنا کد های لازم که خریدید رو هم از قسمت redeem code توی اپلیکیشن یا سایت وارد کنید تا براتون فعال بشه. حالا باید وارد بازی بشید و توی هر realm ای که میخواید کاراکترتون رو بسازید.

تو کدوم realm کاراکتر بسازم؟ ایرانی ها کجا بیشتر هستن؟

در ابتدا بگم که ایرانی ها بیشتر از همه جا در سرورهای اروپا بازی میکنن، چون به ایران نزدیکتره و پینگ بهتری داره. اکثرا در kazzak سمت هورد هستن. توی Silvermoon و Ravencrest هم سمت الاینس هستن. بصورت پراکنده تو ریلم های دیگه مثل Outland هم هستن البته.
ریلم ها از چند نظر دسته بندی میشن:

• زبان. که معمولا ریلم هایی که زبان انگلیسی هستن رو انتخاب میکنیم.
    • PvE یا PvP. این دو کلمه مخفف Player versus Environment و Player versus Player هستن. توی wow دو faction داریم به نامهای Horde و Alliance. که یطورایی دشمن همدیگه حساب میشن. تو ریلم های PvP در دنیای بازی هر جا که برید میتونید با پلیرهای فکشن مقابل مبارزه کنید، اونها هم همینطور. این به این معنی هست که هرجا برید با پلیرهای فکشن مقابل درگیر میشید. در ریلم های PvE تا وقتی نخواید میتونید از درگیر شدن با فکشن مقابل خودداری کنید. به اصطلاح بصورت دیفالت PvP flag اتون خاموش هست.
    • RP یا Normal. در ریلم های RP مخفف Role-Playing خیلی پلیرها قالب کاراکترشون رو به خودشون میگیرن. یعنی طوری رفتار میکنن که انگار واقعاً مثلاً یک جادوگر الف هستن و با همه اون شکلی صحبت میکنن! البته تو همه ریلم ها بعضیا این کار رو میکنن و توی ریلم های RP خیلی بیشتره.
موارد دیگه ای مثل جمعیت و بالانس بودن فکشن ها و ... هم توی انتخاب ریلم موثره که بیشتر این فاکتور ها رو میتونید از این سایت دنبال کنید: realmpop.com

هر گونه بحث در مورد سرور های کرک حتی سرور های کرک Warlord of Draenor و قبل از آن در این تاپیک ممنوع هست و با افراد خاطی به شدت برخورد خواهد شد.

آخرین ویرایش:
من تو Wowscape یه 10 ساعتی بازی کردم،خیلی XP زیاد میده...خیلی...تو کوئست اول به lvl4 رسیدم :دی پینگ هم که با Dial معرف حضور هست :دی ولی بین 500 تا 900 میچرخه...زیادم بد نیست که عین FPS اذیت کنه

ااااین لگت چقدر هست من که خیلی افتضاح شده جدیدا بین 2000 تا 10000 هستش چند روزه نمیتونم بازی کنم بعد بر و بچ با حال یک گیلد وا کردم یک سایت هم براش زدم به نام
order of silver hand
http://orderofsilverhand.smfforfree4.com
کمک کنید بهم بهترش کنم بعد چه جوری ویرایشش کنم بابا ما تازه کاریم فقط بهم نخندید خواهشا
بعد جریان این kite کردن یعنی چه ما noobهستیم شما به بزرگی l ی خودتون ببخشید
later dudes

آخرین ویرایش:
بابا من بدتر از تو هستم :دی اولین باره mmo میزنم :دی
ولی خوب بد پیش نرفتم تا الان lvl 16 شدم :دی پینگ 2000 بره که اذیت میکنه...این 3 روزه هم که من بازی کردم میانگین هر 2 ساعت 5دقیقه dc میشه. منم لگ ندارم جز اینکه پینگ بره بالا 2000

بابا من بدتر از تو هستم :دی اولین باره mmo میزنم :دی
ولی خوب بد پیش نرفتم تا الان lvl 16 شدم :دی پینگ 2000 بره که اذیت میکنه...این 3 روزه هم که من بازی کردم میانگین هر 2 ساعت 5دقیقه dc میشه. منم لگ ندارم جز اینکه پینگ بره بالا 2000

ok من هم اولین باره بازی میکنم دو تا پلدین دارم یکی 70 با سه تا t6 و بقیه t5 و یکیش هم لول 15 هست یک واریور هم دارم اونم 70 هستش با t3 فول و torch of damand اگر درست نوشته باشم
هقا این گیلد سایت ما رو نگاه کنید ممنون این ماجرای kite رو هم بگین

برای P سرور 1-16 خیلی کم هست :-"
در مورد Kite کردن هم در واقع از یک کلک مجاز استفاده می شه
اول از همه بگم Kiting منظور کشوندن یک boss از یک جا به جای دیگه (شهر های بزرگ) هست
همونطور که می دونین خیلی چیز های مخفی توی WoW هست که همه نمی دونن و استفاده کردن ازشون مجاز هست (not third world party)
مثلا اگه از پشت به یک نفر حمله کنین .1% بیشتر dmg می زنین و دیگه طرف نمی تونه Dodge , Parry کنه
یا اگه به یک نفر اگه خواب باشه (/sleep) حمله کنین 35-40% بیشتر dmg می زنین
یا اگه به همه ی NPC های بازی (humanoid) دو فرمان /rude و /kiss رو بزنید بی عمل نمی مونن !
حالا مهمترین چیز که همه ی Kiter ها همه می دونن این هست که اگر شما Aggro گرفتید جای اینکه بچرخیر و در برین بهتره دقیقا رو به روی boss/npc قرار بگیرین (Face2Face) بعدش شردع کنین عقب عقب رفتن (با S) بعد از 1 ثانیه تقریبا شروع کنید آروم دکمه های (A) و (D) رو زدن که توی عقب عقب رفتن بچرخین (هر کروم رو یک ثانیه نگه دارین بعدش بعدی)
با چشمای خودتون می بینین که boss/npc که می خواد بهتون حمله کنه یکی رو قدم می آد یک هو وایمیسته دوباری می آد طرفتون با سرعت خیلی کم :cheesygri
هی می چرخه می آد وای میسته می چرخه (حتما امتحان کنین من چون healer هستم توی Raid/Dungeon هر موقع Aggro بگیرم با همین روش هیچ وقت ضربه بهم نمی خوره چون دارم Kite می کنم
یک بار که Kara بودیم من حدود 1 دقیقه روی trash mob های اولش aggro داشتم هرچی گفتم این رو بگیرین گوش ندادن از در رفتم بیرون برگشتم دیدم رفته نصفشون رو کشته :laughing:
بهترین class های kiting اول از همه hunter هست بعدش هم mage برای solo
اینم King Varedis به Ad'al
wowscrnshot061308142652tr1.jpg

اینم ویدئوش http://www.youtube.com/watch?v=v7Pt7TtCZzE ببینین خیلی باحاله می ره کل Aldor رو خالی می کنه چه پلیر چه guard D:
----------------------------------
در آخر یک نکته ی خیلی باحال برای همه ی Allience ها !!!!!
چگونه برای 2 دقیقه به درخت تبدیل بشیم :
m7go6.jpg

1. این quest رو بگیرین : Tree's Company
2.به نقطه ای که quest از شما می خواد برید
3.اول به یک lock بگین شما رو توی Org/SW یا هر جا می خواید summon کنه
4.تبدیل به درخت شین
5.accept کنین !
--------------------------
با تشکر از mmowned که شبانه روز داره این جور چیزای WoW رو کشف می کنه
سعی کنین توب بازی تایپ کنین www.mmowned.com ببینین چی می شه :D
راستی جدی جدی S4 داره Honor می شه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

آخرین ویرایش:
میشه شماره تلفن فروشگاه Blizzardرو بدید.میخوام BCرو بگیرم به هرجا زنگ میزنم ندارند:( فقط دعوام نکنین میدونم تو صفحات قبلی هست ولی حوصله گشتن نداشتم:cheesygri

:)) رهام کلن زدی تو کار خلاف ها :p
mmowned رو کچل کردی پسر ... تا چند وقت دیگه فکر کنم بری جزو هیئت تحریریه شون :p

جالب بود من kite این جوریشو ندیده بودم ... بهترین و کاربردیترین نوع kite واسه من وقتی بود که می خواستیم بریم SH Heroic و Tank امون ضعیف بوده باشه ... اون موقع حتما یه mage frost میاوردیم تا بعد از Boss اول اون 2 تا elite ها رو یکیشونو kite کنه ... اینجوری با tank 11-12k HP به راحتی تا آخر می رفتیم :p
آره دیگه s2 Honor ای میشه ... واسه ما که خیلی خوبه :cheesygri

Samir کلا سرورهایی که شلوغ باشن زیاد dc میشن ایراد از سروره ...

اقا من یه چند تایی سوال دارم میخوام بدونم با چه Ping هایی اصولا Wow رو میشه خوب بازی کرد

راستش من یه ADSL از AsiaTech سفارش دادم که فقط باش Online بازی کنم حالا بعضی میگن که AsiaTech پینگش برای بازی های انلاین مزخرفه و پورت های Wow رو بسته و از این حرفها میخوام ببینم اگر راست میگن Cancel کنم قرار داد رو

( دوستایی که AsiaTech دارن کمک کنن )

و دیگه اینکهشبیه سازه سرور جدید نیومده ( با پچ 2 و ... به بالا کار کنه ) ؟

راستی توی Wow به داستانه وارکرفت توجهی شده ؟ یعنی رونده داستانی هم یا همون RPG هم داره بازی یا کلش شده کشتن boss ها و حمله به alliance ها و Horde ها ؟

وای خدا ... اسمش که میاد مو رو تنم راست میشه O.o
فقط خدا صبرت بده ...
Asiatech = :horse::thumbdown:wallbash:
آب دستته بزار زمین برو Cansel کن :-" ... من قبلا داشتم ... یادمه تو سرور Bavar Electronic بود ... بچه ها با Dial up وصل میشدن Latency زیر 1000 بود ولی من Latency زیر 2000 رو نتونستم تجربه کنم ... ! سرور خارجی ها رو که دیگه نگو !
دنبال سپنتا هم نرو ... از آسیاتک بهتره ولی بازم واسه game خوب نیست ...

نه بابا اختیار داری آخرت داستانه :-" ما ها توجه نمی کنیم ولی تک تک NPC ها واسه خودشون ماجرایی دارن !!!
یه سر به http://www.wowwiki.com/Portal:Main بزن ...

Devil والا منم ندارم باید بری صفحه های قبل جدا حسش نیست اونم با dial up :-"

راستش بچه ها میگن پینگه داتک همیشه روی 50 و 60 هستش
ولی در کل از لحاظه سرعتی تعریفی نداره به نظرم داتک

البته اینم بگم تا حدوده زیادی به منطقه ی مخابراتی ای که توشی ربط داره چون ISP ها تو مناطق مختلف پهنای باندشون فرق میکنه و ممکنه یه جا سرعتشون کم باشه یه جا زیاد .

آره واقعا موزلی شده این isp !
خیلی بهتره که این جوری با اطلاع قبلی بگیرین تا زجری و که منو امسال من کشیدیم شما دیگه نکشین !
من فعلا واسه Parsonline اقدام کردم از 6-7 تیر ماه وصل میشه ... امیدوارم که مشکلات حل شه :-"

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or