World of Warcraft: The War Within

از تاریخ 29 مرداد ماه سال 1403 این تاپیک مختص به اکسپنشن ست The War Within در سرور های آفیشال بیلیزارد خواهد بود.
=============================================================

راهنمای اولیه بازی برای کمک به تازه وارد ها با تشکر از کاربر musketeer

بازی کردن در بلیزارد چقدر هزینه داره؟

برای بازی کردن در بلیزارد در حالت معمول شما باید 2 آیتم زیر رو در ابتدا خریداری کنید:

• Battlechest:: که شامل کلیه اکسپنشن ها تا یکی مونده به آخری و همینطور 30 روز تایم بازی میشه. قیمتش حدود 15 یورو هست
  • آخرین اکسپنشن: که در حال حاضر legion هست. معمولا حدود 40 یورو هست قیمتش
  • برای ادامه دادن به بازی باید اشتراک ماهیانه بازی رو هم بگیرید. که 2روش معمول داره. یکی اینکه گیم تایم های 2 ماهه بخرید، حدود 20 یورو هست قیمتشون یا اینکه گلد داخل بازی بدید و wowtoken بگیرید. که قیمتش رو میتونید همیشه از سایت wowtoken.info چک کنید.
آیا گلد در آوردن و خریدن گیم تایم با گلد وقت خیلی زیادی میبره؟

واقعاً نمیشه گفت. به هر کس بستگی داره که از چه روشی گلد در میاره. بعضیا از auction house خیلی راحت گلد در میارن، بعضیا میرن فارم میکنن و گلد در میارن، بعضیا instance های قدیمی رو میزنن... بطور خلاصه فقط میشه گفت که کاملاً شدنیه، ولی باید یک مقداری زمان بزارید براش.

از کجا بخرم؟ کردیت کارت ندارم.

خیلی سایت های ایرانی هستن که این موارد رو برای فروش قرار دادن. طبق قوانین سایت نمیشه اینجا اسم گفت. همون توی گوگل سرچ کنید "خرید battlechest" یا "خرید legion" براتون این سایتها رو میاره. بعد توی سایت بلیزارد یه قسمتی داره که این کدها رو وارد کنید.

قبل از اینکه بازی رو شروع کنم چه چیزهایی آماده کنم؟

اولین کار این هست که یکی رو پیدا کنید که شما رو RAF کنه. RAF مخفف recruid a friend هست که میتونید اینجا بطول کامل در موردش مطالعه کنید. Recruit A Friend - WoW

این سیستم هم برای شما و هم برای کسی که شما رو RAF میکنه مزایای بسیاری داره. مهمتریناش ایناس:

• وقتی با هم بازی کنید 3 برابر experience دریافت میکنید!
    • وقتی شما اولین ماه گیم تایم رو بزنید، به RAF کننده شما یک ماه تایم رایگان میده.
    • وقتی شما دومین ماه گیم تایم رو بزنید، RAF کننده شما بین چند تا pet و mount میتونی یکی رو به دلخواه جایزه بگیره!
    • به ازای هر 2 level که با هم level up کنید، شما میتونید 1 level به RAF کننده اتون اهدا کنید.
    • هر دو میتونید هر 30 دقیقه یک بار همدیگه رو summon کنید (برید پیش هم)
البته یه سری محدودیت داره، مثل اینکه مدت این مزایا 3 ماه هست و باید توی یک group باشید تا این سیستم فعال بشه، و توی محدوده 100 یاردی هم بمونید. همچنین grant level یعنی مورد 4 هم فقط توی همون realm که بودید قابل استفاده اس.

بخاطر اینکه انقدر فایده داره و بیشتر از همه بخاطر mount اش، تقریباً همه دنبال یکی هستن که RAF اش کنن. بخاطر همین یه سری پوئن دیگه هم RAF کننده شما معمولاً بهتون میده.. مثلا فلان مقدار گلد، یا فلان آیتم... ولی سعی کنید اینها رو ملاک قرار ندید و بیشترین فکرتون این باشه که RAF partner شما وقت آزادش با شما همخونی داشته باشه تا بتونید باهاش بازی کنید و level up رو از دست ندید. پس قبل از RAF خوب باهاش تایم هاتون رو چک کنید و با همدیگه هماهنگ کنید که چند تا کاراکتر میخواید level up کنید و اینا....

آیا کامپیوترم به اندازه کافی قوی هست؟ آیا نت مناسبی دارم؟

مورد دیگه ای که باید چک کنید این هست که آیا کامپیوترتون قادر به اجرای بازی هست یا خیر. کلاً wow سیستم و اینترنت خفنی نمیخواد. برای اینکه ببینید بازی رو میتونید اجرا کنید یا نه باید بازی رو بصورت رایگان بدون اینکه چیزی بخرید نصب کنید و برید توی بازی. تو این حالت تا level 20 میتونید بازی کنید. تو جاهای شلوغ که مثلا 3-40 نفر اطرافتون باشن نباید fps اتون زیر 30 بیاد یا latency اتون بالای 300 بره.

خب! الآن آماده ی بازی هستم. باید چکار کنم؟

اول باید یه اکانت battle.net بسازید و اپلیکیشنش رو دانلود کنید: http://eu.battle.net/en/app

بعد از اون باید خود کلاینت بازی رو بگیرید که حدود 30 گیگ هست. میتونید بزارید خود اپلیکیشن براتون دانلودش کنه. یا اینکه از یک دوستی بخواید براتون روی هارد بریزه. یا اینکه از سایتهای ایرانی که میفروشن بخرید. بعد باید محل بازی رو به اپلیکیشن بتل.نت بدید و برید توی بازی. ضمنا کد های لازم که خریدید رو هم از قسمت redeem code توی اپلیکیشن یا سایت وارد کنید تا براتون فعال بشه. حالا باید وارد بازی بشید و توی هر realm ای که میخواید کاراکترتون رو بسازید.

تو کدوم realm کاراکتر بسازم؟ ایرانی ها کجا بیشتر هستن؟

در ابتدا بگم که ایرانی ها بیشتر از همه جا در سرورهای اروپا بازی میکنن، چون به ایران نزدیکتره و پینگ بهتری داره. اکثرا در kazzak سمت هورد هستن. توی Silvermoon و Ravencrest هم سمت الاینس هستن. بصورت پراکنده تو ریلم های دیگه مثل Outland هم هستن البته.
ریلم ها از چند نظر دسته بندی میشن:

• زبان. که معمولا ریلم هایی که زبان انگلیسی هستن رو انتخاب میکنیم.
    • PvE یا PvP. این دو کلمه مخفف Player versus Environment و Player versus Player هستن. توی wow دو faction داریم به نامهای Horde و Alliance. که یطورایی دشمن همدیگه حساب میشن. تو ریلم های PvP در دنیای بازی هر جا که برید میتونید با پلیرهای فکشن مقابل مبارزه کنید، اونها هم همینطور. این به این معنی هست که هرجا برید با پلیرهای فکشن مقابل درگیر میشید. در ریلم های PvE تا وقتی نخواید میتونید از درگیر شدن با فکشن مقابل خودداری کنید. به اصطلاح بصورت دیفالت PvP flag اتون خاموش هست.
    • RP یا Normal. در ریلم های RP مخفف Role-Playing خیلی پلیرها قالب کاراکترشون رو به خودشون میگیرن. یعنی طوری رفتار میکنن که انگار واقعاً مثلاً یک جادوگر الف هستن و با همه اون شکلی صحبت میکنن! البته تو همه ریلم ها بعضیا این کار رو میکنن و توی ریلم های RP خیلی بیشتره.
موارد دیگه ای مثل جمعیت و بالانس بودن فکشن ها و ... هم توی انتخاب ریلم موثره که بیشتر این فاکتور ها رو میتونید از این سایت دنبال کنید: realmpop.com

هر گونه بحث در مورد سرور های کرک حتی سرور های کرک Warlord of Draenor و قبل از آن در این تاپیک ممنوع هست و با افراد خاطی به شدت برخورد خواهد شد.

آخرین ویرایش:
این همه صبر کردیم تعطیلات کریسمس تموم شه که جناب استاد holinka بیاد چهار تا pvp hotfix بده تا بازی از این وضعیت خارج شه بعد اومدن combat rogue رو باف کردن...
هیلینگه هیبرید ها که وحشتناکه بعد استاد میاد میگه بلینک mage رو باید مثل selfhealing پالادین retri در نظر بگیریم ,توی براکت +2400 2v2 دو تا dk frost داریم و این یعنی فاجعه
از وقتی holinka جای ghostcrawler اومده pvp نابود شده:| این wod واسه من که فقط pvp بازی میکنم هیچی نداره
من که دیگه اکانتمو تا وقتی یه فکر اساسی نشه شارژ نمیکنم , فقط امیدوارم توی 6.1 همه اینا درست شه هرچند تا وقتی دید استاد به pvp عوض نشه غیر ممکنه :|

الان که شات‌های هانت رو قابل انتراپت کردن ماجرا بسی فرق کرده. بازی نمیکنم wow الان ولی خبر رسیده واریور توو پی وی پی داغون شده، البته اینا یه پچ بدن بالانس میشن.

واریور‌ها هم این پتچ حتا pvp رو هم مجبورا و به خاطر buf شدن fury به fury مهاجرت کردن
Hotfixes for December 8 - Class Tuning and More
WarriorFury
  • Bloodthirst's damage has increased by 20%, and has an additional 40% chance to be a critical strike (up from 30%).
  • Execute's (Fury) damage has increased by 10%.
  • Raging Blow's damage has increased by 33%.
  • Wild Strike's damage has increased by 32%

http://www.mmo-champion.com/content/?page=5

http://www.worldofwargraphs.com/stats-bestplayers-1-0-0-0-0-0-0-0.html
هانتر رو چی‌ می‌شه کرد؟ (inter up_?

- - -ویرایش - - -

این همه صبر کردیم تعطیلات کریسمس تموم شه که جناب استاد holinka بیاد چهار تا pvp hotfix بده تا بازی از این وضعیت خارج شه بعد اومدن combat rogue رو باف کردن...
هیلینگه هیبرید ها که وحشتناکه بعد استاد میاد میگه بلینک mage رو باید مثل selfhealing پالادین retri در نظر بگیریم ,توی براکت +2400 2v2 دو تا dk frost داریم و این یعنی فاجعه
از وقتی holinka جای ghostcrawler اومده pvp نابود شده:| این wod واسه من که فقط pvp بازی میکنم هیچی نداره
من که دیگه اکانتمو تا وقتی یه فکر اساسی نشه شارژ نمیکنم , فقط امیدوارم توی 6.1 همه اینا درست شه هرچند تا وقتی دید استاد به pvp عوض نشه غیر ممکنه :|

دقیقا مثل من هستی منم ۳ تا isp مختلف گرفتم تا بشه راحت پوپ بازی کرد ولی‌ از شانس من این پتچ زیاد پوپیش خوب نیست

به نظر من که پتچ قبل بهترین پتچ پوپ بود البته باس‌های محترم بالانس و mage و منک رو فراموش نمیکنم

منم امروز با روگم به کمبت مهاجرت کردم ل((

http://www.worldofwargraphs.com/stats-bestplayers-4-0-0-0-0-0-0-0.html

آخرین ویرایش:
واریور‌ها هم این پتچ حتا pvp رو هم مجبورا و به خاطر buf شدن fury به fury مهاجرت کردن
چه شیر توو شیری شده بلیزز :d

هانتر رو چی‌ می‌شه کرد؟ (inter up_?
یه بار داشتم فروم بلیزز رو میخوندم یه یارویی داشت گله میکرد که چرا casting shotهای هانت رو کاری کردید که بشه interrupt بشه. نمیشه؟

آخرین ویرایش:
Patch 6.0.3 Hotfixes - January 5
Originally Posted by Blizzard (Blue Tracker / Official Forums)
WoW's 10th Anniversary

• [Requires a realm restart] WoW's 10th Anniversary event has received an extension! The event will begin again at 10AM PST on Tuesday, January 6 and ends at 10AM PST on Tuesday, January 13.

Garrisons, Followers, and Outposts

• Garrison Buildings
    • Dwarven Bunker/War Mill: Players can now accrue as much Iron Horde Scraps as they want.
    • Lumber Mill: Players can now accrue as much Timber as they want.

Classes

• ideathknights.gif
    Death Knight (Forums / Skills / Talent Calculator)
    • Talent
      • Conversion now costs 15 Runic Power per second for Frost Death Knights (up from 10 Runic Power).
  • ihunters.gif
    Hunter (Forums / Skills / Talent Calculator)
    • Armor Sets
      • PvP 2-piece set bonus for Hunters should no longer incorrectly trigger its effect when Freezing Trap activates on a target that is immune.
  • ipaladins.gif
    Paladin (Forums / Skills / Talent Calculator)
    • Talents
      • Empowered Seals (Protection, Retribution) should no longer incorrectly be providing a 30% increase to attack speed on top of its intended benefits.
    • Armor Sets
      • [Currently in testing] PvP 4-piece set bonus for Retribution Paladins now increases damage and healing by 2% per Holy Power spent (down from 3%) for 4 seconds (down from 8 seconds).
  • irogues.gif
    Rogue (Forums / Skills / Talent Calculator)
    • Assassination
      • Assassin's Resolve now increases damage by 17% (up from 10%).
    • Combat
      • Vitality now grants 50% additional Attack Power (up from 40%).
    • Subtlety
      • Sanguinary Vein now increases damage dealt by 25% (up from 20%).

World Environment

• Nagrand
    • Resolved an issue where players that die in the areas around Highmaul may be unable to resurrect at their corpse.

Dungeons, Raids, and Scenarios

• Dungeons
    • Grimrail Depot
      • [Requires a realm restart] Nitrogg Thundertower: Assault Cannon's Suppressive Fire now deals less damage.
      • [Requires a realm restart] Nitrogg Thundertower: Grom'kar Gunner's Shrapnel Blast now deals less damage.
      • [Requires a realm restart] Nitrogg Thundertower: Iron Infantry now has less health.

PvP

• Ashran
    • [Requires a realm restart] Players now have 60 seconds to accept the prompt to enter Ashran (up from 20 seconds).

Bug Fixes

• Resolved an issue that could cause Quest achievements for Draenor zones to not be awarded correctly to characters below level 100.

Patch 6.0.3 Hotfixes - January 6
Classes

Dungeons, Raids, and Scenarios

• Raids
    • Highmaul
      • Ko'ragh's Expel Magic: Arcane ability should no longer incorrectly damage players that are under an effect that grants immunity to damage.
  • Dungeons
    • Shadowmoon Burian Grounds
      • Ner'zhul: Credit for Souls of the Lost achievement should no longer incorrectly reset between waves of Ritual of Bones.

Bug Fixes

Faction Balance in PvP
There are only 15 horde characters in the top 500 in the pvp bracket.. Fix it, fix it now.
Because Arena can have the same faction facing each other in a match, all of the high end players tend to gravitate to one faction or the other so they can play with each other. Last season pretty much everyone in NA was Horde, and EU was Alliance. Regardless of if a race or faction is considered to have superior racials the ladders would still show an all-in approach on one or the other. You could completely remove racials and still see the same coordinated division. Feedback on Racials is welcome and considered, but for the outlined reasons showing the best players coordinating toward a single faction isn't by itself a good indicator of anything except for the nature of the top competitors looking to play and practice with each other. It's going to happen regardless of pretty much anything else.

Does that mean that people who want to play with better players, should pay for a faction switch to Alliance then?
Anyone can level a new character any time they want. It's pretty quick, too!

[url]http://www.mmo-champion.com/content

/[/URL]

Faction Balance in PvP
There are only 15 horde characters in the top 500 in the pvp bracket.. Fix it, fix it now.
Because Arena can have the same faction facing each other in a match, all of the high end players tend to gravitate to one faction or the other so they can play with each other. Last season pretty much everyone in NA was Horde, and EU was Alliance. Regardless of if a race or faction is considered to have superior racials the ladders would still show an all-in approach on one or the other. You could completely remove racials and still see the same coordinated division. Feedback on Racials is welcome and considered, but for the outlined reasons showing the best players coordinating toward a single faction isn't by itself a good indicator of anything except for the nature of the top competitors looking to play and practice with each other. It's going to happen regardless of pretty much anything else.

Does that mean that people who want to play with better players, should pay for a faction switch to Alliance then?
Anyone can level a new character any time they want. It's pretty quick, too!
من درست متوجه نشدم. داره میگه allienceها باهم میوفتن ریتینگاشون میره بالا و هوردا low میمونن؟‌ ماله eu یا us این ماجرا؟ پچ قبل که توو us کلا allience پر نمیزد/:)

- -ویرایش - - -
من درست متوجه نشدم. داره میگه allienceها باهم میوفتن ریتینگاشون میره بالا و هوردا low میمونن؟‌ ماله eu یا us این ماجرا؟ پچ قبل که توو us کلا allience پر نمیزد/:)

منم انگلیسیم زیاد خوب نیست اینو عمداً گذاشتم تا یکی‌ که انگیلیشیش خوب هست این متنِ آخرو قشنگ توضیح بده:-/

- - -ویرایش - - -

منم انگلیسیم زیاد خوب نیست اینو عمداً گذاشتم تا یکی‌ که انگیلیشیش خوب هست این متنِ آخرو قشنگ توضیح بده:-/

تنها چیزی که مثلم هست اونم قدرت بیش از حد human در پوپ به خاطره Every Man for Himself و علت اصلی‌ این un balance

حال ماdk hord هم برای این که مثل هومن بتونیم ۲ تا ترینکت عالی‌ dps ببندیم مجبوریم یه تلننت point خوف رو فداش کنیم

آخرین ویرایش:
تنها چیزی که مثلم هست اونم قدرت بیش از حد human در پوپ به خاطره Every Man for Himself و علت اصلی‌ این un balance

حال ماdk hord هم برای این که مثل هومن بتونیم ۲ تا ترینکت عالی‌ dps ببندیم مجبوریم یه تلننت point خوف رو فداش کنیم

اینکه تا بوده بوده همین بوده. یارو در مورد اینکه توی آرنا allience با allience و هورد با هورد میوفته غر میزنه. میتونم با gt ترجمه‌اش کنم حوصلشو ندارم، شما هم اهمیت نده، با این نت ما به اون بالاها نمیرسیم که بخوایم نگران اینچیزا باشیم. از ۲.۲ به بعد واقعا نمیشه با لتنسی بالای صد بازی کرد.

DK تقریبا همیشه جز تاپ ها بوده، فرقی که میکرده این بوده که یه پچ Uh خوب بوده یه پچ Frost... الانم جفت Spec هاش تقریبا تاپ هستن.
مقایسه کردن دمیج فلان ابیلتی یه کلاس با کلاس های دیگه هم کار چندان عقلانی نیست چون اصولا Nature هر کلاس فرق داره.
با تمام احترامات :دی شما بیا به من بگو درنقش یه DK بعد از WotLK چن بار تونستی DPS یه هانتر یا وار یا میج رو حتی با 10تا ilvl کمتر از خودت بگیری؟ دیگه قرار باشه پشت سه تا کلاس باشی که نمیشه گفت تاپ DPS.
البته بنظرم از طرفی بلیزارد هم مقصره، میگه الان تو سر هرکی بزنی تو ازروث یه DK داره، قرار باشه قویشون کنیم دیگه رایدها رو شخم میزنن، یکی نیست بیاد بگه، خب برادر، قویشون بکن اما به همون پیچیدگی زمان WotLK کن تا فقط هارکوراش بتونن باهاش Top DPS بشن.
از پتچ کاتا تا حالا به جز این پتچ هیچوقت شادو پریست تو pvp مهبوب نبود !!!!
با فان سرورا کاری ندرم
کلا همیشه برا منه DK پارتنر خوبی بوده. البته اوج PvP من برمیگرده به همون WotLK :دی
فقط نفهمیدم این حرفمون چه ربطی به سرورای Private داشت :دی

deathknight تو این پتچ دمیج و قدرتشون خیلی بیشتر شده به نظر من اصلا عقلانی نیست
. چرا که به جرات می‌شه گفت راحت ترین کلاس‌های wow تو هر پتچ چه pvp و چه pve این ۲ کلاس بودن !!و هستن
درباره قسمت آبی که فقط میتونم بگم خیلی پر رویی :دی بعد از این همه نرف شدن DK از 3.4.3 تا به امروز، حالا که بقیه کلاسا هم نرف شدن و نزدیک به DK شدن دیگه تقصیر ما نیست، کما اینکه هنوز هم اعتراض داریم به این همه نرف شدن.
درباره قسمت قرمز هم اول اوومدم یه چی بگم بعد دیدم خودت همش FDK و BM که کلا به 3 تا اسپل سروته قضیه رو هم میارن، پلی دادی، دیگه تصمیم گرفتم سکوت کنم :دی

با تمام احترامات

خود پتچ کاتا دپس دک بسیار عالی‌ بود ۱۰ لول کمتر!!!!!!!به احتمال زیاد این شوخی بود !!! و الی‌ هم چین کسی‌ بهترهwow و یا هر........بازی نکنه

۲) ربط‌ش این بود که تا حالا از پتچ کاتا تا به امروز به جز این پتچ شدو پریست جک بود :d از نظر پوپ و

محبوبیت در پوپ ( یعنی‌ شما که اینقد ادعا دارید اینو متوجه نشدید

۳)چه خوشتون بیاد چه خوشتون نیاد حقیقت همیشه تلخ بود و خواهد بود )حتما از نظر شما بازی کردن با rogue و feral و وwarlock خیلی راحت تر ازdk هست =))=))=))

حالا برسیم به blood dk که کلا برای افراد نوب سخته شده که با ۱ کلید می‌تونن بازی کنن واقعا دک بلاد بازی کردن خیلی سخته =)) چه pvp و چه pve
کلا هروقت یه دک بلاد رو تو bg یاarena میبینم خیلی‌ دلم برایش می‌سوزه .واقعاً آخر performance و به گل خودمون end game و آخر wow هستن ل(( super pro player= blood dks =))

unholy از بقیه spece ها کمی‌ سخت تره :d ولی‌ به پای بقیه کلاس‌ها نمیرسه اگه در مورد dk bloodد و یا un holy مشکلی داشتی می‌تونی بپرسی‌ ( چرا که بیش از حد سخت هستن)

در آخر اینو بگم شما اشتباه برداشت کردی حرف های منو .اتفاقاً به خاطره این که deathcoilرو از فراست حذف کردن و بعضی‌ نnerf های دیگر کلا نمیخواستام dk بازی کنم و آخرین هیروdk رو لول آاپ کردم ;) و خودم هم ازdk خوشم میاد تنها کلاس ای که ازش بدم میادpaldin هست که هر پتچ . از هر نظر شاخ تر می‌شه و کلا مثل boss میمونه

بروبچ انقد خودتونو واسه dps توو pve اذیت نکنید. برید توو سایتا، میانگین dpsهای معتبر هر spec رو زده. + با هم دیگه مهربون باشید:bighug:

کلا همیشه برا منه DK پارتنر خوبی بوده. البته اوج PvP من برمیگرده به همون WotLK :دی
واسه udk پارتنر خوبی بوده واسه اینکه جفتشون shadow damage میزنن. اگه فراست بودی پ واست پارتنر خوبی نبوده، گرم بودی حالیت نبوده.:d

خود پتچ کاتا دپس دک بسیار عالی‌ بود ۱۰ لول کمتر!!!!!!!به احتمال زیاد این شوخی بود
منظورش 10item level کمتر هست نه ده لول:d
۲) ربط‌ش این بود که تا حالا از پتچ کاتا تا به امروز به جز این پتچ شدو پریست جک بود :d از نظر پوپ
همیشه توو آرنا و rbgها شادوپریست بوده ولی burst کمی داشته. من معنی پوپ رو نمیدونم. اگه منظورت همون burst هست که آره burstاش کم بوده و همه‌پسند نبوده یعنی محبوبیت نداشته، ولی همیشه حرف واسه گفتن داشته، پلیر می‌طلبیده.

۳)چه خوشتون بیاد چه خوشتون نیاد حقیقت همیشه تلخ بود و خواهد بود )حتما از نظر شما بازی کردن با rogue و feral و وwarlock خیلی راحت تر ازdk هست =))=))=))
من با blood dk:d یا frost کاری ندارم، به pve هم کاری ندارم، به این پچ جدید هم کاری ندارم:d ولی udk توو pvp تا پاندا واقعا پلیر میخواست.

بروبچ انقد خودتونو واسه dps توو pve اذیت نکنید. برید توو سایتا، میانگین dpsهای معتبر هر spec رو زده. + با هم دیگه مهربون باشید:bighug:
۱۰۰ بار خودم لینک کردم ل((

همیشه توو آرنا و rbgها شادوپریست بوده ولی burst کمی داشته. من معنی پوپ رو نمیدونم. اگه منظورت همون burst هست که آره burstاش کم بوده و همه‌پسند نبوده یعنی محبوبیت نداشته، ولی همیشه حرف واسه گفتن داشته، پلیر می‌طلبیده.

همین الان هم wind walker monk یا shaman elemental هست ولی‌ به دردی نمی‌خورن مثل shadow prist در گذشته
من معنی پوپ رو نمیدونم :-o:-b

من با blood dk:d یا frost کاری ندارم، به pve هم کاری ندارم، به این پچ جدید هم کاری ندارم:d ولی udk توو pvp تا پاندا واقعا پلیر میخواست.
چیزی خاصی‌ نداشت .دوست عزیز یه بار تو عمرت feral به خصوصferal کاتا رو بازی میکردی میدیدی unholy پلیر می‌خواست یا feral یا rogue یا warlock

آخرین ویرایش:
Patch 6.0.3 Hotfixes - January 7
Garrisons, Followers, and Outposts

• Garrison Buildings
    • Barn
      • Deadly Iron Trap now only traps an elite creature (Direfang Alpha, Ironhide Bull, and Wetland Trampler) that the player or party has tap credit on.
      • [Require a realm restart] Spawn rates for Direfang Alpha, Ironhide Bull, and Wetland Trampler has increased slightly.

Classes

PvP

• Ashran
    • Players should now receive advanced notification when the Bonus Objective: Brute's Rise will become active.
    • Fangraal no longer uses the Soul of the Forest ability.
    • Alliance PvP vendors Bregg Coppercast and Ingrid Blackingot now have collision boxes.
    • Horde PvP vendors Lieutenant Axelash and Lieutenant Brokefist have moved closer to the road leading into Ashran, and now have collision boxes.

Battlegrounds and Arenas

• Hand of Protection should now interrupt players that are in the process of capturing a point in the Battlegrounds.

MMO-Champion - World of Warcraft News and Raiding Strategies

بلیزارد تلنت Marksmanship هانترو نابود کرده . توی آزنا اگه تارکت بخواد لاین بازی کنه هانتر محو میشه و فقط میتونه Chimera Shot بزنه . من فکز میکنم بلیزارد باید کست تایم aimed shot رو کمتر کنه.
DK توی این پچ مثل همیشه خیلی شاخه . هم نمیمیره هم خیلی DPS میده .

بلیزارد تلنت Marksmanship هانترو نابود کرده . توی آزنا اگه تارکت بخواد لاین بازی کنه هانتر محو میشه و فقط میتونه Chimera Shot بزنه . من فکز میکنم بلیزارد باید کست تایم aimed shot رو کمتر کنه.
DK توی این پچ مثل همیشه خیلی شاخه . هم نمیمیره هم خیلی DPS میده .

این پتچmm هانتر واسه پوپ ضعیف تر هست یعنی‌ کست هاش خیلی طولانی تره و arcan shot هم حذف شده ازش همچنین هیل chimera shot هم به صورت کمتر glyph شده البته با همینmm ۱۷کیل ۰داتهdeath هم تو bg خودم با آیتم‌های ضعیف زدم منتهی این پتچ bm وsurvival واسه هانتر بهتره خوب این هم طبیعت بلیزارد هست هر پتچ یهspece بهتره !!!دک چرا نمی‌میره .دک فراست و که راحت می‌شه زد !! دک بلاد هم که از اول اینجوری بود :d یعنی‌ نمی‌میرم که نمی‌میرم البته این پتچ دمگشم damageباحال تر شده;)و واسه هانتر یه تلنت point خیلی خوف واسه پوپ هست و هم چنین هیل پر شدنsurv.. هم خیلی با حال هست بهترهbm یا survبازی کنی‌ دوست عزیز

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or