World of Warcraft: The War Within

از تاریخ 29 مرداد ماه سال 1403 این تاپیک مختص به اکسپنشن ست The War Within در سرور های آفیشال بیلیزارد خواهد بود.
=============================================================

راهنمای اولیه بازی برای کمک به تازه وارد ها با تشکر از کاربر musketeer

بازی کردن در بلیزارد چقدر هزینه داره؟

برای بازی کردن در بلیزارد در حالت معمول شما باید 2 آیتم زیر رو در ابتدا خریداری کنید:

• Battlechest:: که شامل کلیه اکسپنشن ها تا یکی مونده به آخری و همینطور 30 روز تایم بازی میشه. قیمتش حدود 15 یورو هست
  • آخرین اکسپنشن: که در حال حاضر legion هست. معمولا حدود 40 یورو هست قیمتش
  • برای ادامه دادن به بازی باید اشتراک ماهیانه بازی رو هم بگیرید. که 2روش معمول داره. یکی اینکه گیم تایم های 2 ماهه بخرید، حدود 20 یورو هست قیمتشون یا اینکه گلد داخل بازی بدید و wowtoken بگیرید. که قیمتش رو میتونید همیشه از سایت wowtoken.info چک کنید.
آیا گلد در آوردن و خریدن گیم تایم با گلد وقت خیلی زیادی میبره؟

واقعاً نمیشه گفت. به هر کس بستگی داره که از چه روشی گلد در میاره. بعضیا از auction house خیلی راحت گلد در میارن، بعضیا میرن فارم میکنن و گلد در میارن، بعضیا instance های قدیمی رو میزنن... بطور خلاصه فقط میشه گفت که کاملاً شدنیه، ولی باید یک مقداری زمان بزارید براش.

از کجا بخرم؟ کردیت کارت ندارم.

خیلی سایت های ایرانی هستن که این موارد رو برای فروش قرار دادن. طبق قوانین سایت نمیشه اینجا اسم گفت. همون توی گوگل سرچ کنید "خرید battlechest" یا "خرید legion" براتون این سایتها رو میاره. بعد توی سایت بلیزارد یه قسمتی داره که این کدها رو وارد کنید.

قبل از اینکه بازی رو شروع کنم چه چیزهایی آماده کنم؟

اولین کار این هست که یکی رو پیدا کنید که شما رو RAF کنه. RAF مخفف recruid a friend هست که میتونید اینجا بطول کامل در موردش مطالعه کنید. Recruit A Friend - WoW

این سیستم هم برای شما و هم برای کسی که شما رو RAF میکنه مزایای بسیاری داره. مهمتریناش ایناس:

• وقتی با هم بازی کنید 3 برابر experience دریافت میکنید!
    • وقتی شما اولین ماه گیم تایم رو بزنید، به RAF کننده شما یک ماه تایم رایگان میده.
    • وقتی شما دومین ماه گیم تایم رو بزنید، RAF کننده شما بین چند تا pet و mount میتونی یکی رو به دلخواه جایزه بگیره!
    • به ازای هر 2 level که با هم level up کنید، شما میتونید 1 level به RAF کننده اتون اهدا کنید.
    • هر دو میتونید هر 30 دقیقه یک بار همدیگه رو summon کنید (برید پیش هم)
البته یه سری محدودیت داره، مثل اینکه مدت این مزایا 3 ماه هست و باید توی یک group باشید تا این سیستم فعال بشه، و توی محدوده 100 یاردی هم بمونید. همچنین grant level یعنی مورد 4 هم فقط توی همون realm که بودید قابل استفاده اس.

بخاطر اینکه انقدر فایده داره و بیشتر از همه بخاطر mount اش، تقریباً همه دنبال یکی هستن که RAF اش کنن. بخاطر همین یه سری پوئن دیگه هم RAF کننده شما معمولاً بهتون میده.. مثلا فلان مقدار گلد، یا فلان آیتم... ولی سعی کنید اینها رو ملاک قرار ندید و بیشترین فکرتون این باشه که RAF partner شما وقت آزادش با شما همخونی داشته باشه تا بتونید باهاش بازی کنید و level up رو از دست ندید. پس قبل از RAF خوب باهاش تایم هاتون رو چک کنید و با همدیگه هماهنگ کنید که چند تا کاراکتر میخواید level up کنید و اینا....

آیا کامپیوترم به اندازه کافی قوی هست؟ آیا نت مناسبی دارم؟

مورد دیگه ای که باید چک کنید این هست که آیا کامپیوترتون قادر به اجرای بازی هست یا خیر. کلاً wow سیستم و اینترنت خفنی نمیخواد. برای اینکه ببینید بازی رو میتونید اجرا کنید یا نه باید بازی رو بصورت رایگان بدون اینکه چیزی بخرید نصب کنید و برید توی بازی. تو این حالت تا level 20 میتونید بازی کنید. تو جاهای شلوغ که مثلا 3-40 نفر اطرافتون باشن نباید fps اتون زیر 30 بیاد یا latency اتون بالای 300 بره.

خب! الآن آماده ی بازی هستم. باید چکار کنم؟

اول باید یه اکانت battle.net بسازید و اپلیکیشنش رو دانلود کنید: http://eu.battle.net/en/app

بعد از اون باید خود کلاینت بازی رو بگیرید که حدود 30 گیگ هست. میتونید بزارید خود اپلیکیشن براتون دانلودش کنه. یا اینکه از یک دوستی بخواید براتون روی هارد بریزه. یا اینکه از سایتهای ایرانی که میفروشن بخرید. بعد باید محل بازی رو به اپلیکیشن بتل.نت بدید و برید توی بازی. ضمنا کد های لازم که خریدید رو هم از قسمت redeem code توی اپلیکیشن یا سایت وارد کنید تا براتون فعال بشه. حالا باید وارد بازی بشید و توی هر realm ای که میخواید کاراکترتون رو بسازید.

تو کدوم realm کاراکتر بسازم؟ ایرانی ها کجا بیشتر هستن؟

در ابتدا بگم که ایرانی ها بیشتر از همه جا در سرورهای اروپا بازی میکنن، چون به ایران نزدیکتره و پینگ بهتری داره. اکثرا در kazzak سمت هورد هستن. توی Silvermoon و Ravencrest هم سمت الاینس هستن. بصورت پراکنده تو ریلم های دیگه مثل Outland هم هستن البته.
ریلم ها از چند نظر دسته بندی میشن:

• زبان. که معمولا ریلم هایی که زبان انگلیسی هستن رو انتخاب میکنیم.
    • PvE یا PvP. این دو کلمه مخفف Player versus Environment و Player versus Player هستن. توی wow دو faction داریم به نامهای Horde و Alliance. که یطورایی دشمن همدیگه حساب میشن. تو ریلم های PvP در دنیای بازی هر جا که برید میتونید با پلیرهای فکشن مقابل مبارزه کنید، اونها هم همینطور. این به این معنی هست که هرجا برید با پلیرهای فکشن مقابل درگیر میشید. در ریلم های PvE تا وقتی نخواید میتونید از درگیر شدن با فکشن مقابل خودداری کنید. به اصطلاح بصورت دیفالت PvP flag اتون خاموش هست.
    • RP یا Normal. در ریلم های RP مخفف Role-Playing خیلی پلیرها قالب کاراکترشون رو به خودشون میگیرن. یعنی طوری رفتار میکنن که انگار واقعاً مثلاً یک جادوگر الف هستن و با همه اون شکلی صحبت میکنن! البته تو همه ریلم ها بعضیا این کار رو میکنن و توی ریلم های RP خیلی بیشتره.
موارد دیگه ای مثل جمعیت و بالانس بودن فکشن ها و ... هم توی انتخاب ریلم موثره که بیشتر این فاکتور ها رو میتونید از این سایت دنبال کنید: realmpop.com

هر گونه بحث در مورد سرور های کرک حتی سرور های کرک Warlord of Draenor و قبل از آن در این تاپیک ممنوع هست و با افراد خاطی به شدت برخورد خواهد شد.

آخرین ویرایش:
سلام
یه سوال داشتم , تو سرورهای pve راحت تر میشه رفت raid و گیلد پیدا کرد ؟ منظورم اینه ارزشش رو داره آدم بره سرور pve از صفر شروع کنه ؟

راستیتش من هیچ برتری تو سرورهای pvp نمیبینم حتی پلیر با ریت بالا تو pvp هم اکثر تو سرورای pve هستن !! کلا میخوام کوچ کنم برم silvermoon و dreanor واسه هر دو فکشن (البته تو این فکر هستم که 2تا ا از بهترین هام رو انتقال بدم اما این موضوع رو تا اطمینان کامل سر این قضیه پیدا نکنم نمیکنم) . خوشحال میشم نظر دوستان با تجربه رو بدونم .

سلام
یه سوال داشتم , تو سرورهای pve راحت تر میشه رفت raid و گیلد پیدا کرد ؟ منظورم اینه ارزشش رو داره آدم بره سرور pve از صفر شروع کنه ؟

راستیتش من هیچ برتری تو سرورهای pvp نمیبینم حتی پلیر با ریت بالا تو pvp هم اکثر تو سرورای pve هستن !! کلا میخوام کوچ کنم برم silvermoon و dreanor واسه هر دو فکشن (البته تو این فکر هستم که 2تا ا از بهترین هام رو انتقال بدم اما این موضوع رو تا اطمینان کامل سر این قضیه پیدا نکنم نمیکنم) . خوشحال میشم نظر دوستان با تجربه رو بدونم .
تفاوت pve و pvp چیه !؟
در سرور های pvp شما هر جای بازی دشمن دیدید میتونید حمله کنید و بکشیدش اما pve اینجوری نیست .. شاید قبلا بلیزارد هدفش این بود که pvp بازها در سرور pvp بازی کنند و pve بازها در pve .. اما بعد از این که دیدند مشکلات پراکندگی playerها بوجود اومد به فکر راه حل افتادند، منظورم این هست سرورهای پیدا شد پر از هورد که الیانس به ندرت پیدا میشه مثل kazzak یا برعکس
همین باعث شد شما اگر بخواهید بازی کنید برید سراغ سرورهای شلوغ تا راحت تر بتونید pvp ِا pve برید ... اما بلیزارد دید اینجوری فایده نداره و باعث میشه توی ریلم های شلوغ مشکل منتظر موندن برای وارد شدن به ریلم یا quee بوجود بیاد اما در سرورهای کم جمعیت player زوری پیدا بشه که بخوای Raid یا pvp بری
برای همین اونها cross realm اضاف کردند .. اینجوری شما میتونید با ریلمهای دیگه به pvp \ pve برید و سرورهای کم جمعیت هم رونق پیدا کنه و نیازی نباشه پولی پرداخت کنید تا به سرورهای شلوغ برید ( که البته این کار امکان پذیر نیست چون همین جوریش player زیاد داره و خود بلیزارد اجازه بهتون نمیده )

تفاوت pve و pvp چیه !؟
در سرور های pvp شما هر جای بازی دشمن دیدید میتونید حمله کنید و بکشیدش اما pve اینجوری نیست .. شاید قبلا بلیزارد هدفش این بود که pvp بازها در سرور pvp بازی کنند و pve بازها در pve .. اما بعد از این که دیدند مشکلات پراکندگی playerها بوجود اومد به فکر راه حل افتادند، منظورم این هست سرورهای پیدا شد پر از هورد که الیانس به ندرت پیدا میشه مثل kazzak یا برعکس
همین باعث شد شما اگر بخواهید بازی کنید برید سراغ سرورهای شلوغ تا راحت تر بتونید pvp ِا pve برید ... اما بلیزارد دید اینجوری فایده نداره و باعث میشه توی ریلم های شلوغ مشکل منتظر موندن برای وارد شدن به ریلم یا quee بوجود بیاد اما در سرورهای کم جمعیت player زوری پیدا بشه که بخوای Raid یا pvp بری
برای همین اونها cross realm اضاف کردند .. اینجوری شما میتونید با ریلمهای دیگه به pvp \ pve برید و سرورهای کم جمعیت هم رونق پیدا کنه و نیازی نباشه پولی پرداخت کنید تا به سرورهای شلوغ برید ( که البته این کار امکان پذیر نیست چون همین جوریش player زیاد داره و خود بلیزارد اجازه بهتون نمیده )

ممنون . طبق این حرف شما یعنی هیچ گونه محدودیتی نیست که بخوایم وارد یک گیلد pve تو یک سرور pve از سرور pvp ـی که خودمون هستیم بشیم ؟!

ممنون . طبق این حرف شما یعنی هیچ گونه محدودیتی نیست که بخوایم وارد یک گیلد pve تو یک سرور pve از سرور pvp ـی که خودمون هستیم بشیم ؟!
شما برو گیلد pvp اما برو pve هیچ ایرادی نداره ... اما بهتر هست اگر pve باز هستید وارد گیلد pvep بشید یا برعکس، چون اینجوری میتونید با گیلدتون raid برید و راحت تر باس بزنید
سلام

من تازه بازی رو خردیم با ورژن 4.0.6 اما در حین آپدیت وقتی پچ ها رو نصب میکنم روی 4.2.2 گیر میکنه و ورژنم تغییر نمیکنه! لطفا کمک کنید

با تشکر
اگر قصدتون بازی کردن در سرورهای بلیزارد هست کافیه که wow luancher اجرا کنید .. اینجوری خودش تمام فایلهایی که نیاز دارید را دانلود و به اخرین نسخه بروز رسانی میکنه
اما 4.2.2 تا 5.4 خیلی فاصله هست و نیاز به دانلود زیاد داره .. توصیه میکنم از یک نفر یا جایی اخرین نسخه از بازی بگیرید که راحت تر هم هست
اما اگر بر روی سرورهای رایگان بازی میخواهید بکنید شما اول باید بدونید که این سرورها بر روی چه ورژنی هستند مثلا 4.3 و دقیقا همون نسخه را گیر بیارید چون اگر wow luancher اجرا کنید این برنامه به سرورهای بلیزارد متصل میشه و قصد اپدیت به اخرین نسخه بلیزارد پیدا میکنه که ان وقت دیگه نمیتونید از این wow استفاده کنید.

شما برو گیلد pvp اما برو pve هیچ ایرادی نداره ... اما بهتر هست اگر pve باز هستید وارد گیلد pvep بشید یا برعکس، چون اینجوری میتونید با گیلدتون raid برید و راحت تر باس بزنید

اگر قصدتون بازی کردن در سرورهای بلیزارد هست کافیه که wow luancher اجرا کنید .. اینجوری خودش تمام فایلهایی که نیاز دارید را دانلود و به اخرین نسخه بروز رسانی میکنه
اما 4.2.2 تا 5.4 خیلی فاصله هست و نیاز به دانلود زیاد داره .. توصیه میکنم از یک نفر یا جایی اخرین نسخه از بازی بگیرید که راحت تر هم هست
اما اگر بر روی سرورهای رایگان بازی میخواهید بکنید شما اول باید بدونید که این سرورها بر روی چه ورژنی هستند مثلا 4.3 و دقیقا همون نسخه را گیر بیارید چون اگر wow luancher اجرا کنید این برنامه به سرورهای بلیزارد متصل میشه و قصد اپدیت به اخرین نسخه بلیزارد پیدا میکنه که ان وقت دیگه نمیتونید از این wow استفاده کنید.

سلام

بله من این موضوعات رو میدونم اما موضوع اینه که موقع ریختن پچ ها تا 4.2.2 بیشتر نمیتونم آپدیت کنم بقیشو بلد نیستم بریزم چون تو فایل های زیپ هستن پچ ها اگه میشه آموزش آپدیت کردن از 4.2.2 تا 4.3.4 رو برای بذارید چون تمام پچ ها رو دارم به صورت زیپ و تا 4.2.2 رو ریختم راحت اما از اون به بعدش رو بلد نیستم اگه میشه آموزش آپدیت کردنشو با پچ بهم بگید. با تشکر

امروز بلیزارد یک سری فیلم های اموزشی منتشر کرده برای تمام کلاس ها ویژه کسانی که تازه lvl90 شدند و نمیدونند از کجا شروع کنند و چه کاری انجام بدهند

کافی وارد لینک زیر بشوید و بر روی کلاستون کلیک کنید .. قند شکن برای دیدن فیلم ها فراموش نشود !

Leap into Action with Our New Level-90 Crash Course Videos - World of Warcraft

فردا هم پچ 5.4.8 میاد و این هم لیست تغییرات نهاییش :

Wowhead's Guide to Patch 5.4.8 - Wowhead News

//

مجید جان نظرت راجع به تغییرات پچ 6.0 چیه ؟ تغییرات به ظاهر مفصلیه . از جمله حذف شدن hit و expertise میتونه خیلی بازخورد های جالبی داشته باشه .
1- هنوز تغییرات نخوندم چون منتظر بودم کلیه تغییرات مشخص بشه بعد
2- wowhead برای من باز نمیشه

1- هنوز تغییرات نخوندم چون منتظر بودم کلیه تغییرات مشخص بشه بعد
2- wowhead برای من باز نمیشه

تغییرات گویا نهایی شده . wowhead چون خیلی بهتر و جمع و جور تر نوشته بود لینکش رو گذاشتم . بیا از اینجا هم میتونی بخونی

Siege of Orgrimmar Changes in Patch 6.0 and Warlords of Draenor - World of Warcraft

الان یه سری چیزا برای من سواله , به خصوص این تیکه :

" Garrosh Heirlooms: These will be easier to get when 6.0 hits including a 100% chance of getting a spec-appropriate heirloom if you've gotten none. These weapons are later removed in Warlords of Draenor.

الان این یعنی اگه ما از قبل با یک کلاسی یک کدومش رو برده باشیم دیگه شانسی نداریم با کلاس های دیگه باز هم دراپ بشه ؟

//

از جالب ترین تغییرات برای اون عده که حال چک کردنش رو ندارن باید بگم اینه که Flex حذف میشه و Mythic جدید میاد . الان ترتیب این جوری میشه :

LFR > Normal > Heroic > Mythic

نکته بعدی اینکه آیتم های از 5.4 به بعدی که دارید رو از این به بعد میتونید تا 4 بار ارتقاش بدید با valor .

چیز دیگه رونمایی از آمار دقیق item squish با stat شون بود که خب این رو از قبل هم گفته بودن .

این هم از تغییرات جالبی میتونه باشه :

"that NPCs will be added that let you solo queue for old LFRs and scenarios. In the future, it will be easier to pick up all those LFR-specific tier colors for transmog! "

آخرین ویرایش:
سلام

میشه یه سرور رایگان خارجی یا ایرانی بهم معرفی کنید برای ورژن 4.3.4 میخوام برای سرور خارجی خودم سرور monster-wow رو در نظر دارم حالا شما اگه سرور بهتری میشناسید لطفا معرفی کنید.

با تشکر

من امروز به فکر افتادم که برای خرید WOD چی کار کنم
گفتم این کسانی که کارشون سی دی کی میارند، همین جوری خود بازی گرون هست این ها هم حسابی شعله زیرش هم میبرند بالاتر ( چون میدونند مشتری براش هست :| ) الانم باز قیمت ارز جا به جا شد، دیگه که عادی بخوهیم حساب کنیم میشه 225 تومان که حداقل 250 از فروشنده میخریم.
حالا اگر اینترنتی از خود بلیزارد بخواهید بخرید اگر مثل من کشورتون UK باشه باید به پوند بخری که 35 پوند هست .. قیمت پوند هم 5500 که میشه 192 تومان چیزی در حدود 60 تومان ارزونتر !
حالا سوال من اینه :
تا حالا کسی از سایت هایی که ارائه دهنده کارت های مجازی paypal , visa , master card هستند خرید کرده و از سایت هایی مثل بلیزارد خرید داشتند ؟ یعنی اگر گرفتیم مشکلی پیش نمیاد ؟ یا اگر کسی تجربه داشته میتونه ی توضیح در این خصوص بده که بدونیم دقیقا هزینش چجوری برای ما میوفته ؟

بعد یک سری کارت ها هم هست که battle.ne card هستند که به حساب اکونت شما پول مجازی وارد میکنه و میتونید از فروشگاه بلیزارد خرید کنید . اما در یک سایت نوشته بود اگر کشورتون UK باشه امکانش نیست

اگر کسی قبلا خرید کرده، در این خصوص اطلاعاتی داره یا هر چیزی که بتونه کمک کنه مثل معرفی سایت کاملا معتبر در خصوص خرید کارت های paypal ( میدونم تو گوگل سرچ کنی هست اما من نمیتونم اطمینان کنم ) .. ممنون میشم راهنمایی کنه
پیشاپیش با تشکر از دوستان :دی

من امروز به فکر افتادم که برای خرید WOD چی کار کنم
گفتم این کسانی که کارشون سی دی کی میارند، همین جوری خود بازی گرون هست این ها هم حسابی شعله زیرش هم میبرند بالاتر ( چون میدونند مشتری براش هست :| ) الانم باز قیمت ارز جا به جا شد، دیگه که عادی بخوهیم حساب کنیم میشه 225 تومان که حداقل 250 از فروشنده میخریم.
حالا اگر اینترنتی از خود بلیزارد بخواهید بخرید اگر مثل من کشورتون UK باشه باید به پوند بخری که 35 پوند هست .. قیمت پوند هم 5500 که میشه 192 تومان چیزی در حدود 60 تومان ارزونتر !
حالا سوال من اینه :
تا حالا کسی از سایت هایی که ارائه دهنده کارت های مجازی paypal , visa , master card هستند خرید کرده و از سایت هایی مثل بلیزارد خرید داشتند ؟ یعنی اگر گرفتیم مشکلی پیش نمیاد ؟ یا اگر کسی تجربه داشته میتونه ی توضیح در این خصوص بده که بدونیم دقیقا هزینش چجوری برای ما میوفته ؟

بعد یک سری کارت ها هم هست که battle.ne card هستند که به حساب اکونت شما پول مجازی وارد میکنه و میتونید از فروشگاه بلیزارد خرید کنید . اما در یک سایت نوشته بود اگر کشورتون UK باشه امکانش نیست

اگر کسی قبلا خرید کرده، در این خصوص اطلاعاتی داره یا هر چیزی که بتونه کمک کنه مثل معرفی سایت کاملا معتبر در خصوص خرید کارت های paypal ( میدونم تو گوگل سرچ کنی هست اما من نمیتونم اطمینان کنم ) .. ممنون میشم راهنمایی کنه
پیشاپیش با تشکر از دوستان :دی
آقا خواستم بگم که حواست باشه، من یک بار دادم ینفر خیلی مطمئن پرداخت کرد، همون موقع که آف شدید خورده بود برا کریسمس. اول خریدهام اوکی بود و ثبت شد. بعد از یک روز ایمیل اومد که خریدتون کنسل شده. با پشتیبانی بلیزارد صحبت کردم طرف دقیقا این رو گفت که پولی از طرف شما به ما پرداخت نشده برا همین خرید کنسل شده. در صورتیکه اونی که پرداخت کرده بود فرد مطمئنی بود، فقط خودش گفته بود که تا حالا واسه بتل.نت پرداخت نزده. بهرحال خرید مستقیم رو خیلی دقت کن از کسی بخر که بدونی چند نفر خریدن ازش و مشکلی نداشتن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or