World of Warcraft: The War Within

از تاریخ 29 مرداد ماه سال 1403 این تاپیک مختص به اکسپنشن ست The War Within در سرور های آفیشال بیلیزارد خواهد بود.
=============================================================

راهنمای اولیه بازی برای کمک به تازه وارد ها با تشکر از کاربر musketeer

بازی کردن در بلیزارد چقدر هزینه داره؟

برای بازی کردن در بلیزارد در حالت معمول شما باید 2 آیتم زیر رو در ابتدا خریداری کنید:

• Battlechest:: که شامل کلیه اکسپنشن ها تا یکی مونده به آخری و همینطور 30 روز تایم بازی میشه. قیمتش حدود 15 یورو هست
  • آخرین اکسپنشن: که در حال حاضر legion هست. معمولا حدود 40 یورو هست قیمتش
  • برای ادامه دادن به بازی باید اشتراک ماهیانه بازی رو هم بگیرید. که 2روش معمول داره. یکی اینکه گیم تایم های 2 ماهه بخرید، حدود 20 یورو هست قیمتشون یا اینکه گلد داخل بازی بدید و wowtoken بگیرید. که قیمتش رو میتونید همیشه از سایت wowtoken.info چک کنید.
آیا گلد در آوردن و خریدن گیم تایم با گلد وقت خیلی زیادی میبره؟

واقعاً نمیشه گفت. به هر کس بستگی داره که از چه روشی گلد در میاره. بعضیا از auction house خیلی راحت گلد در میارن، بعضیا میرن فارم میکنن و گلد در میارن، بعضیا instance های قدیمی رو میزنن... بطور خلاصه فقط میشه گفت که کاملاً شدنیه، ولی باید یک مقداری زمان بزارید براش.

از کجا بخرم؟ کردیت کارت ندارم.

خیلی سایت های ایرانی هستن که این موارد رو برای فروش قرار دادن. طبق قوانین سایت نمیشه اینجا اسم گفت. همون توی گوگل سرچ کنید "خرید battlechest" یا "خرید legion" براتون این سایتها رو میاره. بعد توی سایت بلیزارد یه قسمتی داره که این کدها رو وارد کنید.

قبل از اینکه بازی رو شروع کنم چه چیزهایی آماده کنم؟

اولین کار این هست که یکی رو پیدا کنید که شما رو RAF کنه. RAF مخفف recruid a friend هست که میتونید اینجا بطول کامل در موردش مطالعه کنید. Recruit A Friend - WoW

این سیستم هم برای شما و هم برای کسی که شما رو RAF میکنه مزایای بسیاری داره. مهمتریناش ایناس:

• وقتی با هم بازی کنید 3 برابر experience دریافت میکنید!
    • وقتی شما اولین ماه گیم تایم رو بزنید، به RAF کننده شما یک ماه تایم رایگان میده.
    • وقتی شما دومین ماه گیم تایم رو بزنید، RAF کننده شما بین چند تا pet و mount میتونی یکی رو به دلخواه جایزه بگیره!
    • به ازای هر 2 level که با هم level up کنید، شما میتونید 1 level به RAF کننده اتون اهدا کنید.
    • هر دو میتونید هر 30 دقیقه یک بار همدیگه رو summon کنید (برید پیش هم)
البته یه سری محدودیت داره، مثل اینکه مدت این مزایا 3 ماه هست و باید توی یک group باشید تا این سیستم فعال بشه، و توی محدوده 100 یاردی هم بمونید. همچنین grant level یعنی مورد 4 هم فقط توی همون realm که بودید قابل استفاده اس.

بخاطر اینکه انقدر فایده داره و بیشتر از همه بخاطر mount اش، تقریباً همه دنبال یکی هستن که RAF اش کنن. بخاطر همین یه سری پوئن دیگه هم RAF کننده شما معمولاً بهتون میده.. مثلا فلان مقدار گلد، یا فلان آیتم... ولی سعی کنید اینها رو ملاک قرار ندید و بیشترین فکرتون این باشه که RAF partner شما وقت آزادش با شما همخونی داشته باشه تا بتونید باهاش بازی کنید و level up رو از دست ندید. پس قبل از RAF خوب باهاش تایم هاتون رو چک کنید و با همدیگه هماهنگ کنید که چند تا کاراکتر میخواید level up کنید و اینا....

آیا کامپیوترم به اندازه کافی قوی هست؟ آیا نت مناسبی دارم؟

مورد دیگه ای که باید چک کنید این هست که آیا کامپیوترتون قادر به اجرای بازی هست یا خیر. کلاً wow سیستم و اینترنت خفنی نمیخواد. برای اینکه ببینید بازی رو میتونید اجرا کنید یا نه باید بازی رو بصورت رایگان بدون اینکه چیزی بخرید نصب کنید و برید توی بازی. تو این حالت تا level 20 میتونید بازی کنید. تو جاهای شلوغ که مثلا 3-40 نفر اطرافتون باشن نباید fps اتون زیر 30 بیاد یا latency اتون بالای 300 بره.

خب! الآن آماده ی بازی هستم. باید چکار کنم؟

اول باید یه اکانت battle.net بسازید و اپلیکیشنش رو دانلود کنید: http://eu.battle.net/en/app

بعد از اون باید خود کلاینت بازی رو بگیرید که حدود 30 گیگ هست. میتونید بزارید خود اپلیکیشن براتون دانلودش کنه. یا اینکه از یک دوستی بخواید براتون روی هارد بریزه. یا اینکه از سایتهای ایرانی که میفروشن بخرید. بعد باید محل بازی رو به اپلیکیشن بتل.نت بدید و برید توی بازی. ضمنا کد های لازم که خریدید رو هم از قسمت redeem code توی اپلیکیشن یا سایت وارد کنید تا براتون فعال بشه. حالا باید وارد بازی بشید و توی هر realm ای که میخواید کاراکترتون رو بسازید.

تو کدوم realm کاراکتر بسازم؟ ایرانی ها کجا بیشتر هستن؟

در ابتدا بگم که ایرانی ها بیشتر از همه جا در سرورهای اروپا بازی میکنن، چون به ایران نزدیکتره و پینگ بهتری داره. اکثرا در kazzak سمت هورد هستن. توی Silvermoon و Ravencrest هم سمت الاینس هستن. بصورت پراکنده تو ریلم های دیگه مثل Outland هم هستن البته.
ریلم ها از چند نظر دسته بندی میشن:

• زبان. که معمولا ریلم هایی که زبان انگلیسی هستن رو انتخاب میکنیم.
    • PvE یا PvP. این دو کلمه مخفف Player versus Environment و Player versus Player هستن. توی wow دو faction داریم به نامهای Horde و Alliance. که یطورایی دشمن همدیگه حساب میشن. تو ریلم های PvP در دنیای بازی هر جا که برید میتونید با پلیرهای فکشن مقابل مبارزه کنید، اونها هم همینطور. این به این معنی هست که هرجا برید با پلیرهای فکشن مقابل درگیر میشید. در ریلم های PvE تا وقتی نخواید میتونید از درگیر شدن با فکشن مقابل خودداری کنید. به اصطلاح بصورت دیفالت PvP flag اتون خاموش هست.
    • RP یا Normal. در ریلم های RP مخفف Role-Playing خیلی پلیرها قالب کاراکترشون رو به خودشون میگیرن. یعنی طوری رفتار میکنن که انگار واقعاً مثلاً یک جادوگر الف هستن و با همه اون شکلی صحبت میکنن! البته تو همه ریلم ها بعضیا این کار رو میکنن و توی ریلم های RP خیلی بیشتره.
موارد دیگه ای مثل جمعیت و بالانس بودن فکشن ها و ... هم توی انتخاب ریلم موثره که بیشتر این فاکتور ها رو میتونید از این سایت دنبال کنید: realmpop.com

هر گونه بحث در مورد سرور های کرک حتی سرور های کرک Warlord of Draenor و قبل از آن در این تاپیک ممنوع هست و با افراد خاطی به شدت برخورد خواهد شد.

آخرین ویرایش:
سلام به همه هیروها... یه مطلبی رو پیدا کردم درباره wow و اعتیادش، گفتم اینجا شر کنم. چون داستانش خیلی شبیه به اتفاقیه که واسه من افتاده و البته با کمی تفاوت. خوندنش خالی از لطف نیست
The scourge of addiction; it consumes everything in its path – families, relationships, plans, you name it. Humans have always found something to become addicted to, starting from Antiquity, but the phenomenon has become alarming in the last decades. Drugs may be regarded by most of you as the most destructive addiction, but I can prove you wrong. To emphasize this, let me tell you a story…

This has been going on for... how long? I don`t seem to remember very well. Anyway, long, long ago. Years ago. A crucial moment happened in my life: the moment my boyfriend discovered the awful, cruel and destructive game (at least, so was back then) -World of Warcraft! All of you WOW players may judge me right now but trust me, the negative turn that our relationship took at that moment was devastating for me. We were living together for almost year and everything was perfect until one day when I found my boyfriend, let’s call him “Q”, in front of our old computer, with an extremely radiant look on his face.

-“Look, boo, Chris bought me the game he told me so much about! I’m so excited, I can’t wait to play it with the guys!”
-“Good job, Q! “,I said a bit ironic , without knowing exactly what is this all about.

That “play with the guys “actually meant , in a short time, “spend every single night and day in front of the computer solving a very important quest and trying to score some epic loot” ! Actually, he spent more time with his “guild” (did not really know what that means back then) than with me, whom I was his girlfriend. But that was not the only problem. He started to neglect a normal human being’s needs: he started eating less and less until he refused to eat at all, he didn’t leave the house ever, personal hygiene took second-stage and he basically ignored any conversation that did not have as main subject his favorite game.
Q lost weight, since starvation was not a priority any more, and his social life met a serious degradation.
What was I supposed to do in such a situation? I did not want to involve our families in this, since we promised to ourselves that we will manage any problem in our relationship on our own. I started searching on the internet about this malefic game and I was sort of shocked to discover that my boyfriend was not the only victim. Apparently, over ten million subscribers worldwide enjoy World of Warcraft , but what scared me most were the frightening titles like “Another Marriage Falls Victim to World of Warcraft!” .
Was this a joke? I had to end this, and quick!
What happened next was kind of unexpected. One day I asked his mom to call him over and, while he was away, I threw the game’s CD and asked a friend to uninstall the game in the computer” . Then I left him the following note :” Decide what you miss most!” , and then I went to my parents. Day by day I waited for that call but, since it never came, I really started to lose my hope.
Anyway, I was resigned knowing that at least I tried. But apparently miracles do exist , because after a couple of days a received a text message: “please come back home!” . In less than 30 minutes I was back to our apartment opening the door when I saw him, pale and skinny (God, I never realized he lost that much weight) .
-“ Baby, what happened?” , I asked.
-“I don’t really know, I was at my mom’s and suddenly I fainted. I woke up a day after and I was at the hospital with infusions in my arms. My mom called you dozens of times on our home phone but you did not answer. What happened? What was wrong with me? Was I that crazy?” , he said in a rush that he nearly choked.
Meanwhile, I was crying. My baby was back!
-“It doesn’t matter!” , I said, while hugging him. “Everything is ok now!”

This story is inspired from real facts. WoW Latest - World of Warcraft Patch Download

اون اعتیاد محض هست که یارو حاضر نشده حتی غذا بخوره .. خدا رو شکر من اینجوری نیستم .. شده وسط باس کشتن موقع ناهار یا شام بوده که همون موقع نرفتم اما بعدشم میرم غذامو میخورم .... بیرون رفتنم و تفریح و مهمونی رفتن هم میرم ... سر کار هم هستم

سلام بچها من یه مشکلی برام پیش اومد میخوام یه مدت برم سرور فری فقط هم pvp میخوام این سرور پیدا کردم کسی میدونه اوضاش چطوره از لحاظ باگ پلیر الیانس و هورد :"> ممنون
arena-tournament.com

اون اعتیاد محض هست که یارو حاضر نشده حتی غذا بخوره .. خدا رو شکر من اینجوری نیستم .. شده وسط باس کشتن موقع ناهار یا شام بوده که همون موقع نرفتم اما بعدشم میرم غذامو میخورم .... بیرون رفتنم و تفریح و مهمونی رفتن هم میرم ... سر کار هم هستم
آخه مجید، من مطمئنم نه فقط تو، هممون یه مدتی مثه این بودیم، تا وقتیکه WoW اشباعمون کنه. من گفتم این داستان یه کم شبیه داستان منه واسه همینه. منم دوره دانشجوییم با GFم که تریپ ازدواج بودیم هم خونه ای بودیم، که من با WoW آشنا میشم. من اون موقع باشگاه میرفتم، هیکل فیتنسی داشتم وضعمم تو درس خوب بود، اما بعد WoW همه چی تغییر کرد. غذا نخوردم، کلاسامو نرفتم خلاصه جوری شد که زیدمم ولم کرد رفت با دوستاش هم خونه شد و دیگه هم نه من رفتم سراغش نه اون اوومد سراغم :d بگذریم... الان 4-5سال از اون داستان میگذره و بعد سربازیم دیگه منم اوکی شدم. بقول خودت هم گیمم به راه بود هم بقیه کارام. چون دیگه اشباع شدم از WoW (اشباع به معنیه زدگی نه :d ) در کل این اعتیاد WoW خیلی بده خیلی!
سلام بچها من یه مشکلی برام پیش اومد میخوام یه مدت برم سرور فری فقط هم pvp میخوام این سرور پیدا کردم کسی میدونه اوضاش چطوره از لحاظ باگ پلیر الیانس و هورد :"> ممنون
arena-tournament.com
نمیدونم چرا همه PVP کارا آخرش میرسن به آرنا تورنمت :dمن یه مدتی اونجا بودم. از نظر الاینس و هورد که فرقی نمیکنه (چون BG مشترکه!) اما کلا هورد بیشتر داره.
درباره باگ هم من تو تلنت DK احساس کردم چن تا باگ داره. همینطور هانتر. یه مقدار هم از نظر Gear Up فرق داره با بلیز. در کل بهتره اونجا با چن تا پایه ثابت پلی کنید.

آخه مجید، من مطمئنم نه فقط تو، هممون یه مدتی مثه این بودیم، تا وقتیکه WoW اشباعمون کنه. من گفتم این داستان یه کم شبیه داستان منه واسه همینه. منم دوره دانشجوییم با GFم که تریپ ازدواج بودیم هم خونه ای بودیم، که من با WoW آشنا میشم. من اون موقع باشگاه میرفتم، هیکل فیتنسی داشتم وضعمم تو درس خوب بود، اما بعد WoW همه چی تغییر کرد. غذا نخوردم، کلاسامو نرفتم خلاصه جوری شد که زیدمم ولم کرد رفت با دوستاش هم خونه شد و دیگه هم نه من رفتم سراغش نه اون اوومد سراغم
:d
بگذریم... الان 4-5سال از اون داستان میگذره و بعد سربازیم دیگه منم اوکی شدم. بقول خودت هم گیمم به راه بود هم بقیه کارام. چون دیگه اشباع شدم از WoW (اشباع به معنیه زدگی نه
) در کل این اعتیاد WoW خیلی بده خیلی!
یه جورایی اره هم نه .. منم میرم باشگاه .. با خودم میگم بی خیال امروز نرو بشین پای wow ولی وقتی میرم همه چی یادم میره
اشباع هم اره چون الان من فقط Raid میرم همین و بس .. سراغ هیچی نمیرم که همین باعث شده زیاد وقتم پای Wow نزارم .. البته پچ بعدی باید خودم خفه کنم ... خخخخخ
خاک بر سرت همچین GF رو پروندی :| :p:دی
اقا اگه از v******p****n استفاده کنی بن نمیشی؟
وقتی راحت میتونی بازی کنی چرا چیز پی ان ؟ بله احتمال بن شدن رو به شدت افزایش میده

نه بابا من کامل دیسی نمیشم دیسم اینطوری میشه چت کرد اما اسبل نمیشه زد
شما DC نمی شی Freeze می شی این مشکلیه که همه ی ما داریم:d

نظرتون در رابطه با این چیه؟
private server = world of daily craft
Blizz = world of warcraft

آخرین ویرایش:
یه شیلتر شکنی هست که فیکسش می کنه یکی از بچه های همین جا هم می فروشه
5 گیگ 20 هزار تومن :-o

شیلتر شکن یا v(***p***n?
نمایندگی آیفون مشهد

- - -ویرایش - - -