World of Warcraft: The War Within

از تاریخ 29 مرداد ماه سال 1403 این تاپیک مختص به اکسپنشن ست The War Within در سرور های آفیشال بیلیزارد خواهد بود.
=============================================================

راهنمای اولیه بازی برای کمک به تازه وارد ها با تشکر از کاربر musketeer

بازی کردن در بلیزارد چقدر هزینه داره؟

برای بازی کردن در بلیزارد در حالت معمول شما باید 2 آیتم زیر رو در ابتدا خریداری کنید:

• Battlechest:: که شامل کلیه اکسپنشن ها تا یکی مونده به آخری و همینطور 30 روز تایم بازی میشه. قیمتش حدود 15 یورو هست
  • آخرین اکسپنشن: که در حال حاضر legion هست. معمولا حدود 40 یورو هست قیمتش
  • برای ادامه دادن به بازی باید اشتراک ماهیانه بازی رو هم بگیرید. که 2روش معمول داره. یکی اینکه گیم تایم های 2 ماهه بخرید، حدود 20 یورو هست قیمتشون یا اینکه گلد داخل بازی بدید و wowtoken بگیرید. که قیمتش رو میتونید همیشه از سایت wowtoken.info چک کنید.
آیا گلد در آوردن و خریدن گیم تایم با گلد وقت خیلی زیادی میبره؟

واقعاً نمیشه گفت. به هر کس بستگی داره که از چه روشی گلد در میاره. بعضیا از auction house خیلی راحت گلد در میارن، بعضیا میرن فارم میکنن و گلد در میارن، بعضیا instance های قدیمی رو میزنن... بطور خلاصه فقط میشه گفت که کاملاً شدنیه، ولی باید یک مقداری زمان بزارید براش.

از کجا بخرم؟ کردیت کارت ندارم.

خیلی سایت های ایرانی هستن که این موارد رو برای فروش قرار دادن. طبق قوانین سایت نمیشه اینجا اسم گفت. همون توی گوگل سرچ کنید "خرید battlechest" یا "خرید legion" براتون این سایتها رو میاره. بعد توی سایت بلیزارد یه قسمتی داره که این کدها رو وارد کنید.

قبل از اینکه بازی رو شروع کنم چه چیزهایی آماده کنم؟

اولین کار این هست که یکی رو پیدا کنید که شما رو RAF کنه. RAF مخفف recruid a friend هست که میتونید اینجا بطول کامل در موردش مطالعه کنید. Recruit A Friend - WoW

این سیستم هم برای شما و هم برای کسی که شما رو RAF میکنه مزایای بسیاری داره. مهمتریناش ایناس:

• وقتی با هم بازی کنید 3 برابر experience دریافت میکنید!
    • وقتی شما اولین ماه گیم تایم رو بزنید، به RAF کننده شما یک ماه تایم رایگان میده.
    • وقتی شما دومین ماه گیم تایم رو بزنید، RAF کننده شما بین چند تا pet و mount میتونی یکی رو به دلخواه جایزه بگیره!
    • به ازای هر 2 level که با هم level up کنید، شما میتونید 1 level به RAF کننده اتون اهدا کنید.
    • هر دو میتونید هر 30 دقیقه یک بار همدیگه رو summon کنید (برید پیش هم)
البته یه سری محدودیت داره، مثل اینکه مدت این مزایا 3 ماه هست و باید توی یک group باشید تا این سیستم فعال بشه، و توی محدوده 100 یاردی هم بمونید. همچنین grant level یعنی مورد 4 هم فقط توی همون realm که بودید قابل استفاده اس.

بخاطر اینکه انقدر فایده داره و بیشتر از همه بخاطر mount اش، تقریباً همه دنبال یکی هستن که RAF اش کنن. بخاطر همین یه سری پوئن دیگه هم RAF کننده شما معمولاً بهتون میده.. مثلا فلان مقدار گلد، یا فلان آیتم... ولی سعی کنید اینها رو ملاک قرار ندید و بیشترین فکرتون این باشه که RAF partner شما وقت آزادش با شما همخونی داشته باشه تا بتونید باهاش بازی کنید و level up رو از دست ندید. پس قبل از RAF خوب باهاش تایم هاتون رو چک کنید و با همدیگه هماهنگ کنید که چند تا کاراکتر میخواید level up کنید و اینا....

آیا کامپیوترم به اندازه کافی قوی هست؟ آیا نت مناسبی دارم؟

مورد دیگه ای که باید چک کنید این هست که آیا کامپیوترتون قادر به اجرای بازی هست یا خیر. کلاً wow سیستم و اینترنت خفنی نمیخواد. برای اینکه ببینید بازی رو میتونید اجرا کنید یا نه باید بازی رو بصورت رایگان بدون اینکه چیزی بخرید نصب کنید و برید توی بازی. تو این حالت تا level 20 میتونید بازی کنید. تو جاهای شلوغ که مثلا 3-40 نفر اطرافتون باشن نباید fps اتون زیر 30 بیاد یا latency اتون بالای 300 بره.

خب! الآن آماده ی بازی هستم. باید چکار کنم؟

اول باید یه اکانت battle.net بسازید و اپلیکیشنش رو دانلود کنید: http://eu.battle.net/en/app

بعد از اون باید خود کلاینت بازی رو بگیرید که حدود 30 گیگ هست. میتونید بزارید خود اپلیکیشن براتون دانلودش کنه. یا اینکه از یک دوستی بخواید براتون روی هارد بریزه. یا اینکه از سایتهای ایرانی که میفروشن بخرید. بعد باید محل بازی رو به اپلیکیشن بتل.نت بدید و برید توی بازی. ضمنا کد های لازم که خریدید رو هم از قسمت redeem code توی اپلیکیشن یا سایت وارد کنید تا براتون فعال بشه. حالا باید وارد بازی بشید و توی هر realm ای که میخواید کاراکترتون رو بسازید.

تو کدوم realm کاراکتر بسازم؟ ایرانی ها کجا بیشتر هستن؟

در ابتدا بگم که ایرانی ها بیشتر از همه جا در سرورهای اروپا بازی میکنن، چون به ایران نزدیکتره و پینگ بهتری داره. اکثرا در kazzak سمت هورد هستن. توی Silvermoon و Ravencrest هم سمت الاینس هستن. بصورت پراکنده تو ریلم های دیگه مثل Outland هم هستن البته.
ریلم ها از چند نظر دسته بندی میشن:

• زبان. که معمولا ریلم هایی که زبان انگلیسی هستن رو انتخاب میکنیم.
    • PvE یا PvP. این دو کلمه مخفف Player versus Environment و Player versus Player هستن. توی wow دو faction داریم به نامهای Horde و Alliance. که یطورایی دشمن همدیگه حساب میشن. تو ریلم های PvP در دنیای بازی هر جا که برید میتونید با پلیرهای فکشن مقابل مبارزه کنید، اونها هم همینطور. این به این معنی هست که هرجا برید با پلیرهای فکشن مقابل درگیر میشید. در ریلم های PvE تا وقتی نخواید میتونید از درگیر شدن با فکشن مقابل خودداری کنید. به اصطلاح بصورت دیفالت PvP flag اتون خاموش هست.
    • RP یا Normal. در ریلم های RP مخفف Role-Playing خیلی پلیرها قالب کاراکترشون رو به خودشون میگیرن. یعنی طوری رفتار میکنن که انگار واقعاً مثلاً یک جادوگر الف هستن و با همه اون شکلی صحبت میکنن! البته تو همه ریلم ها بعضیا این کار رو میکنن و توی ریلم های RP خیلی بیشتره.
موارد دیگه ای مثل جمعیت و بالانس بودن فکشن ها و ... هم توی انتخاب ریلم موثره که بیشتر این فاکتور ها رو میتونید از این سایت دنبال کنید: realmpop.com

هر گونه بحث در مورد سرور های کرک حتی سرور های کرک Warlord of Draenor و قبل از آن در این تاپیک ممنوع هست و با افراد خاطی به شدت برخورد خواهد شد.

آخرین ویرایش:
در صد ایرانی هایی که تو kazzak هستن با frostmane تقریبا چنده؟
اینجا تو bc کسایی هستن که تو frostmane باشن؟ تو frostmane ایرانی زیاده؟
یه راهنمایی در این مورد بکنید گیر کردم به کدوم برم

من منظورم از سرور a به سرور b بود والا از یک سرور واحد که خودم فرستادم از بلیزاردیها تو بازی پرسیدم اونا گفتن نمیشه من بیشتر می خواستم از سرور به سرور دیگه گلد جابجا کنم ولی نمی دونم چجوری رف که پرید گیم کارت که قیمتش فضایی.... الان با فری تریال هاییکه بلیز قبلا بهم داده بود دارم گلد فارم میکنم یکی پیدا کردم مطمئن سی دی کی و گیم کارت و با گلد تو یک سرور ترید میکنه ولی تو اون سرور گلد زیادی ندارم اگه ایمیلشو داد براتون میزارم... الان اینترنت هم چندان فرقی با زمانیکه بلیز ما رو تحریم کرده بود نداره قبلا با قندشکن سرعت و لگ مون همینی بود که الان از طرف بلیز تحریم نیستیم و بدون قند میتونیم وارد شیم... این ای اس پی ها هم کشتن مارو... برترین سرویس دهنده کشور در تمامی قرون انگار تمام سرویس دهنده های جهان صف کشیدن بهشون جایزه کیفیت بدن صف کشیدن براشون گوسفند قربونی کنن جالبه یک بخشی هم گذاشتن به اسم فروش ای پی ثابت عملا دارن میگن داریم بهتون دایل اپ میفروشیم خدا ما چه گناهی کردیم باید تو این وضع به دنیا بیایم و زندگی کنیم البته همه چیز برا اقا زاده ها = مفرح های بیدرد به بهترین شکله اونا اینترنتی به اسم اینترنت سفید دارن!!!! خب اینم از خصوصیات مملکت اسلامیه دیگه.....
اینم اضافه کنم یکی از فرقهای دایل اپ با ای دی اس ال اینکه دایل اپ ای پیش هر دفعه تغییر میکنه تازه اونا بهش ای دی اس ال 2 هم میگن!!!

دوست عزیز شما میتونید از یه سرور به سرور دیگه گلد جابهجا کنید...برای این کار باید گلد رو روی یه هیرو داشته باشین و بعد اون هیرو رو به سرور مورد نظرتون transfer کنین که البته پولی هست!!! و در ضمن سقف گلدی که بلیز میذاره با خودتون ببرین یه سرور دیگه 50k هست و نه بیشتر....اما راه های دیگه ای هم برا بیشتر گلد بردن هست و اونم خرید آیتم های گرون مثل مونت های engineering و jewel crafting و... هست که شما در سرور خودتون میخرین و در سرور مقصد میفروشین تا گلدتون رو بدست بیارین....فقط چند تا نکته رو هم باید توجه کنین:
1- قیمت آیتمی که با خودتون میبرین در سرور مقصد کمتر از سرور مبدا نباشه!
2- آیتمی که میخواین جابه جا کنین مارکت خوبی داشته باشه و ظرف یکی دو روز بتونین آبش کنین و رو دستتون باد نکنه!
3- قبلش مطمئن شین که بلیز میذاره اون آیتم رو ترنسفر کنین یا نه که با یه سرچ تو گوگل میشه فهمید!

سوال دیگه ای بود در خدمتم...

اکانت battle.net کسی نمیخواد؟
اینا توش هست
wow1 calssic
wow2 pandaria
starcraft 2 Wings of liberty

wow2:
lvl 90 human mage Outland
lvl 85 worgen Druid Outland
lvl 85 blood elf priest Outland
lvl 85 Goblin dk Outland
lvl 85 tauren hunter Magtheridon
lvl 68 human paladin Magtheridon
و ...
امروز از بن درش آوردم کشورش هم ایرانه
سرجمع هم حدود 60 70 کیلو گلد توش هست که 40 50 تاش تو mage outland هست
280 تومن میفروشم :)

آخرین ویرایش:
من مونت اژدها دوست دارم و تقاضا دارم هرکی جای بدست اوردن dragonرو میدونه به من هم بگه تا منم بگیرم
ممنون از راهنمایی

- - -ویرایش - - -

کسی شغلengineerداره؟اخه نیاز به چیز هایی دارم که نمی دونم چجوری بدست بیارم

چجوری با این جاهاexalted بشم:wyrmrest lemple/rainspeaker canopy/sha'sky guard/cenarion refuge
من مونت اژدها دوست دارم و تقاضا دارم هرکی جای بدست اوردن dragonرو میدونه به من هم بگه تا منم بگیرم
ممنون از راهنمایی

پیش همون کسی که trainکردی برو و باهاش صحبت کن یک گزینه هست نوشتهi wish to unlearn my talentsروی این کلیک کن تمام تانت بر می گرده و حالا دوباره قوی کن

اونایی که Farmer هستند مثل من Forager's Gloves رو بدست بیارند که در kun li summit بدست میاد .. اون موقع 4 ثانیه mining میشه 1.5 ثانیه :دی
http://www.wowhead.com/npc=50332
اینم لینک اون NPC که ازش دراپ میشه
راستی یه کفش هم هست کسی میدونه اون کجاست ؟
کمممممممممممک اشتباه کردم تو شروع تلنت پالادینمو بجا dpo یا tank گزاشتم و healer :((( میشه بگشن چجوری عوضش کنم plz
میرین جایی که Trainer کلاستون یعنی paladin هست باهاش صحبت میکنید بعد یکی از 3 تا سوال برای پاک کردن تلتون هست how do i reset my talent رو انتخاب میکنی
چجوری با این جاهاexalted بشم:wyrmrest lemple/rainspeaker canopy/sha'sky guard/cenarion refuge
ممنون از راهنمایی
شغل enginer نیاز به شغل مکمل mining داره یعنی شما باید در کنارش حتما mining داشته باشید تا مواد اولیه engirering ؤو بدست بیارید. البته اگر Gold زیادی در بازی دارید میتونید از AH هم خریداری کنید.
.............
در مورد دراگون هم میری The Jade Forest و بالای Arboretum هر روز q های ابی رنگ که برای Order of the Cloud serpent رو انجام میدی و وقتی Excalted شدی دراگون بهت میده
http://www.wowhead.com/npc=58414
دقیقا همین لینک جایی هست که باید هر روز q ها رو انجام بدی ... در ضمن نوع اژدها هم از نوع چینی هاست از این ها که طولانی هستند .. منظورمو گرفتی ؟ :دی

آخرین ویرایش:
شغل enginer نیاز به شغل مکمل mining داره یعنی شما باید در کنارش حتما mining داشته باشید تا مواد اولیه engirering ؤو بدست بیارید. البته اگر Gold زیادی در بازی دارید میتونید از AH هم خریداری کنید.
.............
در مورد دراگون هم میری The Jade Forest و بالای Arboretum هر روز q های ابی رنگ که برای Order of the Cloud serpent رو انجام میدی و وقتی Excalted شدی دراگون بهت میده
San Redscale - NPC - World of Warcraft
دقیقا همین لینک جایی هست که باید هر روز q ها رو انجام بدی ... در ضمن نوع اژدها هم از نوع چینی هاست از این ها که طولانی هستند .. منظورمو گرفتی ؟ :دی[/QUOTE]

داداش من دارم cataclysmبازی می کنم توی اون هم هست و مینینگ هم دارم ولی بعضی از چیز های مورد نظر توی این 2شغل نیست و دراگون زیاد می خوام

کمممممممممممک اشتباه کردم تو شروع تلنت پالادینمو بجا dpo یا tank گزاشتم و healer :((( میشه بگشن چجوری عوضش کنم plz

wish to unlearn my spec نه talent
تلنت که فرق میکنه ترینر نمی خاد فقط Vanishing Powder میخاد که بیشتر فروشنده ها دارن (واسه گلایفم کاربرد داره)قیمتشم ارزونه
- - -ویرایش - - -

داداش من دارم cataclysmبازی می کنم توی اون هم هست و مینینگ هم دارم ولی بعضی از چیز های مورد نظر توی این 2شغل نیست و دراگون زیاد می خوام

اون چیزی که میخای تو wowhead بزن تا پیداش کنی
اینم هست که خیلی کمک میکنه
http://www.wow-professions.com/wowguides/wow-engineering-guide.html

واسه اژدها برو اینو پیدا کن
http://www.wowhead.com/npc=32491
تا یه هفته درگیرش میشی:d(مگه اینکه شانس داشته باشی)
تو caverns of time یه دانجیون هست مربوط به آرتاسه(حمله به stratholm)فک کنم تو حالت HC یه اژدها میده

wish to unlearn my spec نه talent
تلنت که فرق میکنه ترینر نمی خاد فقط Vanishing Powder میخاد که بیشتر فروشنده ها دارن (واسه گلایفم کاربرد داره)قیمتشم ارزونه
- - -ویرایش - - -

اون چیزی که میخای تو wowhead بزن تا پیداش کنی
اینم هست که خیلی کمک میکنه
WoW Engineering Guide 1-600 | Engineering Leveling Guide

واسه اژدها برو اینو پیدا کن
Time-Lost Proto Drake - NPC - World of Warcraft
تا یه هفته درگیرش میشی:d(مگه اینکه شانس داشته باشی)
تو caverns of time یه دانجیون هست مربوط به آرتاسه(حمله به stratholm)فک کنم تو حالت HC یه اژدها میده
آره من گرفتمش!
اسمش Bronze Drake ـه!:d
تقریبا میشه گفت یه جای مخفیه!
یکی از هم گروهی ها گفت هر کی مونت میخواد بیاد دنبال من!
از بخت خوش ما،وقتی نید زدم گیر من افتاد!:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or