World of Warcraft: The War Within

از تاریخ 29 مرداد ماه سال 1403 این تاپیک مختص به اکسپنشن ست The War Within در سرور های آفیشال بیلیزارد خواهد بود.
=============================================================

راهنمای اولیه بازی برای کمک به تازه وارد ها با تشکر از کاربر musketeer

بازی کردن در بلیزارد چقدر هزینه داره؟

برای بازی کردن در بلیزارد در حالت معمول شما باید 2 آیتم زیر رو در ابتدا خریداری کنید:

• Battlechest:: که شامل کلیه اکسپنشن ها تا یکی مونده به آخری و همینطور 30 روز تایم بازی میشه. قیمتش حدود 15 یورو هست
  • آخرین اکسپنشن: که در حال حاضر legion هست. معمولا حدود 40 یورو هست قیمتش
  • برای ادامه دادن به بازی باید اشتراک ماهیانه بازی رو هم بگیرید. که 2روش معمول داره. یکی اینکه گیم تایم های 2 ماهه بخرید، حدود 20 یورو هست قیمتشون یا اینکه گلد داخل بازی بدید و wowtoken بگیرید. که قیمتش رو میتونید همیشه از سایت wowtoken.info چک کنید.
آیا گلد در آوردن و خریدن گیم تایم با گلد وقت خیلی زیادی میبره؟

واقعاً نمیشه گفت. به هر کس بستگی داره که از چه روشی گلد در میاره. بعضیا از auction house خیلی راحت گلد در میارن، بعضیا میرن فارم میکنن و گلد در میارن، بعضیا instance های قدیمی رو میزنن... بطور خلاصه فقط میشه گفت که کاملاً شدنیه، ولی باید یک مقداری زمان بزارید براش.

از کجا بخرم؟ کردیت کارت ندارم.

خیلی سایت های ایرانی هستن که این موارد رو برای فروش قرار دادن. طبق قوانین سایت نمیشه اینجا اسم گفت. همون توی گوگل سرچ کنید "خرید battlechest" یا "خرید legion" براتون این سایتها رو میاره. بعد توی سایت بلیزارد یه قسمتی داره که این کدها رو وارد کنید.

قبل از اینکه بازی رو شروع کنم چه چیزهایی آماده کنم؟

اولین کار این هست که یکی رو پیدا کنید که شما رو RAF کنه. RAF مخفف recruid a friend هست که میتونید اینجا بطول کامل در موردش مطالعه کنید. Recruit A Friend - WoW

این سیستم هم برای شما و هم برای کسی که شما رو RAF میکنه مزایای بسیاری داره. مهمتریناش ایناس:

• وقتی با هم بازی کنید 3 برابر experience دریافت میکنید!
    • وقتی شما اولین ماه گیم تایم رو بزنید، به RAF کننده شما یک ماه تایم رایگان میده.
    • وقتی شما دومین ماه گیم تایم رو بزنید، RAF کننده شما بین چند تا pet و mount میتونی یکی رو به دلخواه جایزه بگیره!
    • به ازای هر 2 level که با هم level up کنید، شما میتونید 1 level به RAF کننده اتون اهدا کنید.
    • هر دو میتونید هر 30 دقیقه یک بار همدیگه رو summon کنید (برید پیش هم)
البته یه سری محدودیت داره، مثل اینکه مدت این مزایا 3 ماه هست و باید توی یک group باشید تا این سیستم فعال بشه، و توی محدوده 100 یاردی هم بمونید. همچنین grant level یعنی مورد 4 هم فقط توی همون realm که بودید قابل استفاده اس.

بخاطر اینکه انقدر فایده داره و بیشتر از همه بخاطر mount اش، تقریباً همه دنبال یکی هستن که RAF اش کنن. بخاطر همین یه سری پوئن دیگه هم RAF کننده شما معمولاً بهتون میده.. مثلا فلان مقدار گلد، یا فلان آیتم... ولی سعی کنید اینها رو ملاک قرار ندید و بیشترین فکرتون این باشه که RAF partner شما وقت آزادش با شما همخونی داشته باشه تا بتونید باهاش بازی کنید و level up رو از دست ندید. پس قبل از RAF خوب باهاش تایم هاتون رو چک کنید و با همدیگه هماهنگ کنید که چند تا کاراکتر میخواید level up کنید و اینا....

آیا کامپیوترم به اندازه کافی قوی هست؟ آیا نت مناسبی دارم؟

مورد دیگه ای که باید چک کنید این هست که آیا کامپیوترتون قادر به اجرای بازی هست یا خیر. کلاً wow سیستم و اینترنت خفنی نمیخواد. برای اینکه ببینید بازی رو میتونید اجرا کنید یا نه باید بازی رو بصورت رایگان بدون اینکه چیزی بخرید نصب کنید و برید توی بازی. تو این حالت تا level 20 میتونید بازی کنید. تو جاهای شلوغ که مثلا 3-40 نفر اطرافتون باشن نباید fps اتون زیر 30 بیاد یا latency اتون بالای 300 بره.

خب! الآن آماده ی بازی هستم. باید چکار کنم؟

اول باید یه اکانت battle.net بسازید و اپلیکیشنش رو دانلود کنید: http://eu.battle.net/en/app

بعد از اون باید خود کلاینت بازی رو بگیرید که حدود 30 گیگ هست. میتونید بزارید خود اپلیکیشن براتون دانلودش کنه. یا اینکه از یک دوستی بخواید براتون روی هارد بریزه. یا اینکه از سایتهای ایرانی که میفروشن بخرید. بعد باید محل بازی رو به اپلیکیشن بتل.نت بدید و برید توی بازی. ضمنا کد های لازم که خریدید رو هم از قسمت redeem code توی اپلیکیشن یا سایت وارد کنید تا براتون فعال بشه. حالا باید وارد بازی بشید و توی هر realm ای که میخواید کاراکترتون رو بسازید.

تو کدوم realm کاراکتر بسازم؟ ایرانی ها کجا بیشتر هستن؟

در ابتدا بگم که ایرانی ها بیشتر از همه جا در سرورهای اروپا بازی میکنن، چون به ایران نزدیکتره و پینگ بهتری داره. اکثرا در kazzak سمت هورد هستن. توی Silvermoon و Ravencrest هم سمت الاینس هستن. بصورت پراکنده تو ریلم های دیگه مثل Outland هم هستن البته.
ریلم ها از چند نظر دسته بندی میشن:

• زبان. که معمولا ریلم هایی که زبان انگلیسی هستن رو انتخاب میکنیم.
    • PvE یا PvP. این دو کلمه مخفف Player versus Environment و Player versus Player هستن. توی wow دو faction داریم به نامهای Horde و Alliance. که یطورایی دشمن همدیگه حساب میشن. تو ریلم های PvP در دنیای بازی هر جا که برید میتونید با پلیرهای فکشن مقابل مبارزه کنید، اونها هم همینطور. این به این معنی هست که هرجا برید با پلیرهای فکشن مقابل درگیر میشید. در ریلم های PvE تا وقتی نخواید میتونید از درگیر شدن با فکشن مقابل خودداری کنید. به اصطلاح بصورت دیفالت PvP flag اتون خاموش هست.
    • RP یا Normal. در ریلم های RP مخفف Role-Playing خیلی پلیرها قالب کاراکترشون رو به خودشون میگیرن. یعنی طوری رفتار میکنن که انگار واقعاً مثلاً یک جادوگر الف هستن و با همه اون شکلی صحبت میکنن! البته تو همه ریلم ها بعضیا این کار رو میکنن و توی ریلم های RP خیلی بیشتره.
موارد دیگه ای مثل جمعیت و بالانس بودن فکشن ها و ... هم توی انتخاب ریلم موثره که بیشتر این فاکتور ها رو میتونید از این سایت دنبال کنید: realmpop.com

هر گونه بحث در مورد سرور های کرک حتی سرور های کرک Warlord of Draenor و قبل از آن در این تاپیک ممنوع هست و با افراد خاطی به شدت برخورد خواهد شد.

آخرین ویرایش:
دقیقا من به همین فکر مکیردم که این سوال رو کردم !

ترید آیتم با یکی به غیر از AH غیر قانونیه یعنی ؟ پس اینا که تو شهر اصلی کارشون فقط ترید کردنه چی ؟
شاید میخوان میزان با جنبگی و عمل کردن قوانین بلیز رو بسنجن!:d
بعد ملت عمل نمیکنن میزنن بن میکنن میگن ما که گفته بودیم از این غلطا نکنین،خوردی؟حالا هستشو تف کن!:d
آخر نگفتین تو اورگریمار آنرمستر داره یا نه!!!!

دقیقا من به همین فکر مکیردم که این سوال رو کردم !

ترید آیتم با یکی به غیر از AH غیر قانونیه یعنی ؟ پس اینا که تو شهر اصلی کارشون فقط ترید کردنه چی ؟

دقیق نمی دونم ولی فک کنم اگه ترید دو طرفه باشه گیر ندن

آخرین ویرایش:
Trade کردن در بازی به خودی خود هیچ اشکالی نداره ، یعنی اگه 600000 گلد بدید آیتم بگیرید ، هیچ کار غیر قانونی انجام ندادید ولی وقتی مساله Abuse of economy پیش میاد ، یعنی اینکه شما در قبال Trade ی در دنیای وارکرفت انجام دادید (چه گلد و چه آیتم) در دنیای واقعی به طرف مقابل پول واقعی دادید (یا دریافت کنید) . حالا چطوری میشه که بن میشید ، 2 راه وجود داره ، یکی اینکه شما توسط شخصی Report بشید ، دیگری اینکه طی مواردی Trade کردن ، Trade شما یک طرفه باشه . مثلا اگه من چندین بار Trade یکطرفه انجام بدم (Trade هایی که توی raid یا dungeon نباشد) ، احتمال اینکه trace و بن بشم هست . چرا ؟ چون هر نوع Trade ی با شخص دیگر باید 2 طرفه باشه ، (مثل : فروش gem ، پت ، mats,bs items , و ... )

من اینارو از کجا می دونم ، 1 سال پیش بخاطر همین موضوع بن شدم و 3 هفته طول مکالمه با gm طول کشید تا آکانت و پس دادن .

ای که گفتی یعنی چه؟

10 % از گلدی که توسط اعضای گیلد جمع میشه مستقیم میره تو Guild Bank .

Trade کردن در بازی به خودی خود هیچ اشکالی نداره ، یعنی اگه 600000 گلد بدید آیتم بگیرید ، هیچ کار غیر قانونی انجام ندادید ولی وقتی مساله Abuse of economy پیش میاد ، یعنی اینکه شما در قبال Trade ی در دنیای وارکرفت انجام دادید (چه گلد و چه آیتم) در دنیای واقعی به طرف مقابل پول واقعی دادید (یا دریافت کنید) . حالا چطوری میشه که بن میشید ، 2 راه وجود داره ، یکی اینکه شما توسط شخصی Report بشید ، دیگری اینکه طی مواردی Trade کردن ، Trade شما یک طرفه باشه . مثلا اگه من چندین بار Trade یکطرفه انجام بدم (Trade هایی که توی raid یا dungeon نباشد) ، احتمال اینکه trace و بن بشم هست . چرا ؟ چون هر نوع Trade ی با شخص دیگر باید 2 طرفه باشه ، (مثل : فروش gem ، پت ، mats,bs items , و ... )

من اینارو از کجا می دونم ، 1 سال پیش بخاطر همین موضوع بن شدم و 3 هفته طول مکالمه با gm طول کشید تا آکانت و پس دادن .

10 % از گلدی که توسط اعضای گیلد جمع میشه مستقیم میره تو Guild Bank .

تمام این نکاتی که این دوست عزیز گفتن درسته حالا یه چند تا نکته هم من اضاف میکنم....خرید آیتم گرون حتی اگه دو طرفه هم باشه و شما در اون زمان در حال استفاده از پرو*** باشین شما رو بن میکنه یعنی چی؟؟ من یه هفته پیش یه مونت تو بازی خریدم 65k گلد توی ترید و 2 ساعت بعد بن شدم....بعد تیکت که زدم جی ام آن بن کرد ولی گفت دلیل بن شدن سریعت خرید و فروش در هنگام استفاده از پرو*** بوده..(که استفاده از پرو*** در هر حالتی ممنوع هست اما بلیز نمیگرده هرکی پرو*** یوز میکنه رو بن کنه یبلکه اگه یه کار مشکوک انجام دادی و اکانتت رو چک کردن دیدن از پرو*** استفاده میکنی اونوقت بن میشی..) من خودم یه ماه با پرو*** بودم مشکلی نداشتم...ساعت 7 مونت رو خریدم ساعت 9 بن شدم....ساعت 11 آن بن.....:d
نکته دیگه اینه که امکان داره در تیرد شما رو به بن بکشونه عدم عمل به قولتون هست...مثلا شما مواد اولیه یه گلیف رو دارین و توی ارگ میگین میخواین یه نفر براتون این گلیف رو بسازه و 30 گلد بهش میدین....بعد من میام و مواد رو از شما میگیرم...حلا در اینجا 3 حالت امکان بن برای 2 طرف مبادله امکان داره...1- من مواد رو از شما بگیریم و برم و چیزی بهتون پس ندم 2- من مواد رو بگیرم و گلیف رو بسازم و حالا دبه در بیارم و بگم من 50 گلد میخوام وگرنه گلیف رو بهت نمیدم 3- من گلیف رو بسازم و به شما بدم و شما دبه در بیارین که به من گلد بدین...(البته این حالت سوم چون ترید گلد و جنس همزمان انجام میشه تقریبا اتفاق نمیفته)
در هر کدوم از این 3 مورد طرف زیان دیده تیکیت میزنه و بلیز بعد از بررسی log مواد و یا گلد رو به نفر زیان دیده بر میگردونه و شما رو هم برای یه تایم مشخص ( 3 ساعت تا یه هفته ) بن میکنه....

فرستادن گلد به هیروهای دیگه خودتون (alt) از طریق میل هیچ مشکلی نداره....میزان گلد هرچی هم میخواد باشه!!!

خرید و فروش آیتم از طریق شبکه ترید (trade channel) در شهرهای اصلی هیچ مشکلی نداره و حتی خوبه چون آکشن 5 درصد میزان معامله رو به عنوان کمیسیون برمیداره....و در ترید چنین اتفاقی نمیافته....البته سعی کنین ایتم هایی رو در ترید بفروشین که مشتری خیلی زیادی دارن که نخواید زیاد توی شهر برای پیدا کردن مشتری معطل شید...برای آیتم هایی که معطلی و مشتری کمی دارن حتما از همون آکشن استفاده کنین....

من یه سوالی برام پیش اومده ... چرا وقتی ایتمی در AH میفروشیم مقداری ازش کسر میشه ؟! و کجا میره !

دوست عزیز توضیح دادم که...5 دزصد کل مبلغ معالمه بابت کمیسیون از شما گرفته و حذف میشه!!! این کار جهت از بین بردن تورم در بازی انجام میشه...از جمله کارهایی که برای از بین بردم تورم در بازی و خروج گلد از سرور های انجام میشه: repair - transmog - auction house cut ,...

دوست عزیز توضیح دادم که...5 دزصد کل مبلغ معالمه بابت کمیسیون از شما گرفته و حذف میشه!!! این کار جهت از بین بردن تورم در بازی انجام میشه...از جمله کارهایی که برای از بین بردم تورم در بازی و خروج گلد از سرور های انجام میشه: repair - transmog - auction house cut ,...
تورم :|
فکر کنم این یک بازی هستا

فکر کنم این یک بازی هستا

درسته تورم توی بازی شما که WoW باز هستی چرا ؟
من یادمه که قبلا میرفتم AH رو خالی میکردم مثلا Strange Dust هر Stack کاملش 20 گلد بود مثلا 1000 گلد کل Strange Dust هارو می خریدم بعد خودم 50 گلد هر استک رو میزاشتم طرفم مجبور بود بخره ...
یا یه پلیر بود عرب بود قشنگ یادمه اومد کل AH رو کرد Linen Cloth ـه 20 تایی 50 سیلور ... که همه صداشون درومد ...
پس تورم هم هست ... فکر نکنید نیست توی بازی هر چیزی یه نرخی داره ... و بازی کاملا اقتصاد داره برای خودش ...

فکر کنم این یک بازی هستا

دوست عزیز شما تا حالا نشنیدی بلیز در مورود اقتصاد wow صحبت کنه؟؟؟ وقتی حرف از اقتصاد میاد یعنی تمام بیماری ها و مسایل مربوط به اقتصاد از جمله تورم درش وجود داره...
در ضمن مگه شما تا حالا موقع لانچ یه اکسپنشن ندیدین قیمت mine و herb چقدره و یک یا 2 ماه بعد چقدر میاد پایین؟؟؟
در ضمن تورم یعنی وقتی عرضه یه چیز کم باشه و تقاضا براش بالا باشه قیمت بیخودی میره بالا حالا شما میگی توی wow همچین چیزی وجود نداره؟؟؟:)
جالبه بلیز تا حالا 100 بار گفته از جمله دلایلی که repair رو حذف نمیکنه یا ارزونش نمیکنه همین کنترل تورم سرور هاست....و همچنین شما فکر کردی بلیز black market رو که راه انداخت دوست داشت یه جا بزنه تا به کاربرها بدون هیچ زحمتی آیتم ها لول بالا و مونت و پت های نایاب بده؟؟؟ تنها دلیل اضافه شدن بلک مارکت خروج گلد از بازی و کنترل تورم هست....

البته دلیل اصلی تورم در wow عرضه و تقاضا نیست بلکه تولید گلد بی دلیل هست( در دنیای واقعی میشه چاپ پول توسط بانک مرکزی بدون پشتوانه) به این حالت که پلیرها با انجام دادن کوئست و کشتن ماب و رفتن رید و دانج گلد گیرشون میاد و به گلدهای درون سرور اضافه میشه حالا اگه میزان گلد ورودی به سرور برابر گلد خروجی نباشه پلیرها همه پول دار میشن و نقدینگی میره بالا در نتیجه قیمت آیتم ها خرید و فروش شده میره بالا در نتیجه تورم ایجاد میشه!!!!:|

درسته تورم توی بازی شما که WoW باز هستی چرا ؟
من یادمه که قبلا میرفتم AH رو خالی میکردم مثلا Strange Dust هر Stack کاملش 20 گلد بود مثلا 1000 گلد کل Strange Dust هارو می خریدم بعد خودم 50 گلد هر استک رو میزاشتم طرفم مجبور بود بخره ...
یا یه پلیر بود عرب بود قشنگ یادمه اومد کل AH رو کرد Linen Cloth ـه 20 تایی 50 سیلور ... که همه صداشون درومد ...
پس تورم هم هست ... فکر نکنید نیست توی بازی هر چیزی یه نرخی داره ... و بازی کاملا اقتصاد داره برای خودش ...
حرکت باحالی کردی یادم باشه منم از این کارا کردم .. البته مثلا ایتمهایی از AH خریدم که بعدا به خودم فحش دادم .. برای work up کردن یه سری ایتم ها توی supply میفروشه من نمیدونستم میرفتم 5 گلد میخریدم نگو همون توی Vendor supply گذاشته بوده 10 سیلور :|
--------------------------------
البته یه مارجای باحال بگم مربوط به زمان wotlk میشه .. اون زمان ICC رید اصلی بود و چند تا ایتم خوب از trash mob ها می افتاد .. یکیش مخصوص شمن هیلر بود .. صبح حدود ساعت 10 توی دالاران بودم ( هنوز خارجی ها ان نشده بودن ) دیدم یکی داره میگه فلان ایتم 1000 گلد ؟ اولش باورش برام سخت بود .. گفتم راست میگی گفت اره .. منم تو هوا خریدمش چون قیمت معمولش کمتر از 3k gold نبود .. بعد یکم شک کردم نکنه سرم کلاه رفته و توی AH ارزون تر هست رفتم دیدم همون ایتم رو با 1250 تا 2 تای دیگش هم گذاشتن برای فروش منم درجا خریدم .. بعد شروع کردم به داد زدن که بیا این ایتم بخر 2500 gold .. یکی اومد ازم خرید .. بعد چند دقیقه بعد چون 2 تا ازش داشتم دوباره داد زدم بیا این ایتم 2500 گلد .. طرف که اولین ایتم خریده بود بهم پیام داد جریان چیه مگه من الان ازت نخریدم ؟ گفتم برو AH نگاه کن . رفت دید همین ایتم یکی دیگه هست با قیمت 1700 gold :دی بعد بهم تو پیام به خودش فحش داد و گفت از این به بعد همیشه اول AH چک میکنم منم حسابی خندیدم :دی

- - -ویرایش - - -

من یه فیلم از گیم پلی تو چیز تیوب دیدم یارو وسط بازی یه فلش بود پایین صفحش،دقیق راه رو بش نشون میداد،اینو من از کجا بیارمش؟
این یک Addons هست به اسم quest helper قبلا ازش همه استفاده میکردند تا راحت lvlup کنند اما از وقتی که خود بلیزارد راهنما برای انجام quest ها گذاشته دیگه کسی سراغش نمیره
برای دانلود هر نوع Addons میتونی بری سایت curse.com

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or