World of Warcraft: The War Within

از تاریخ 29 مرداد ماه سال 1403 این تاپیک مختص به اکسپنشن ست The War Within در سرور های آفیشال بیلیزارد خواهد بود.
=============================================================

راهنمای اولیه بازی برای کمک به تازه وارد ها با تشکر از کاربر musketeer

بازی کردن در بلیزارد چقدر هزینه داره؟

برای بازی کردن در بلیزارد در حالت معمول شما باید 2 آیتم زیر رو در ابتدا خریداری کنید:

• Battlechest:: که شامل کلیه اکسپنشن ها تا یکی مونده به آخری و همینطور 30 روز تایم بازی میشه. قیمتش حدود 15 یورو هست
  • آخرین اکسپنشن: که در حال حاضر legion هست. معمولا حدود 40 یورو هست قیمتش
  • برای ادامه دادن به بازی باید اشتراک ماهیانه بازی رو هم بگیرید. که 2روش معمول داره. یکی اینکه گیم تایم های 2 ماهه بخرید، حدود 20 یورو هست قیمتشون یا اینکه گلد داخل بازی بدید و wowtoken بگیرید. که قیمتش رو میتونید همیشه از سایت wowtoken.info چک کنید.
آیا گلد در آوردن و خریدن گیم تایم با گلد وقت خیلی زیادی میبره؟

واقعاً نمیشه گفت. به هر کس بستگی داره که از چه روشی گلد در میاره. بعضیا از auction house خیلی راحت گلد در میارن، بعضیا میرن فارم میکنن و گلد در میارن، بعضیا instance های قدیمی رو میزنن... بطور خلاصه فقط میشه گفت که کاملاً شدنیه، ولی باید یک مقداری زمان بزارید براش.

از کجا بخرم؟ کردیت کارت ندارم.

خیلی سایت های ایرانی هستن که این موارد رو برای فروش قرار دادن. طبق قوانین سایت نمیشه اینجا اسم گفت. همون توی گوگل سرچ کنید "خرید battlechest" یا "خرید legion" براتون این سایتها رو میاره. بعد توی سایت بلیزارد یه قسمتی داره که این کدها رو وارد کنید.

قبل از اینکه بازی رو شروع کنم چه چیزهایی آماده کنم؟

اولین کار این هست که یکی رو پیدا کنید که شما رو RAF کنه. RAF مخفف recruid a friend هست که میتونید اینجا بطول کامل در موردش مطالعه کنید. Recruit A Friend - WoW

این سیستم هم برای شما و هم برای کسی که شما رو RAF میکنه مزایای بسیاری داره. مهمتریناش ایناس:

• وقتی با هم بازی کنید 3 برابر experience دریافت میکنید!
    • وقتی شما اولین ماه گیم تایم رو بزنید، به RAF کننده شما یک ماه تایم رایگان میده.
    • وقتی شما دومین ماه گیم تایم رو بزنید، RAF کننده شما بین چند تا pet و mount میتونی یکی رو به دلخواه جایزه بگیره!
    • به ازای هر 2 level که با هم level up کنید، شما میتونید 1 level به RAF کننده اتون اهدا کنید.
    • هر دو میتونید هر 30 دقیقه یک بار همدیگه رو summon کنید (برید پیش هم)
البته یه سری محدودیت داره، مثل اینکه مدت این مزایا 3 ماه هست و باید توی یک group باشید تا این سیستم فعال بشه، و توی محدوده 100 یاردی هم بمونید. همچنین grant level یعنی مورد 4 هم فقط توی همون realm که بودید قابل استفاده اس.

بخاطر اینکه انقدر فایده داره و بیشتر از همه بخاطر mount اش، تقریباً همه دنبال یکی هستن که RAF اش کنن. بخاطر همین یه سری پوئن دیگه هم RAF کننده شما معمولاً بهتون میده.. مثلا فلان مقدار گلد، یا فلان آیتم... ولی سعی کنید اینها رو ملاک قرار ندید و بیشترین فکرتون این باشه که RAF partner شما وقت آزادش با شما همخونی داشته باشه تا بتونید باهاش بازی کنید و level up رو از دست ندید. پس قبل از RAF خوب باهاش تایم هاتون رو چک کنید و با همدیگه هماهنگ کنید که چند تا کاراکتر میخواید level up کنید و اینا....

آیا کامپیوترم به اندازه کافی قوی هست؟ آیا نت مناسبی دارم؟

مورد دیگه ای که باید چک کنید این هست که آیا کامپیوترتون قادر به اجرای بازی هست یا خیر. کلاً wow سیستم و اینترنت خفنی نمیخواد. برای اینکه ببینید بازی رو میتونید اجرا کنید یا نه باید بازی رو بصورت رایگان بدون اینکه چیزی بخرید نصب کنید و برید توی بازی. تو این حالت تا level 20 میتونید بازی کنید. تو جاهای شلوغ که مثلا 3-40 نفر اطرافتون باشن نباید fps اتون زیر 30 بیاد یا latency اتون بالای 300 بره.

خب! الآن آماده ی بازی هستم. باید چکار کنم؟

اول باید یه اکانت battle.net بسازید و اپلیکیشنش رو دانلود کنید: http://eu.battle.net/en/app

بعد از اون باید خود کلاینت بازی رو بگیرید که حدود 30 گیگ هست. میتونید بزارید خود اپلیکیشن براتون دانلودش کنه. یا اینکه از یک دوستی بخواید براتون روی هارد بریزه. یا اینکه از سایتهای ایرانی که میفروشن بخرید. بعد باید محل بازی رو به اپلیکیشن بتل.نت بدید و برید توی بازی. ضمنا کد های لازم که خریدید رو هم از قسمت redeem code توی اپلیکیشن یا سایت وارد کنید تا براتون فعال بشه. حالا باید وارد بازی بشید و توی هر realm ای که میخواید کاراکترتون رو بسازید.

تو کدوم realm کاراکتر بسازم؟ ایرانی ها کجا بیشتر هستن؟

در ابتدا بگم که ایرانی ها بیشتر از همه جا در سرورهای اروپا بازی میکنن، چون به ایران نزدیکتره و پینگ بهتری داره. اکثرا در kazzak سمت هورد هستن. توی Silvermoon و Ravencrest هم سمت الاینس هستن. بصورت پراکنده تو ریلم های دیگه مثل Outland هم هستن البته.
ریلم ها از چند نظر دسته بندی میشن:

• زبان. که معمولا ریلم هایی که زبان انگلیسی هستن رو انتخاب میکنیم.
    • PvE یا PvP. این دو کلمه مخفف Player versus Environment و Player versus Player هستن. توی wow دو faction داریم به نامهای Horde و Alliance. که یطورایی دشمن همدیگه حساب میشن. تو ریلم های PvP در دنیای بازی هر جا که برید میتونید با پلیرهای فکشن مقابل مبارزه کنید، اونها هم همینطور. این به این معنی هست که هرجا برید با پلیرهای فکشن مقابل درگیر میشید. در ریلم های PvE تا وقتی نخواید میتونید از درگیر شدن با فکشن مقابل خودداری کنید. به اصطلاح بصورت دیفالت PvP flag اتون خاموش هست.
    • RP یا Normal. در ریلم های RP مخفف Role-Playing خیلی پلیرها قالب کاراکترشون رو به خودشون میگیرن. یعنی طوری رفتار میکنن که انگار واقعاً مثلاً یک جادوگر الف هستن و با همه اون شکلی صحبت میکنن! البته تو همه ریلم ها بعضیا این کار رو میکنن و توی ریلم های RP خیلی بیشتره.
موارد دیگه ای مثل جمعیت و بالانس بودن فکشن ها و ... هم توی انتخاب ریلم موثره که بیشتر این فاکتور ها رو میتونید از این سایت دنبال کنید: realmpop.com

هر گونه بحث در مورد سرور های کرک حتی سرور های کرک Warlord of Draenor و قبل از آن در این تاپیک ممنوع هست و با افراد خاطی به شدت برخورد خواهد شد.

آخرین ویرایش:
دوستان عزیز همونطور که صفحه قبل هم گفتم مشکل از بلیز یا ویندوز یا فایروال و این چیزا نیست!!!!!!!!! پورت ها رو بستن!!!!! من هم از 2 روز پیش مشکل داشتم...اینی هم که sushi جان میگن دیشب آخر شب مشکلی نبوده احتمالا به این دلیل هست که آخر شب ها سیستم پورت ها وصل میشه و صبح دوباره قطع میشه یا اینکه پورت ها در سیستم های شبانه شرکت ها قطع نیست و از زمانی که شبانه شروع میشه میشه وصل شد...به هر حال الان با یه پرو*** فایر به راحتی میتونین بازی کنین ولی امکان داره اولین لاگین اکانتتون رو لاک کنه و بعد اگه با همون آی پی برین آنلاک کنین بذاره بازی کنین...چندتا از دوستام همین الان دارن بازی می کنن!!!!

دوستان عزیز همونطور که صفحه قبل هم گفتم مشکل از بلیز یا ویندوز یا فایروال و این چیزا نیست!!!!!!!!! پورت ها رو بستن!!!!! من هم از 2 روز پیش مشکل داشتم...اینی هم که sushi جان میگن دیشب آخر شب مشکلی نبوده احتمالا به این دلیل هست که آخر شب ها سیستم پورت ها وصل میشه و صبح دوباره قطع میشه یا اینکه پورت ها در سیستم های شبانه شرکت ها قطع نیست و از زمانی که شبانه شروع میشه میشه وصل شد...به هر حال الان با یه پرو*** فایر به راحتی میتونین بازی کنین ولی امکان داره اولین لاگین اکانتتون رو لاک کنه و بعد اگه با همون آی پی برین آنلاک کنین بذاره بازی کنین...چندتا از دوستام همین الان دارن بازی می کنن!!!!
دقیقا منم از 2 روز پیش این مشکلو دارم!به خاطر سرعت نیست احتمالا؟

- - -ویرایش - - -

من یه مشکل دیگه هم دارم!وقتی میرم تو اکانتم تو Battle.net هر صفحه ای رو میزنم مثل Add game key و اینا این میاد:
Additional Contact Info Needed

To upgrade your World of Warcraft account or to use Battle.net account features some additional contact information is required. Please click below to enter this information.
فقط همین میاد!!!!واسه اکانت استارتر اینجوریه؟!؟!؟؟میخواد آدرس خونمونو بدونه!:(
تو setting هم میرم اینجوریه!مثلا change e-mail و password هم میزنم همون صفحه میاد!

دوست عزیز شما لازم نیست هیچ کاری بکنید....از 2 روز پیش یه سری پورت ها از داخل کشور بسته شدن که از جمله اون ها پورتی هست که برای ورود به wow لازمه....و شما هیچ مشکلی ندارین...میتونین با استفاده از پرو*** فایر وارد wow بشین که البته احتمالش هست که اکانتتون لاک بشه...پیشنهاد خود من اینه که چند روز صبر کنین تا این اتفاقات جاری بگذرن و پورت ها دوباره باز شن!!!
این دوستت خیلی کارش درسته ها!!!! البته همه رضا ها کارشون درسته!!!!:d
شوما دوشواری می بینید اینجا ؟
این رضاها رو من واسشون دارم :D

دقیقا منم از 2 روز پیش این مشکلو دارم!به خاطر سرعت نیست احتمالا؟

- - -ویرایش - - -

من یه مشکل دیگه هم دارم!وقتی میرم تو اکانتم تو Battle.net هر صفحه ای رو میزنم مثل Add game key و اینا این میاد:
Additional Contact Info Needed

To upgrade your World of Warcraft account or to use Battle.net account features some additional contact information is required. Please click below to enter this information.
فقط همین میاد!!!!واسه اکانت استارتر اینجوریه؟!؟!؟؟میخواد آدرس خونمونو بدونه!:(

کشور اگه ایران دادی آدرس رو هم ایران بده
اگه جای دیگه دادی هم میتونی از این سایت استفاده کنی تا ادرس درست حسابی بتونی وارد کنی.

----

نت فعلا مشکل داره٬ ساعاتی که ترافیک کمتره٬ مشکل کمتری دارید ( مثل نصف شب و صبح زود )
یحتمل چند روزی بگذره٬ اوضاع اروم تر شه نت هم درست میشه.

یه سوال از کسایی که با pro**fier بازی میکنن. من 3 روز با هاش بازی کردم ولی بن شدم موفق شم از بن درش بیارم gm بهم گفت زیاد ip عوض کردی اینجوری شده. فکر کنم واسه اینه که بعضی موقع ها wow.exe رو میبنده dc میشم. شما راهی نمیدونید که wow.exe رو نبنده؟ اگر ببنده ip تو بازی همونه یا عوض میشه؟
بعضی موقع ها هم dns پیدا نمیکنه میره رو pr**y دوباره dc میشم(dc کامل نه مجبور میشم بازی رو alt+control+del کنم واسه همین میترسم که ip واقعیم تو بازی معلوم شه دوباره بن شم) شما هم این مشکل رو دارید؟

یه سوال از کسایی که با pro**fier بازی میکنن. من 3 روز با هاش بازی کردم ولی بن شدم موفق شم از بن درش بیارم gm بهم گفت زیاد ip عوض کردی اینجوری شده. فکر کنم واسه اینه که بعضی موقع ها wow.exe رو میبنده dc میشم. شما راهی نمیدونید که wow.exe رو نبنده؟ اگر ببنده ip تو بازی همونه یا عوض میشه؟
بعضی موقع ها هم dns پیدا نمیکنه میره رو pr**y دوباره dc میشم(dc کامل نه مجبور میشم بازی رو alt+control+del کنم واسه همین میترسم که ip واقعیم تو بازی معلوم شه دوباره بن شم) شما هم این مشکل رو دارید؟

اگه تو بازی نمی تونی کاری کنی(همون لگ) و خارجم نمیشه بروکسی غیر فعال شده و ip لو رفته

سلام دوستان.
یه خبر خوب برای پلیرهای WoW دارم. با یه سری تغییرات.
من و یکی دوتا از دوستان تونستیم یه سیستم راه اندازی کنیم که تحریمهای بلیزارد رو دور بزنیم و با لتنسی خیلی خوب وارد بازی بشیم. لتنسی بعضی از بچه ها حتی به 110ms هم رسیده. لتنسی خود من به 150 تا 180 میرسه معمولا. این که چه لتنسی بگیرید 100% به سرویس ISP خودتون بستگی داره که با سرور ما چه پینگی داشته باشه. طبق تجربه ای که از تست اکثر ISPهای ایران بدست اوردیم بدترین لتنسی حدود 250ms میشه، بدون هیچ گونه لگ و spike البته که باز هم قابل قبوله.

دوستانی که علاقه مندن استفاده کنن یا اطلاعات بگیرن میتونن تماس بگیرن : 9177042422

تو ایام انتخابات هستیم برای همین طبق معمول نت اختلال داره. برای همین همراه این سرویس که سرورس ایرانی هست، که سرویس دیگه هم مجانی میدیم خدمتتون که از بهترین سرور هلند هست. در صورت اختلال سرور ایران میتونید با هلند وصل شید. برای اطلاعات دقیقتر تماس بگیرید.

من این فروم رو زیاد چک نمیکنم. اگر جواب ندادم فکر نکنید آنلاین نیستم.
ضمنا این سرویس فقط و فقط برای پلیرهای بازیهای بلیزارد هست. بازیهای غیر بلیزارد به این ربطی نداره. همچنین این سرویس برای سرورهای مجانی wow هم تست شده که همه خیلی راضی بودند.

موفق باشید.

خوب اگه اینجوری باشه باید هرکی با pr***fier بازی کنه حداقل یه بار بن شه. چجوری بقیه راحت باهاش بازی میکنن بن هم نشدن؟

این دیگه شانسیه
اگه لوگ چیزفایرو نگا کنی مشخص میشه که قطع شده و سریع وصل شده یا کلا قطع شده
که کلا نمیدونم تو کدومش ip تغییر می کنه:d (احتمالا قطع و وصل شدنه)
که در هر دو صورت یا dc میشه یا لگ(که این لگه حکم همون dc داره چون بقیه نمی بیننت)

سلام دوستان.
یه خبر خوب برای پلیرهای WoW دارم. با یه سری تغییرات.
من و یکی دوتا از دوستان تونستیم یه سیستم راه اندازی کنیم که تحریمهای بلیزارد رو دور بزنیم و با لتنسی خیلی خوب وارد بازی بشیم. لتنسی بعضی از بچه ها حتی به 110ms هم رسیده. لتنسی خود من به 150 تا 180 میرسه معمولا. این که چه لتنسی بگیرید 100% به سرویس ISP خودتون بستگی داره که با سرور ما چه پینگی داشته باشه. طبق تجربه ای که از تست اکثر ISPهای ایران بدست اوردیم بدترین لتنسی حدود 250ms میشه، بدون هیچ گونه لگ و spike البته که باز هم قابل قبوله.

دوستانی که علاقه مندن استفاده کنن یا اطلاعات بگیرن میتونن تماس بگیرن : 9177042422

تو ایام انتخابات هستیم برای همین طبق معمول نت اختلال داره. برای همین همراه این سرویس که سرورس ایرانی هست، که سرویس دیگه هم مجانی میدیم خدمتتون که از بهترین سرور هلند هست. در صورت اختلال سرور ایران میتونید با هلند وصل شید. برای اطلاعات دقیقتر تماس بگیرید.

من این فروم رو زیاد چک نمیکنم. اگر جواب ندادم فکر نکنید آنلاین نیستم.
ضمنا این سرویس فقط و فقط برای پلیرهای بازیهای بلیزارد هست. بازیهای غیر بلیزارد به این ربطی نداره. همچنین این سرویس برای سرورهای مجانی wow هم تست شده که همه خیلی راضی بودند.

موفق باشید.

میشه یکم اطلاعات بیشتر بدین؟ مثلا احتمال بن شدن یا dc شدن داره؟

سلام،

فقط یه نکته ای بگم و اونم اینکه، من الان هیچ مشکلی برای بازی کردن SC2 ندارم. فکر نمی کنم ما بتونیم، پورت های مخصوص فلان بازی رو ببندیم. اگر اتفاقی افتاده و جایی بسته شده است، کل کشوره.
الان من بازی WoWـم رو به نسخه 5.3 اپدیت کردم بدون مشکل. فکر کنم باید مشکل از ISPـتون باشه.

یاعلی...

تا الان که کسی بن نشده. تا اونجا که من میدونم اگه موقع استفاده از AH و ترید مقدار بالای گلد از بروکس ی خارج استفاده کنی. و تند تند بروکس ی رو عوض نکنی هیچ مشکلی پیش نمیاد.

ولی به هر حال شانسیه. تو این ایام انتخابات واسه ناراضی کردن و اذیت کردن مردم (به قول خودشون) فک کنم بیشتر گیر بدن. اگه احتیاط کنین و گلد ترید نکنین فک نکنم چیزی بشه. واسه اطلاعات در مورد خود این سرویس بهم زنگ بزنین. اینجا هرچی بنویسم بلاک میشه به خاطر کلمات و تبلی غو این چیزا.

سلام،

فقط یه نکته ای بگم و اونم اینکه، من الان هیچ مشکلی برای بازی کردن SC2 ندارم. فکر نمی کنم ما بتونیم، پورت های مخصوص فلان بازی رو ببندیم. اگر اتفاقی افتاده و جایی بسته شده است، کل کشوره.
الان من بازی WoWـم رو به نسخه 5.3 اپدیت کردم بدون مشکل. فکر کنم باید مشکل از ISPـتون باشه.

یاعلی...

دوست عزیز شرکت زیرساخت میتونه یه سری پورت های خاص یا یه رنج از پورت ها رو به راحتی ببنده که مثلا دسترسی به مسنجرها یا ف**** شکن ها رو قطع کنه که متاسفانه پورت wow هم در این رنج قرار گرفته شده و بسته شده!!! مشکلی هم از سمت بلیز یا فایروال نیست چون شما به راحتی میتونین battle.net رو باز کنین یا اینکه بوسیله لانچر که از یه پورت دیگه استفاده میکنه بازی رو آپدیت کنین یا از پرو*** فایر استفاده کنین که پورت رو تغییر میده!!!!
به هر حال اینترنت من از شرکت آسیاتک هست و از شیراز هم هستم و حتی بعد از اینکه بلیز ایران رو تحریم کرد من بدون هیچ مشکلی و بدون نیاز به ف**** شکن تونستم به بازیم ادامه بدم و حتی کشورم رو هم ایران انتخاب کردم!!!! به پشتیبانی آسیاتک هم که تماس گرفتم گفت که میدونیم این مشکل هست و میدونیم از کجاس اما ما نمیتونیم حلش کنیم!!!!!!:|

سلام،

یاعلی...
اپدیت هیچ مشکلی نداره و حتی اپدیت کردم .. مشکل اینه موقع که میخوای وارد بشی، داخل نمیره
بعد یه چیز که برام عجیب هست چون دیشب حدود ساعت 2 نصف شب بعد از عوض کردن ویندوز راحت رفتم داخل و بازی کردم ... اما صبح تا حالا هر کاری کردم نشد

باو خعلی ستمه!
الان ی هفته میشه نمیتونم وارد بلیز بشم...
پروک سیم مشکل دار شده :|
نتا هم ماشاا... بعد این انتخاب عات نتو نگیرن ازمون خعلی خوبه!
الان جدی هیشکی نمیتونه وارد بلیز بشه؟منظور wow هستش...
داستان داریم با این داستانا!ی بار میشنویم تحریم شدیم،ی بار میشنویم بچه ها بن شدن، ی بار میشنویم ملت غیور میخوان نتو ملی کنن، حالا هم نتی ک داشتیم رو هم نداریم...
هولی @#$%...!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or