World of Warcraft: The War Within

از تاریخ 29 مرداد ماه سال 1403 این تاپیک مختص به اکسپنشن ست The War Within در سرور های آفیشال بیلیزارد خواهد بود.
=============================================================

راهنمای اولیه بازی برای کمک به تازه وارد ها با تشکر از کاربر musketeer

بازی کردن در بلیزارد چقدر هزینه داره؟

برای بازی کردن در بلیزارد در حالت معمول شما باید 2 آیتم زیر رو در ابتدا خریداری کنید:

• Battlechest:: که شامل کلیه اکسپنشن ها تا یکی مونده به آخری و همینطور 30 روز تایم بازی میشه. قیمتش حدود 15 یورو هست
  • آخرین اکسپنشن: که در حال حاضر legion هست. معمولا حدود 40 یورو هست قیمتش
  • برای ادامه دادن به بازی باید اشتراک ماهیانه بازی رو هم بگیرید. که 2روش معمول داره. یکی اینکه گیم تایم های 2 ماهه بخرید، حدود 20 یورو هست قیمتشون یا اینکه گلد داخل بازی بدید و wowtoken بگیرید. که قیمتش رو میتونید همیشه از سایت wowtoken.info چک کنید.
آیا گلد در آوردن و خریدن گیم تایم با گلد وقت خیلی زیادی میبره؟

واقعاً نمیشه گفت. به هر کس بستگی داره که از چه روشی گلد در میاره. بعضیا از auction house خیلی راحت گلد در میارن، بعضیا میرن فارم میکنن و گلد در میارن، بعضیا instance های قدیمی رو میزنن... بطور خلاصه فقط میشه گفت که کاملاً شدنیه، ولی باید یک مقداری زمان بزارید براش.

از کجا بخرم؟ کردیت کارت ندارم.

خیلی سایت های ایرانی هستن که این موارد رو برای فروش قرار دادن. طبق قوانین سایت نمیشه اینجا اسم گفت. همون توی گوگل سرچ کنید "خرید battlechest" یا "خرید legion" براتون این سایتها رو میاره. بعد توی سایت بلیزارد یه قسمتی داره که این کدها رو وارد کنید.

قبل از اینکه بازی رو شروع کنم چه چیزهایی آماده کنم؟

اولین کار این هست که یکی رو پیدا کنید که شما رو RAF کنه. RAF مخفف recruid a friend هست که میتونید اینجا بطول کامل در موردش مطالعه کنید. Recruit A Friend - WoW

این سیستم هم برای شما و هم برای کسی که شما رو RAF میکنه مزایای بسیاری داره. مهمتریناش ایناس:

• وقتی با هم بازی کنید 3 برابر experience دریافت میکنید!
    • وقتی شما اولین ماه گیم تایم رو بزنید، به RAF کننده شما یک ماه تایم رایگان میده.
    • وقتی شما دومین ماه گیم تایم رو بزنید، RAF کننده شما بین چند تا pet و mount میتونی یکی رو به دلخواه جایزه بگیره!
    • به ازای هر 2 level که با هم level up کنید، شما میتونید 1 level به RAF کننده اتون اهدا کنید.
    • هر دو میتونید هر 30 دقیقه یک بار همدیگه رو summon کنید (برید پیش هم)
البته یه سری محدودیت داره، مثل اینکه مدت این مزایا 3 ماه هست و باید توی یک group باشید تا این سیستم فعال بشه، و توی محدوده 100 یاردی هم بمونید. همچنین grant level یعنی مورد 4 هم فقط توی همون realm که بودید قابل استفاده اس.

بخاطر اینکه انقدر فایده داره و بیشتر از همه بخاطر mount اش، تقریباً همه دنبال یکی هستن که RAF اش کنن. بخاطر همین یه سری پوئن دیگه هم RAF کننده شما معمولاً بهتون میده.. مثلا فلان مقدار گلد، یا فلان آیتم... ولی سعی کنید اینها رو ملاک قرار ندید و بیشترین فکرتون این باشه که RAF partner شما وقت آزادش با شما همخونی داشته باشه تا بتونید باهاش بازی کنید و level up رو از دست ندید. پس قبل از RAF خوب باهاش تایم هاتون رو چک کنید و با همدیگه هماهنگ کنید که چند تا کاراکتر میخواید level up کنید و اینا....

آیا کامپیوترم به اندازه کافی قوی هست؟ آیا نت مناسبی دارم؟

مورد دیگه ای که باید چک کنید این هست که آیا کامپیوترتون قادر به اجرای بازی هست یا خیر. کلاً wow سیستم و اینترنت خفنی نمیخواد. برای اینکه ببینید بازی رو میتونید اجرا کنید یا نه باید بازی رو بصورت رایگان بدون اینکه چیزی بخرید نصب کنید و برید توی بازی. تو این حالت تا level 20 میتونید بازی کنید. تو جاهای شلوغ که مثلا 3-40 نفر اطرافتون باشن نباید fps اتون زیر 30 بیاد یا latency اتون بالای 300 بره.

خب! الآن آماده ی بازی هستم. باید چکار کنم؟

اول باید یه اکانت battle.net بسازید و اپلیکیشنش رو دانلود کنید: http://eu.battle.net/en/app

بعد از اون باید خود کلاینت بازی رو بگیرید که حدود 30 گیگ هست. میتونید بزارید خود اپلیکیشن براتون دانلودش کنه. یا اینکه از یک دوستی بخواید براتون روی هارد بریزه. یا اینکه از سایتهای ایرانی که میفروشن بخرید. بعد باید محل بازی رو به اپلیکیشن بتل.نت بدید و برید توی بازی. ضمنا کد های لازم که خریدید رو هم از قسمت redeem code توی اپلیکیشن یا سایت وارد کنید تا براتون فعال بشه. حالا باید وارد بازی بشید و توی هر realm ای که میخواید کاراکترتون رو بسازید.

تو کدوم realm کاراکتر بسازم؟ ایرانی ها کجا بیشتر هستن؟

در ابتدا بگم که ایرانی ها بیشتر از همه جا در سرورهای اروپا بازی میکنن، چون به ایران نزدیکتره و پینگ بهتری داره. اکثرا در kazzak سمت هورد هستن. توی Silvermoon و Ravencrest هم سمت الاینس هستن. بصورت پراکنده تو ریلم های دیگه مثل Outland هم هستن البته.
ریلم ها از چند نظر دسته بندی میشن:

• زبان. که معمولا ریلم هایی که زبان انگلیسی هستن رو انتخاب میکنیم.
    • PvE یا PvP. این دو کلمه مخفف Player versus Environment و Player versus Player هستن. توی wow دو faction داریم به نامهای Horde و Alliance. که یطورایی دشمن همدیگه حساب میشن. تو ریلم های PvP در دنیای بازی هر جا که برید میتونید با پلیرهای فکشن مقابل مبارزه کنید، اونها هم همینطور. این به این معنی هست که هرجا برید با پلیرهای فکشن مقابل درگیر میشید. در ریلم های PvE تا وقتی نخواید میتونید از درگیر شدن با فکشن مقابل خودداری کنید. به اصطلاح بصورت دیفالت PvP flag اتون خاموش هست.
    • RP یا Normal. در ریلم های RP مخفف Role-Playing خیلی پلیرها قالب کاراکترشون رو به خودشون میگیرن. یعنی طوری رفتار میکنن که انگار واقعاً مثلاً یک جادوگر الف هستن و با همه اون شکلی صحبت میکنن! البته تو همه ریلم ها بعضیا این کار رو میکنن و توی ریلم های RP خیلی بیشتره.
موارد دیگه ای مثل جمعیت و بالانس بودن فکشن ها و ... هم توی انتخاب ریلم موثره که بیشتر این فاکتور ها رو میتونید از این سایت دنبال کنید: realmpop.com

هر گونه بحث در مورد سرور های کرک حتی سرور های کرک Warlord of Draenor و قبل از آن در این تاپیک ممنوع هست و با افراد خاطی به شدت برخورد خواهد شد.

آخرین ویرایش:
داستان به وجود امدن لیچ کینگ

اینم داستانی که قول داده بودم فصل اولش اگه حال کردید بگید فصل های بعدی را هم بذارم راستی خودم ترجمه اش کردم از سایتhttp://www.worldofwarcraft.com/wrath/features/story/story.xml#3 گرفتم کسایی که انگیلیسی بلدن لطفا مقایسه کنن اشکالاتم رو بگن ممنون
فصل اول:
نفرین :ner zhul
شیمان پیر نرزول یکی از بزرگترین فرماندهان روحانی(مرتبط با عالم ارواح) اورک ها بود که توسط شیطانی بنام کیل جیدن فریب خورد. او فرستاده شد تا رویداد رهبری کردن اورک ها به فساد و انحراف و به وجود اوردن وحشی هایی تشنه به خون را برعهده گیرد.
ولی نرزول قبول نکرد که همه ی مردمش را به گروه ودرجات لژیون سوزان ملحق کنه.
لرد شیاطین کیلجیدن نرزول را برای این سرپیچی (محافظت از مردمش) تنبیه کرد.اوبدن پیر وساخورده اش را نابود کرد و روحش را شکنجه کرد.اما کیلجیدین به نرزول یک پیشنهاد نهایی کرد:بدون هیچ قید وشرطی به لژیون خدمت کن یا از دردی ابدی رنج ببرنرزول که دیگر چاره ای نداشت خود را متعهد شد که ازکیل جیدن اطاعت کند.
به همین دلیل اودوباره به صورت یکی از ترسناک ترین و ابرپرقدرت ترین ماموران لژیون- پادشاه لیچ- متولد شد.
روح نرزول بصورت جادویی در یک ست افسانه ای(قدیمی) و در یک شمشیر بنام فراست مورن اسیرو پابند شد.
کیل جیدن که میخواست از فربانبری و حرف شنوی نرزول مطمئن شود زره و شمشیر در یک تکه ای از یخ که ازیخ هایی که از دورترین نقاط غیر قابل دسترس سرزمینnether Twisting جمع اوری شده بود ساخته بود مهره موم کرد.کریستال یخ زده فرستاده شد به قسمتی از ازروف که نورفلند نامیده میشد.
به دلیل توانایی که به لیچ کینگ رسیده بود او توانایی فرمان روایی بر خود مرگ را هم بدست اورده بود.نرزول از داخل تاج وتخت یخ زده اش تعدادی آندد(بدون مرگ) برای خدمت به خودش احضار کرد و ارتشش را در مقابل قوم نروبینز از سرزمین آزجول-نروب و لرد نیرومند عنکبوتشان آنوبراک. اگر چه اتش جنگ عنکبوت سال ها روشن بود.
خیلی از نروبینز های که در نبرد شکست میخوردند سریعا پابند واسیر اختیاراهنی لیچ کینگ میشدند. اتفاقا خود آنوبراک هم مورد شبیه خون واقع شد و کشته شد. و دوباره بلند شد تا به صورت لرد قبرستانی(کریبت لرد)بدون ترس به گروه لیچ کینگ بپیوندد.
لیچ کینگ خود را اینگونه نشان داد که دارد با ایمان و وظیفه شناسی به رئیسش خدمت میکند ولی در واقع او داشت به یک نقشه ی طوئه گرانه می اندیشید. وقتی اندیشیدنش به پایان رسید او شکافتی در زندان خود ایجاد کرد و با فشارفراست مورن را از ان و افراد و مریدانش را دستور داد تا شمشیر از تاج وتخت یخ زده دور کنند.نرزول خیال داشت تا از شمشیربه عنوان طعمه برای به دام انداختن قهرمانی بزرگ انتخاب کند.یک فاعل وفادار که او را ازاد کند و او را به عنوان همراهی برای روح بدون اسایشش خدمت کند.وقتی که فراست مورن برای براوردن نیازی در اینده در جایگاهش قرار گرفته بود لیچ کینگ وظیفه شناسانه برنامه واقعی رئیس شیطانیش را پیش برد...
از زمان رسیدنش به ازروف لیچ کینگ در حال ساخت و انتشار وبای بدون مرگ ها_ یک مریضی ترسناک که ساخته شده ود تا نابود کند همه انسان ها را و ارتشی با وفا برای لژیون سوزان بسازد.همچنین برای پیشبرد و تسریع کردن گسترش واگیری بیماریش لیچ کینگ یک همپیمان قدرتمند که یک جادوگر(میج)نامجو وجاه طلب به نام کلفزارد- که یکی از سناتورهای مجلس حکمرانی دلرانdalaran بود- پیدا کرد.
تحت مراقبت پر توجهانه لیچ کینگ کل فزارد کالت اف د دمند رو ساخت (جاهایی که تو بازی های استراتژی قبلی شما نکرومنسرها رو میساختید)
جایی که گروهی از انسان هایی که به انها قول دوستی زندگی ابدی در ازروف داده شده بود زندگی میکردند. کالتیست ها وبا را در قسمت ها و روستا های شمالی لردران گسترش دادند.ارتشی عجیب و بدون مغز و اراده کل فزارد نگاه کرد بسوی ارتش در حال زیاد شدنش وان را اسکرج نامید

خودت ترجمه می کنی ؟ اگه آره :
فقط یه خواهش ... حالا که لطف کردی و ترجمه می کنی ... اولا اسم ها رو English بنویس PLZ ... (مثلا Lich King یا Ner Zul و ... )
و دوم این که اسم هیچ محل یا گروهی رو به فارسی بر نگردون ...
و سوم این که هر قسمتی رو که ترجمه می کنی و می زاری لینک همون قسمت رو هم بزار ...
البته این هم خیلی عالیه ...ولی این داستان Warcraft : Frozen Throne ... که در ادامه این داستان تازه وقایع Wrath of the Lich Kinh شروع میشه ... illidan کشته شده و به Outland میره و Magtheridon رو از Black Temple بیرون می کنه و خودش اون جا رو تصرف می کنه و ... Arthas هم که تازه شده Arthas Lich King ...
ولی خیلی خوبه ... اگه ادامه بدی و تا آخرش بری خیلی خوب میشه ...
THX از زحمتت : )

سلام تمین جون
ببین اگه میشه quest BT رو یه توضیح کامل میدی؟
ببین start کویست از کجا شروع میشه؟
خودم یکیشو زدم[medalion of karabor] که quest itme نه اون neck بنفشه
ینی اینو دارم ولی با این نمیره تو BT )):
خواهشان توضیح بده

اینم داستانی که قول داده بودم فصل اولش اگه حال کردید بگید فصل های بعدی را هم بذارم راستی خودم ترجمه اش کردم از سایتhttp://www.worldofwarcraft.com/wrath/features/story/story.xml#3 گرفتم کسایی که انگیلیسی بلدن لطفا مقایسه کنن اشکالاتم رو بگن ممنون
فصل اول:
نفرین :ner zhul
شیمان پیر نرزول یکی از بزرگترین فرماندهان روحانی(مرتبط با عالم ارواح) اورک ها بود که توسط شیطانی بنام کیل جیدن فریب خورد. او فرستاده شد تا رویداد رهبری کردن اورک ها به فساد و انحراف و به وجود اوردن وحشی هایی تشنه به خون را برعهده گیرد.
ولی نرزول قبول نکرد که همه ی مردمش را به گروه ودرجات لژیون سوزان ملحق کنه.
لرد شیاطین کیلجیدن نرزول را برای این سرپیچی (محافظت از مردمش) تنبیه کرد.اوبدن پیر وساخورده اش را نابود کرد و روحش را شکنجه کرد.اما کیلجیدین به نرزول یک پیشنهاد نهایی کرد:بدون هیچ قید وشرطی به لژیون خدمت کن یا از دردی ابدی رنج ببرنرزول که دیگر چاره ای نداشت خود را متعهد شد که ازکیل جیدن اطاعت کند.
به همین دلیل اودوباره به صورت یکی از ترسناک ترین و ابرپرقدرت ترین ماموران لژیون- پادشاه لیچ- متولد شد.
روح نرزول بصورت جادویی در یک ست افسانه ای(قدیمی) و در یک شمشیر بنام فراست مورن اسیرو پابند شد.
کیل جیدن که میخواست از فربانبری و حرف شنوی نرزول مطمئن شود زره و شمشیر در یک تکه ای از یخ که ازیخ هایی که از دورترین نقاط غیر قابل دسترس سرزمینnether Twisting جمع اوری شده بود ساخته بود مهره موم کرد.کریستال یخ زده فرستاده شد به قسمتی از ازروف که نورفلند نامیده میشد.
به دلیل توانایی که به لیچ کینگ رسیده بود او توانایی فرمان روایی بر خود مرگ را هم بدست اورده بود.نرزول از داخل تاج وتخت یخ زده اش تعدادی آندد(بدون مرگ) برای خدمت به خودش احضار کرد و ارتشش را در مقابل قوم نروبینز از سرزمین آزجول-نروب و لرد نیرومند عنکبوتشان آنوبراک. اگر چه اتش جنگ عنکبوت سال ها روشن بود.
خیلی از نروبینز های که در نبرد شکست میخوردند سریعا پابند واسیر اختیاراهنی لیچ کینگ میشدند. اتفاقا خود آنوبراک هم مورد شبیه خون واقع شد و کشته شد. و دوباره بلند شد تا به صورت لرد قبرستانی(کریبت لرد)بدون ترس به گروه لیچ کینگ بپیوندد.
لیچ کینگ خود را اینگونه نشان داد که دارد با ایمان و وظیفه شناسی به رئیسش خدمت میکند ولی در واقع او داشت به یک نقشه ی طوئه گرانه می اندیشید. وقتی اندیشیدنش به پایان رسید او شکافتی در زندان خود ایجاد کرد و با فشارفراست مورن را از ان و افراد و مریدانش را دستور داد تا شمشیر از تاج وتخت یخ زده دور کنند.نرزول خیال داشت تا از شمشیربه عنوان طعمه برای به دام انداختن قهرمانی بزرگ انتخاب کند.یک فاعل وفادار که او را ازاد کند و او را به عنوان همراهی برای روح بدون اسایشش خدمت کند.وقتی که فراست مورن برای براوردن نیازی در اینده در جایگاهش قرار گرفته بود لیچ کینگ وظیفه شناسانه برنامه واقعی رئیس شیطانیش را پیش برد...
از زمان رسیدنش به ازروف لیچ کینگ در حال ساخت و انتشار وبای بدون مرگ ها_ یک مریضی ترسناک که ساخته شده ود تا نابود کند همه انسان ها را و ارتشی با وفا برای لژیون سوزان بسازد.همچنین برای پیشبرد و تسریع کردن گسترش واگیری بیماریش لیچ کینگ یک همپیمان قدرتمند که یک جادوگر(میج)نامجو وجاه طلب به نام کلفزارد- که یکی از سناتورهای مجلس حکمرانی دلرانdalaran بود- پیدا کرد.
تحت مراقبت پر توجهانه لیچ کینگ کل فزارد کالت اف د دمند رو ساخت (جاهایی که تو بازی های استراتژی قبلی شما نکرومنسرها رو میساختید)
جایی که گروهی از انسان هایی که به انها قول دوستی زندگی ابدی در ازروف داده شده بود زندگی میکردند. کالتیست ها وبا را در قسمت ها و روستا های شمالی لردران گسترش دادند.ارتشی عجیب و بدون مغز و اراده کل فزارد نگاه کرد بسوی ارتش در حال زیاد شدنش وان را اسکرج نامید
عالییه اگه میشه ادامه بده من که کف کردم D:
:love:

quest black temple دو قسمت داره ... قسمت اولش سادست ... اسم Start quest اش اینه Tablets of Baa'ri (از wowhead یا thottbot سرچ کن ) که بعد از 6 مرحله quest که یه سری کار ها رو واسه Akama انجام دادی مدال رو بهت میده و می بری می دیش به صورت امانت به A dal تو وسط Shatrath ... که Reward quest های خوبی هم داره ... اینجا قسمت اول تموم میشه ... و دیگه quest ای بهت نمی ده ...
برای شروع کردن بخش دوم باید بری serpentshrine cavern تو zangarmarsh ... بعد از کشتن Fanthom (باس leg T5 ) یه شخصی به اسم seer olum میاد ( یه Dranaei (شبیه آکاما ) ) و اگه قسمت اول رو انجام داده باشی بهت quest میده ... بعد می ری پیش akama و این quest رو ازش می گیری Ruse of the Ashtongue
که شروع 8 مرحله quest ( در نهایت کشتن Lord illidan stormage ) ... اول alar تو the eye رو باید بکشی بعد میری سراغ Winterchill تو hyjal و بعد با adal صحبت می کنی و بعد با Xi ri نزدیک Black temple صحبت می کنی ( شبیه a dal می مونه ) و بعد کمک می کنی به akama و maiev تا وارد bt شن ( خودت هم وارد می شی ) و بعد با یکی تو bt صحبت می کنی ... بعد میری سراغ Shade of akama و میکشیش ... و در آخر میری سراغ آقا iliidan ... و کار و یه سره می کنی :-" البته تو free هیچ کدوم از اتفاقاتی که باید بیفته .... نمی افته !
بچه ها کسی این q رو تو blizz زده ؟

خودت ترجمه می کنی ؟ اگه آره :
فقط یه خواهش ... حالا که لطف کردی و ترجمه می کنی ... اولا اسم ها رو English بنویس PLZ ... (مثلا Lich King یا Ner Zul و ... )
و دوم این که اسم هیچ محل یا گروهی رو به فارسی بر نگردون ...
و سوم این که هر قسمتی رو که ترجمه می کنی و می زاری لینک همون قسمت رو هم بزار ...
البته این هم خیلی عالیه ...ولی این داستان Warcraft : Frozen Throne ... که در ادامه این داستان تازه وقایع Wrath of the Lich Kinh شروع میشه ... illidan کشته شده و به Outland میره و Magtheridon رو از Black Temple بیرون می کنه و خودش اون جا رو تصرف می کنه و ... Arthas هم که تازه شده Arthas Lich King ...
ولی خیلی خوبه ... اگه ادامه بدی و تا آخرش بری خیلی خوب میشه ...
THX از زحمتت : )

چشب راستی از تشکر وحمایت همتون ممنونم راستی در مورد اون تورنت بیشتر توضیح بده اگه میشه دانلود کنی لینک دانلود رو برام بذار بعد من wowم اروپایی ینی باید انگلیسی شو باید بخرم یا اصلا wowبیخیل شم برم Mass effect رو بخرم بشینم پا کنسول خودم بعدا 10 20 30 40 میکنم تا بعد
راستی اگه به داستان بازی ها علاقه مندید بیایید تو داستان بازی ها در مورد god of war2 مطلب نوشتم فکر کنم خوب شده ماست من ترش نیستhttp://forums.bazicenter.com/showthread.php?t=86&page=5

آخرین ویرایش:
چند تا......

برای دوستانی که pc دارند و به wow علاقه دارند چند تا لینک دانلود تریلرhttp://www.gametrailers.com/platformlist/pc/index.html
حال کسایی که xbox 360 دارند بیان اینجا برای دانلود تریلر
http://www.gametrailers.com/platformlist/xb360/index.html
راستی بیشتر تریلر ها با کیفیت HD است
اینم تمام تریلر های wow
http://www.gametrailers.com/search.php?s=world+of+warcraft+trailers
اینم تمام تریلر ها اهم از گیم پلی و......از wow 1
http://www.gametrailers.com/game/22.html
اینم برای wow burning crusade
http://www.gametrailers.com/game/2247.html
اینم برای wow warth of the lich king
http://www.gametrailers.com/game/5313.html
من اینجا عکس یه تریلر رو دیدم که یه ماشین تویوتا تو wow بود هرکی ایتر پر سرعت داره دانلود کنه بر ما توضیح بده بعد هرکسی که اطلا عاتی در مورد ایتر های پر سرعت دارد لطف کنه در مورد قیمت و بهترین شرکت و طرز کارش بهم پیام خصوصی بدهد DON عزیز اگه میدونی شما سریع تر پیام بده
بعد اینم در مورد راهنمای کامل تونایی ها دانجن ها و لول های مسافرت و.............
البته اینگلیسی اگر بخواهید بفرمایید معنی کنم با تشکر
http://www.wikicheats.com/index.php/World_of_Warcraft_(PC)
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
اقا راستی یک چیزی بگم بخندید من تو رام لیست همه چیز رو پاک کرده بودم اون ارور رو میداد باید set realmlist باشه ولی من پاک کرده بودم ولی نوشتمش بعد رفتم داخل بازی اکانت وپس را وارد کردم بعد که میخواست بره اونجایی که میخوایی کارکتر بسازی بعد ارور زیر رو داد که حتما مال پچ است
unable to validate game version this may be caused by file corruption........
همونطور که گفته ورژن ام اشتباه و من پچ 2.3 رو ندارم راستی کسی نمی دونه تو اراک کجا پچ ها رو دارند یا یک شرکت رو نمیشناسه که بشه ازش خرید اینترنتی کرد پچ ها رو بگی برات بفرستن
با تشکر

آخرین ویرایش:
ایول بعد یه مدت اومدم دیدم چند تا یوزر و نوشته های جدید!خیلی خوبه تاپیک دوباره برگشته(بعد یه مدت سکون)
===================
trialه منم تموم شد و همونطور هم که قول داده بودم به private serverها بر نگشتم تا وقتی برم بلیز(امیدوارم هرچه زودتر چون صبرم تموم شده.)فعلا اصلا بازی onlineنمی کنم فقط rome:twبازی می کنم...هفته بعدم که با بکس مدرسه میریم اردو واسه 1 هفته....ایشالا برگشتم دیگه برم بلیز.:)

اون gametrailer ها بیشتر واسه اونایی که هنوز WoW بازی نکردن و می خوان بدونن چیه این WoW ... اونیو که میگی من ندیدم ... اگه کسی دیده بگه
در مورد adsl و این جو چیزا هم تو همین bazicenter فکر کنم یه forum دیده بودم راجع به اینترنت ... اونجا یه چرخی بزن ...

آهان ... حالا شد :cheesygri این error واسه پچه :cheesygri
تو تهران نی دونم از کجا میشه پچ گیر آورد چه برسه به شهر های دیگه :p

منم دیگه به اینجام رسیده ( می دونین که کجا رو میگم :-" ) 14 بهمن که آخرین امتحان و بدم فکر کنم یه راست از ساوه برم هفت تیر ( سپنتا) adsl و شارژ کنم و بعدش سریع cd-key و بخرم و game cart هم بگیرم و این 1 هفته تعطیلی و هر چی عقده دارم خالی کنم :-"

----
یه خبر هایی هست از این که WoW رو رو Mobile می خوان بزنن !!!
http://www.pocketgamer.co.uk/r/Mobile/news.asp?c=2998

سلام . دیروز 5 بار رفتم Warsong هر 5 بار نفر اول شدم . Honor 1k گرفتم . فقط و فقطم از Rogue و Shadow Priest می خوردم . تازه فهمیدم Shadow Priest چه عظمتیه . خیلی خفن میزنه کثافت . وای میگم Shadow Priest یاده Muqq میفتم که چه Attackایی میداد . Bonus Damgeاش 900 به بالاست . من الان دارم Alt و lvlup میکنم . یه Priest Human گرفتم . اما میخوام Holyیش کنم . چون واقعا Healer کم هست . همهAltاشونو Rogue میگیرن چون توی BGها بیشتر از Rogue میخورن :cheesygri.

-----------------------------------------------

به فکرمون زده یه Guild ایرانی بزنیم . یه Guild خفن . Guild Master پسر عمومه ( (saeedrz - Ahoramazda ) . بقیه هم هستن ( Squäll . Kroxy . Ang . Archmagê . Advanture . Arador . Deev . Luciper . Efzee . Mihatsa . Ppg .و ... ) خیلی بیشتر داریم الان من یادم نیستن . ولی من پیشنهاد دادم که اسم Guild طوری باشه که معلوم باشه ماله ایرانیم . چون برنامه ها داریم واسه این Guild !!^^ :cool:

----------------------------------------------

منم دیگه به اینجام رسیده ( می دونین که کجا رو میگم :-" ) 14 بهمن که آخرین امتحان و بدم فکر کنم یه راست از ساوه برم هفت تیر ( سپنتا) adsl و شارژ کنم و بعدش سریع cd-key و بخرم و game cart هم بگیرم و این 1 هفته تعطیلی و هر چی عقده دارم خالی کنم :-"
بابا شما هم بیکارید دس میخونید به خدا . من ترم اول پیش 15 جلسه غیبت داشتم قرار شد که دیگه ترم 2 ثبت نامم نکنن که من تعهد دادم که غیبت نکنم و بابامم تعهد داد که اگه من غیبت کردم و مدرسه اخراجم کردن هیچ حرفی نزنه . حالا پریروز تعهد دادم دیروز دوباره غیبت کردم . مدیر زنگ زده بود خونه که اینو پسرتون دوباره نیومده ... . بابا بیخیال هممون دانشگاه آزاد در میایم . ..... :-"

-------------------------------------

و در آخر میری سراغ آقا iliidan ... و کار و یه سره می کنی
راستی Quest ایلیدن Raputation چقدر میده ؟؟؟ با کجا میده ؟؟!!!!

LoL خوب منم دانشگاه آزادم دیگه :biggrin1:
مطمئنی Squäll قراره باشه ؟! اون که قرار بود move بده realm Frostmane eu !!! :-؟
Mihatsa رو می شناسم :biggrin1: Mage 70 Gnome

با این منطقه rep میده Ashtongue Deathsworn
نمی دونم چه قد میده انجامش ندادم تا حالا :p

خدای این 1 هفته رو سریع بگزرون ... آمین ... :-"

ترکوندینا:-" . هیچ سرورِی به Element و Wowscape.net نمیرسه بقیه همه از دم ....رن:cheesygri .

بچه ها در ضمن arena کسی میاد دوئل:p?

آدرس برای اکانت ساختن تو این دو تا سایت رو بده بعد رلم رو بنویس و پچ مورد نیاز ممنون
اینم یک سایت خفن درباره wow در مورد همچیhttp://wowvault.ign.com/

آخرین ویرایش:
چند جانور جدید در ...........

چندی است که سایتhttp://www.worldofwarcraft.com/wrath/features/bestiary/index.xml اطلا عاتی در باره چند هیولا در نسخه توسعه دهنده اینده اش که wow warth of the lich king است منتشر کرده که من به چند تا ان ها اشاره میکنم(معنی شده دقیق از هرچی داخل سایت نوشته توسط خود سایت البته در مورد صحتش من اصلا اطلاعی ندارم)
Wrath of the Lich King علاوه بر معرفی و اضافه کردن زمین ها و محل های جدید وسیاهچالهای زیاد و جدید حیوانات و موجودات و هیولا های عجیب و ترسناکی که در سرزمین های یخ زده Northrend زندگی میکنند را نیز به بازی اضافه
کرده اند که در اینجا به برخی از هیولا هایی که بازیباز به انها در عمیقترین وفراموش شده ترین اعماق سرزمین یخ برخورد میکند این هیولا ها عبارتند از :
Nerubian Vizier وPlague EruptorوShovel Tusk وDarkfallen وIce Troll وProto-Dragon وMagnataur وWendigo وFlesh GiantوJormungar Wyrm
که فقط در سیاته در مورد دو مورد اول مطلب نوشته بود که گفته بود:
Nerubian Vizier:نصف عنکبوت ونصف انسان vazier زمانی به عنوان مشاور جادوگر و پیشگو به
nerubian spiderlords ها خدمت میکردند ولی بعد از جنگ اسپایدر ها (که در نوشته های قبل چگونگی ان را ذکر کردم)میز ها برگشت و با تخریب شدن سازمان اسپایدر ها vazier های زیرک قدرت را دست گرفتند.و به تقویت کردن قدرت های جادویی هوششان (ntelligence,) کردند.vazir ها فرمانروایی سرزمین های قوم nerubians' که underground kingdom. نام دارد را به دست گرفته اند.
شایعاتی وجود دارد که وزیرها خود به یک امپراتوری خدمت میکنند که تا بحال دیده نشده کسی که میخواهد مردم قوم nerubians' را به یک پیروزی نهایی برScourge هدایت کند.زمانی که فقط بعضی ها درباره وجود این امپراتور نربینایی فکر میکنند وبعضی ها دنبال تحقیق به دنبال به وجود انها و امپراتورشان و نوعی(race) به نامqiraji. هستند.
Plague Eruptor:
Plague Eruptor ها اخرین تحقیقات وساخته های lich king هستند که برای گسترش دادن ترس و مرگ سراسر جهان زندگان طراحی شده اند این اسکلت های راه افتاده به سرعت برای بزرگترین نابود کننده ها در ارتش Scourge
شهرت یافتند ابر وحشی های قویی که هم سریع حمله می کنند وهم سریع حرکت میکنند این موجودات استوخوان های ان ها از پوستشان بیرون زده وهر کجا که میروند plague لیچ کینگ را با خود برده و پخش میکند.
منتظر خبر های بعدی باشید البته برای اطلاعات بیشتر به سایت بالا مراجعه کنید

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or