World of Warcraft: The War Within

از تاریخ 29 مرداد ماه سال 1403 این تاپیک مختص به اکسپنشن ست The War Within در سرور های آفیشال بیلیزارد خواهد بود.
=============================================================

راهنمای اولیه بازی برای کمک به تازه وارد ها با تشکر از کاربر musketeer

بازی کردن در بلیزارد چقدر هزینه داره؟

برای بازی کردن در بلیزارد در حالت معمول شما باید 2 آیتم زیر رو در ابتدا خریداری کنید:

• Battlechest:: که شامل کلیه اکسپنشن ها تا یکی مونده به آخری و همینطور 30 روز تایم بازی میشه. قیمتش حدود 15 یورو هست
  • آخرین اکسپنشن: که در حال حاضر legion هست. معمولا حدود 40 یورو هست قیمتش
  • برای ادامه دادن به بازی باید اشتراک ماهیانه بازی رو هم بگیرید. که 2روش معمول داره. یکی اینکه گیم تایم های 2 ماهه بخرید، حدود 20 یورو هست قیمتشون یا اینکه گلد داخل بازی بدید و wowtoken بگیرید. که قیمتش رو میتونید همیشه از سایت wowtoken.info چک کنید.
آیا گلد در آوردن و خریدن گیم تایم با گلد وقت خیلی زیادی میبره؟

واقعاً نمیشه گفت. به هر کس بستگی داره که از چه روشی گلد در میاره. بعضیا از auction house خیلی راحت گلد در میارن، بعضیا میرن فارم میکنن و گلد در میارن، بعضیا instance های قدیمی رو میزنن... بطور خلاصه فقط میشه گفت که کاملاً شدنیه، ولی باید یک مقداری زمان بزارید براش.

از کجا بخرم؟ کردیت کارت ندارم.

خیلی سایت های ایرانی هستن که این موارد رو برای فروش قرار دادن. طبق قوانین سایت نمیشه اینجا اسم گفت. همون توی گوگل سرچ کنید "خرید battlechest" یا "خرید legion" براتون این سایتها رو میاره. بعد توی سایت بلیزارد یه قسمتی داره که این کدها رو وارد کنید.

قبل از اینکه بازی رو شروع کنم چه چیزهایی آماده کنم؟

اولین کار این هست که یکی رو پیدا کنید که شما رو RAF کنه. RAF مخفف recruid a friend هست که میتونید اینجا بطول کامل در موردش مطالعه کنید. Recruit A Friend - WoW

این سیستم هم برای شما و هم برای کسی که شما رو RAF میکنه مزایای بسیاری داره. مهمتریناش ایناس:

• وقتی با هم بازی کنید 3 برابر experience دریافت میکنید!
    • وقتی شما اولین ماه گیم تایم رو بزنید، به RAF کننده شما یک ماه تایم رایگان میده.
    • وقتی شما دومین ماه گیم تایم رو بزنید، RAF کننده شما بین چند تا pet و mount میتونی یکی رو به دلخواه جایزه بگیره!
    • به ازای هر 2 level که با هم level up کنید، شما میتونید 1 level به RAF کننده اتون اهدا کنید.
    • هر دو میتونید هر 30 دقیقه یک بار همدیگه رو summon کنید (برید پیش هم)
البته یه سری محدودیت داره، مثل اینکه مدت این مزایا 3 ماه هست و باید توی یک group باشید تا این سیستم فعال بشه، و توی محدوده 100 یاردی هم بمونید. همچنین grant level یعنی مورد 4 هم فقط توی همون realm که بودید قابل استفاده اس.

بخاطر اینکه انقدر فایده داره و بیشتر از همه بخاطر mount اش، تقریباً همه دنبال یکی هستن که RAF اش کنن. بخاطر همین یه سری پوئن دیگه هم RAF کننده شما معمولاً بهتون میده.. مثلا فلان مقدار گلد، یا فلان آیتم... ولی سعی کنید اینها رو ملاک قرار ندید و بیشترین فکرتون این باشه که RAF partner شما وقت آزادش با شما همخونی داشته باشه تا بتونید باهاش بازی کنید و level up رو از دست ندید. پس قبل از RAF خوب باهاش تایم هاتون رو چک کنید و با همدیگه هماهنگ کنید که چند تا کاراکتر میخواید level up کنید و اینا....

آیا کامپیوترم به اندازه کافی قوی هست؟ آیا نت مناسبی دارم؟

مورد دیگه ای که باید چک کنید این هست که آیا کامپیوترتون قادر به اجرای بازی هست یا خیر. کلاً wow سیستم و اینترنت خفنی نمیخواد. برای اینکه ببینید بازی رو میتونید اجرا کنید یا نه باید بازی رو بصورت رایگان بدون اینکه چیزی بخرید نصب کنید و برید توی بازی. تو این حالت تا level 20 میتونید بازی کنید. تو جاهای شلوغ که مثلا 3-40 نفر اطرافتون باشن نباید fps اتون زیر 30 بیاد یا latency اتون بالای 300 بره.

خب! الآن آماده ی بازی هستم. باید چکار کنم؟

اول باید یه اکانت battle.net بسازید و اپلیکیشنش رو دانلود کنید: http://eu.battle.net/en/app

بعد از اون باید خود کلاینت بازی رو بگیرید که حدود 30 گیگ هست. میتونید بزارید خود اپلیکیشن براتون دانلودش کنه. یا اینکه از یک دوستی بخواید براتون روی هارد بریزه. یا اینکه از سایتهای ایرانی که میفروشن بخرید. بعد باید محل بازی رو به اپلیکیشن بتل.نت بدید و برید توی بازی. ضمنا کد های لازم که خریدید رو هم از قسمت redeem code توی اپلیکیشن یا سایت وارد کنید تا براتون فعال بشه. حالا باید وارد بازی بشید و توی هر realm ای که میخواید کاراکترتون رو بسازید.

تو کدوم realm کاراکتر بسازم؟ ایرانی ها کجا بیشتر هستن؟

در ابتدا بگم که ایرانی ها بیشتر از همه جا در سرورهای اروپا بازی میکنن، چون به ایران نزدیکتره و پینگ بهتری داره. اکثرا در kazzak سمت هورد هستن. توی Silvermoon و Ravencrest هم سمت الاینس هستن. بصورت پراکنده تو ریلم های دیگه مثل Outland هم هستن البته.
ریلم ها از چند نظر دسته بندی میشن:

• زبان. که معمولا ریلم هایی که زبان انگلیسی هستن رو انتخاب میکنیم.
    • PvE یا PvP. این دو کلمه مخفف Player versus Environment و Player versus Player هستن. توی wow دو faction داریم به نامهای Horde و Alliance. که یطورایی دشمن همدیگه حساب میشن. تو ریلم های PvP در دنیای بازی هر جا که برید میتونید با پلیرهای فکشن مقابل مبارزه کنید، اونها هم همینطور. این به این معنی هست که هرجا برید با پلیرهای فکشن مقابل درگیر میشید. در ریلم های PvE تا وقتی نخواید میتونید از درگیر شدن با فکشن مقابل خودداری کنید. به اصطلاح بصورت دیفالت PvP flag اتون خاموش هست.
    • RP یا Normal. در ریلم های RP مخفف Role-Playing خیلی پلیرها قالب کاراکترشون رو به خودشون میگیرن. یعنی طوری رفتار میکنن که انگار واقعاً مثلاً یک جادوگر الف هستن و با همه اون شکلی صحبت میکنن! البته تو همه ریلم ها بعضیا این کار رو میکنن و توی ریلم های RP خیلی بیشتره.
موارد دیگه ای مثل جمعیت و بالانس بودن فکشن ها و ... هم توی انتخاب ریلم موثره که بیشتر این فاکتور ها رو میتونید از این سایت دنبال کنید: realmpop.com

هر گونه بحث در مورد سرور های کرک حتی سرور های کرک Warlord of Draenor و قبل از آن در این تاپیک ممنوع هست و با افراد خاطی به شدت برخورد خواهد شد.

آخرین ویرایش:
بنده هم میل ام انگلیسه
اکانتم انگلیسه
با ping zapper سرور انگلیس بازی می کردم اما بن شد اکانتم :|
احتمالا eu خیلی گیر می ده ولی من که گفتم us هستم شاید اونا کم تر گیر می دن البته گفتم من هیچ کاری خودم نمی کنم تمام سی دی کی ها و .... رو فامیلمون از همون کانادا انجام می ده اصلا من تو اکانت تاحالا نرفتم تا مشکلی پیش نیاد :d
ببین wow چه می کنه با آدم که تا کجا پیش می ره

عمو یاسر غم نخور درست میشه
ما از همه دارو دستمون فقط 1 نفر هست بازی میکنه رفیقم هم هست 2تا خیابون اونطرفتر ما زندگی میکنه.
من خیلی دیگه از گیلدهای ایرانی را هم دیدم دارن پراگرس میکنند.البته بعضی از گیلدهای ایرانی خوب پچ قبل هم در هم ترکیدن و پلیر خوباشون رفتن.....از جمله ExaBat که یک چندتا رفیق اونجا داشتیم.
این قضیه پاندا را هم میگن به زمانهای خیلی قدیم برمیگرده ..... نمیدونم یکی از بچه ها اینجا نوشت ما خوندیم یا جای دیگه انگار که پانداها یک اشاره بهشون توی Well of Eternety شده.
پادشاهشون بوسیله یک جاد کشور اونا را از دید همگان محو میکنه تا اینکه بعد از درگیری ناوگان هورد و آلیانس توی این پچ به صورت ناخودآگاه این سرزمین کشف میشه.
چیه همه به این مانک گیر دادن یکی نیست بگه برید این blood DK را درست کنند ( رفیق خودم پچ قبل 2ساعت توی آرنا بود 2 به 1 با روگ و هیلر میزد بعد طرف خسته شد لیو داد رفیق من برد )

من حاضرم بازی نکنم wow ولی سرور free نرم.من تعجب می کنم کسایی که بلیز بازی می کنن چطوری می رن سرور های رایگان بازی می کنند. به نظر من که ارزش نداره بازی کردن تو این سرورها اونقدر که باگ و .... داره.(البته تا بلیز بازی نکنی این چیزها رو نمیشه فهمید)
اگر کسی می خواد بازی کنه می تونه بازی رو کم کم خریداری کنه الان هم که battle chest شده تا لیچ کینک یعنی قیمت ها به صرفه تر شده تازه تو سرور us الان battle chest قیمتش شده 5 دلار از این تخفیف ها هم زیاد می زاره بلیز.
من هم نگفتم هر سرور free . من خودم دیگه حالم از هر چی raid قدیمی به هم می خوره مخصوصاً dragon soul . (عجب ضد حالی خوردم دقیقاً شبی که spine hc رو زدیم 2 ساعت بعدش من بن شدم ) الان دارم در به در دنبال یه سرور free MoP میگردم یه چند تا سرور دارن میارند .. میـــــــــــدونم میــــــــــدونم اگه بیاد کلی باگ داره . ولی این هم از شانس ماست تو کف mop موندیم.
تا اون موقع که این Mop free بیاد 5 تا بازی MMORPG دیگه گذاشتم واسه دانلود شاید یکیش نظرمون رو جلب کرد .

من خودم us بازی می کنم ولی فکر کنم اکثر بچه های اینجا eu هستند چون می گن پینگ پایین تره ولی من خودم پینگم تو بازی بین 200 تا 350 هست خیلی کم پیش میاد 400 به بالا بشه. هر کسی نظر خاصی داره ولی با us هم می تونی بازی بکنی فقط نسخ بازیت هم باید us باشه
چون ایرانی های eu خیلی بیشتر از us هست. احتمال لو رفتن و بن شدن تو US کمتره . ولی ممکنه واسه بازی به یه سری مشکل بر بخورید : یکیش ساعت سروره . تو سرور های eu اختلاف ساعتی 2:30 دقیقه است ولی تو us حدود 10-12 ساعتی میشه . مشکلش اینکه شاید واسه raid رفتن با guild ها به مشکل بر بخورید .
پینگ من تو eu بین 120-190 بود .

من هم نگفتم هر سرور free . من خودم دیگه حالم از هر چی raid قدیمی به هم می خوره مخصوصاً dragon soul . (عجب ضد حالی خوردم دقیقاً شبی که spine hc رو زدیم 2 ساعت بعدش من بن شدم ) الان دارم در به در دنبال یه سرور free MoP میگردم یه چند تا سرور دارن میارند .. میـــــــــــدونم میــــــــــدونم اگه بیاد کلی باگ داره . ولی این هم از شانس ماست تو کف mop موندیم.
تا اون موقع که این Mop free بیاد 5 تا بازی MMORPG دیگه گذاشتم واسه دانلود شاید یکیش نظرمون رو جلب کرد .

چون ایرانی های eu خیلی بیشتر از us هست. احتمال لو رفتن و بن شدن تو US کمتره . ولی ممکنه واسه بازی به یه سری مشکل بر بخورید : یکیش ساعت سروره . تو سرور های eu اختلاف ساعتی 2:30 دقیقه است ولی تو us حدود 10-12 ساعتی میشه . مشکلش اینکه شاید واسه raid رفتن با guild ها به مشکل بر بخورید .
پینگ من تو eu بین 120-190 بود .
آره این چیزایی که می گین تا حدودی هست ولی به غیر قضیه گیلد چون رفتم دانجن و .... از تمامی سرورها بازیکن میاد زیاد مشکل ندارم و بعد از ظهر اینجا که می شه بازی شلوغ می شه البته به پای شب نمی رسه ولی حسنی که داره اینه که همه انگلیسی صحبت می کنن و چندین زبان نیست.
از لحاظ گیر دادن هم خیلی کم تره :d البته مستر گیلد ما ایرانیه پسر عموم هست که 4 سال داره بازی می کنه.

می‌شه لینک جایی که خوندی یا ویدئو که این رو گفتن بدید

عزیز خودم از بچه هایی که دنبال میکنن میشنوم :)
و احتمالش 100% هست.

بعضی چیزا رو خودم میبینم با جستجو کردن تو گوگل ;)
مثلا ی چی باحال پیدا کردم شاید بعضی از شماها ندیده باشید

نام و نژاد ایرانیان در ورد آف وارکرافت

من اسم ایرانی زیاد دیدم تو گیم ولی این فقط ی چنتاشو گفته
مثلا همین داریوش که نژاد گرگینه هست یکی از شخصیت اصلی گرگینه هستش و خیلی از شماها تو پچ کاتا دیدید....

سلام به همه ی WOW ی های خوب
من خیلی تو این بازی سر رشته ندارم ولی میخوام داشته باشم چون الان دارم دوتا بازی میکنم به نظرتون خودم میتونم بازی کنم و همه کارش کنم یعنی اینطوری بگم همه فوتو فنش و یادبگیرم در زمن من خودم دوتا یاد گرفتم و الانم تو تیم منتخبم میشه یه کمکی کنید؟

من خیلی تو این بازی سر رشته ندارم ولی میخوام داشته باشم چون الان دارم دوتا بازی میکنم به نظرتون خودم میتونم بازی کنم و همه کارش کنم یعنی اینطوری بگم همه فوتو فنش و یادبگیرم در زمن من خودم دوتا یاد گرفتم و الانم تو تیم منتخبم میشه یه کمکی کنید؟
من دوتا بازی نکردم ولی این رو می دونم که اگر بخوای همه فوتوفن بازی رو یاد بگیری یا باید انگلیسی خوب بلد باشی که فروم های خارجی و ... رو بخوانی یا یک نفر تو خود بازی بحت نشون بده همه چیزو اینطوری راحت می تونی قواعد و نکات بازی زو متوجه بشی ولی واقعا wow نکات زیادی داره و خیلی طول می شکه چم و خمش دستت بیاد حتی کسایی که چندین سال دارن بازی می کنن باز همچیز های جدید یاد می گیرن.(البته همه که از اول بلد نیستند پس باید از یه جایی شروع کرد)

آدرس خونتون رو بده با بچه ها بیایم بکوشیمت xp بگیریم :d
می گم لباسا خوب که داری چون کشتیمت باید gear و item خوب بندازی:))
آیتم Legendary هم دراپ میکنم ولی XP نمیدم چون باس لول 70-80 بیدم:))
دوست عزیزی هم که در مورد ورود به عرصه WoW سوال کردن بنده پیشنهاد میکنم اول توی فان سرور بیس کار را یاد بگیرید بعد حال کردید بیاید بلیزارد.

MOLTEN-WOW

سلام. این یه خاطره از پارسال مولتن که تو رلم SARGERAS بودم تو گیلد Wrath Of Hell Legion . تو این عکس tank لیچ کینگ بودم. :) با ست فول هیرویک تانک + shadowmourne میشد اون موقه 6.7 gs . یادش به خیر چه دورانی بود!!! :)
83317988982450786282.jpg

عزیز خودم از بچه هایی که دنبال میکنن میشنوم :)
و احتمالش 100% هست.

بعضی چیزا رو خودم میبینم با جستجو کردن تو گوگل ;)
مثلا ی چی باحال پیدا کردم شاید بعضی از شماها ندیده باشید

نام و نژاد ایرانیان در ورد آف وارکرافت

من اسم ایرانی زیاد دیدم تو گیم ولی این فقط ی چنتاشو گفته
مثلا همین داریوش که نژاد گرگینه هست یکی از شخصیت اصلی گرگینه هستش و خیلی از شماها تو پچ کاتا دیدید....

http://www.wowhead.com/npc=14721 رو به احترام الکس افراسیابی یه پلیر ایرانی تو پچ کلاسیک بود و اولین گروهی بودن c thun رو زدن بعد gm شد الان هم طراح ارشد کوئست هاست

---------- نوشته در 11:40 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:25 PM ارسال شده بود ----------

برای بازی با کلاس ها Icy Veins - World of Warcraft News and Guides رو پیشنهاد می کنم واقعا کامله
برای استارت قبلش یه سر به noxxic.com هم بزن
Arena Junkies - World of Warcraft PvP Strategy and Discussion برای pvp
MMO-Champion - World of Warcraft News and Raiding Strategies اخرین اخبار
wowhead.com دیتا بیس

پی نوشت :
می خوای بازی کنی باید cata رو تهیه کنی چون tbc و lk خیلی قدیمی ان دیگه تقریبا کسی بازی نمی کنه البته کاتا هم ته دیگشو خوردن اما سرور های خوب و کم باگی براش موجوده
molten-wow.com
cata بستگی به طریقه نسبش داره مثلا برای من که پچ به پچ از 5 6 سال پیش نصب شده رو هم یه چیزی نزدیک به 27 گیگ شده بود پوشه بازی :| اما استانداردش حجم پوشت باید حدود 17 18 گیگ باشه بازی رو از گیم نت ها بگیری خیلی بهتره

آخرین ویرایش:
مرسی ممنون ولی یه سوال Catalyst بازی کنم یا 2.4.3 یا اون یخیه نمیدونم فکر کنم 3.0.8 باشه
بهترین سرور کدوم میگن واسه 2.4.3 فعلا ایسا از همه بهتره میگن
بعد نسخه Catalyst چند گیگ هست؟
و کدوم نسخه بیبشتر ارزش داره ؟
گرافیکشون تغییر کرده باساش قشنگ تر شدن؟

دوستان برای پچ لیچ کینگ Addon که مربوط به User Interface باشه چی پیشنهاد میکنید.
من راستش نمیفهمم که مثلا یکی از لولهای پسیو فعال شده و مثلا یکی از لولهام Instant شده.
توی کاتا که بازی میکردم اون لول یک نوری دورش میومد و رو صفحه هم یک علامتی میومد(من Blizzard Standard UI ) استفاده میکردم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or