World of Warcraft: The War Within

از تاریخ 29 مرداد ماه سال 1403 این تاپیک مختص به اکسپنشن ست The War Within در سرور های آفیشال بیلیزارد خواهد بود.
=============================================================

راهنمای اولیه بازی برای کمک به تازه وارد ها با تشکر از کاربر musketeer

بازی کردن در بلیزارد چقدر هزینه داره؟

برای بازی کردن در بلیزارد در حالت معمول شما باید 2 آیتم زیر رو در ابتدا خریداری کنید:

• Battlechest:: که شامل کلیه اکسپنشن ها تا یکی مونده به آخری و همینطور 30 روز تایم بازی میشه. قیمتش حدود 15 یورو هست
  • آخرین اکسپنشن: که در حال حاضر legion هست. معمولا حدود 40 یورو هست قیمتش
  • برای ادامه دادن به بازی باید اشتراک ماهیانه بازی رو هم بگیرید. که 2روش معمول داره. یکی اینکه گیم تایم های 2 ماهه بخرید، حدود 20 یورو هست قیمتشون یا اینکه گلد داخل بازی بدید و wowtoken بگیرید. که قیمتش رو میتونید همیشه از سایت wowtoken.info چک کنید.
آیا گلد در آوردن و خریدن گیم تایم با گلد وقت خیلی زیادی میبره؟

واقعاً نمیشه گفت. به هر کس بستگی داره که از چه روشی گلد در میاره. بعضیا از auction house خیلی راحت گلد در میارن، بعضیا میرن فارم میکنن و گلد در میارن، بعضیا instance های قدیمی رو میزنن... بطور خلاصه فقط میشه گفت که کاملاً شدنیه، ولی باید یک مقداری زمان بزارید براش.

از کجا بخرم؟ کردیت کارت ندارم.

خیلی سایت های ایرانی هستن که این موارد رو برای فروش قرار دادن. طبق قوانین سایت نمیشه اینجا اسم گفت. همون توی گوگل سرچ کنید "خرید battlechest" یا "خرید legion" براتون این سایتها رو میاره. بعد توی سایت بلیزارد یه قسمتی داره که این کدها رو وارد کنید.

قبل از اینکه بازی رو شروع کنم چه چیزهایی آماده کنم؟

اولین کار این هست که یکی رو پیدا کنید که شما رو RAF کنه. RAF مخفف recruid a friend هست که میتونید اینجا بطول کامل در موردش مطالعه کنید. Recruit A Friend - WoW

این سیستم هم برای شما و هم برای کسی که شما رو RAF میکنه مزایای بسیاری داره. مهمتریناش ایناس:

• وقتی با هم بازی کنید 3 برابر experience دریافت میکنید!
    • وقتی شما اولین ماه گیم تایم رو بزنید، به RAF کننده شما یک ماه تایم رایگان میده.
    • وقتی شما دومین ماه گیم تایم رو بزنید، RAF کننده شما بین چند تا pet و mount میتونی یکی رو به دلخواه جایزه بگیره!
    • به ازای هر 2 level که با هم level up کنید، شما میتونید 1 level به RAF کننده اتون اهدا کنید.
    • هر دو میتونید هر 30 دقیقه یک بار همدیگه رو summon کنید (برید پیش هم)
البته یه سری محدودیت داره، مثل اینکه مدت این مزایا 3 ماه هست و باید توی یک group باشید تا این سیستم فعال بشه، و توی محدوده 100 یاردی هم بمونید. همچنین grant level یعنی مورد 4 هم فقط توی همون realm که بودید قابل استفاده اس.

بخاطر اینکه انقدر فایده داره و بیشتر از همه بخاطر mount اش، تقریباً همه دنبال یکی هستن که RAF اش کنن. بخاطر همین یه سری پوئن دیگه هم RAF کننده شما معمولاً بهتون میده.. مثلا فلان مقدار گلد، یا فلان آیتم... ولی سعی کنید اینها رو ملاک قرار ندید و بیشترین فکرتون این باشه که RAF partner شما وقت آزادش با شما همخونی داشته باشه تا بتونید باهاش بازی کنید و level up رو از دست ندید. پس قبل از RAF خوب باهاش تایم هاتون رو چک کنید و با همدیگه هماهنگ کنید که چند تا کاراکتر میخواید level up کنید و اینا....

آیا کامپیوترم به اندازه کافی قوی هست؟ آیا نت مناسبی دارم؟

مورد دیگه ای که باید چک کنید این هست که آیا کامپیوترتون قادر به اجرای بازی هست یا خیر. کلاً wow سیستم و اینترنت خفنی نمیخواد. برای اینکه ببینید بازی رو میتونید اجرا کنید یا نه باید بازی رو بصورت رایگان بدون اینکه چیزی بخرید نصب کنید و برید توی بازی. تو این حالت تا level 20 میتونید بازی کنید. تو جاهای شلوغ که مثلا 3-40 نفر اطرافتون باشن نباید fps اتون زیر 30 بیاد یا latency اتون بالای 300 بره.

خب! الآن آماده ی بازی هستم. باید چکار کنم؟

اول باید یه اکانت battle.net بسازید و اپلیکیشنش رو دانلود کنید: http://eu.battle.net/en/app

بعد از اون باید خود کلاینت بازی رو بگیرید که حدود 30 گیگ هست. میتونید بزارید خود اپلیکیشن براتون دانلودش کنه. یا اینکه از یک دوستی بخواید براتون روی هارد بریزه. یا اینکه از سایتهای ایرانی که میفروشن بخرید. بعد باید محل بازی رو به اپلیکیشن بتل.نت بدید و برید توی بازی. ضمنا کد های لازم که خریدید رو هم از قسمت redeem code توی اپلیکیشن یا سایت وارد کنید تا براتون فعال بشه. حالا باید وارد بازی بشید و توی هر realm ای که میخواید کاراکترتون رو بسازید.

تو کدوم realm کاراکتر بسازم؟ ایرانی ها کجا بیشتر هستن؟

در ابتدا بگم که ایرانی ها بیشتر از همه جا در سرورهای اروپا بازی میکنن، چون به ایران نزدیکتره و پینگ بهتری داره. اکثرا در kazzak سمت هورد هستن. توی Silvermoon و Ravencrest هم سمت الاینس هستن. بصورت پراکنده تو ریلم های دیگه مثل Outland هم هستن البته.
ریلم ها از چند نظر دسته بندی میشن:

• زبان. که معمولا ریلم هایی که زبان انگلیسی هستن رو انتخاب میکنیم.
    • PvE یا PvP. این دو کلمه مخفف Player versus Environment و Player versus Player هستن. توی wow دو faction داریم به نامهای Horde و Alliance. که یطورایی دشمن همدیگه حساب میشن. تو ریلم های PvP در دنیای بازی هر جا که برید میتونید با پلیرهای فکشن مقابل مبارزه کنید، اونها هم همینطور. این به این معنی هست که هرجا برید با پلیرهای فکشن مقابل درگیر میشید. در ریلم های PvE تا وقتی نخواید میتونید از درگیر شدن با فکشن مقابل خودداری کنید. به اصطلاح بصورت دیفالت PvP flag اتون خاموش هست.
    • RP یا Normal. در ریلم های RP مخفف Role-Playing خیلی پلیرها قالب کاراکترشون رو به خودشون میگیرن. یعنی طوری رفتار میکنن که انگار واقعاً مثلاً یک جادوگر الف هستن و با همه اون شکلی صحبت میکنن! البته تو همه ریلم ها بعضیا این کار رو میکنن و توی ریلم های RP خیلی بیشتره.
موارد دیگه ای مثل جمعیت و بالانس بودن فکشن ها و ... هم توی انتخاب ریلم موثره که بیشتر این فاکتور ها رو میتونید از این سایت دنبال کنید: realmpop.com

هر گونه بحث در مورد سرور های کرک حتی سرور های کرک Warlord of Draenor و قبل از آن در این تاپیک ممنوع هست و با افراد خاطی به شدت برخورد خواهد شد.

آخرین ویرایش:
نمیدونم دقیقا چیکار میکنن .
اخه ما ایرانیا انقدر ادمای باحالی هستیم تا اتفاقات اینطوری می افته به جای اینکه به هم کمک کنیم یا به فکر سود خودمونیم یا
اگه سودی نداشت واسه اینکه ادعا شاخ بودن داشته باشیم به هم اطلاعات نمیدیم
این دوستان هم هر کاریشون کردم رو نکردن دقیقا" چه ترفندی بکار بردن

---------- نوشته در 02:13 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:10 AM ارسال شده بود ----------

نمیدونم شاید اینطوری باشه اما بچه های گیلد dream varamin با چیز بی ان هلند بازی میکنن بن هم نشدن 6 تا باس هم زدن
اما من از pingzapper استفاده کردم 3 روزه بن شدم
بچه های dream varamin رو من امارشون رو گرفتم از چیز پی ان استفاده نمیکنن یک سرور اختصاصی یا همچین چیزی بود به من هم دقیق نگفتن باهم خریدن مثل اینکه هزینش هم بالا در میاد

یادش بخیر توی این Love in the Air با اینکه روز آخر فهمیدم 4تا مانت فارم کردم 40K گلد در آوردم.
دوستان بن شده خواستن بیان با ما مولتن بزنیم.
من سرور Ragnaros که 20X لیچ کینگ هست هستیم تا بلیز آدم بشه :دی
منم به همچین چیزی فکر کرده بودم و یه بار امتحان کردم رفتم اونجا ولی زود حوصلم سر رفت بعد به این نتیجه رسیدم حتی اگه پچ dragon soul هم بود فایده نداشت آخه از بس این raid ها رو رفتم که دیگه حالم بد میشه می بینمشون . حتی وقتی تو blizz بودم لحظه شماری می کردم که کی MOP میاد.
فقط اگه کسی سروری می شناخت که mist of pandaria رو آورده بود ممنون می شم بگه .

سلام
شما می‌تونین سرور هرجا رو که مایل باشید خریداری کنید ( Nederland, Germany, France and London) بعد همگی‌ توسط اون سرور به بازی کانکت بشید (برای 15 نفر به راحتی‌ جواب میده)

در مورد اکانت‌های که بن شدن با توجه به مرحله اون ( داشتن دسترسی‌ به بتل نت یا نداشتن و همچنین درخواست عوض کردن آدرس) یکی‌ از خارج از ایران Unban Service میده، در ضمن اکانت‌هایی‌ که از بن در میان دیگه به راحتی‌ می‌تونن به بازی ادامه بدن بدون هرگونه نگرانی از بن شدن دوباره. حتی اگه مجدد بن شدن خودشون به راحتی‌ با یک ایمیل می‌تونن اکانت رو باز کنن.
more info: pejman_frst@yahoo.com

account اام رو 3 روز پیش شارز کردم فرداش بن شدم یعنی تتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتر
به این وضیعت 199 تومان الکی بیاده شدم 70 تومان اش که پرید یه سریال MOP با یه اکانت ثابت pingzipper دارم که جفتشو
می فروشم هر کی خواست بگه با هم میریم تو یه coffi net چیزی میزنیم براش همونجا هم پول رو ازش می گیرم که مشکلی پیش نیاد کلا pingzappr رو که 1 ماه هست مجانی میدم که قیمتش 12 تومان mop هم 100 تومن میدم که 20 هزار تومن ارزون تر از قیمت بازاره هر کی خواست pm بده
فقط از تهران باشید از کرج هم باشید ایرادی نداره من خودم اکباتان هستم نزدیکم

متوجه نمیشم منم مثل همه از این سایت های بازی گیم کارد خریدم وارد کردم مگه راه دیگه هم هست ؟
منظورتو از کارت ملی متوجه نشدم

تنها با یک راه اکانت شما باز می‌شه:
تهیه پاسپورت یا گواهینامه رانندگی‌ (باید تو هرکشوری غیر از ایران، سوریه و سودان باشه) به اسم شما
به علاوه یک قبض تلفن، برق یا آب به اسم شما و دارای آدرس و به تاریخ بعد از بسته شدن اکانت شما باشه(اینم باید با کشور پاسپورت شما مطابقت داشته باشه)
و آخرین مرحله قرار دادن پاسپورت و قبض پرداختی روی روزنامه همون کشور (پاس و قبض) به تاریخ روز و گرفتن یک عکس و ارسال برای بلیزارد
البته این مراحل برای کسانی‌ هست که دسترسی‌ شون به بتل نت کامل قطع شده، انجام این مراحل برای اینه که ثابت بشه به بلیز شما هر جایی‌ غیر از این کشورهایه تحت تحریم زندگی‌ می‌کنین به ایرانی‌ بودنتونم کاری ندارن فقط مهم اون جایی‌ هست که زندگی‌ می‌کنین.
اگه این مراحل رو انجام بدین و اکانت باز بشه دیگه کلا مشکلی‌ برایه ادامه بازی پیدا نمی‌کنین حتی اگه باز هم بن بشین با یک ایمیل ساده می‌تونین به بازی ادامه بدین

استفاده از پینگ زپر یا انواع پروک سی‌‌ها هم دیر و زود داره ولی‌ سوختو سوز نداره مطمئن باشین بالاخره اکانت بسته میشه و اگه این مدارک بالا رو نداشته باشین امکان باز کردن اکانت وجود نداره
بهترین راه برا ادامه بازی خرید یک سرور اروپایی با کیفیت خوب و استفاده از اون توسط "socks5cap" یا برنامه‌های مشابه هست (راحت هم می‌تونین بین 10 نفر شیر کنین بدون اینکه مشکل بندویت داشته باشین)

پ ن1: با تلفن و یا ایمیل یا ارسال مدارکی جز این هیچ جوابی‌ از بلیزارد گرفته نمیشه.
پ ن2: همه این مراحل انجام میشه ولی‌ هزینش نسبتا زیاد هست، برایه بعضی‌‌ها می‌صرفه برای بعضی‌ها هم نه. الان ارزش گلد بازی هم از پول ما بیشتر شده. آخرین قیمت تقریبیشم برایه 10k گلد 31$

اکانت اسکایپ: fr0st831

ترجیحا اگه سوال ی داشتین از طریق اسکایپ باشه چون تو یاهو زیاد آن نمیشم

آخرین ویرایش:
تنها با یک راه اکانت شما باز می‌شه:
تهیه پاسپورت یا گواهینامه رانندگی‌ (باید تو هرکشوری غیر از ایران، سوریه و سودان باشه) به اسم شما
به علاوه یک قبض تلفن، برق یا آب به اسم شما و دارای آدرس و به تاریخ بعد از بسته شدن اکانت شما باشه(اینم باید با کشور پاسپورت شما مطابقت داشته باشه)
و آخرین مرحله قرار دادن پاسپورت و قبض پرداختی روی روزنامه همون کشور (پاس و قبض) به تاریخ روز و گرفتن یک عکس و ارسال برای بلیزارد
البته این مراحل برای کسانی‌ هست که دسترسی‌ شون به بتل نت کامل قطع شده، انجام این مراحل برای اینه که ثابت بشه به بلیز شما هر جایی‌ غیر از این کشورهایه تحت تحریم زندگی‌ می‌کنین به ایرانی‌ بودنتونم کاری ندارن فقط مهم اون جایی‌ هست که زندگی‌ می‌کنین.
اگه این مراحل رو انجام بدین و اکانت باز بشه دیگه کلا مشکلی‌ برایه ادامه بازی پیدا نمی‌کنین حتی اگه باز هم بن بشین با یک ایمیل ساده می‌تونین به بازی ادامه بدین

استفاده از پینگ زپر یا انواع پروک سی‌‌ها هم دیر و زود داره ولی‌ سوختو سوز نداره مطمئن باشین بالاخره اکانت بسته میشه و اگه این مدارک بالا رو نداشته باشین امکان باز کردن اکانت وجود نداره
بهترین راه برا ادامه بازی خرید یک سرور اروپایی با کیفیت خوب و استفاده از اون توسط "socks5cap" یا برنامه‌های مشابه هست (راحت هم می‌تونین بین 10 نفر شیر کنین بدون اینکه مشکل بندویت داشته باشین)

پ ن1: با تلفن و یا ایمیل یا ارسال مدارکی جز این هیچ جوابی‌ از بلیزارد گرفته نمیشه.
پ ن2: همه این مراحل انجام میشه ولی‌ هزینش نسبتا زیاد هست، برایه بعضی‌‌ها می‌صرفه برای بعضی‌ها هم نه. الان ارزش گلد بازی هم از پول ما بیشتر شده. آخرین قیمت تقریبیشم برایه 10k گلد 31$

حدوداً قیمت اون سرور اروپایی چه قدر هست؟ و قیمت از بن در اومدن چه قدره؟

دوستان الان هیچ راهی‌ نیس که بشه بدون اینکه بن شه اکانت بازی کرد ؟ من ۶ روز قبل از اینکه مپ بیاد دیگه اکانتمو شارژ نکردم, اکانتمم مال انگلیس می‌تونم بازی کنم بدون اینکه بن شم ؟

من که بابت این بن شدن دارم دیوونه میشم - یکی از رفیقام میگه تو اگه از بن هم در بیای دیگه اکانتت سابقه دار شده و مثل روز اولش نمیشه

میخوام اکانت جدید بسازم نوشته 52 تومان Battlechest ! و 49 تومان سریال Cataclysm و 120 تومان سریال Mop + گیم تایم 73 هزار تومانی !!!!

تازه اگر مشکلی برای اکانت جدید بوجود بیاد دوباره نمیشه هیچ کاری انجام داد مگر اینکه اسم و فامیلی یک نفری که توی خارج از ایران داری رو جای اسم و فامیلی اکانت بنویسی - که تو مرحله بعد دوباره باید فتوکوپی کارت شناسایی اون شخص رو براشون بفرستی

کلآ بازی کردن wow دردسر شده و با این مسائل تمام لذت بازی از بین رفته

فقط ضربه بدی به روح و جسممون وارد کردن

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or