World of Warcraft: The War Within

از تاریخ 29 مرداد ماه سال 1403 این تاپیک مختص به اکسپنشن ست The War Within در سرور های آفیشال بیلیزارد خواهد بود.
=============================================================

راهنمای اولیه بازی برای کمک به تازه وارد ها با تشکر از کاربر musketeer

بازی کردن در بلیزارد چقدر هزینه داره؟

برای بازی کردن در بلیزارد در حالت معمول شما باید 2 آیتم زیر رو در ابتدا خریداری کنید:

• Battlechest:: که شامل کلیه اکسپنشن ها تا یکی مونده به آخری و همینطور 30 روز تایم بازی میشه. قیمتش حدود 15 یورو هست
  • آخرین اکسپنشن: که در حال حاضر legion هست. معمولا حدود 40 یورو هست قیمتش
  • برای ادامه دادن به بازی باید اشتراک ماهیانه بازی رو هم بگیرید. که 2روش معمول داره. یکی اینکه گیم تایم های 2 ماهه بخرید، حدود 20 یورو هست قیمتشون یا اینکه گلد داخل بازی بدید و wowtoken بگیرید. که قیمتش رو میتونید همیشه از سایت wowtoken.info چک کنید.
آیا گلد در آوردن و خریدن گیم تایم با گلد وقت خیلی زیادی میبره؟

واقعاً نمیشه گفت. به هر کس بستگی داره که از چه روشی گلد در میاره. بعضیا از auction house خیلی راحت گلد در میارن، بعضیا میرن فارم میکنن و گلد در میارن، بعضیا instance های قدیمی رو میزنن... بطور خلاصه فقط میشه گفت که کاملاً شدنیه، ولی باید یک مقداری زمان بزارید براش.

از کجا بخرم؟ کردیت کارت ندارم.

خیلی سایت های ایرانی هستن که این موارد رو برای فروش قرار دادن. طبق قوانین سایت نمیشه اینجا اسم گفت. همون توی گوگل سرچ کنید "خرید battlechest" یا "خرید legion" براتون این سایتها رو میاره. بعد توی سایت بلیزارد یه قسمتی داره که این کدها رو وارد کنید.

قبل از اینکه بازی رو شروع کنم چه چیزهایی آماده کنم؟

اولین کار این هست که یکی رو پیدا کنید که شما رو RAF کنه. RAF مخفف recruid a friend هست که میتونید اینجا بطول کامل در موردش مطالعه کنید. Recruit A Friend - WoW

این سیستم هم برای شما و هم برای کسی که شما رو RAF میکنه مزایای بسیاری داره. مهمتریناش ایناس:

• وقتی با هم بازی کنید 3 برابر experience دریافت میکنید!
    • وقتی شما اولین ماه گیم تایم رو بزنید، به RAF کننده شما یک ماه تایم رایگان میده.
    • وقتی شما دومین ماه گیم تایم رو بزنید، RAF کننده شما بین چند تا pet و mount میتونی یکی رو به دلخواه جایزه بگیره!
    • به ازای هر 2 level که با هم level up کنید، شما میتونید 1 level به RAF کننده اتون اهدا کنید.
    • هر دو میتونید هر 30 دقیقه یک بار همدیگه رو summon کنید (برید پیش هم)
البته یه سری محدودیت داره، مثل اینکه مدت این مزایا 3 ماه هست و باید توی یک group باشید تا این سیستم فعال بشه، و توی محدوده 100 یاردی هم بمونید. همچنین grant level یعنی مورد 4 هم فقط توی همون realm که بودید قابل استفاده اس.

بخاطر اینکه انقدر فایده داره و بیشتر از همه بخاطر mount اش، تقریباً همه دنبال یکی هستن که RAF اش کنن. بخاطر همین یه سری پوئن دیگه هم RAF کننده شما معمولاً بهتون میده.. مثلا فلان مقدار گلد، یا فلان آیتم... ولی سعی کنید اینها رو ملاک قرار ندید و بیشترین فکرتون این باشه که RAF partner شما وقت آزادش با شما همخونی داشته باشه تا بتونید باهاش بازی کنید و level up رو از دست ندید. پس قبل از RAF خوب باهاش تایم هاتون رو چک کنید و با همدیگه هماهنگ کنید که چند تا کاراکتر میخواید level up کنید و اینا....

آیا کامپیوترم به اندازه کافی قوی هست؟ آیا نت مناسبی دارم؟

مورد دیگه ای که باید چک کنید این هست که آیا کامپیوترتون قادر به اجرای بازی هست یا خیر. کلاً wow سیستم و اینترنت خفنی نمیخواد. برای اینکه ببینید بازی رو میتونید اجرا کنید یا نه باید بازی رو بصورت رایگان بدون اینکه چیزی بخرید نصب کنید و برید توی بازی. تو این حالت تا level 20 میتونید بازی کنید. تو جاهای شلوغ که مثلا 3-40 نفر اطرافتون باشن نباید fps اتون زیر 30 بیاد یا latency اتون بالای 300 بره.

خب! الآن آماده ی بازی هستم. باید چکار کنم؟

اول باید یه اکانت battle.net بسازید و اپلیکیشنش رو دانلود کنید: http://eu.battle.net/en/app

بعد از اون باید خود کلاینت بازی رو بگیرید که حدود 30 گیگ هست. میتونید بزارید خود اپلیکیشن براتون دانلودش کنه. یا اینکه از یک دوستی بخواید براتون روی هارد بریزه. یا اینکه از سایتهای ایرانی که میفروشن بخرید. بعد باید محل بازی رو به اپلیکیشن بتل.نت بدید و برید توی بازی. ضمنا کد های لازم که خریدید رو هم از قسمت redeem code توی اپلیکیشن یا سایت وارد کنید تا براتون فعال بشه. حالا باید وارد بازی بشید و توی هر realm ای که میخواید کاراکترتون رو بسازید.

تو کدوم realm کاراکتر بسازم؟ ایرانی ها کجا بیشتر هستن؟

در ابتدا بگم که ایرانی ها بیشتر از همه جا در سرورهای اروپا بازی میکنن، چون به ایران نزدیکتره و پینگ بهتری داره. اکثرا در kazzak سمت هورد هستن. توی Silvermoon و Ravencrest هم سمت الاینس هستن. بصورت پراکنده تو ریلم های دیگه مثل Outland هم هستن البته.
ریلم ها از چند نظر دسته بندی میشن:

• زبان. که معمولا ریلم هایی که زبان انگلیسی هستن رو انتخاب میکنیم.
    • PvE یا PvP. این دو کلمه مخفف Player versus Environment و Player versus Player هستن. توی wow دو faction داریم به نامهای Horde و Alliance. که یطورایی دشمن همدیگه حساب میشن. تو ریلم های PvP در دنیای بازی هر جا که برید میتونید با پلیرهای فکشن مقابل مبارزه کنید، اونها هم همینطور. این به این معنی هست که هرجا برید با پلیرهای فکشن مقابل درگیر میشید. در ریلم های PvE تا وقتی نخواید میتونید از درگیر شدن با فکشن مقابل خودداری کنید. به اصطلاح بصورت دیفالت PvP flag اتون خاموش هست.
    • RP یا Normal. در ریلم های RP مخفف Role-Playing خیلی پلیرها قالب کاراکترشون رو به خودشون میگیرن. یعنی طوری رفتار میکنن که انگار واقعاً مثلاً یک جادوگر الف هستن و با همه اون شکلی صحبت میکنن! البته تو همه ریلم ها بعضیا این کار رو میکنن و توی ریلم های RP خیلی بیشتره.
موارد دیگه ای مثل جمعیت و بالانس بودن فکشن ها و ... هم توی انتخاب ریلم موثره که بیشتر این فاکتور ها رو میتونید از این سایت دنبال کنید: realmpop.com

هر گونه بحث در مورد سرور های کرک حتی سرور های کرک Warlord of Draenor و قبل از آن در این تاپیک ممنوع هست و با افراد خاطی به شدت برخورد خواهد شد.

آخرین ویرایش:
سلام من كه عاشق دو كلاسم Hunter با wariror
البته تو ريسها هم از ally :Human
Horde :Blood elf
راستي آخر نفهميديم المنت خراب شده يا هنوز است آخرش تو كدوم بهتره المنت يا a**

امروز تو furyیه raidزدیم به caverns of timeفقط نمی دونم چرا هی یادم میره ssبگیرم حدود 20نفر بودیم من هم mageهblood elfبودم.حالا ما برای allianceو برایjeinaمی جنگیدیم ولی خوب قبلش هی صحبت از اینکه wich side shall we fight for?وجود داشت و این سوال رو برام پیش آورد اینکه یعنی می شه تو این inceبا scourgeهم بود؟بعدش وقتی winterchillرو زدیم 1 daggerو یک کتاب انداخت منم (خوب اولین تجربه raidام بود.)فقط مواظب بودم که یه وقت ninjaبازی در نیارم و اون کتاب و daggerرو needکردم و برنده شدن.بعد یه مدت که ازش استفاده کردم همه گفتن که من ninjaام و باید daggerرو بدم به rogueها راست می گفتن؟ما اونجا یک dreadlordرو هم زدیم که اسمش یادم رفت ولی در آخر azgolarیا یک همچین کسی(pit lordبود.)همه رو کشتlol.طرز کارمون این بود که یه druidمی رفت یک ضربه به bossمی زد و اون رو دنبال خودش می کشوند تو alliance campو بعد به کمک mobها همه رو می زندیم.آیا تو blizzهم می شه این کار رو کرد؟

class فقط Driud :cheesygri
بعدش pala و mage ...
Hyjal تو Blizz اصلا این جوری نیست ... دقیقا مثل داستانش میمونه :X:X:X
مرحله آخر Warcraft 3 که می دونین دیگه همون Hyjal هستش ... دقیقا همون طوری طراحی شده ... از base human شروع میشه ... اون elite هایی که ما می بینیم تو جاده ها خشکشون زده ^^ اونا قبل از Boss (دقیقا مثل مرحله آخر WarIII ) میریزن تو Base ... با کمک Jaina و رفقا همه رو که زدین Boss میاد ... بعد باید عقب نشینی کنین به سمت Orc ... چون از زمین و زمان Infernal میباره و Base human رو نابود می کنن و Jaina هم Teleport می کنه و میره ...
در آخر هم میرین سراغ Archimonde که داره با Tree of World ور می ره ! ... آخر Hp ش که میشه ( 10 % ) جالبه ... Wisp ها سرازیر می شن به سمتش ... در واقع 90 % که بزنین میشه Boss رو مرده خساب کرد ^^
در کل Black Temple و Mount Hyjal رو واقعا عالی کار کردن ...

من میخواستم بدونم ins ارتاس سختره یا ایللیدن؟
بدش hyjal چه تور؟اون رو میشه یه link dl triller بزارید؟
hp Archimonde چنده؟hp Illidan چنده؟;)
اگه خسته نمیشید من سوال زیاد دارم تونستید بگید تا من بگم(خودم نفهمیدم چی گفتم kek :p)

آخرین ویرایش:
ins Arthas هنوز نیست ... خوب اون واسه lvl 80 هستش و illidan واسه 70 طراحی شده ...
یه دمو قشنگ از Hyjal هست ... الان دارم میمیرم ... فردا می گردم پیداش می کنم ...
Illidan 5,500,000
Archimonde 4,600,000

ins Arthas هنوز نیست ... خوب اون واسه lvl 80 هستش و illidan واسه 70 طراحی شده ...
یه دمو قشنگ از Hyjal هست ... الان دارم میمیرم ... فردا می گردم پیداش می کنم ...
Illidan 5,500,000
Archimonde 4,600,000
اگه ایلیدن Hp بیشتره پس چرا Archimonce سختره؟:cheesygri

سلام . بکس تا یه چند رو دیگه یه متنی رو که دارم مینویسم میزارم تو همین تاپیک که اگه بخونیدش فکر کنم بتونید بازی رو شروع کنید . چون در مورد پایه و اساس WOW نوشتمش
Comming Soon ...

من میخواستم بدونم ins ارتاس سختره یا ایللیدن؟
بدش hyjal چه تور؟اون رو میشه یه link dl triller بزارید؟
hp Archimonde چنده؟hp Illidan چنده؟
آرتاس تو پچ جدید وارد WOW میشه . یه چیزه کلی در مورد داستانش میگم :
ایلیدن بعد از فرار از زندان میره به یه جایی به اسم Northrend که آرتاس به اونجا میره و ایلیدن و شکست میده . ایلیدن هم فرار میکنه به Outland و میره یه جایی به اسم Black Temple . تو پچ BC که قبلا اومد Outland به WOW اضافه شد حالا هم توی این پچ جدید که اسمش Wrath of the lich king هست Northrend به WOW اضافه میشه . که Arthas اونجاست ( همونجایی که ایلیدن رو شکست میده ) . در ضمن اینم بگم که آرتاس 13000000 Health داره

اگه ایلیدن Hp بیشتره پس چرا Archimonce سختره؟:cheesygri
درسته Health ایلیدن بیشتره ولی بعضی اوقات به Health زیاد ربط نداره . مثلا Archimonde هر 30 ثانیه یه بار تمام raid رو Fear میکنه که این خودش بدبختیه

. اینم 2 تا عکس از Archimonde :

. در مورد Duel من که یه Mage با Talent های Frost Arcane هستم فقط از Rogue میترسم . Warrior و مثل ماست می خورم . اونم به خاطر Talent های Frost . چون یه Spell های Frost اونو Slow می کنم و تمام

آخرین ویرایش:
gamestation درست می گه HP کل ماجرا نیست ... ولی به نظر خود من Archimonde خیلی آسون تر از illidan هستش ... من 3 تا دموی Archimonde دارم و 2 تا دموی Illidan (دموی زدنشون ) از چند نفر هم تو blizz پرسیده بودم که کدوم و راحت تر زدین ... همه گفتن Archimonde ... سوال واضحیه ... کلا Boss هایی که چیزی Sommun نکنن راحت ترن ^^
این هم یه آمار کوچولو ^^
First kill Archimonde
1.Nihilum
2.Death and Taxes
3.Forte
First kill Illidan
1.Nihilum
2.Last Resort
3.Forte
illidan رو تا الان (یعنی همممممین الان ) 580 بار زدن در کل ... کم ترین تعداد 24 نفره زدن ...
Archimonde رو تا الان 1103 بار زدن اون رو هم کم ترین تعداد 24 نفره زدن ...
کم ترین تعداد ثبت شده boss کشی Onixya بی چارست ... 2 نفره

سلام
بالاخره مدرسه تعطیل شد 2 هفته واسه کریسمس ^ ^
رژیم بازی سنتر و WoW منم شروع شد :biggrin1:
رهام کشته مرده ی raid چیدنتونم ^^
رهام راستی سرعت اینترنتت اونجا چنده ؟ با چند dl می کنی ؟ latency ت چنده معمولا ؟
konoha خیلی خوبه اما 2 مشکل گنده داره :
1.سرور یک هو فجیع lag می گیره
2.می شه بگم 99.0% بازی کناش n00b هستند بقیه هم تازه وارد که هیچی بارشون نیست!
و از همین امار 75% ninja داریم :biggrin1:
mage با healing gear یا rogue با cloth های mana regen
در مورد latency پرسیدی من معمولا از 100-130 هستم
اما اگه lag بگیرم می شه 500-800 چند بارم 1000 شدم اما واسه چند ثانیه
(اگه برف نیاد البته:biggrin1:)
حتمی, ببخشید که همون بالا لینک ندادم
روهام واقعا دستت درد نکنه که خیلی زحمت کشیدی
http://forums.bazicenter.com/showthread.php?t=6916
خواهش می کنم مسعود
راستش خیلی هدف ها واسه اونجا داشتم و دارم اما وقت و حال و حوصله ی تایپ ندارم...........اگه تنبلی رو می زاشتم کنار همتون رو میخکوب می چسبوندم به صندلی :biggrin1:
حالا ببینیم 2 هفته چی پیش می آد
بازم ممنون و خوشحالم خوشت اومد
بچه ها شما هم بیاین و raceوclassه مورد علاقه تون رو اینجا بگید
جالبه اما من عاشق warlock و paladin هستم
نگاه به private server نکنین توی retail همیشه warlock لازمه......خیلی بیشتر از mage !
warlock می تونه mana خودش رو پر کنه (از hp کم می شه)
در واقع warlock کل raid همیشه mana داره و یک dps فوق العاده هست
جدا از اون من کلا به undead ارادت خاصی دارم (عشق منه دیگه :biggrin1:) و undead = warlock
هرچی زشت تر بهتر :biggrin1:
اینقده حال می کنم یه felguard می ندازی به جون طرف می اد بزنتش heal می کنیش می آد تورو بزنه felguard نمی زاره.......تازه felguard یکیشه اگه demon بیاری که حالش بیشتره
paladin هم که خوب یکی دیگه از پایه های raid هست و در ضمن از همه سخت تر می میره
همه می گن mage رو نمی شه زد اما با holy paladin زیر 1 دقیقه می شه mage رو زد (اگه تنها باشه)
کافیه خودت رو 6k heal کنی :biggrin1:
warrior هم که در برابر spell dmg چیزی برای گفتن نداره اگه 4 تا بمب stun داشته باشی که rogue هم حله :biggrin1:
در جواب آرمین من درست منظورت رو نفهمیدم راستش اما :
همیشه Item هایی که قرار هست drop بشه رو توی اینترنت چک کن
ممکنه یک dagger ورداری که برای rogue باشه...
اگه Azgalor رو می زدی hand t6n ازش drop می شد
در مورد روشت هم این 100% bug use هست
توی private سرور ها اسکریپت نویسی جوری هست که اگه یک mob یا boss تو رو دنبال کنه اگه یواش بری تا ابد دنبالت بی آد
برای همینه که می بینی من با یک paladin با 14k hp و 20k armor می تونم kaz رو با 2 تا healer توی 3 دقیقه بزنم !
این یک bug هست که یک super tank می ره boss رو pull می کنه
برای زدن archimonde ما همیشه همه ی guard ها رو می انداختیم به جونش زیر 10 دقیقه می مرد و محاله blizz هم چین چیزی ببینی
در آخر هم illidan سخت ترین boss در بازی هست فقط برای spell هاش
اگه illidan توی retail مثل اینجاها بود فکر کنم آسون ترین boss بود :biggrin1:
هرچند اینجا که کتاب های استراتژی رو می فروشن واسه اینکه boss بزنی اما بازم هر کسی نمی تونه illidan رو بزنه
--------------
100% قبول دارم طراحی hyjal توی blizz فوق العاده هست !

آخرین ویرایش:
اوه اوه :cheesygri کتاب استراتژی boss ها رو می فروشن !!؟
تنها مزیت این کشور اینه که از این جور قرتی بازیا نداره :cheesygri
همه چی free در اختیار ملته ^^

اخ اخ گفتی free داغ دلم تازه شد...............نه windows دارم نه office نه 1000$ پول واسه خریدنش !!!!
ایران فکر نکنم بیشتر از 10000 تومن بشه..
........:(
راستی امین سرور تو arena کار می کنه ؟
می شه گلادیاتور گرفت ؟

راستش من تا حالا ندیدم جایی کار کنه ... تو farasoo ادمین خیلی اصرار داشت که کار می کنه ... کار هم می کرد ولی خیلی بد ... برای این که arena point بگیری باید تیم تشکیل بدی ... که فکر نمی کنم تو free بشه این کار رو کرد ( ما که تست نکردیم - آخه کلا خیلی شلوغ باشه 25-30 نفر on هستن ^^ )
راستی Arena season 3 هم اومده تو این patch 2.3 ... که Rating هم می خواد علاوه بر Arena Point ... باید rating حداقل 1850 باشه تا بشه گرفت ... با این وضعیت lag تو ایران فکر نمی کنم هیچ ایرانی بتونه بگیره ... مگه این که یه جوری بدون lag بازی کنه !!
راستی شب یلدای خوبی داشته باشین :love: عید قربان و پیشاپیش عید غدیر رو هم به همتون تبریک می گم :love:

استی امین سرور تو arena کار می کنه ؟
می شه گلادیاتور گرفت ؟
Arena الان تو سرور Deathknell کار می کنه قبلا هم آدرسشو گذاشتم :

logon.deathknell.cc این ریلمش اینم سایتش : www.deathknell.cc

First kill Illidan
1.Nihilum
اولین Guildی که illidan رو زدن Nihilum نبود یAlliance Guild بوده که من اسمشو نمیدونم اما می پرسم و بت میگم
-----------------------------------------
نگاه به private server نکنین توی retail همیشه warlock لازمه......خیلی بیشتر از mage !
warlock می تونه mana خودش رو پر کنه (از hp کم می شه)
در واقع warlock کل raid همیشه mana داره و یک dps فوق العاده هست
رهام جان بهترین DPS الان Mage هست . شما اگه همیشه Damage Meter رو نگاه کنی Attack Mage های بیشتری میده اونم بخاطر AOE هاش . در ضمن اگه Mage Proff رو Herbalism بگیری میتونی واسه خودت Potio Mana و آealth بسازی که دیگه فکر نمی کنم مشکلی داشته باشی

-----------------------------------------------------------
همیشه Item هایی که قرار هست drop بشه رو توی اینترنت چک کن
اینم Addon های Atlas که میتونید ببینید چه Insی چه یا چه Boss هایی چه Itemهایی میندازه

Attlas

factionpreview.jpg

این یکی هم واسه Questها . خیلی Addon توپیه

MobMap

mobmapscreenshot1_20070306.jpg

آخرین ویرایش:
می خوام چند تا Player نشونتون بدم :

این Guild Master گیلد Nihilum ه تو ریلم -Magtheridon اسمش : kungen
Kungen.JPG

اینم یه Rogue از گیلد Nihilum تو ریلم Magtheridon

Rogue.JPG

اینم پسر عمومه Ahoramazda . یه Warrior Hume تو ریلم Deathwing

ahoramazda.JPG

این یه Paladin که الان خوابیده Black Temple اسمش : Typhoon ریلم : Deathwing

Typhoon.JPG

این یه Priest که اینم خوابیده BT اسمش : curtis ریلم : Skull crasher

Curtis.JPG

اینم خودم . البته من قبلا یکی داشتم تا 40 لول آپ کردم فروختمش 50 تومن یه Rogue بود . الان دارم اینو lvl up می کنم . روی Proff هام هم اصلا کار نکردم . اسم : َArcanê - ریلم : Deathwing

arcan%C3%AA.JPG

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or