World of Warcraft: The War Within

از تاریخ 29 مرداد ماه سال 1403 این تاپیک مختص به اکسپنشن ست The War Within در سرور های آفیشال بیلیزارد خواهد بود.
=============================================================

راهنمای اولیه بازی برای کمک به تازه وارد ها با تشکر از کاربر musketeer

بازی کردن در بلیزارد چقدر هزینه داره؟

برای بازی کردن در بلیزارد در حالت معمول شما باید 2 آیتم زیر رو در ابتدا خریداری کنید:

• Battlechest:: که شامل کلیه اکسپنشن ها تا یکی مونده به آخری و همینطور 30 روز تایم بازی میشه. قیمتش حدود 15 یورو هست
  • آخرین اکسپنشن: که در حال حاضر legion هست. معمولا حدود 40 یورو هست قیمتش
  • برای ادامه دادن به بازی باید اشتراک ماهیانه بازی رو هم بگیرید. که 2روش معمول داره. یکی اینکه گیم تایم های 2 ماهه بخرید، حدود 20 یورو هست قیمتشون یا اینکه گلد داخل بازی بدید و wowtoken بگیرید. که قیمتش رو میتونید همیشه از سایت wowtoken.info چک کنید.
آیا گلد در آوردن و خریدن گیم تایم با گلد وقت خیلی زیادی میبره؟

واقعاً نمیشه گفت. به هر کس بستگی داره که از چه روشی گلد در میاره. بعضیا از auction house خیلی راحت گلد در میارن، بعضیا میرن فارم میکنن و گلد در میارن، بعضیا instance های قدیمی رو میزنن... بطور خلاصه فقط میشه گفت که کاملاً شدنیه، ولی باید یک مقداری زمان بزارید براش.

از کجا بخرم؟ کردیت کارت ندارم.

خیلی سایت های ایرانی هستن که این موارد رو برای فروش قرار دادن. طبق قوانین سایت نمیشه اینجا اسم گفت. همون توی گوگل سرچ کنید "خرید battlechest" یا "خرید legion" براتون این سایتها رو میاره. بعد توی سایت بلیزارد یه قسمتی داره که این کدها رو وارد کنید.

قبل از اینکه بازی رو شروع کنم چه چیزهایی آماده کنم؟

اولین کار این هست که یکی رو پیدا کنید که شما رو RAF کنه. RAF مخفف recruid a friend هست که میتونید اینجا بطول کامل در موردش مطالعه کنید. Recruit A Friend - WoW

این سیستم هم برای شما و هم برای کسی که شما رو RAF میکنه مزایای بسیاری داره. مهمتریناش ایناس:

• وقتی با هم بازی کنید 3 برابر experience دریافت میکنید!
    • وقتی شما اولین ماه گیم تایم رو بزنید، به RAF کننده شما یک ماه تایم رایگان میده.
    • وقتی شما دومین ماه گیم تایم رو بزنید، RAF کننده شما بین چند تا pet و mount میتونی یکی رو به دلخواه جایزه بگیره!
    • به ازای هر 2 level که با هم level up کنید، شما میتونید 1 level به RAF کننده اتون اهدا کنید.
    • هر دو میتونید هر 30 دقیقه یک بار همدیگه رو summon کنید (برید پیش هم)
البته یه سری محدودیت داره، مثل اینکه مدت این مزایا 3 ماه هست و باید توی یک group باشید تا این سیستم فعال بشه، و توی محدوده 100 یاردی هم بمونید. همچنین grant level یعنی مورد 4 هم فقط توی همون realm که بودید قابل استفاده اس.

بخاطر اینکه انقدر فایده داره و بیشتر از همه بخاطر mount اش، تقریباً همه دنبال یکی هستن که RAF اش کنن. بخاطر همین یه سری پوئن دیگه هم RAF کننده شما معمولاً بهتون میده.. مثلا فلان مقدار گلد، یا فلان آیتم... ولی سعی کنید اینها رو ملاک قرار ندید و بیشترین فکرتون این باشه که RAF partner شما وقت آزادش با شما همخونی داشته باشه تا بتونید باهاش بازی کنید و level up رو از دست ندید. پس قبل از RAF خوب باهاش تایم هاتون رو چک کنید و با همدیگه هماهنگ کنید که چند تا کاراکتر میخواید level up کنید و اینا....

آیا کامپیوترم به اندازه کافی قوی هست؟ آیا نت مناسبی دارم؟

مورد دیگه ای که باید چک کنید این هست که آیا کامپیوترتون قادر به اجرای بازی هست یا خیر. کلاً wow سیستم و اینترنت خفنی نمیخواد. برای اینکه ببینید بازی رو میتونید اجرا کنید یا نه باید بازی رو بصورت رایگان بدون اینکه چیزی بخرید نصب کنید و برید توی بازی. تو این حالت تا level 20 میتونید بازی کنید. تو جاهای شلوغ که مثلا 3-40 نفر اطرافتون باشن نباید fps اتون زیر 30 بیاد یا latency اتون بالای 300 بره.

خب! الآن آماده ی بازی هستم. باید چکار کنم؟

اول باید یه اکانت battle.net بسازید و اپلیکیشنش رو دانلود کنید: http://eu.battle.net/en/app

بعد از اون باید خود کلاینت بازی رو بگیرید که حدود 30 گیگ هست. میتونید بزارید خود اپلیکیشن براتون دانلودش کنه. یا اینکه از یک دوستی بخواید براتون روی هارد بریزه. یا اینکه از سایتهای ایرانی که میفروشن بخرید. بعد باید محل بازی رو به اپلیکیشن بتل.نت بدید و برید توی بازی. ضمنا کد های لازم که خریدید رو هم از قسمت redeem code توی اپلیکیشن یا سایت وارد کنید تا براتون فعال بشه. حالا باید وارد بازی بشید و توی هر realm ای که میخواید کاراکترتون رو بسازید.

تو کدوم realm کاراکتر بسازم؟ ایرانی ها کجا بیشتر هستن؟

در ابتدا بگم که ایرانی ها بیشتر از همه جا در سرورهای اروپا بازی میکنن، چون به ایران نزدیکتره و پینگ بهتری داره. اکثرا در kazzak سمت هورد هستن. توی Silvermoon و Ravencrest هم سمت الاینس هستن. بصورت پراکنده تو ریلم های دیگه مثل Outland هم هستن البته.
ریلم ها از چند نظر دسته بندی میشن:

• زبان. که معمولا ریلم هایی که زبان انگلیسی هستن رو انتخاب میکنیم.
    • PvE یا PvP. این دو کلمه مخفف Player versus Environment و Player versus Player هستن. توی wow دو faction داریم به نامهای Horde و Alliance. که یطورایی دشمن همدیگه حساب میشن. تو ریلم های PvP در دنیای بازی هر جا که برید میتونید با پلیرهای فکشن مقابل مبارزه کنید، اونها هم همینطور. این به این معنی هست که هرجا برید با پلیرهای فکشن مقابل درگیر میشید. در ریلم های PvE تا وقتی نخواید میتونید از درگیر شدن با فکشن مقابل خودداری کنید. به اصطلاح بصورت دیفالت PvP flag اتون خاموش هست.
    • RP یا Normal. در ریلم های RP مخفف Role-Playing خیلی پلیرها قالب کاراکترشون رو به خودشون میگیرن. یعنی طوری رفتار میکنن که انگار واقعاً مثلاً یک جادوگر الف هستن و با همه اون شکلی صحبت میکنن! البته تو همه ریلم ها بعضیا این کار رو میکنن و توی ریلم های RP خیلی بیشتره.
موارد دیگه ای مثل جمعیت و بالانس بودن فکشن ها و ... هم توی انتخاب ریلم موثره که بیشتر این فاکتور ها رو میتونید از این سایت دنبال کنید: realmpop.com

هر گونه بحث در مورد سرور های کرک حتی سرور های کرک Warlord of Draenor و قبل از آن در این تاپیک ممنوع هست و با افراد خاطی به شدت برخورد خواهد شد.

آخرین ویرایش:
kنه ميدوني قضيه چي بود من شما 2 تا رو ميشناختم ولي اسمتون يادم رفته بود براي همين فقط امين يادم بود
آرمين توهم يادم اومده يادته كيبوردت فارسي نداشت
آرمين تو هم تو المنت بازي مي كني
بابا بعد از امنتحانا بيايد بريم blizz!!

رهام تو هم بیا anywow که آرمین هم دل بکنه آخه خدایی المنت خیلی خلوت شده
راستی امروز ضد حال خوردم ناجور امروز با 15 نفر رفتیم bt رسیدیم به یه boss من tank نبودم مقعی که داشتیم می زدیمش من رو کشت ( ولی tank نبودم)بعد اومدم res بشم لیرمون گفت تو که tank نبودی و چون زدیش کیکت می کنیم بعد کیکم کرد من هم جنازم مونده تو bt نمی تونم res کنم :(((یه ذره نامفهوم بود؟)

راستی امروز ضد حال خوردم ناجور امروز با 15 نفر رفتیم bt رسیدیم به یه boss من tank نبودم مقعی که داشتیم می زدیمش من رو کشت ( ولی tank نبودم)بعد اومدم res بشم لیرمون گفت تو که tank نبودی و چون زدیش کیکت می کنیم بعد کیکم کرد من هم جنازم مونده تو bt نمی تونم res کنم :(((یه ذره نامفهوم بود؟)
و این raidدقیقا همون raidه تخ*ی بود که من تو راه مردم و کیک شدم!با اون leaderهnoobه donatorاش:laughing:

kنه ميدوني قضيه چي بود من شما 2 تا رو ميشناختم ولي اسمتون يادم رفته بود براي همين فقط امين يادم بود
آرمين توهم يادم اومده يادته كيبوردت فارسي نداشت
آرمين تو هم تو المنت بازي مي كني
بابا بعد از امنتحانا بيايد بريم blizz!!
آره منم المنت ام ولی بای بازی کردن در blizzبرای من یک سری مشکل هست:1-پول که اصلا ندارم!2-وقت همین سرور های freeهم به اندازه کافی من رو از درس خوندن انداخته پس ان شا الله تابستون من اگه بتونم برم blizzمگر اینکه یکی از بچه ها مرام بزاره بزاره تو اکانتش 1 هیرو بسازم چند روزی بازی کنم و بعد برم:laughing:

آره منم المنت ام ولی بای بازی کردن در blizzبرای من یک سری مشکل هست:1-پول که اصلا ندارم!2-وقت همین سرور های freeهم به اندازه کافی من رو از درس خوندن انداخته پس ان شا الله تابستون من اگه بتونم برم blizzمگر اینکه یکی از بچه ها مرام بزاره بزاره تو اکانتش 1 هیرو بسازم چند روزی بازی کنم و بعد برم:laughing:

اگر یکی از بچه ها مرام بزاره و اجازه بده تو اکانتش هیرو بسازی باز باید بازی اورجینال داشته باشی
بعد تا تابستون هم wrath of luich king هم میاد و باید سه تا بازی بگیری
البته من هم می خواستم برم blizz ولی دیدم ماهی 20 تومن یه ذره زیاده برای من واسه همین به فکر guild wars افتادم البته تو که مایه داری من خودم رو میگم
بعد آرمین این رو بخون:
تو آخر المنت میمونی یا میری anywow یا Wowscape؟

چه خبره اینجا :biggrin1:؟
بیر : امین لینک دمو Curse-in-blacktemple رو داری برام بزاری ؟
ایکی :
به امين جون مشتاق ديدار
آقا يكي يه سور فري خوب بگه بريم بازينيم
http://hstx.element-wow.com/stats/register.php
ewow.servergame.com
luncher
اوچ:
خیلی مسخره است اگه المنت از بین بره اونم الان کهم ن تازه 70 شدم ولی خوب یاد گرفتم چه جوری زور lvl upکنم می گم اگه المنت از بن رفت بیاین همگی بریم wow scapeکه دارای +1000تا playerداره همیشه.
element از بین نمیره.......با GM ها صحبت می کردم برام از دورانی می گفتن که فقط 20 نفر داشتن و از چیب می دادن.....Since December 2005 !!!
الانم سرور رو جابه جا کردن یه کم مشکل به وجود اومده (اوردن همینجا تو واشنگتون :cheesygri قبلا texas بود)
ببین نمی گم element بهترین سرور هست و هیچ اشکالی نداره نه
فقط 2 چیز داره که هیچ جای دیگه نمی تونی به این خوبیش رو ببینی.....
1.Fain Donation !!!! (یعنی اینکه هیچ آیتم فضایی در بازی فروشی نیست !!!)
2.helpers
4 ماه پیش من با یاسر با هم element رو پیدا کردیم بعد یاسر موند من رفتم wowscape اونجا 2 تا 70 ساختم (warlock و paladin)
یک روز چیزی دیدم که باعث شد قید اکانت و هر 2 تا هیرو رو بزنم و از سرور بیام بیرون......
3 تا allience اومدن حدود 40 نفر رو زدن بعدم رفتن...........بله ست های جدید donation ساخته شد
به GM گفتم این چه وعضشه و اصلا عدالت نیست گفت تو هم donate کم بهت یک پالادین می دم با 30k hp و 30k armor............!!!!
تازه یه اسلحه هم چند وقت بعد دیدم دو برابر Cataclysm's Edge و one hand و سرعت 50% بیشتر !!!!
2 تا از اینا یک وار داشته باشه معلومه کسی حریفش نمی شه
یک هفته فقط بعد از این ست های جدید موندم و دیدم جدی جدی داره حالم از wow به هم می خوره این دیگه چه وعضشه !!!!
player زیاد داره اما میری خودتم می بینی 80% پول دادن و آره اگه پول بدی اونجا خیلی بهت خوش می گزره.........من کلا wow ساده رو دوست دارم اما اگه تو funserver خوشت می آد برو اما بدون پشیمون می شی ;)
خلاصه رفتم 4-5 تا سرور دیگه مثل mmprog-toxic-burning wow-wow holy-wow fusion.......
هر کدوم بدی های خودش رو داشت و همه آتم های زیادی قوی فروشی داشتن !
فقط burning wow این طور نبود که در عوضش یک بدی دیگه داشت !
همه چیز اونجا فروشی بود با gold حتی t6 !
هیچ کس raid نمی رفت..........اصلا حال نداد (58 دارم هنوز اونجا خوبی سرورش به اینه خیلی کم باگ داره)
aniwow هم یکم بازی کردم..........من زیاد خوشم نیومد حالا شاید تو خوشت بیاد نمی دونم اینا اطلاعاتی بود که می دونستم........من از سروری که پول بدی آیتمی بگیری که تو بازی نیست خوشم نمی آد
--------
دورت:
کثافتا اعصابم رو خورد کردن امروز من و 18نفر دیگه دم در BTوایساده بودیم بعد 1ساعت LEADERگفت 1و2و3 شروع کردیم یا MOUNTمی دویدیم و MOBها دنبالمون من وسط را گیر کردم مردم بعد من رو کیک کردن!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!دفعه بعد هم هرچی گفتم INVنکردن مادر*****ها
خوب خودت داری می گی وسط راه مردی نمی تونن برگردن rez کننت که در ضمن اگه خودت برگردی هم که نمی تونی تنهایی بری که پس کیک می کنن که آیتم هم نگیری دیشب که نشونت دادم گفتم که راه رو سعی کن خوب حفظ کنی حالا اینقدر BT می ری که خدا می دونه نگران نباش :cheesygri
بش:
راستی امروز ضد حال خوردم ناجور امروز با 15 نفر رفتیم bt رسیدیم به یه boss من tank نبودم مقعی که داشتیم می زدیمش من رو کشت ( ولی tank نبودم)بعد اومدم res بشم لیرمون گفت تو که tank نبودی و چون زدیش کیکت می کنیم بعد کیکم کرد من هم جنازم مونده تو bt نمی تونم res کنم (یه ذره نامفهوم بود؟)
agrro گرفتی ؟؟؟؟ خوب باید کیک می شدی دیگه :biggrin1:
در مورد leader هم بهتره اتفاقا اگه از donator های سرور باشه آرمین !
چون اینا دارن روزی 100 باز boss می زنن خیلی خوب lead می کنن باید گوش بدی به حرفاشون اگه نه کیک می کنن چون اونا به تو هیچ نیازی ندارن و تو هستی که واسه آیتم به اونا نیاز داری توی raid یادت نره
آلتی :
اگر یکی از بچه ها مرام بزاره و اجازه بده تو اکانتش هیرو بسازی باز باید بازی اورجینال داشته باشی
بعد تا تابستون هم wrath of luich king هم میاد و باید سه تا بازی بگیری
البته من هم می خواستم برم blizz ولی دیدم ماهی 20 تومن یه ذره زیاده برای من واسه همین به فکر guild wars افتادم البته تو که مایه داری من خودم رو میگم
بعد آرمین این رو بخون:
هیچ ربطی نداره من بازی رو اورجینال ندارم اما دارم blizz هم بازی می کنم
یدی : ترک شدم رفت !
دو*وز:بای

بچه ها الان aniwow رو چک کردم و متوجه اشتباه خودم شدم
اون موقع که من رفته بودم 2 تا ریلم دیگش disconet شده بودن اینه که فکر کدم فقط همونه
به نظرم اتفاقا جالب اومد......3 تا ریلم:
یکی extreme fun/pvp که تمام آیتم های بازی vendor هست اونم بدون gold
یکی fun/pvp/raid
یکی هم دقیقا blizzard فقط با rate بالا
من که سومی رو ترجیح می دم و 2 تای دیگه رو برای تست آیتم ها استفاده می کنم
در کل دلم نمی آد اون hero رو ول کنم اما سرور جالبی هست دلیل نمی شه 2 جا بازی نکنم :biggrin1:

آقا این فایل تورنت اون دمو ... Curse _ Black _ Temple
حتما دانلود کنین
http://rapidshare.com/files/76695485/Curse_Black_Temple.wmv.torrent.html
خیلی زیباست ... کل boss های Black Temple به صورت خلاصه و یه مقدار طنز ...
1.18 GB حجمشه
48 دقیقه زمانشه
کیفیتش هم خوبه ... هر کی دانلود کرد و دید نظرشو بگه ...

آخرین ویرایش:
آقا این فایل تورنت اون دمو ... Curse _ Black _ Temple
حتما دانلود کنین
http://rapidshare.com/files/76695485/Curse_Black_Temple.wmv.torrent.html
خیلی زیباست ... کل boss های Black Temple به صورت خلاصه و یه مقدار طنز ...
1.18 GB حجمشه
48 دقیقه زمانشه
کیفیتش هم خوبه ... هر کی دانلود کرد و دید نظرشو بگه ...

ممکنه یه عده حوصله داونلود نداشته باشن من لینک stream رو میزارم

http://www.warcraftmovies.com/stream.php?id=45760&stream=Filefront

الانم سرور رو جابه جا کردن یه کم مشکل به وجود اومده (اوردن همینجا تو واشنگتون :cheesygri قبلا texas بود)
ببین نمی گم element بهترین سرور هست و هیچ اشکالی نداره نه
فقط 2 چیز داره که هیچ جای دیگه نمی تونی به این خوبیش رو ببینی.....
1.Fain Donation !!!! (یعنی اینکه هیچ آیتم فضایی در بازی فروشی نیست !!!)
2.helpers
در مورد هاپر بات موافقم ولی donation نه الان برو مانای lansk رو ببین shamane با 35000000 مانا ....
در مورد انتقال سرور مشکل این نیس مشکل اینه با وجود کم بودن بازی کن 2 تا ریلم کردن الان کلان همه چی نصف شده رید ایونت من چند وقته الای نمیبینم
البته خدا رو شکر مشکلم حل شد و میتونم به eu وصل شم اونجا به وقت من پلیر بیشتر انلاین میشه کل گیلدم هم اونجان

خوب من تو xtreme fun5تا هیریوی 70 دارم!همه هم با tierIVولی به زودی یک blood elfه warlockتو blizzlikeهم می سازم!اشی تو هم بیا blizzlikeدرسته که خیلی طول می کشه 70 شی ولی حالش به همینه!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or