World of Warcraft: The War Within

از تاریخ 29 مرداد ماه سال 1403 این تاپیک مختص به اکسپنشن ست The War Within در سرور های آفیشال بیلیزارد خواهد بود.
=============================================================

راهنمای اولیه بازی برای کمک به تازه وارد ها با تشکر از کاربر musketeer

بازی کردن در بلیزارد چقدر هزینه داره؟

برای بازی کردن در بلیزارد در حالت معمول شما باید 2 آیتم زیر رو در ابتدا خریداری کنید:

• Battlechest:: که شامل کلیه اکسپنشن ها تا یکی مونده به آخری و همینطور 30 روز تایم بازی میشه. قیمتش حدود 15 یورو هست
  • آخرین اکسپنشن: که در حال حاضر legion هست. معمولا حدود 40 یورو هست قیمتش
  • برای ادامه دادن به بازی باید اشتراک ماهیانه بازی رو هم بگیرید. که 2روش معمول داره. یکی اینکه گیم تایم های 2 ماهه بخرید، حدود 20 یورو هست قیمتشون یا اینکه گلد داخل بازی بدید و wowtoken بگیرید. که قیمتش رو میتونید همیشه از سایت wowtoken.info چک کنید.
آیا گلد در آوردن و خریدن گیم تایم با گلد وقت خیلی زیادی میبره؟

واقعاً نمیشه گفت. به هر کس بستگی داره که از چه روشی گلد در میاره. بعضیا از auction house خیلی راحت گلد در میارن، بعضیا میرن فارم میکنن و گلد در میارن، بعضیا instance های قدیمی رو میزنن... بطور خلاصه فقط میشه گفت که کاملاً شدنیه، ولی باید یک مقداری زمان بزارید براش.

از کجا بخرم؟ کردیت کارت ندارم.

خیلی سایت های ایرانی هستن که این موارد رو برای فروش قرار دادن. طبق قوانین سایت نمیشه اینجا اسم گفت. همون توی گوگل سرچ کنید "خرید battlechest" یا "خرید legion" براتون این سایتها رو میاره. بعد توی سایت بلیزارد یه قسمتی داره که این کدها رو وارد کنید.

قبل از اینکه بازی رو شروع کنم چه چیزهایی آماده کنم؟

اولین کار این هست که یکی رو پیدا کنید که شما رو RAF کنه. RAF مخفف recruid a friend هست که میتونید اینجا بطول کامل در موردش مطالعه کنید. Recruit A Friend - WoW

این سیستم هم برای شما و هم برای کسی که شما رو RAF میکنه مزایای بسیاری داره. مهمتریناش ایناس:

• وقتی با هم بازی کنید 3 برابر experience دریافت میکنید!
    • وقتی شما اولین ماه گیم تایم رو بزنید، به RAF کننده شما یک ماه تایم رایگان میده.
    • وقتی شما دومین ماه گیم تایم رو بزنید، RAF کننده شما بین چند تا pet و mount میتونی یکی رو به دلخواه جایزه بگیره!
    • به ازای هر 2 level که با هم level up کنید، شما میتونید 1 level به RAF کننده اتون اهدا کنید.
    • هر دو میتونید هر 30 دقیقه یک بار همدیگه رو summon کنید (برید پیش هم)
البته یه سری محدودیت داره، مثل اینکه مدت این مزایا 3 ماه هست و باید توی یک group باشید تا این سیستم فعال بشه، و توی محدوده 100 یاردی هم بمونید. همچنین grant level یعنی مورد 4 هم فقط توی همون realm که بودید قابل استفاده اس.

بخاطر اینکه انقدر فایده داره و بیشتر از همه بخاطر mount اش، تقریباً همه دنبال یکی هستن که RAF اش کنن. بخاطر همین یه سری پوئن دیگه هم RAF کننده شما معمولاً بهتون میده.. مثلا فلان مقدار گلد، یا فلان آیتم... ولی سعی کنید اینها رو ملاک قرار ندید و بیشترین فکرتون این باشه که RAF partner شما وقت آزادش با شما همخونی داشته باشه تا بتونید باهاش بازی کنید و level up رو از دست ندید. پس قبل از RAF خوب باهاش تایم هاتون رو چک کنید و با همدیگه هماهنگ کنید که چند تا کاراکتر میخواید level up کنید و اینا....

آیا کامپیوترم به اندازه کافی قوی هست؟ آیا نت مناسبی دارم؟

مورد دیگه ای که باید چک کنید این هست که آیا کامپیوترتون قادر به اجرای بازی هست یا خیر. کلاً wow سیستم و اینترنت خفنی نمیخواد. برای اینکه ببینید بازی رو میتونید اجرا کنید یا نه باید بازی رو بصورت رایگان بدون اینکه چیزی بخرید نصب کنید و برید توی بازی. تو این حالت تا level 20 میتونید بازی کنید. تو جاهای شلوغ که مثلا 3-40 نفر اطرافتون باشن نباید fps اتون زیر 30 بیاد یا latency اتون بالای 300 بره.

خب! الآن آماده ی بازی هستم. باید چکار کنم؟

اول باید یه اکانت battle.net بسازید و اپلیکیشنش رو دانلود کنید: http://eu.battle.net/en/app

بعد از اون باید خود کلاینت بازی رو بگیرید که حدود 30 گیگ هست. میتونید بزارید خود اپلیکیشن براتون دانلودش کنه. یا اینکه از یک دوستی بخواید براتون روی هارد بریزه. یا اینکه از سایتهای ایرانی که میفروشن بخرید. بعد باید محل بازی رو به اپلیکیشن بتل.نت بدید و برید توی بازی. ضمنا کد های لازم که خریدید رو هم از قسمت redeem code توی اپلیکیشن یا سایت وارد کنید تا براتون فعال بشه. حالا باید وارد بازی بشید و توی هر realm ای که میخواید کاراکترتون رو بسازید.

تو کدوم realm کاراکتر بسازم؟ ایرانی ها کجا بیشتر هستن؟

در ابتدا بگم که ایرانی ها بیشتر از همه جا در سرورهای اروپا بازی میکنن، چون به ایران نزدیکتره و پینگ بهتری داره. اکثرا در kazzak سمت هورد هستن. توی Silvermoon و Ravencrest هم سمت الاینس هستن. بصورت پراکنده تو ریلم های دیگه مثل Outland هم هستن البته.
ریلم ها از چند نظر دسته بندی میشن:

• زبان. که معمولا ریلم هایی که زبان انگلیسی هستن رو انتخاب میکنیم.
    • PvE یا PvP. این دو کلمه مخفف Player versus Environment و Player versus Player هستن. توی wow دو faction داریم به نامهای Horde و Alliance. که یطورایی دشمن همدیگه حساب میشن. تو ریلم های PvP در دنیای بازی هر جا که برید میتونید با پلیرهای فکشن مقابل مبارزه کنید، اونها هم همینطور. این به این معنی هست که هرجا برید با پلیرهای فکشن مقابل درگیر میشید. در ریلم های PvE تا وقتی نخواید میتونید از درگیر شدن با فکشن مقابل خودداری کنید. به اصطلاح بصورت دیفالت PvP flag اتون خاموش هست.
    • RP یا Normal. در ریلم های RP مخفف Role-Playing خیلی پلیرها قالب کاراکترشون رو به خودشون میگیرن. یعنی طوری رفتار میکنن که انگار واقعاً مثلاً یک جادوگر الف هستن و با همه اون شکلی صحبت میکنن! البته تو همه ریلم ها بعضیا این کار رو میکنن و توی ریلم های RP خیلی بیشتره.
موارد دیگه ای مثل جمعیت و بالانس بودن فکشن ها و ... هم توی انتخاب ریلم موثره که بیشتر این فاکتور ها رو میتونید از این سایت دنبال کنید: realmpop.com

هر گونه بحث در مورد سرور های کرک حتی سرور های کرک Warlord of Draenor و قبل از آن در این تاپیک ممنوع هست و با افراد خاطی به شدت برخورد خواهد شد.

آخرین ویرایش:
بابا پالادین کنده ... 2 ساعت طول میکشه یه اتک بده اخرشم Miss میخوره .. یه Shaman یا Rogue میساختی اتک اسپید بالا باشه حال کنی :d

پالا تانکه
پالا هیلره
پالا کیک اسه :دی
تو هیچ کودومشن هم به نظر من بهترین نیست :d تانکش ماشالا Taunt داره در حده تیم ملی همش Resist میخوره ... حالا هیلرش رو میشه یه کاریش کرد :d
کلا از کلاس هایی که کند هستن مثل پالادین و Warr بدم میاد .. فقط Enh Shaman و Rogue رو دوست دارم :d:d
البته سلیقه ایه دیگه هر کی یه جور دوست داره
پ.ن Orc خوشکل ترین Race بازی هست .. وسلام :d

با هانتر پروف های Engineering و mining داشتم ، برای پالادین باید چه پروف هایی رو بگیرم ؟!
من پیشنهاد می کنم Mining و Blacksmith برو، چون هم به درد خودت می خوره هم می تونی با استفاده ازشون خوب پول در بیاری.
دنبال Herbalism و Alchemy هم نرو چون وضع بازار خرابه :دی
Truegold اوایل Cata حدود 2k فروش می رفت الان 450 هم به زور می خرن که همش میشه ضرر :دی
flask هم که باید کلی farm کنی آخرش یکی به زور 60 بفروشی :|

• Like
Reactions: Burning Hawk
من پیشنهاد می کنم Mining و Blacksmith برو، چون هم به درد خودت می خوره هم می تونی با استفاده ازشون خوب پول در بیاری.
دنبال Herbalism و Alchemy هم نرو چون وضع بازار خرابه :دی
Truegold اوایل Cata حدود 2k فروش می رفت الان 450 هم به زور می خرن که همش میشه ضرر :دی
flask هم که باید کلی farm کنی آخرش یکی به زور 60 بفروشی :|
ماشالا دوستان قیمت بازارم تو دستشون هست :d:d:d من که فعلا دارم تو Witcher کمر گرالت رو Lvl up میکنم :d:d:d

من که فعلا دارم تو Witcher کمر گرالت رو Lvl up میکنم :d:d:d
=)))))
به نظرم اگر حوصله داری BS رو وردار.چون سخت میشه جدا :|ولی خوب خیلی عالی هست.
mining هم به تنهایی خیلی خوبه.راحت میشه پول درآورد.
JC هم خوبه،یه سری Gem میتونی بسازی 67 stamina مثلا در حالی که حالت عادی بقیه 40تا میتونند استفاده کنند.البته 3تا میتونی داشته باشی 67تایی.

سلام
دوستان دستم به دامنتون یه کمکی بکنید
من تو عید کل Cd key های ورد رو از خود استور بیلیزارد خریدم و بعد از اینکه 1 ماه مجانی تموم شد به خاطر مشغله درسی ول کردم تا تابستون.
الان یه ایمل اومده با این متن

Reason for Closure: Terms of Use Violation -- Exploitative Activity: Abuse of the Economy

This account was closed because one or more characters were identified exchanging, or contributing to the exchange of, in-game property (items or gold) for "real-world" currency. This exchange process negatively impacts the World of Warcraft game environment by detracting from the value of the in-game economy.

Even if this behavior is the result of a third party accessing the account instead of the registered user (for example, a friend, family member, or leveling service) then the account can still be held responsible for the penalty because of the impact it had on the game environment.
و اینکه وقتی تو بتل نت میرم وقتی ساین میکنم تو اکنت و به بخش اکنت میرم میزنه
Account Banned
You are unable to access this page because this license is banned, locked, or suspended.
Back to Battle.net Account Management

من نه چیتی زده بودم نه کار دیگه ای

ممنون میشم راهنمایی کنید دلیلش چیه و چه جوری برم دنباش درست کنم

سلام
من تو عید کل Cd key های ورد رو از خود استور بیلیزارد خریدم و بعد از اینکه 1 ماه مجانی تموم شد به خاطر مشغله درسی ول کردم تا تابستون.

Reason for Closure: Terms of Use Violation -- Exploitative Activity: Abuse of the Economy

This account was closed because one or more characters were identified exchanging, or contributing to the exchange of, in-game property (items or gold) for "real-world" currency. This exchange process negatively impacts the World of Warcraft game environment by detracting from the value of the in-game economy.

Even if this behavior is the result of a third party accessing the account instead of the registered user (for example, a friend, family member, or leveling service) then the account can still be held responsible for the penalty because of the impact it had on the game environment.
Account Banned
You are unable to access this page because this license is banned, locked, or suspended.

http://eu.blizzard.com/support/arti...parentCategoryId&pageNumber=1&categoryId=2904
Account Security Support is open from 9am-6pm (Central European Time) Monday to Friday, and can be contacted via the webform.

In all cases, please only use the registered email address to correspond with this department, and never use more than one email address as it can greatly increase the time taken to deal with your enquiry. If you cannot use the registered email address please mention it in your email.
If you have a European World of Warcraft account, the US Account Security Support (Account Administration) will be unable to assist you and, as such, you will need to contact the European Account Security Support.

سلام

Account Banned

این ایمیل از این ایمیل های الکیه.
روی لینک داخل همین ایمیل کلیک کردی و رفتی داخل ؟
اگر اینجوره که رفتی توی یک سایت دیگه که اینها شبیه Battle.net درست کرده اند تا یوزر و پس مردم رو بدزدند.

وقتی که اکانتت فعال نبوده چحوری بن شده باشه . بعدشم ایمیل نمیاد از بلیزارد به این صورت.
حالا چون اکانتتون فعال نبوده فایده ای برای طرف نداشته. امام سریع پس تون رو عوض کنید و همینطور ایمیل داخل مشخصات رو نگاه کنید که خودشون عوض نکرده باشند و بگذارید دوباره ایمیل خودتون.

برای من روزی پنج شش تا ایمیل میاد واسه همه بازیها از طرف مثلاً شرکت سازنده.

سلام دوستان، من داشتم در مورد دروید بالانس توی اینترنت میگشتم که به یه سوال در اینجا برخوردم​
تو حالت Moonkin بهترین حالتی که بتونم Damage بدم بهتره چطور از Talent هایی که دارم چطور استفاده کنم؟
.

این پست شاید قدیمی باشه ولی سوالش هیچ وقت قدیمی نمیشه.

من با اجازتون مطلبی رو که در اینجا نوشته بودم دوباره در این فروم تکرار میکنم چون مخاطبش بیشتر هست.

سلام و عرض ادب و احترام خدمت اساتید و بعضا" تازه واردای گرامی:D

من یک مدتی هست که توی ریلم فراست.ولف بازی میکنم ولی متاسفانه یه دونه مونکین ایرونی هم توی هُوردا ندیدم، البته شاید شانس بد من بوده باشه:-/
با خودم فکر کردم که چرا بکس ایرانی خیلی با این دسته از دروید ها آشنا نیستند و جرا نباید توی این قسمت فارسی یه راهنمای نصفه نیمه(منظورم راهنمای خودمه) در مورد مونکین های باحال و دوستداشتنی وحود داشته باشه... این شد که دست به کار شدم و فسفرام رو سوزوندم تا با مقدار زیادی کپی برداری از این تاپیک جالب یه راهنما برای هم زبونای خودم بنویسم.

شناخت مونکین_نقاط ضعف و قوت

مونکینها یک نوع رینج.دی.پی.اِس بسیار مخصوص و مجزا از دیگر دی.پی.اِس های بازی هستند که نه به خاطر دی.پی.اِس فوق العاده بالا(چون واقعا" بالا نیست:D)، بلکه به خاطر باف های مخصوصشون در هر رِیدی قابل استفاده و به نظر من لازم هستند

حالا من در اینجا به صورت لیست نقاط ضغف و قوتشون رو میگم و بعدش توضیح میدم

نقاط ضعف
تحرک پایین و وابسته بودن به بافهای دیگر کلاس ها

تحرک پایین که کاملا" مشخص هست چون در حالت کَست کردن شما نباید جم بخورید ولی وابستگی به باف یکم توضیح میخواد. این مشخصه مونکین ها رو در یک رِید خوب بسیار قدرتمند میکنه ولی در حالت آن.بافِد ، دی.پی.اِس رو به شدت کاهش میده

نقاط قوت
در سوی دیگر مونکین ها رِید بافهای بسیار قدرتمندی رو به دیگران و خودشون میدند که در پایین به صورت لیست شده میگم.

+3% spell hit (Imp. Faerie Fire)
+3% haste (Imp. Moonkin Form)
+5% spell crit (Moonkin Aura)
+13% spell damage (Earth & Moon)
+3% avoidance (Insect Swarm)
+5% armor penetration (Faerie Fire)
Off-heals >> خوبه ،چون ما اِس.پی زیادی داریم
Rebirth>> سعی کنید این رو برای دیگر دروید ها و هیلر ها و تانک ها نگه دارید
Innervate>>برای کاور کردن هیلر ها عالیه
Gift of the Wild

به علاوه مونکین ها دمِیج های دسته جمعی فوق العاده ای دارند از جمله
Starfall + Hurricane+Nature's Grace برای تانکها

Talent build & glyphs

تلنتها
من تغییراتی در تلنتهای نویسنده ی اصلی دادم که اینجا براتون بازش میکنم

این تلنتهای نویسنده ی انگلسی زبان تاپیکی هست که من ازش کپی برداری کردم ولی با توجه به اینکه هدف من زدن باسها و بعضا" آف.هیل کردن هست تغییراتی در تلنتهاداده شده که شما میتونید در اینجا تلنت مخصوص خودم رو ببینید.

glyphs

همون طور که نویسنده ی اصلی متن اشاره کرده بهترین ها برای مونکین این 3 گلیف هست

Glyph of Starfire
Glyph of Moonfire
Glyph of Starfall

لباس پوشیدن_انچنت کردن و سوکتها

قبل از اینکه به بحث در مورد لباس ها و مخلفاتشون بپردازیم بهتره که من یک مقدار از چیزهای مهم برای مونکین بگم.
یکی این که مونکین در آی.سی.سی 25 آیتم دراپی نداره ولی شما میتونید در اونجا-تکرار میکنم،فقط در آی.سی.سی 25 برای کلوت رول بدید.
مطلب دیگه در مورد عوامل تاثیر گذار در دی.پی.اس مونکین هست که اینجا براتون توضیح میدم.

hit raiting cap = 263
مونکین هم مثل تمام دی.پی.اِس های بازی به هیت ریتینگ نیاز مبرم داره مثلا" اگر فقط یک استار فایر میس بشه شما به شدت افت دی.پی.اِس پیدا میکنید، پس چهار چشمی مواظب هیت ریتینگ باشید

Spellpower
اِسپل پاور موتور دی.پی.اِس شما هست و باید اون رو تا حد ممکنه بالا ببرید

Haste
هیست یک محرک عالی و در عین حال معمولی برای شما هست.چون وافعا" مقیاس درستی در دست نیست که به ما بفهمونه با این عامل چقدر دی پی اس رو بالا میره ، با این حال بیشتر لباس های طراحی شده برای مونکین هِیست لازمه رو به شما میده. به نظر من به جز اینچنت کردن شنل صرف هزینه برای هیست عاقلانه نیست.

Crit
کریتیکال هیچوقت بی مصرف و بد نیست مخصوصا" وقتی پای کریتیکال استارفایر مطرح باشه.شما میتونید جِم زیر رو برای کریتیکال به کار ببرید
Potent Ametrine (+12 sp +10 crit)<<< مخصوص سوکت های زرد

Spirit
این یک عامل بسیار بد نیست و در حالت مونکین به شما 30% اسپل پاور میده. ولی به سوکت زدنش نمی ارزه.

Intellect
بعضی ها اعتقاد دارن که اینتلکت بهترین عامل برای یک مونکین هست به خاطر اینکه به شما مانای بیشتری میده،مانای بیشتری پر میکنه، کریتیکال بیشتری میذه و غیره.
ولی به صورت تنها اینتلکت عامل ضعیفتری در دی.پی.اِس به حساب میاد.

انچنت کردن
من به اختصار تک تک انچنت های مناسب برای مونکین رو اینحا مینویسم

Head: Arcanum of Burning Mysteries (+30 sp +20 crit)
Shoulders: Greater Inscription of the Storm (+24 sp +15 crit)
Back: Greater Speed (+23 haste)
Chest: Powerful Stats (+10 all stats)
Wrists: Superior Spellpower (+30 sp)
Hands: Exceptional Spellpower (+28 sp)
Legs: Brilliant Spellthread (+50 sp +20 spirit)
Feet: Tuskarr's Vitality (+15 stam +7% run speed)
1H weapon: Mighty Spellpower (+63 sp)
Staff: Greater Spellpower (+81 sp)

همون طور که دیدید اسپل پاور حرف اول رو در اینچنت کردن میزنه

Gems

اینجا هم به اختصار جِمهای مورد استفاده در لباسهای مونکین رو میگم

Meta: Chaotic Skyflare Diamond (+21 crit +3% crit damage)
Red: Runed Cardinal Ruby (+23 sp)
Yellow: Potent Ametrine (+12 sp +10 crit)
Blue: Purified Dreadstone (+12 sp +10 spirit) or Runed Cardinal Ruby

یک مطلب مهم در مورد سوکت های آبی: جِم 12اِس.پی+10 اِسپریت در صورتی کاربرد داره که شما +9 اِسپل پاور سوکت بونز داشته باشید. یعنی

12 + 9 + 3 = 24> Runed Cardinal Ruby(+23sp)

ولی فراموش نکنید که به هر صورت شما برای گرفتن بونز سوکت متا باید دو تا از اون جم های 12 اس.پی+10 اسپریت داشته باشید!
شغلها

فکر میکنم این لینک اطلاعات کافی رو در این زمینه در اختیارتون بگذاره. پس دیگه پر حرفی نمی کنم:D

ترتیب جادو کردن

ترتیب خاصی نداره ولی نکات مهمی هست که باید حتمی رعایت بشه

Keep Faerie Fire up
Keep DoTs up
Cast Starfall and Force of Nature on cooldown
Spam Wrath until Lunar Eclipse
Spam Starfire until Solar Eclipse

خوب، اینم تموم شد. امیدوارم با گذاشتن این تاپیک تا اندازه ای به تازه کار های عزیز کمک کرده باشم
هر سوالی داشتید در خدمتم
دوستار شما،
imcoming,
frostwolf realm​

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: .Masoud.
این ایمیل از این ایمیل های الکیه.
روی لینک داخل همین ایمیل کلیک کردی و رفتی داخل ؟
اگر اینجوره که رفتی توی یک سایت دیگه که اینها شبیه Battle.net درست کرده اند تا یوزر و پس مردم رو بدزدند.

وقتی که اکانتت فعال نبوده چحوری بن شده باشه . بعدشم ایمیل نمیاد از بلیزارد به این صورت.
حالا چون اکانتتون فعال نبوده فایده ای برای طرف نداشته. امام سریع پس تون رو عوض کنید و همینطور ایمیل داخل مشخصات رو نگاه کنید که خودشون عوض نکرده باشند و بگذارید دوباره ایمیل خودتون.

برای من روزی پنج شش تا ایمیل میاد واسه همه بازیها از طرف مثلاً شرکت سازنده.
نه از این میل های فیک نیست
چون لینکاش ok هست
اما اصلا من وارد لینکاش نشدم
یه راس خودم از رفتم battel.net بعد تو اکنت منیجمنت وقتی رو اکنت wow1 ام میزنم میره توش میگه بنه
اما خدا رو شکر رفتم سراغ کاستمر سرویس بیلیز و گفتم که من بی گناهم بعد الان یه میل فرستادن اطلاعات خواستن منم از همون کاستمر سرویس فرستادم براشون فک کنم ok شه
چون تمام اطلاعاتو داشتم.

بازم ممنون بابت راهنماییتون

نه از این میل های فیک نیست
چون لینکاش ok هست
اما اصلا من وارد لینکاش نشدم
یه راس خودم از رفتم battel.net بعد تو اکنت منیجمنت وقتی رو اکنت wow1 ام میزنم میره توش میگه بنه
اما خدا رو شکر رفتم سراغ کاستمر سرویس بیلیز و گفتم که من بی گناهم بعد الان یه میل فرستادن اطلاعات خواستن منم از همون کاستمر سرویس فرستادم براشون فک کنم ok شه
چون تمام اطلاعاتو داشتم.

لینکاش درست نیست، ری دایرکت میکنه کلیک نکن :دی

لینکاش درست نیست، ری دایرکت میکنه کلیک نکن :biggrin1:

:d
اصلا از لینکا بیایم بیرون پس اکنتم هک شده
چون از بوک مارک های خودم وارد سایت میشم رو لاگ این میکنم و وارد اکنت منیجمنت میشم اینجوری میشه

حالا به بچه های بیلیز سفارش کردم یه حرکتی باسمون بزنن ...آشنا در اومدیم اخه ..

:d

اینم لینکا بعد از انجام عمل پسندیده ی کلیک :d
http://eu.blizzard.com/en-gb/company/legal/index.html
http://eu.battle.net/wow/en/
http://www.wow-europe.com/en/info/faq/antigoldselling.html

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or