World of Warcraft: The War Within

از تاریخ 29 مرداد ماه سال 1403 این تاپیک مختص به اکسپنشن ست The War Within در سرور های آفیشال بیلیزارد خواهد بود.
=============================================================

راهنمای اولیه بازی برای کمک به تازه وارد ها با تشکر از کاربر musketeer

بازی کردن در بلیزارد چقدر هزینه داره؟

برای بازی کردن در بلیزارد در حالت معمول شما باید 2 آیتم زیر رو در ابتدا خریداری کنید:

• Battlechest:: که شامل کلیه اکسپنشن ها تا یکی مونده به آخری و همینطور 30 روز تایم بازی میشه. قیمتش حدود 15 یورو هست
  • آخرین اکسپنشن: که در حال حاضر legion هست. معمولا حدود 40 یورو هست قیمتش
  • برای ادامه دادن به بازی باید اشتراک ماهیانه بازی رو هم بگیرید. که 2روش معمول داره. یکی اینکه گیم تایم های 2 ماهه بخرید، حدود 20 یورو هست قیمتشون یا اینکه گلد داخل بازی بدید و wowtoken بگیرید. که قیمتش رو میتونید همیشه از سایت wowtoken.info چک کنید.
آیا گلد در آوردن و خریدن گیم تایم با گلد وقت خیلی زیادی میبره؟

واقعاً نمیشه گفت. به هر کس بستگی داره که از چه روشی گلد در میاره. بعضیا از auction house خیلی راحت گلد در میارن، بعضیا میرن فارم میکنن و گلد در میارن، بعضیا instance های قدیمی رو میزنن... بطور خلاصه فقط میشه گفت که کاملاً شدنیه، ولی باید یک مقداری زمان بزارید براش.

از کجا بخرم؟ کردیت کارت ندارم.

خیلی سایت های ایرانی هستن که این موارد رو برای فروش قرار دادن. طبق قوانین سایت نمیشه اینجا اسم گفت. همون توی گوگل سرچ کنید "خرید battlechest" یا "خرید legion" براتون این سایتها رو میاره. بعد توی سایت بلیزارد یه قسمتی داره که این کدها رو وارد کنید.

قبل از اینکه بازی رو شروع کنم چه چیزهایی آماده کنم؟

اولین کار این هست که یکی رو پیدا کنید که شما رو RAF کنه. RAF مخفف recruid a friend هست که میتونید اینجا بطول کامل در موردش مطالعه کنید. Recruit A Friend - WoW

این سیستم هم برای شما و هم برای کسی که شما رو RAF میکنه مزایای بسیاری داره. مهمتریناش ایناس:

• وقتی با هم بازی کنید 3 برابر experience دریافت میکنید!
    • وقتی شما اولین ماه گیم تایم رو بزنید، به RAF کننده شما یک ماه تایم رایگان میده.
    • وقتی شما دومین ماه گیم تایم رو بزنید، RAF کننده شما بین چند تا pet و mount میتونی یکی رو به دلخواه جایزه بگیره!
    • به ازای هر 2 level که با هم level up کنید، شما میتونید 1 level به RAF کننده اتون اهدا کنید.
    • هر دو میتونید هر 30 دقیقه یک بار همدیگه رو summon کنید (برید پیش هم)
البته یه سری محدودیت داره، مثل اینکه مدت این مزایا 3 ماه هست و باید توی یک group باشید تا این سیستم فعال بشه، و توی محدوده 100 یاردی هم بمونید. همچنین grant level یعنی مورد 4 هم فقط توی همون realm که بودید قابل استفاده اس.

بخاطر اینکه انقدر فایده داره و بیشتر از همه بخاطر mount اش، تقریباً همه دنبال یکی هستن که RAF اش کنن. بخاطر همین یه سری پوئن دیگه هم RAF کننده شما معمولاً بهتون میده.. مثلا فلان مقدار گلد، یا فلان آیتم... ولی سعی کنید اینها رو ملاک قرار ندید و بیشترین فکرتون این باشه که RAF partner شما وقت آزادش با شما همخونی داشته باشه تا بتونید باهاش بازی کنید و level up رو از دست ندید. پس قبل از RAF خوب باهاش تایم هاتون رو چک کنید و با همدیگه هماهنگ کنید که چند تا کاراکتر میخواید level up کنید و اینا....

آیا کامپیوترم به اندازه کافی قوی هست؟ آیا نت مناسبی دارم؟

مورد دیگه ای که باید چک کنید این هست که آیا کامپیوترتون قادر به اجرای بازی هست یا خیر. کلاً wow سیستم و اینترنت خفنی نمیخواد. برای اینکه ببینید بازی رو میتونید اجرا کنید یا نه باید بازی رو بصورت رایگان بدون اینکه چیزی بخرید نصب کنید و برید توی بازی. تو این حالت تا level 20 میتونید بازی کنید. تو جاهای شلوغ که مثلا 3-40 نفر اطرافتون باشن نباید fps اتون زیر 30 بیاد یا latency اتون بالای 300 بره.

خب! الآن آماده ی بازی هستم. باید چکار کنم؟

اول باید یه اکانت battle.net بسازید و اپلیکیشنش رو دانلود کنید: http://eu.battle.net/en/app

بعد از اون باید خود کلاینت بازی رو بگیرید که حدود 30 گیگ هست. میتونید بزارید خود اپلیکیشن براتون دانلودش کنه. یا اینکه از یک دوستی بخواید براتون روی هارد بریزه. یا اینکه از سایتهای ایرانی که میفروشن بخرید. بعد باید محل بازی رو به اپلیکیشن بتل.نت بدید و برید توی بازی. ضمنا کد های لازم که خریدید رو هم از قسمت redeem code توی اپلیکیشن یا سایت وارد کنید تا براتون فعال بشه. حالا باید وارد بازی بشید و توی هر realm ای که میخواید کاراکترتون رو بسازید.

تو کدوم realm کاراکتر بسازم؟ ایرانی ها کجا بیشتر هستن؟

در ابتدا بگم که ایرانی ها بیشتر از همه جا در سرورهای اروپا بازی میکنن، چون به ایران نزدیکتره و پینگ بهتری داره. اکثرا در kazzak سمت هورد هستن. توی Silvermoon و Ravencrest هم سمت الاینس هستن. بصورت پراکنده تو ریلم های دیگه مثل Outland هم هستن البته.
ریلم ها از چند نظر دسته بندی میشن:

• زبان. که معمولا ریلم هایی که زبان انگلیسی هستن رو انتخاب میکنیم.
    • PvE یا PvP. این دو کلمه مخفف Player versus Environment و Player versus Player هستن. توی wow دو faction داریم به نامهای Horde و Alliance. که یطورایی دشمن همدیگه حساب میشن. تو ریلم های PvP در دنیای بازی هر جا که برید میتونید با پلیرهای فکشن مقابل مبارزه کنید، اونها هم همینطور. این به این معنی هست که هرجا برید با پلیرهای فکشن مقابل درگیر میشید. در ریلم های PvE تا وقتی نخواید میتونید از درگیر شدن با فکشن مقابل خودداری کنید. به اصطلاح بصورت دیفالت PvP flag اتون خاموش هست.
    • RP یا Normal. در ریلم های RP مخفف Role-Playing خیلی پلیرها قالب کاراکترشون رو به خودشون میگیرن. یعنی طوری رفتار میکنن که انگار واقعاً مثلاً یک جادوگر الف هستن و با همه اون شکلی صحبت میکنن! البته تو همه ریلم ها بعضیا این کار رو میکنن و توی ریلم های RP خیلی بیشتره.
موارد دیگه ای مثل جمعیت و بالانس بودن فکشن ها و ... هم توی انتخاب ریلم موثره که بیشتر این فاکتور ها رو میتونید از این سایت دنبال کنید: realmpop.com

هر گونه بحث در مورد سرور های کرک حتی سرور های کرک Warlord of Draenor و قبل از آن در این تاپیک ممنوع هست و با افراد خاطی به شدت برخورد خواهد شد.

آخرین ویرایش:
کسی میدونه illidan توی بلیزارد با سرورهای free فرقی دراه یا نه ؟
من شنیدم توی سرور بلیزاد بعد از اینکه یک بار illidan کشته بشه میره هوا و خیلی وحشی تر میشه و یه چیزای دیگه ... میخوام بدونم این درسته یا بعضی ها زیادی illidan رو تحویل گرفتن ؟
در ضمن من فقط توی سرور wowscape الیدن رو دیدم .

به کشت نمیرسه . شروع درگیریتا یک درصدی از HP کم بشه وحشی و بزرگ میشه و بعده از دست دادن انرژی باز کوچیک میشه و بعد دوباره بزرگ میشه . من تو یه موبارزه 3 یا 4 بار این حالت رو دیدم ازش . اخر هم یک BOSS دیگه برای کشتنش میاد کمک تون . و بعد هم ایلادین میمیره :biggrin1:

نوشته شده توسط lover_pc_games
کسی میدونه illidan توی بلیزارد با سرورهای free فرقی دراه یا نه ؟
من شنیدم توی سرور بلیزاد بعد از اینکه یک بار illidan کشته بشه میره هوا و خیلی وحشی تر میشه و یه چیزای دیگه ... میخوام بدونم این درسته یا بعضی ها زیادی illidan رو تحویل گرفتن ؟
در ضمن من فقط توی سرور wowscape الیدن رو دیدم .
البته که با wowscape فرق داره
اما نه اونجوری که گفتی نه
با اشاره به پست nemesis و با اجازه ی بزرگان World of Warcraft مخصوصا امین (Don_Lethon) و علی (Alprh) بزار برات بیشتر توضیح بدم
توی Wowscape منم بازی کردم مثل خیلی سرورهای دیگه راحت می ری توی Black Temple و با mount می ری کنار Supremus و از اونجا دوباره همه راه می افتن به سمت mother و سپس میری نزد Council ها و Akama رو هم می بینی وایساده هیچ کاری هم نمی کنه و اگه هم بری طبقه ی بالا معروف ترین Boss بازی رو می بینی به اسم illidan که در کل 2 تا ضربه می زنه یکی با 2 تا شمشیر یکی هم دستاش رو باز می کنه فریاد می زنه.......درسته ؟؟؟؟
این چیزی بود که من توی Wowscape و Burning wow و Element دیدم
اما توی بلیزارد اینجوری نیست
اول از همه که راه به این بازی برای رسیدن به illidan که شما می بینین نیستش.......
و اون پله ها هم که می بینی می ره بالا پیش illidan جلوش یه در سنگی هست
باید همه ی raid جمع بشین روش کلیک کنین با کمک akama باز کنین
بعد از اون یک ویدئو می بینین از illidan و با کمک akama به اون حمله می کنین
اما این illidan می تونم بگم زیر زمین تا مریخ با اونی که ما با raid های 10 نفره می کشیم فرق داره !!!
اول از همه که حرکت هاش بیشتره مخصوصا یه ضربه داره می ره بالا با شمشیر می آد پایین خیلی DMG می ده و فقط Tank باید Major Stamina داشته باشه (منظورم 20k هست)
بuد از اون اینکه illidan ثابت نیست حرکت می کنه و جای خودش آتیش باقی می زاره که اگه بری توش کارت ساخته هست
یکم که می زنی Akama فرار می کنه و دیگه تنها می شی
بیشتر که می زنی illidan پرواز می کنه می ره بالا همه جارو آتیش می زنه جز وسط(همون جا که شیشه ای هست و پایین دیده می شه) و 2 تا Elemental Mob ظاهر می کنه که باید حتما یکیشون رو هی stun کرد و به اونیکی حمله کرد وقتی مرد بری سراغ دومی.....
این 2 تارو که زدی آتیشا می رن کنار ویدئو نشون می ده illidan خسته شده (الان تقریبا 50% هست) یکم دیگه که بزنی illidan می شیده روی زمین و رد این سبز هاش نورانی می شن (مثل ویدئویی که همتون دیدین از پچ ) و بعدشم سایزش بزرگ می شه و تبدیل به shadow می شه (مثل Priest) و شروع می کنه با spell یک نفر جز tank رو زدن !!!
مثل warlock یا priest و .....
بازم که بزنی چند بار تبدیل به shadow می شه و دوباره بر می گرده و بینشم یه بار ویدئو نشون می ده illidan واقعا خسته شده که یک هو illidan یک fear می ده به همه ی raid و اون موقع هست که maiev shadowsong ظاهر می شه و می آد کمک
illidan دوباره بزگ می شه و shadow شروع می کنه اینبار spell های بیشتری زدن و این باز آخرش هست
یکم دیگه که بزنی بالاخره کارش تموم می شه و می تونی loot کنی ;)
این هم لینک ویدئو 22 دقیقه ای Nihilum vs. Illidan
البته این ویدئو First kill نیست
باحال ترین لحظه بار اولی هست که BT رو کشف می کنن (که تو این ویدئو نیست)
اون خیلی جالبه هرچند همشون می میرن
هیجان اون بیشتره چون داری می ری سراغ یک dungeon که پر از boss هست و هیچ چیزی از اون نمی دونی.........هیچ خبری از استراتژی هاش و عما کردناش و ... نداری
البته الان که اینترنت پر شده استراتژی های زدن همه ی boss ها یه سرچ youtube بکنی چیزی نیست پیدا نکنی !
امیدوارم مفید بوده باشه این پستم
راستی امین تو چه سروری بازی می کنی ؟؟؟؟
من که خوراکم Element بود تا امروز که زد و ریلم Fire رو پاک کرد و New Fire ساخت با Rate پایین تر
همه ی character هام پاک شد.....یادش به خیر با یاسر و علی چقدر بازی می کردیم
یه باگ داشت اگه با Priest موقع فرار کردن یک Mob رو Mind Controll می کردی هیچ وقت نمی مرد !!!
تازه می شد elite lvl 72 هم mind controll کرد :laughing:
منم اند سو استفاده دیگه استاد کرده بودم سرور رو 2 تا اکانت ساخته بودم با این می زدم با اون loot می کردم
آخر پست چند تا عکس می زارم.......حیف امروز همه چیز پاک شد
الان در به در دنبال بک سرور هستم که :
1.Donation Item یا همون Armor یا Weapon فضایی نداشته باشه (مثل wowscape که می گه پول بده دیگه نمیر !)
2.Enchant سالم باشه
3. Online Player حد اقل 500 داشته باشه (بالای 1000 باشه که بهتره:biggrin1:)
4.PvP Arena کار کنه
5.همه چیز vendor نباشه یعنی واسه به دست اوردنشوت واقعا زحمت بکشی نه مثل burning wow که یک فروش گاه زنجیره ای باز کرده دیگه drop های illidan هم می فروشه !!!
6.حد اقل bug
تا الان element از همه بیشتر به اینی که می خوام نزدیک بود اما حالا دیگه واقعا من و یاسر موندیم چه کنیم اگه کسی چیزی می دونه کمک کنه خواهشا :(
در ضمن اینم چند عکس از مرحوم fire realm که توش یه priest داشتم باهاش همه کار می کردم !!!!
این آخریا هم که 2 تا اکانت ساختم و با این به اون کمک می کردم :biggrin1::
سالروز سرور
2r7tso7.jpg
این Teron هست یکی از boss های BT اونا هم 4 تا گاردش هستند اما با کاری که من کردم گارد ها دارن Teron رو برای من می زنن :biggrin1:
21dq2gx.jpg
VS illidan من و یاسر و این دختر خوشکل !!!!
23hqhih.jpg

ad2j5v.jpg

fdfxpc.jpg
Paladinهای من و یاسر
15meb0y.jpg
من یاسر و رهام و دوست کوچیکم و Gruul
o8t7qw.jpg
Mother Sharzad باید یگم درست کنن اسمش رو بابا به خدا Shahrzad نه shahzad !
24w8sw6.jpg
کار جالب
6s9i1k.jpg
و بعدشم بله همه ریق رحمت رو سر کشیدیم :biggrin1:
+++++
من فقط 2 ماه هست با WoW آشنا شدم ببخشید اگه سوتی های ناجور می دم

آخرین ویرایش:
به کشت نمیرسه . شروع درگیریتا یک درصدی از HP کم بشه وحشی و بزرگ میشه و بعده از دست دادن انرژی باز کوچیک میشه و بعد دوباره بزرگ میشه . من تو یه موبارزه 3 یا 4 بار این حالت رو دیدم ازش . اخر هم یک BOSS دیگه برای کشتنش میاد کمک تون . و بعد هم ایلادین میمیره :biggrin1:

چه جالب :laughing:
حالا سرور free هست که ایلیدن رو دقیقا مثل بلیزارد شبیه سازی کرده باشه ؟
اگر هست معرفی کنید ... فان باشه بهتره چون اصلا وقت ندارم 5-6 ماه فقط برای دیدن ایلیدن بازی کنم ! :eek:
لطفا یه سرور خوب هم که بهتر از wowscape باشه و پلیر آنلاین بالای 2000 نفر داشته باشه و مهمتر از همه اینقدر dc نشه معرفی کنید (زیادی پر رو شدم )

رهام جان دمت گیژژژژژژژژ ... بالاخره یکی پیدا شد ss بزاره ما ببینیم ... ss هات خیلی با حال بودن :laughing:
این demo رو دارم ... خیلی با حاله ... فقط من hihg quality شو دارم ... لینک تورنتشو می گردم اگه پیدا کردم میزارم این جا ...690 mb هستش ... ازرش داره ...
(فقط یه چند تا سوتی خیلی کوچیک دادی که زیاد مهم نیست :blushing: )
استراتژی زدن این عزیزمون :cheesygri یه کم طولانی ا ... 5 فاز داره و اصلا ساده نیست (!)
حالا بگزریم ... راستی Akama فرار می کنه ... Akama میره و Maiev عزیز رو از زندان نجات می ده ... می دونید که Maiev تو Frozen Throne کسی یود که یه جورایی فقط در تعقیب illidan هستش تا برش گردونه به زندان ...

و اما استرتژی زدن illidan تو سرور های free : (هیچ سرور free نیست که Boss ها توش سالم باشن )
raid :
1 tank (فرقی نداره چی باشه )
1mage (که frost باشه واسه Slow کردنش Oo )
یک Hunter ( اونم واسه Slow کردن )
بقیه هر چی باشن فرقی نداره !
روش زدن :
ابتدا جلوی BT تجمع کرده و تا اومدن بقیه چند دست duel میزنیم (این خیلی مهمه )
سپس سوار بر Mount های خود شده و به داخل یورش می بریم ...
با گفتن 3 . 2 . 1 به دنبال Tank دویده و به این همه Mob های رنگارنگ توجهی نکرده و بعد از Supremos یک توقف کوتاه کرده تا بقیه برسند ... به حرکت ادامه داده تا به مادر شهراز رسیده ... عرض ادب کرده و می گزریم ...
بعد Illidari Council رو دیده ... دست تکان داده و رد می شویم ... تانک از Mount پیدا نشه فقط ... بقیه پیدا میشن ... بدون مکس حمله را شروع می کنیم ... mage عزیز لطف می کنن فقط frost bolt از خودشون در می کنن و tank هم یه اوسکول کردن illidan بابا ادامه میدن و هی می چرخن ... بقیه عزیزان هم به زدن این عزیز ادامه می دن و هر از گاهی به دلیل توجه نکردن به treate یه Rouge اون وسط Agro میشه و با عنایت یک Attack از طرف این عزیز دار فانی رو وداع میگه ... به همین منوال ادامه داده و بعد از ساعتی ( بستگی به تعداد شرکت کنندگان داره و این که کسی وسط Boss زدن نره ناهار بخوره یا بره حموم و ... ! ) در فراغ این عزیز از دست رفته ... item ها رو ninja می کنیم :cheesygri
به همین سادگی :cheesygri

راستی اون 2 Boss هم که illidan وسطهای زدن میاره ... Flames of Azzinoth هستن و ایلیدن میره هوا (نمی دونی تا کجا میره ! ) و Sword هاشو پرت می کنه زمین و از Sword ها Sommun میشن ...
ایلیدن وقتی بزرگ میشه تبدیل میشه به Metamorphesis ( تو خود Warcraft لول 6 illidan هستش )

بازم مرسی بابت ss های قشنگت :love:

لطفا یکی بگه چطوری باید برای هانتر پت گرفت !
من یه هیرو lvl 26 دارم ولی نمیتونم باهاش پت بگیرم ... یعنی اصلا بلد نیستم :(
باید تلنت خاصی رو بگیرم یا باید لولم بالاتر باشه یا باید کوئست انجام بدم ؟
در ضمن همه ترین هارو هم گرفتم ...

كتاب Warcraft

سلام
من داشتم توي سايت هاي كتاب جستجو مي كردم كه به اين كتاب برخورد كردم. اين فايل PDF متن ترجمه شده نهايي كتاب Warcraft نوشته شده توسط آقاي ريچارد ناك و ترجمه آقاي فرهاد آذر نوا است. نكته جالب در مورد اين متن اينه كه مترجم به اصول آيين نگارش پارسي آشنا بوده مثلاً به جاي "حتي" از "حتا" استفاده كرده ولي متاسفانه تجربه اي در زمينه تلفظ هاي خود Warcraft نداشته مثلاً ازراث رو "آزروت" ترجمه كرده و الي آخر. به هر حال چون متن جالبي بود گفتم لينكشو تو اين فريوم بزارم تا طرفداران اين بازي ازش لذت ببرين . ببخشين كه به موضوع بحثتون زياد ربط نداشت.
http://www.irpdf.com/Book/CD1/Roman/(775).pdf
در ضمن لازمه اشاره كنم اين متن يك مقدمه در باره دنياي Warcraft و تاريخچه نوشته شدن اون توسط نويسنده بزرگ آثار خيالي آقاي تالكين (نويسنده كتاب هاي بسيار معروف The Hobbit و ترايلوژي The Lord of the Rings ) داره كه مطمئن هستم براي علاقمندان اين نويسنده جالبه.

درود

لطفا یکی بگه چطوری باید برای هانتر پت گرفت !
من یه هیرو lvl 26 دارم ولی نمیتونم باهاش پت بگیرم ... یعنی اصلا بلد نیستم :(
باید تلنت خاصی رو بگیرم یا باید لولم بالاتر باشه یا باید کوئست انجام بدم ؟
در ضمن همه ترین هارو هم گرفتم ...

شما از لول 10 یه اسپل میگیری به نام Tame Beast که باهاش میشه beast هارو پت

12.JPG

Tame Beast48% of base Mana30 yd rangeChanneledBegins taming a beast to be your companion. Your armor is reduced by 100% while you focus on taming the beast for 20 sec. If you lose the beast's attention for any reason, the taming process will fail. Once tamed, the beast will be very unhappy and disloyal. Try feeding the pet immediately to make it happy.

شما هم سعی کن اگه لولت 26 هاست حیوونای لول پایین تر از خودتو پت کنی چون هنگام انجام این کار armor کم میشه
Your armor is reduced by 100% while you focus on taming the beast for 20 sec
به پتت هم باید غذا بدی که happy باشه و گرنه از پیشت میره :love:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or